|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
7.4.2011 11:00:08   
minavb
IZVORNA PORUKA: gagana83

Zene,a sta je sa paletnom tj. kacamakom? Da li je to ok za dorucak?

NJet. Sto bi rekao moj profesor bromatologije-svinje se tove kukuruzom pa vi vidite.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 726
7.4.2011 11:02:44   
Anoniman
TNX !!!
IZVORNA PORUKA: minavb

Naravno da je ok, i super si skontala zasto gubis na tezini. Dodaj koje belance vise, malo vise mlecnih proizvoda, crvenog mesa, voca i povrca, i to bi bilo to. Izbegavaj sve sto nije pasterizovano, sto nije dovoljno termicki obradjeno, izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 727
7.4.2011 11:03:00   
*Alexx*
Da li to znači da je kukuruz "zabranjen" generalno?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 728
7.4.2011 11:11:11   
minavb
Ne znaci. Ok je tu i tamo pojesti kacmak ili malo secerca. Naravno, ne jesti kacamak sa kajmakom, proju sa feta sirom i sl. Ja palentu ne volim pa ni ne razmisljam o njoj.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 729
7.4.2011 11:39:53   
gagana83
A ja voleeeeem...
U vezi sira,ja kupujem neki President,ima 5 % mm,valjda je to ok?Ne jedem ga cesto,jednom u nekoliko dana.
Nemam pojma sta danas da kuvamuser posted image
Juce sam jela krompir i cveklu za rucak i tunjevinu sa raznim povrcem i mnoogo luka za veceru.Ubi me zeludac ceo dan od tog silnog luka...
Kod mene je problem sto nisam ljubitelj presnog povrca,izuzev paprike,pa ga jedem bukvalno na silu...

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 730
7.4.2011 21:45:13   
nencydrew
Ja sam jela Ella sir, i tad sam baš zatrudnela.Sad ne mogu da ga vidim očimauser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 731
7.4.2011 21:48:14   
Anoniman
Gagana, i ja jedem taj President, možda nije baš najbolji izbor, al nije ni najgori. Ne jedem ga ni mnogo ni često, tako da kontam da je ok.

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 732
8.4.2011 9:06:24   
caca81
Eh da se prijavim i ja sa mojim kombinovanjem...
6:15h - jogurt sa žitaricama (kupovniuser posted image )
9h voće (pomorandža, jabuke ili suve šljive)
11:30h bareno povrće i parče barene ribe
13h voće (iseckan kivi, pomorandža i jabuka)
17h bareno jaje, zelena salata ili obaren sa belim lukom spanać, blitva, boranija.
Između pijem samo vodu, oko 2-3l dnevno, tako ispadne.
S obzirom da radim, ovako je jedino moglo nešto da se iskombinuje, a da napomenem da hranu ne smemo da unosimo u firmu, jer ima menza...pa svaki put strepim hoće li portir primetiti moju nabudženu torbuuser posted image .
Mina šta da menjam, dodam, oduzmem...inače ovako se hranim nekih 7-8 dana, i nisam se merila, ali mislim da nisam nešto smršala...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 733
8.4.2011 9:23:28   
minavb
Izbaci suve sljive, sve ostalo je ok

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 734
8.4.2011 14:43:25   
gagana83
Znam da ste negde pisale o tome,ali sad ne mogu da se setim...
Je l ok pirinac sa zeljem za veceru?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 735
8.4.2011 14:54:31   
viking
O Bože, o čemu čovek sve mora da misli....

izbegavaj morsku ribu koja dugo zivi i bices super.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 736
8.4.2011 14:56:40   
viking
Kao da jedeš kreč...

Ela sir bljak!!! user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 8.4.2011 14:57:50 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 737
8.4.2011 15:01:13   
minavb
IZVORNA PORUKA: gagana83

Znam da ste negde pisale o tome,ali sad ne mogu da se setim...
Je l ok pirinac sa zeljem za veceru?

Ok, narocito integralni.
Ucitelju Joda, ja sad posle ovog u Japanu tek necu jesti ribu koju uvozimo. Bolje da jedem smrdljivog soma iza Save nego pangaca koji svetli u mraku.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 738
8.4.2011 15:02:08   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: viking RR

Da znaš user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 739
8.4.2011 15:04:19   
minavb
Anci, ovo za ribu se posebno odnosi na trudnice. Izbegavaj!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 740
8.4.2011 15:07:59   
Ana RR
Znam, draga, to mi je dr odmah rekla.

A više ne znam ni šta bih jela, majke mi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 741
8.4.2011 15:10:30   
minavb
Biftek, pilence, brokoli, sargarepu....ima svasta nesto nego covek zaboravi. Samo dobro termicki obradi i ok.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 742
8.4.2011 15:15:29   
Ana RR
Pa to i jedem, piletinu najviše. Kuvam čorbice od povrća pošto nisam neki ljubitelj presnog. Ne jedem hleb, za doručak samo integralni tost (obično sa nekim sirnim namazom i paradajz). Slabo jedem jaja, ali se trudim da bar jednom nedeljno pojedem omlet od jednog ili dva jaja. Počela sam da jedem spanać, što u životu nisam volela (ne volim ni sada ali se nateram). I pretvoriću se u zelenu salatu, mogla bih da živim na njoj user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 743
8.4.2011 15:18:25   
Anoniman
Pitanje za strucne:
Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put  nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji?

< Poruku je uredio verolino -- 8.4.2011 15:24:37 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 744
8.4.2011 15:20:06   
*Alexx*

Ok, narocito integralni.
Ucitelju Joda, ja sad posle ovog u Japanu tek necu jesti ribu koju uvozimo. Bolje da jedem smrdljivog soma iza Save nego pangaca koji svetli u mraku.

Am... a kako da znam odakle je som? user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 745
8.4.2011 15:20:55   
Ana RR
Pa iz Save user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 746
8.4.2011 15:21:46   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: verolino

Pitanje za strucne:
Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put sam nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji?

Ja jako dugo nisam mogla da jedem jaja, ni jogurt jer su mi smetali. Od relativno skoro mogu. Zašto - ne znam. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 747
8.4.2011 15:22:31   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ma, ženo, kako da znam da je Frikom smrznuti som iz Save ili japanskog mora? user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 748
8.4.2011 15:25:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: verolino

Pitanje za strucne:
Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put sam nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji?

Ja jako dugo nisam mogla da jedem jaja, ni jogurt jer su mi smetali. Od relativno skoro mogu. Zašto - ne znam. user posted image

Meni, pak, nikad nije smetalo, a sad mi smetauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 749
8.4.2011 15:28:17   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ma, ženo, kako da znam da je Frikom smrznuti som iz Save ili japanskog mora? user posted image

Moraćeš da ideš sama da upecaš ručak user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here