|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
2.3.2011 22:27:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malenac76

trpila sam da ne odem u wc pa bar 3h ..sve sam odradila kako pise ali nijednom mi nije pokazalo 2 linije iste boje

Ni meni, a imala sam ovulaciju...
Mislim, bile su priblizno iste, ali nikad jednake..

(odgovor članu malenac76)
  Direktna veza do poruke: 476
2.3.2011 22:34:20   
Maccana

IZVORNA PORUKA: malenac76

trpila sam da ne odem u wc pa bar 3h ..sve sam odradila kako pise ali nijednom mi nije pokazalo 2 linije iste boje
E bas kupi Ovugnost (ako vec nisi)ja kontam da su super osetljive.Meni je uvek pokazalo dve crte,za kratko vreme i vrlo jasne!Cak za vreme O i jako tamnu testnu!Doduse,ja pijem malo vode i ne piskim i po 5,6 sati...user posted image

Direktna veza do poruke: 477
2.3.2011 22:37:28   
malenac76
ja sam koristila babytime i primetime ..pokusacu da nadjem te pa da isprobam sljedeci mjesec ..a pokusacu i da unesem malo tecnosti pa da vidim sta ce biti :)
ako i tad nista ne pokaze odustajem od trakica ..obrni okreni nema meni nego muckanje svaki drugi dan 10 dana ...tako cu biti jedino sigurna da sam je ubola :)

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 478
2.3.2011 22:48:26   
Maccana
Ja sam skontala  kad su meni ovulacije,tako da od sad pratim simptome i sta mi Bog da!!Mada moj muz kaze da je bolje da nastavim sa trakicama,boji se covek da cu ga tek onda izrabljivatiuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 479
4.3.2011 11:14:58   
Nina...
Ispale mi oci od citanja o lh trakicamauser posted image Sad kad sam se potkovala znanjem, planiram da pocnem ovog meseca da ih koristim. Vec sam ih porucila, treba uskoro da stignu a meni je danas prestala user posted image . Da li je meni kasno da pocnem da ih koristim 18 dc posto pre nisam u mogucnosti? Inace dobijam na 28-30 dana... Ko me je terao da odlazim za Srbiju bas sad!!!user posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 480
4.3.2011 11:22:29   
majared
IZVORNA PORUKA: Nina...

Ispale mi oci od citanja o lh trakicamauser posted image Sad kad sam se potkovala znanjem, planiram da pocnem ovog meseca da ih koristim. Vec sam ih porucila, treba uskoro da stignu a meni je danas prestala user posted image . Da li je meni kasno da pocnem da ih koristim 18 dc posto pre nisam u mogucnosti? Inace dobijam na 28-30 dana... Ko me je terao da odlazim za Srbiju bas sad!!!user posted image

Zavisno od toga na koji dan si dobila počinješ da koristiš LH trakice. Napr. ako je na 28 dana počinješ 11 dc. Uđi na reklamu za bebytime, tamo imaš tabelu

< Poruku je uredio majared -- 4.3.2011 11:28:40 >

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 481
4.3.2011 11:28:39   
Nina...
Ma znam... samo se potajno nadam da necu preskociti ovaj mesec bzvz jer sam ja u NS-u a mm u Grckoj, a ja cu biti tamo tek kad mi bude 18dc... a tamo ce mi stici i testovi... odmah cu poceti pa daj Boze da ne zakasnim za ovaj mesec...

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 482
4.3.2011 11:31:20   
majared
Ja sam ih u par navrata koristila i nijednom mi nisu pokazale ovulaciju user posted image  Prati i sluz, kada je razvucena kao belance stize ovulacija + bolovi u janicima

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 483
4.3.2011 11:34:12   
Anoniman
nina, mislim da ti je mozda kasno da pocnes 18dc. kao sto majared kaze, mozes ukombinovati sa pracenjem sluzi, pa ako vidis da ti se ona pojavi recimo12i dan, onda mislim da ce ti O proci do 18dc, ali niko ne kaze da ne treba da muckas.
majared, meni su pokazivale, ta druga crtica mi se pojavi samo dva dana u mesecu, svih ostalih je samo jedna crtica. mozda si pila mnogo vode?

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 484
4.3.2011 11:34:22   
Nina...
E vidis.. ja nemam sluz user posted image ili do sad nisam obracala dovoljno paznje, ali bih skontala svejedno mislim. Nadam se da ce mi bar malo pomoci da utvrdim ono sto mislim da je tako tj. mislim da osetim ovulaciju jer me boli stomak tih dana, onako kao da cu da dobijem samo blaze, i uvek vise sa jedne strane... a boga mi, meni to potraje i po 4-5 dana.. pa kontam po tome da mi je O... E sad se nadam lh trakice to da i potvrde.. A tebi se bas nijednom nije pojavila test crtica?
IZVORNA PORUKA: majared

Ja sam ih u par navrata koristila i nijednom mi nisu pokazale ovulaciju user posted image  Prati i sluz, kada je razvucena kao belance stize ovulacija + bolovi u janicima

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 485
4.3.2011 11:36:09   
Nina...
Ksena, muckacemo nevezano :) Znas kako je kad ne vidis mm 20 dana!!! user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 486
4.3.2011 11:36:25   
Anoniman
nina, mozda samo nisi obracala paznju. ni ja nisam znala da mi se pojavljuje ta sluz dok nisam pocela da istrazujem i zagledam i analiziram user posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 487
4.3.2011 11:39:00   
Nina...
Da ti pravo kazem ja nisam nesto zagledala preterano jer sam u ubedjenju da ti se to samo pokaze kad je ima, mislim da ne moras bas da je trazisuser posted image zar ne izadje sama napolje? E to nemam.
IZVORNA PORUKA: ksena

nina, mozda samo nisi obracala paznju. ni ja nisam znala da mi se pojavljuje ta sluz dok nisam pocela da istrazujem i zagledam i analiziram user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 488
4.3.2011 11:42:54   
Anoniman
nemoj da mislis da je to ne znam koliko mnogo kolicinski i da sve odjednom izadje, ne primeti se bas tako lako, a pojavljuje se generalno u plodnim danima, a ne samo na O.

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 489
4.3.2011 11:44:55   
Nina...
Sve ce to Virak da odradi kako treba user posted image jos Macinu da nadjem i to je to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 490
4.3.2011 11:45:46   
majared
Nina bola u janicima odnosno jednom od jajnika je dobar pokazatelj.

Kseno, verovatno sam omašila ovulaciju. Tih par meseci mi je ciklus bio neredovan (posle pobačaja) i mislim da je nisam ni imala. U decembru i januaru bilo egg-a u februaru ne. Moraću i ja da počnem da se bečim

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 491
4.3.2011 11:47:05   
Anoniman
uh, kroz sta sve prolazimo, te cajevi, te lekovi, te doktori, te zagledanje u gacice, te osluskivanje...

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 492
4.3.2011 11:49:21   
Nina...
Xamos :) Haos... moze nam biti uza specialnost user posted image

Majared, da taj je osecaj, ali i grudi uvecane i osetljive takodje u vreme kad je O... je l' i to ok?

uh, kroz sta sve prolazimo, te cajevi, te lekovi, te doktori, te zagledanje u gacice, te osluskivanje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 493
4.3.2011 11:50:07   
Nina...
SPECIJALNOST htedoh reci.. gladna sam, gutam slova.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 494
4.3.2011 11:58:33   
majared
Kod mene samo bol u stomaku, uglavnom je osecaj kao blagi PMS. Moju drugaricu boli glava kao pred dobijanje

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 495
4.3.2011 12:01:11   
sonyasha
Baš user posted image Meni su travke pomogle da ne mogu da promašim egg, ima ga brdo, a ranije nisam imala tj. morala sam baš da se bečim user posted image
~ baš smo skrenule sa teme, trebale smo u temi ovulacija....sry ~

< Poruku je uredio sonyasha -- 4.3.2011 12:02:04 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 496
4.3.2011 12:04:46   
malenac76
eksperti za sadrzaj u gacicama user posted image
ja samo znam da vise nista ne znam hehe
ja egg nisam vidjela godinama, sad se nalijevam cajevima i pijem ulje nocurka pa valjda se pojavi user posted image
meni gin rekla da nije bitno ako se i ne pojavi na gacicama, da to nije kod svih slucaj..
ovaj mjesec me i zigao jajnik i svi simptomi O, kad ono po BT nje jos nemaaaa user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 497
4.3.2011 12:05:11   
Nina...
A valjda je to sve idividualno.. uglavnom, nadam se da je bilo kakav ''simptom'' dobar znak jer se nesto desava, to se ja nadam da ce trakice potvrditi a mozda ce totalno pobiti moju teoriju o tome kad mi je O.. nadam se da ce pomoci. A ti ne odustaj od trakica, izgleda da se bas bukvalno moras drzati uputstva za upotrebu user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 498
4.3.2011 12:21:14   
majared
Kako sam ovog meseca dobila 27 dc pokušaću pd utorka sa lh trakicama

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 499
5.3.2011 15:33:21   
JANA S
i ja bi zelela poceti sa trakicama ovaj mesec.danas je stigla user posted image .  pokusavam sve ovo da iscitam, ne deluje mi sve tako jednostavno. ima li ih i u apoteci? gde ste vi kupile ? 

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here