Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:03:55
|
|
|
|
nencydrew
|
Slažem se.kad god preteram u nekoj disciplini, vrate mi se kilogrami.Stalno mora da se bude u balansu, i da se ne očekuje preko noći rezultat
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:08:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jedino sto zaboravljamo ovde je da se tema odnosi na mrsavljenje. Dakle, smrsati je cilj, i smrsati zdravo. Dok se mrsavi, ne jede se pavlaka, majonez i tako to. Posle, kad odrzavas tezinu, mozes s vremena na vreme i majonez, i pavlaku, i tortu....
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:13:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Sorry Alexx, ja samo vidim ono kombinacija namirnica U pravu si skroz
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:15:41
|
|
|
|
nencydrew
|
Naravno.Pritom postoji ipak neka piramida ishrane gde su slatkiši i masnoća na poslednjem mestu.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:39:56
|
|
|
|
Verus
|
Mada, smrsaces i ako jedes majonez jednom mesecno u sendvicu, naravno ne svaki dan-mislim da je razika u tome sto ako si striktan ide sve brze=a ljudi koji bi da smrsaju zele rezultate brzooooo IZVORNA PORUKA: *Alexx* Jedino sto zaboravljamo ovde je da se tema odnosi na mrsavljenje. Dakle, smrsati je cilj, i smrsati zdravo. Dok se mrsavi, ne jede se pavlaka, majonez i tako to. Posle, kad odrzavas tezinu, mozes s vremena na vreme i majonez, i pavlaku, i tortu....
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:44:41
|
|
|
|
Verus
|
Gurman. Obozavam ukusnu hranu IZVORNA PORUKA: MaliMis Hrana je moja strast, ima i drugih naravno ali nikad ne mih mogla da budem tako stroga prema sebi.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:53:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx, evo jednog fenomenomenomenonalnog recepta za šampinjone (ovo je po meni kompletan obrok). Oko 250g šampinjona, odvojiš kapice od drški, i drške isečeš na sitne kockice, ubaciš u posudu. Sitno iseckaš malo paprike, paradajza, belog luka i peršuna (ja stavim 1 papriku, 1/2 paradajza, a/2 veze peršuna i 2 čena belog luka na ovu količinu). Dodaš i malo bosiljka, vegete i bibera, sve pomešaš sa iseckanim drškama šampinjona. Poređaš oprane i prosušene kapice u tepsiju(teflon ili papir za pečenje). Svaku kapicu napuniš pomešanim povrćem, i prko svake kapice staviš mrvicu putera (bukvano mrvicu). Mislim da bi taj puter mogao da se zameni i masl. uljem, ali je ovo zanemarljivo mala količina. PEčeš petnaestak minuta na oko 200 stepeni. Evo slike (pošto nisam pravila za sebe nego za goste, stavila sam i parmezan od gore, odlično ide):
< Poruku je uredio Nedja RR -- 5.4.2011 16:54:45 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 16:58:47
|
|
|
|
Verus
|
Nedjo, nisi citala deo gde je napisala da nema vremena
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 17:01:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam,za ovo treba 10 minuta da se pripremi (prala bi ih svakako), spremno je dok se ugreje rerna
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 17:46:30
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Gurman. Obozavam ukusnu hranu Don't we all? Ja neke stvari prosto ne jedem i necu da ih jedem. Takva sam. Nedjo, ova sampinjone cu da pravim uskoro, mnogo mi se svidjaju.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 18:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jednom i ja tebi da budem od koristi Neko je pitao za musaku: umesto krompira patlidžan koji je bačen na teflon tk da se malo pecne;sitno seckana piletina ili neko mleveno meso - izdinstano na c. luku, peršun, vegeta. Zaliti mlekom i jajetom,pa peći kao musaku. Može da se jede uz onaj bljutavi ela ir i paradajz, dobra kombinacija ukusa
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 20:05:52
|
|
|
|
minavb
|
Ela sir bljak!!!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 20:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa može i feta, al nije baš najbolji izbor, reče meni jednom neko A može, naravno, i bez sira.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.4.2011 20:18:11
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja kupujem mladi sir na pijaci i odusevljena sam koliko je ukusan nedjo, super recept a ovu musaku ja pravim sa tikvicama. Kad nisam na dijeti tikvice isecem tanko, uzduz, uvaljam u griz i redjam po vatrostalnoj, pa izlijem proprzeno ml.meso, pa opet tikvice..i na kraju prelijem jajima i mlekom
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:39:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam odnela jutros svoje farmerice kod krojacice da ih suzi. Ne mgou da se smaram sa beskonacnim trazenjem savrsenih farmerica (te cu kad jos smrsam ), a ove koje imam svakako ne mogu vise da nosim. Elem, ja sam se sokirala kad sam videla koliko ona treba da suzi! Jedva čekam da vidim kako ce ispasti, i ja za 600 dindzi imam nove farmerice
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:43:18
|
|
|
|
minavb
|
I sretna si. Novo telo, nove krpice.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:43:42
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Jesam,za ovo treba 10 minuta da se pripremi (prala bi ih svakako), spremno je dok se ugreje rerna Tek sad sam videla recept, a sinoć sam pravila vrlo slično, samo bez punjenja kapica. Iseckala sam povrće na trakice, stavila sa šampinjonima i u rernu. Ali ovaj recept definitivno ide u favorites
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:46:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb I sretna si. Novo telo, nove krpice. A tek će da bude. 5 kg od početka, pre neka dva meseca, cm nisam merila, ali se baš vidi. Nastavljam dalje.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:53:45
|
|
|
|
Jeca*
|
Pre neki dan sam kupila farmerice br28, majicicu br 38, a danas letnju haljinu velicina S !!!???? ovo vam je najbolji nacin mrsavljenja NA SVETU!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:55:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* Pre neki dan sam kupila farmerice br28, majicicu br 38, a danas letnju haljinu velicina S !!!???? Kad dođem do ovih brojki, stajem
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:56:53
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* Pre neki dan sam kupila farmerice br28, majicicu br 38, a danas letnju haljinu velicina S !!!???? ovo vam je najbolji nacin mrsavljenja NA SVETU! Problem je sto, kad se stanji strukic, stanji se i novcanik.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.4.2011 10:58:24
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam govorila višak kilograma manjak garderobe izmedju problema tad i ovog sad, biram ovaj
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 10:33:07
|
|
|
|
gagana83
|
Zene,a sta je sa paletnom tj. kacamakom? Da li je to ok za dorucak?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 10:45:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina, ja sam presla na ovaj nacin ishrane jos malo pre nego sto sam saznala rezultate VTO. Sada sam malo trudna i ipak malo gubim na tezini. Doduse aktivno sam vezbala par meseci pre vro i to kruzni trening i iako sam izgubila u obimu dobila sam na kg i to jedno 3-4. Znam da sad gubim misicnu masu i da mi kilaza sbog toga pada. Jedem tri obroka i uglavnom 2 uzine, pijem 3 l tecnosti (vode) dnevno i ne jedem slatko. Juce sam popila jedan milk sejk, ali izbegavam a i ne trazi mi se. Nisam nesto aktivna, trudim se da setam svaki dan. Uglavnom se pridrzavam pravila, ponekad mi se omakne, ali retko, pa bih volela da mi potvrdis da li je to ok kao nacin ishrane u trudnoci. Jedem sve i koliko mi se trazi, i nisam gladna. Hvala.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 7.4.2011 10:54:41
|
|
|
|
minavb
|
Naravno da je ok, i super si skontala zasto gubis na tezini. Dodaj koje belance vise, malo vise mlecnih proizvoda, crvenog mesa, voca i povrca, i to bi bilo to. Izbegavaj sve sto nije pasterizovano, sto nije dovoljno termicki obradjeno, izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?