|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
5.3.2011 15:43:57   
Anoniman
ja narucila sa homehealth.uk, a neke su mislim u lily nasle jeftine trakice

(odgovor članu JANA S)
  Direktna veza do poruke: 501
5.3.2011 16:19:48   
JANA S
hvala puno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
28.3.2011 19:02:23   
bea83
Devojke, znam da je neko spominjao da mu je lh trakica bila pozitivna kad je bila user posted image  al sad ne mogu da se setim kouser posted image  volela bi da mi neko potvrdi to iskustvouser posted image
pitam iz sledećeg razloga - malo pre sam iz znatiželje uradila trakicu iako mi je već 23 dc (bila je pozitivna 11dc) kad ono -OPET POZITIVNA?! druga linija nije baš iste jačine kao kontrolna, al vidi se lepo

(odgovor članu JANA S)
Direktna veza do poruke: 503
28.3.2011 21:35:31   
ksenija81
Pa moze da znaci, jer taj hcg ima i alfa i beta lance. Ti alfa su u lh trakicama i osetljiviji mnogo pre klasicnog beta hcg testa.
Sacekaj koji dan pa uradi test. Ali moguce da zene imaju i dva puta O.

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 504
28.3.2011 21:40:44   
bea83
O nije sigurno, uvek je osetim i to jako, sad nemam nikakvih simptoma O ali zato imam drugih...temperatura, grudi, gorušica....

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 505
28.3.2011 21:41:42   
ksenija81
Da, da citam sad da ti je temp visoka!
Navijam user posted image

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 506
28.3.2011 21:43:32   
bea83
i jauser posted image hvala na navijanju,svaka pomoć je dobrodošlauser posted image

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 507
9.4.2011 9:37:16   
malenac76
napokon mi je juce test za ovulaciju ( prima time) pokazao dvije pune linije user posted image  danas maby baby pun paprati tako da je to to...vikend akcija user posted image  a vec sam mislila da od nista od tih testova za ovulaciju..kad ono vidi ti- ipak ferceraju user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 508
9.4.2011 13:46:19   
Nina...
Evo ga i moj od sinocuser posted image  Misljenje ?user posted image  Je li to to ?user posted image
Izvinjavam se sto je mutna slika, brzinski sam slikala telefonom.

user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 509
9.4.2011 13:47:42   
Anoniman
Da...Muckaj i sutra ...

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 510
9.4.2011 13:47:43   
Nina...
Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image  Pa mi ovuliramo u isto vremeuser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: malenac76

napokon mi je juce test za ovulaciju ( prima time) pokazao dvije pune linije user posted image  danas maby baby pun paprati tako da je to to...vikend akcija user posted image  a vec sam mislila da od nista od tih testova za ovulaciju..kad ono vidi ti- ipak ferceraju user posted image

Direktna veza do poruke: 511
9.4.2011 13:48:52   
Nina...
Fala Verouser posted image

IZVORNA PORUKA: verolino

Da...Muckaj i sutra ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 512
9.4.2011 13:51:35   
Anoniman
Da bude plodotvornouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 513
9.4.2011 13:56:37   
malenac76
jeeejjjj nina to je to ... muckanje danas i sutra ...danas je najbitnije pokriti user posted image
mi sinoc nismo jer dragi nije bio tu ali veceras se nadam strasnom muckanju user posted image
vidis ti kako su nam se pokoplile ovulacije u dan user posted image  mozda je to neki znak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
9.4.2011 14:01:58   
Nina...
Hvala Vero, TAKODJE!!!user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: verolino

Da bude plodotvornouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
9.4.2011 14:04:02   
Nina...
Malenac, s' obzirom na to da smo juce i prekjuce kao rogovi u vreci, dobro je da smo uopste i muckali user posted image  zadovoljna sam sa ovim danas, mada smo jurili na posao posle, nisam imala vremena ni za dizanje nogu ni za sedenjeuser posted image  ne ocekujem vise keksa ovih dana...A ti posto nisi sinoc, UBI GA DANAS I SUTRA !!!user posted image user posted image
Vidis kako nam se poklopilo...

Direktna veza do poruke: 516
9.4.2011 14:08:38   
malenac76
jutros on zove sa posla da me pita sta da popije za glavu , boli ga ..kaze sav sam mrtav umoran... prvo sam mislila da mu kazem da je danas D dan ali onda sam se prekontala ..ako je takav smlacen pa mu jos kazem da danas mora da se "iskaze" nece biti nista od toga user posted image  pa sam iskulirala..reko odmorices kad dodjes sa posla pa cemo maznuti sladoled user posted image  a onda cu da ga zavedem user posted image  nadam se da ce plan uspjeti hahaha da mi pokrijemo danas i sutra pa nek onda odmara koliko mu drago user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 517
9.4.2011 14:18:15   
Nina...
E tako, budi pametna, bar ti kad ja vec nisamuser posted image  Posto sam ja mom prekjuce najavila, pa se on usfrkisao i nista, jos smo se posle i svadjali. OD SAD PA NA DALJE, NE PRICAM MU NISTA! Aj neka nam je sa srecom user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 518
9.4.2011 18:34:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nina...

Evo ga i moj od sinocuser posted image  Misljenje ?user posted image  Je li to to ?user posted image

DA, to je TO! user posted image  je l' ti prvi put toliko tamna test crtica?

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 519
9.4.2011 18:35:56   
Anoniman
Malenac, mudrice jedna! Srecno muckanje! user posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 520
9.4.2011 18:38:44   
Nina...
DA!!! Srecna sam kao malo dete user posted image  Tamnija je od kontrolne.
IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: Nina...

DA, to je TO! user posted image  je l' ti prvi put toliko tamna test crtica?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 521
9.4.2011 18:48:42   
Anoniman
e, lepo sam ti ja rekla da samo jedan-dva dana u mesecu moze biti tako. ti mozda imas prirodno visok nivo, pa ti se zato uvek videla i druga crtica. meni obicno nije uopste bilo crtice, samo se dva dana u mesecu pokaze.

znaci u narednih 36 sati ce biti O! user posted image  overite vi naredna tri dana redovnouser posted image

< Poruku je uredio ksena -- 9.4.2011 18:49:22 >

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 522
9.4.2011 18:55:01   
Nina...
Ma joooj, mi i overavanje... ne znam sta da ti kazem... Ja sam sinoc u 20h uradila tu trakicu, a muckali smo danas pre posla... e sad, cisto sumnjam da ce gospodin pristati na jos jedno ''prinudno'' user posted image  on je ubedjen da smo se sa ovim danas pokrili... ma... sta je-tu je..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 523
9.4.2011 19:28:48   
Anoniman
muckajte sutra ujutro! samo ga lepo probudi poljupcima i ubedi ga da dan najbolje pocinje sexom. user posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 524
14.4.2011 13:04:25   
Maccana
Da se neko ne bi zbunjivao u buduce i lako obeshrabrio,ispricacu vam moj slucaj!Ranije sam koristila Ovugnost(a kao sto vidim citajuci vas od ranije,nisam jedina tako prosla)i staaaalno sam imala dve crtice!Uvek jednake jacine,sem kad je ovulacija ,bude testna stvarno tamnija dva dana!Sta hocu time da kazem?Pa to da me uzasno nerviralouser posted image jer mi ovulacija seta od 13-18 dana i kad god mi je bilo dve crte ja uradim i sutradan s nadom da ce testna biti jaca...i tako ti ja potrosim bezveze 4-5 trakica dok ne dodje ona prava!user posted image .E kad najzad dodje ta tamnija,uradim i sutra i prekosutra-cisto da utvrdim jel to to,posto u uputstvu pise da je pozitivan rezultat i kad su jednake i kad je testna tamnija e onda uzmem da poredim!user posted image Nema neke velike razlike!A te trakice uopste nisu jeftine da bi ih radile u toj kolicini(a i bespotrebno je jer kad su trake ok dosta vam bude i 4 m.)Ovugnost sam batalila jer sam skontala da za mene nije.Da li ja inace imam povisen nivo tog hormona ili su ti testovi i previse osetljivi,neznam.user posted image Znam samo da je pregledom utvrdjeno da nemam problem sa jajnicima i da su mi O redovne.Zadnja dva m. koristim Baby time i to je vec dr. prica.Mnogo je precizniji i manje mi ode na testiranje.Crtice mi se na njemu pojavljuju postepeno i onda vec mogu skontati koji dan je ovulacija a da ga ne koristim tako cesto.Zato devojke-ne odustajte i nedajte da vas tako nesto odvrati i zbuniuser posted image ,probajte neke dr. marke testa,ne odgovara nam svima isto ili su prosto neki precizniji.Inace smatram da su trakice super stvar i sigurno ce mnogima olaksati put do user posted image .Nadam se da cu nekom pomoci s ovom mojom pricicom,jer to mi je bila namerauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here