Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 11:00:08
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Zene,a sta je sa paletnom tj. kacamakom? Da li je to ok za dorucak? NJet. Sto bi rekao moj profesor bromatologije-svinje se tove kukuruzom pa vi vidite.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 11:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
TNX !!! IZVORNA PORUKA: minavb Naravno da je ok, i super si skontala zasto gubis na tezini. Dodaj koje belance vise, malo vise mlecnih proizvoda, crvenog mesa, voca i povrca, i to bi bilo to. Izbegavaj sve sto nije pasterizovano, sto nije dovoljno termicki obradjeno, izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 11:03:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da li to znači da je kukuruz "zabranjen" generalno?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 11:11:11
|
|
|
|
minavb
|
Ne znaci. Ok je tu i tamo pojesti kacmak ili malo secerca. Naravno, ne jesti kacamak sa kajmakom, proju sa feta sirom i sl. Ja palentu ne volim pa ni ne razmisljam o njoj.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 11:39:53
|
|
|
|
gagana83
|
A ja voleeeeem... U vezi sira,ja kupujem neki President,ima 5 % mm,valjda je to ok?Ne jedem ga cesto,jednom u nekoliko dana. Nemam pojma sta danas da kuvam Juce sam jela krompir i cveklu za rucak i tunjevinu sa raznim povrcem i mnoogo luka za veceru.Ubi me zeludac ceo dan od tog silnog luka... Kod mene je problem sto nisam ljubitelj presnog povrca,izuzev paprike,pa ga jedem bukvalno na silu...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 21:45:13
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja sam jela Ella sir, i tad sam baš zatrudnela.Sad ne mogu da ga vidim očima
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 21:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagana, i ja jedem taj President, možda nije baš najbolji izbor, al nije ni najgori. Ne jedem ga ni mnogo ni često, tako da kontam da je ok.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 9:06:24
|
|
|
|
caca81
|
Eh da se prijavim i ja sa mojim kombinovanjem... 6:15h - jogurt sa žitaricama (kupovni ) 9h voće (pomorandža, jabuke ili suve šljive) 11:30h bareno povrće i parče barene ribe 13h voće (iseckan kivi, pomorandža i jabuka) 17h bareno jaje, zelena salata ili obaren sa belim lukom spanać, blitva, boranija. Između pijem samo vodu, oko 2-3l dnevno, tako ispadne. S obzirom da radim, ovako je jedino moglo nešto da se iskombinuje, a da napomenem da hranu ne smemo da unosimo u firmu, jer ima menza...pa svaki put strepim hoće li portir primetiti moju nabudženu torbu . Mina šta da menjam, dodam, oduzmem...inače ovako se hranim nekih 7-8 dana, i nisam se merila, ali mislim da nisam nešto smršala...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 9:23:28
|
|
|
|
minavb
|
Izbaci suve sljive, sve ostalo je ok
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 14:43:25
|
|
|
|
gagana83
|
Znam da ste negde pisale o tome,ali sad ne mogu da se setim... Je l ok pirinac sa zeljem za veceru?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 14:54:31
|
|
|
|
viking
|
O Bože, o čemu čovek sve mora da misli.... IZVORNA PORUKA: minavb izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 14:56:40
|
|
|
|
viking
|
Kao da jedeš kreč... IZVORNA PORUKA: minavb Ela sir bljak!!! O Bože, o čemu čovek sve mora da misli.... IZVORNA PORUKA: minavb izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super.
< Poruku je uredio viking RR -- 8.4.2011 14:57:50 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:01:13
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Znam da ste negde pisale o tome,ali sad ne mogu da se setim... Je l ok pirinac sa zeljem za veceru? Ok, narocito integralni. Ucitelju Joda, ja sad posle ovog u Japanu tek necu jesti ribu koju uvozimo. Bolje da jedem smrdljivog soma iza Save nego pangaca koji svetli u mraku.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:02:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR O Bože, o čemu čovek sve mora da misli.... IZVORNA PORUKA: minavb izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super. Da znaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:04:19
|
|
|
|
minavb
|
Anci, ovo za ribu se posebno odnosi na trudnice. Izbegavaj!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:07:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Znam, draga, to mi je dr odmah rekla. A više ne znam ni šta bih jela, majke mi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:10:30
|
|
|
|
minavb
|
Biftek, pilence, brokoli, sargarepu....ima svasta nesto nego covek zaboravi. Samo dobro termicki obradi i ok.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:15:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa to i jedem, piletinu najviše. Kuvam čorbice od povrća pošto nisam neki ljubitelj presnog. Ne jedem hleb, za doručak samo integralni tost (obično sa nekim sirnim namazom i paradajz). Slabo jedem jaja, ali se trudim da bar jednom nedeljno pojedem omlet od jednog ili dva jaja. Počela sam da jedem spanać, što u životu nisam volela (ne volim ni sada ali se nateram). I pretvoriću se u zelenu salatu, mogla bih da živim na njoj
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:18:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitanje za strucne: Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji?
< Poruku je uredio verolino -- 8.4.2011 15:24:37 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:20:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ok, narocito integralni. Ucitelju Joda, ja sad posle ovog u Japanu tek necu jesti ribu koju uvozimo. Bolje da jedem smrdljivog soma iza Save nego pangaca koji svetli u mraku. Am... a kako da znam odakle je som?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:20:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa iz Save
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:21:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: verolino Pitanje za strucne: Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put sam nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji? Ja jako dugo nisam mogla da jedem jaja, ni jogurt jer su mi smetali. Od relativno skoro mogu. Zašto - ne znam.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:22:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa iz Save Ma, ženo, kako da znam da je Frikom smrznuti som iz Save ili japanskog mora?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: verolino Pitanje za strucne: Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put sam nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji? Ja jako dugo nisam mogla da jedem jaja, ni jogurt jer su mi smetali. Od relativno skoro mogu. Zašto - ne znam. Meni, pak, nikad nije smetalo, a sad mi smeta
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:28:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa iz Save Ma, ženo, kako da znam da je Frikom smrznuti som iz Save ili japanskog mora? Moraćeš da ideš sama da upecaš ručak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?