|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
11.4.2011 15:15:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kokosan

medicinska dijeta u kombinaciji sa laxomucilom ikilogrami se tope a nema zatvorauser posted image

A posle par godina, verovatno ni životauser posted image

(odgovor članu kokosan)
  Direktna veza do poruke: 801
11.4.2011 15:17:32   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

znaci off topic je, ali moram...tvoj problem je znaci da imas zatvor, a uzrok muz kod kuce ? user posted image
u čemu je trik? user posted image

Ne znam, ali zamisli kako mi je pošto je na bolovanju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 802
11.4.2011 15:25:35   
Jeca*
Ja bih mozda imala tih problema da mi to pre ove dijete nije bila radnja koju obavljam jednom u 5 dana. Pa sam se onda radovala kad god da se desi user posted image  sad mi je to ova dijeta sredila, a ja se vec adaptirala posle ovoliko godina braka...user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 803
11.4.2011 15:29:20   
Verus
Telo uopste nije zdravo navikavati na bilo kakve laksative...
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

IZVORNA PORUKA: kokosan

medicinska dijeta u kombinaciji sa laxomucilom ikilogrami se tope a nema zatvorauser posted image

A posle par godina, verovatno ni životauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 804
11.4.2011 15:32:14   
Anoniman
Verus, aj laksativi, ali laksativi plus pomorandža, tost i jaje za ceo danuser posted image Pa šta da očistiš kad unosiš 30g hrane dnevnouser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 805
11.4.2011 15:33:00   
Verus
Ma, vec sam se izjasnila sta mislim o takvim gladovanjima...uzas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 806
12.4.2011 17:29:58   
Verus
Rucak: mesana zelena salata sa grlilovanim belim pilecim mesom, jagodama, brusnicama, paradajzom, kuvanim jajima, orasima, feta sirom (zadnja dva su greh,ali i cine salatu puno ukusnijomuser posted image )

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 807
12.4.2011 17:59:26   
minavb
Ah Verus, ni vocu ovde nije mesto.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 808
12.4.2011 18:03:05   
Verus
da ga eb8 mina, ne mogu da potrefim pa to ti jeuser posted image   ozbiljno, meni to se ostavlja nekako...jako malo stvari za jesti...ja nikad nemam bas toliko povrca u kuci...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 809
12.4.2011 18:59:50   
Jeca*
kako ti se jagode brusnice slazu sa tim....to mi nikako ne ulazi u glavu user posted image user posted image  sve ovo ostalo mi zvuci ok za kombinovati, naravno van svih pravila, ali lepo na ukus (premda su meni orasi slatki i ja ih jedem samo uz slatke stvari, ali znam da mogu da se jedu i uz slano i ok), ali voce....

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 810
12.4.2011 19:12:40   
Verus
Jeco: fenomenalno! Nisam lepsu salatu skoro jela!  Inace jako volim kombinacije, spanata, feta sira, jabuke, oraha, suve brusnice i sirce od malineuser posted image

I ja sam ranije kontala da po koje seckano voce nikako ne bi islo u salati, ali sam bila prijatno iznenadjenauser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 811
12.4.2011 19:17:33   
Jeca*
bolje da ne probam...ja ne volim da mesam razlicite ukuse, osim "srodnih", a i svakako mnogo vise goji u toj kombinaciji, pa bolje da ne pokusavam user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 812
12.4.2011 19:18:24   
Verus
Mislim da se neces ugojiti od 2 jagode u salatiuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 813
12.4.2011 19:33:06   
minavb
Voce, narocito suseno, jede se ug;avnom samostalno. Ne goji se od dve jagode, ali se pogresna kombinacija dugo zadrzi u crevima a to se iz vise razloga mora izbeci.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 814
13.4.2011 8:18:38   
Jeca*
Ma ja tu imam strog stav u smislu. Necu se ugojiti od dve jagode u salati, ali danas dve jagode, sutra malo jabuke, prekosutra kasicica majoneza....pa necu ni smrsati. Ja mrsavim jedino ako sam rigorozna, a cim se malo vise opustim nema tu rezultata, stavise, na duze staze se gojim, usporava mi se metabolizam i ne osecam se dobro kao kad malo vise povedem racuna. Zato sam izvukla zakljucak da je lepo ponekad zgresiti, ali onda to nece biti 2 jagode, primera radi, koje ce samo da mi "zacine" zdravu salatu, nego cu ko covek da pojedem parce torte. A u medjuvremenu cu se ipak kontrolisati. Neko kaze da ne moze tako da zivi, e pa ja sam izvagala da mi je manja steta da se malo vise opteretim time sta jedem nego da sam nezadovoljna svojim fizickim izgledom i da ne znam sta da obucem jer mi se ne svidja kako mi stoji 80% stvari iz ormana. Eto...to je moja racunica, a sad se stvarno osecam sjajno i svima toplo preporucujem da pocnu ovako da zive user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 815
13.4.2011 9:26:31   
minavb
I izgledas sjajno user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 816
13.4.2011 9:49:59   
Jeca*
fala darling.. :)

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 817
13.4.2011 10:12:22   
viking
Mina, setila sa se sinoć nečega, više je u mythbusters fazonu, pa ako znaš, ajde razreši mi misteriju.
Naime, svi pričaju da ako uveče kasno jedeš ujutru se probudiš mrtav gladan. Moje pitanje je - jel to istina (sa naučnog stanovišta) ili je u pitanju subjektivan osećaj, tj autosugestija?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 818
13.4.2011 10:14:57   
Anoniman
Jeco i ja vise volim da se tu i tamo pocastim kako treba. Inace nisam neko kome stvari izmicu kontroli i nikad nisam imala problema sa tezinom, ali vise volim da pojedem lepo kad mi se jede, nego nekako kao da kraduckam od sebe user posted image

Pre neki dan sam ceo dan jela uzas, ali tako mi se namestilo a nisam imala snage da petljam nesto. Za dorucak sendvic (pur pur hleb nije nikakva uteha) , za rucak lazanja koju je poslala sveki, a za veceru mislim da je opet bio sendvic user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 819
13.4.2011 10:15:44   
minavb
Ziva istina i stvar je u insulinu. Nije toliko bitno kada jedes, koliko je bitno sta. AKo veceras proteine ili vlaknastu hranu, glikemija ti se nece mnogo promeniti, pa ce i novo insulina ostati isti tj nece mnogo spustiti nivo secera u krvi i izostace onaj osecaj rupe u trbi kad se probudite. Ako se uvece nazderete pizze, sendvica ili neceg slicnog, sto u sebi ima puno UH, masti i proteina, izlucice se dosta insulina koji ce poprilicno oboriti glikmiju, i eto ujutru se osecate kao Obeliks kad ne pojede dva divlja vepra dnevno.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 820
13.4.2011 10:16:10   
Ana RR
To se meni dešava ako kasno klopam. Ako uveče popijem samo šolju jogurta, ujutru sam super.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 821
13.4.2011 10:31:35   
viking
Hvala Mina user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 822
13.4.2011 10:32:33   
Jeca*
Dosadila sam i vrapcima, hvalice se oko ove ishrane, ali MORAM još ovo da napišem.
od 31.01.2011. do danas, od kako se strogo pridrzavam ovog rezima (samo sam 27.marta zgresila parcetom hleba i parcetom torte), samo sam jednom "upala u hipoglikemiju" u kasnim popodnevnim satima, ceo dan sam jurcala i bas sam se premorila...onako su mi se tresle ruke i pao mi je pritisak (koji je inace standardan 80/60 user posted image ), tad sam uzela komadic suhomesnatog i proslo je brzo. Nijednom ili sam svega jednom popila brufen. Nikakve migrene, glavobolje i sl, a vrlo sam sklona tome. Radila sam krvnu sliku savršena je. Da li je ovo povezano sa ovim kvalitetnim naicnom ishrane, ne znam, verovatno jeste, mozda uticu i neki drugi faktori, ali mislim da je iskljucivo vezano za to, jer se nikada nisam osecala zdravije. Eto na stranu kg, ovo je stvarno bitno! Sem 1 tablete beviplexa uvece i 1 tablete vitamina c ujutru, ja nijednu drugu tabletu ne popih od januara, a pre toga sam stalno bila bolesna

Robin Sharma

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 823
13.4.2011 10:32:53   
minavb
Nema na cemu dragi uciteljuuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 824
13.4.2011 10:45:20   
minavb
Ja sam bila najzdravija dok sam se hranila kao vegetarijanac.user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here