Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:41:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana, mislim da mi je neko rekao da treba da se samelju, ali sam zaboravila zasto
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:49:11
|
|
|
|
minavb
|
Mogu cele ali ih nemoj jesti same nikako, pomesaj ih sa ostalim zitaricama. U sustini sluze za peristaltiku creva i bogate su esencijalnim masnim kiselinama, ali uopste nisu neophodne.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:53:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne mogu samo njih i jogurt? Pa ništa drugo nisam kupila. Jako su sitne, ne znam kako da ih sameljem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:54:07
|
|
|
|
minavb
|
Nemoj samo njih i jogurt, moras i zitarice. Kupices, ne zuri.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:55:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Šta još da uzmem od žitarica?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:59:44
|
|
|
|
sandrina 85
|
Ja imam jako velikih problema sa metabolizmom, nekad ne idem u toalet po par dana... Sada pogotovo otkad sam na dijeti, pa pijem ujutru za dorucak jogurt sa probiotikom. Moze li pomoc, sta da jedem a da je dijetalno da imam redovnu stolicu??
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:05:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Žitarice (ječmene, ovsene, pšenične, ražane) sa jogurtom su super stvar za doručak Izbaciš sendviče, izbaciš slatko i eto ti stolice i zdrave ishrane Ja idem nekad i dva puta dnevno otkada sam na "režimu" (Bože, da mi je neko pričao da ću razglabati o ritmu odlaska u wc, ne bih mu verovala).
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:06:12
|
|
|
|
Jeca*
|
gledam te i pitam se dokle ces
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:06:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni uvek pomaze voce na prazan stomak (tako je i pravilno) ili ujutru prvo jogurt sa mekinjama... probaj par kombinacija pa ces videti sta najbolje pali. I unosi dosta tecnosti. Doduse ja ako popijem slatku kafu
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:06:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* gledam te i pitam se dokle ces ...da se*es
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:08:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Jeca* gledam te i pitam se dokle ces ...da se*es Bože zdravlja, do kraja života
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Al ste blesave
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:12:13
|
|
|
|
Jeca*
|
ne nego da se hvalis
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:21:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Jel onaj spisak važi i za mene Ja nemam problem sa stolicom, imam problem što kad mi je mm kući ja ne mogu da idem u wc (ali to je već slučaj za psihologa ).
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:26:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja nemam problem sa stolicom, imam problem što kad mi je mm kući ja ne mogu da idem u wc (ali to je već slučaj za psihologa ). Znači, UMREĆU
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:28:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Popij maslo ricinusa i rešićeš sve svoje probleme, nećeš imati izbora
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:29:19
|
|
|
|
Verus
|
Pa mali jogurt jedno 4,5 malina 4,5 kupina i banana-nije to nesto kol puno? IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR Za uzinu jogurt, maline i kupine i 1 banana. Ovo sve za uzinu? Caco pod hitno izbaci grickanje kostunjavog i suvog voca. Previse secera i masti ima u njima, to se ne jede kad si na dijeti.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:36:11
|
|
|
|
Verus
|
btw: 3 kile manje do sada. Sedim sa zakopcanim pantalonama koje pre nisam mogla da zakopcam stojeci Pocela sam polako i sa treningom...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:37:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja nemam problem sa stolicom, imam problem što kad mi je mm kući ja ne mogu da idem u wc (ali to je već slučaj za psihologa ). Znači, UMREĆU Nemoj
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 14:58:04
|
|
|
|
Jeca*
|
znaci off topic je, ali moram...tvoj problem je znaci da imas zatvor, a uzrok muz kod kuce ? u čemu je trik?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:06:45
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Ja imam jako velikih problema sa metabolizmom, nekad ne idem u toalet po par dana... Sada pogotovo otkad sam na dijeti, pa pijem ujutru za dorucak jogurt sa probiotikom. Moze li pomoc, sta da jedem a da je dijetalno da imam redovnu stolicu?? Probaj sa kivijem,meni uvek pomaze... Zene,Ovsi je fenomenalan I Una i mm su se navukli na njega,pre neki dan sam kupila 3 kutije i sve su mi smazali Sad moram do Ideje samo zbog njega.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:09:00
|
|
|
|
Jeca*
|
moj Luka OBOZAVA! Stalno mi krade pre neki dan sam iz ormarica izvukla ovsi korpice koje sam kupovala za slavu i zaboravila na njih, a rok trajanja do danas. Luka i ja smo se slatko najeli
< Poruku je uredio Jeca* -- 11.4.2011 15:12:28 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:11:00
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Pa mali jogurt jedno 4,5 malina 4,5 kupina i banana-nije to nesto kol puno? IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR Za uzinu jogurt, maline i kupine i 1 banana. Ovo sve za uzinu? Caco pod hitno izbaci grickanje kostunjavog i suvog voca. Previse secera i masti ima u njima, to se ne jede kad si na dijeti. Puno a i banana se jede sama.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:11:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jel onaj spisak važi i za mene Ja nemam problem sa stolicom, imam problem što kad mi je mm kući ja ne mogu da idem u wc (ali to je već slučaj za psihologa ). I ja sam imala ovih problema na pocetku, sad me bas boli uvo.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:13:49
|
|
|
|
kokosan
|
medicinska dijeta u kombinaciji sa laxomucilom ikilogrami se tope a nema zatvora
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?