|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
14.4.2011 13:39:09   
isidora88

IZVORNA PORUKA: bea83

Devojke, znam da je neko spominjao da mu je lh trakica bila pozitivna kad je bila user posted image  al sad ne mogu da se setim kouser posted image  volela bi da mi neko potvrdi to iskustvouser posted image
pitam iz sledećeg razloga - malo pre sam iz znatiželje uradila trakicu iako mi je već 23 dc (bila je pozitivna 11dc) kad ono -OPET POZITIVNA?! druga linija nije baš iste jačine kao kontrolna, al vidi se lepo

meni je lh trakica bila pozitivna i sutradan sam uradila test za trudnocu i user posted image se pojavile user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 526
14.4.2011 13:54:13   
bea83
hvala isidora, al ta user posted image  vec je dosla i prosla iako je bila pozitivna lh trakica user posted image  sad (NE) cekamo sledecu, al necu vise raditi trakice cisto da se ne tripujem bespotrebnouser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 527
14.4.2011 14:26:05   
Maccana
Bea koje si trakice koristila?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 528
14.4.2011 14:38:37   
bea83
ne znam tacno sad kako se zovu, pogledacu kad dodjem kuci, ali narucuju se sa onog stranog sajta (belo zelene boje)

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 529
14.4.2011 14:56:23   
Nina...
One step mislim da se zovu, i ja ih imam sa tog sajta, i ok su mi...mada su mi nekoliko dana pokazivale dve crtice i jacina je bila takva da sam morala da buljim u nju ne bi li skontala da li je ili nije pozitivna, ali moje nedoumice su resene kad mi se pojavila testna dosta jaca od kontrolne... ubacila sam i slicicu, na prethodnoj je strani user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 530
8.5.2011 14:35:36   
Nina...
Evo moje trakice od ovog meseca. Ovo je bio 12DC, malo je poranila O jer u poslednje vreme umesto na 28 dana , dobijam na 30.

user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 531
10.5.2011 17:41:57   
malenac76
pa da to je to , nema sta user posted image
a ovulacija je trebala da dodje kasnije ako se ciklus produzio a ne ranije..ma neka je O stigla pa kad god user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 532
10.5.2011 17:56:28   
Nina...
Pa da.. zato i kazem da je poranila ovog meseca.. takouser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 533
10.5.2011 18:04:11   
malenac76
dva dana gore dole nije strasno user posted image  i kod mene ako bude danas to je 2 dana kasnije nego inace i to je ok ..samo neka budeeee danassss

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 534
10.5.2011 18:10:13   
Nina...
Jeste danas. Mani se ti reklama, ugasi tv i pustaj muziku to je taj rad user posted image

Direktna veza do poruke: 535
10.5.2011 18:12:53   
malenac76
naravski user posted image  kad se tambura gasi se tv , muzika glasno, svijece ionako uvijek gore user posted image  volim takvu atmosferu user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 536
10.5.2011 18:16:39   
Nina...
user posted image  mi imamo i crveno svetlo user posted image

Direktna veza do poruke: 537
10.5.2011 18:31:29   
Maccana
mi imamo i crveno svetlo
Ups!Jesam li ja pogresila temu....user posted image Jel ovde rec o bordelima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo navalite cure,svaka stimulacija je dobro dosla!Nego ja ovaj mesec batalila trakice.Vec znam da mi je 14 dc plodan.Mozda uradim dan posle da se uverim da je prosla i to je to.Po simptomima vec znam kad dolazi. Danas mi je 12 dc tako da smo i mi polako poceli sa radovima!user posted image user posted image user posted image Vidim da ce ovih dana biti zemljotresuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 538
10.5.2011 20:17:51   
Nina...
user posted image user posted image  sad ga lomi user posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 539
4.6.2011 15:36:53   
Nina...
Sta bi? Svi odustali od trakica? Niko ne pise...user posted image  Dajte neke slicice pozitivnih trakica! Ubacicu novu za koji dan.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 540
4.6.2011 15:45:46   
bea83
ja odustala od trakica, prešla na temperaturuuser posted image
moje su izbledele pa ti slike ne bi ništa značile

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 541
4.6.2011 15:54:54   
Nina...
Ma, dobra je tema, greota da se baci user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 542
8.6.2011 12:39:26   
maca821
I ja razmislujam da ovaj mesec probam sa trakicama. Mada ja osetim ovulaciju, boli me stomak i desni jajnik 2-3 dana i to krene negde 10-tog dana ciklusa. Bas cu da probam sad kad me prodje user posted image pa da se uverim.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 543
8.6.2011 12:50:46   
malenac76
probaj maco, meni su samo pomogle da potvrdim ono sto sam osjecala ..ali nisam bila sigurna da je to to user posted image   sad vec mogu da osjetim kad dolazi O.. mjerim i BT jer mi je to nekako zabavno :) a i budem sigurna kad je O prosla :)

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 544
8.6.2011 14:36:03   
Nina...
Meni trakica ovog meseca nista nije pokazala...

Direktna veza do poruke: 545
8.6.2011 14:40:09   
Anoniman
nina, mozda si onaj dan kad ti se pojavila druga crtica pila dosta vode pa zato nije bila tako tamna?

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 546
8.6.2011 14:41:52   
Nina...
Kseno, moguce i to, ne secam se sad. Mada, generalno su mi izostali svi simptomi O... djavo ce je znati... Danas mi je 17DC imam osecaj kao da cu dobiti i onako mi gori materica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 547
8.6.2011 14:46:22   
malenac76
mozda ce ti biti malo kasnije O ovaj mjesec, ko ce ga vise znati. ili je bila na 12 ili 13dc

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 548
8.6.2011 14:50:21   
Nina...
Nemam pojma, mi muckamo, pa sta nam Bog da user posted image

Direktna veza do poruke: 549
8.6.2011 14:56:19   
malenac76
ma pokrili ste vi nju garant user posted image  pokrijete jos narednih 10 dana i eto  user posted image user posted image  no sikiriki

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here