|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
6.2.2011 14:06:21   
iva80
Kako je moguće da mi LH trakice uopšte ne pokazuju 2 crtu (ama ni malo)- ni juče, ni prekjuče...a danas mi je ovulacija (slušam svoj organizam) plus sam proverila sa MB.   user posted image

< Poruku je uredio iva80 -- 6.2.2011 14:09:09 >

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 451
6.2.2011 14:19:36   
Anoniman
ivo, koje si trakice uzela? zavisi i koliko su osetljive i da li si pila tecnosti pre. meni su se crtice pojavljivale samo dva dana u mesecu.

(odgovor članu iva80)
  Direktna veza do poruke: 452
6.2.2011 14:37:56   
iva80
Uzela sam ih preko jednog sajta, onaj deo za koji ih držiš je zelen (ako ti nešto znači). Nisu od onih extremno osetljivih... Ma baš sam se radovala kada su mi stigle, onako rešena da ovaj mesec bude pun pogodak, a sada me to žestoko nervira.
Kako ih ti koristiš? Koliko dugo ne ideš u WC i da li smanjuješ unos tečnosti u medjuvremenu. Ja mogu samo 2 sata da izdržim da ne idem u WC, jer počne jako da me bili stomak- to napominjem jer videh da piše da 2-3 sata se ne ide u WC...ne mogu više od 2  :-)

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 453
6.2.2011 15:51:43   
Anoniman
probaj da ne pijes mnogo tekucine, onda neces cesto ici ni da piskis. ja sam ih mislim oko 12 h koristila. a inace sam ih koristila samo 2 meseca i utvrdila da mi se poklapa i sa drugim znacima. moje su bile one najosetljivije (mislim 25 necega po necemu, hahah)
mada, znas sta, ni to sto ces ubosti ovulaciju nije nikakva garancija, mi vec 4 meseca svakodnevno muckamo, bila O ili ne, pa jos uvek nista. a trakice sam cisto iz znatizelje narucila i zato sto su bile jeftine (uzela sam kombinovano sa testovima za trudnocu koje sam htela, jer su ovde mnogo skupi).

(odgovor članu iva80)
  Direktna veza do poruke: 454
15.2.2011 21:42:31   
bea83
Priključujem se i ovoj temi ,koju sam pročitala od prve do poslednje strane user posted image , da podelim sa vama moje iskustvo i da pitam za mišljenje. Prvi put koristim ove trakice, i to one koje se naručuju preko interneta, i situacija je sledeća: počela sam 8dc jer mi je ciklus trajao poslednji put 27dana pa nisam htela da nešto propustim, i odmah mi se pojavila bleda crtica.E sad ja sam, sudeći po vašim iskustvima očekivala da će se narednih dana crtica pojačavati medjutim ona je sve bledja, danas mi je 11dc i nje skoro nema...Ništa mi sad nije jasno. A pri tom maybe baybe pokazuje suprotno - od 8dc pola paprat pola tačkice a danas 11dc sve sama paprat...Da li je neko imao slično iskustvo i da li da nastavim sa trakicama?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
16.2.2011 8:13:08   
iva80
Cao Bea!!!
Ja sam po prvi put ovog meseca kupila LH trakice, međutim, verovala ili ne, meni se niujednom trenutku nije pojavila druga crta!?!?!? A osetila sam kada mi je bila ovulacija i plus sam to proverila sa Maybe Baby i on je bio sav u papratima. Uopste ne znam kako se to dogodilo... Ti osluskuj svoje telo, a posto imas i MB i trakice, ti mućkaj s obzirom da ti je jedo od ta dva bilo pozitivno.
I da, druga tj test crta na trakicama mora da bude iste boje ili tamnija od kontrolne crte, i to onda znači da ti je ovulacija u narednih 12-48h i da treba da se baciš na posao!
Vejiki pozdrav!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 456
16.2.2011 8:53:57   
bea83
iva80 ,
uh, dobro je nisam jedini "slučaj" što se tiče zbunjujućih trakicauser posted image  ma mi se trudimo da muckamo svaki dan pa ćemo valjda nešto smućkati user posted image  ja nekako sve očekujem da sve bude kao po uputstvu - svetlije, tamnije i najtamnije kad je O, medjutim sad vidim može da bude O i bez druge crtice ...

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 457
16.2.2011 19:23:59   
bea83
dočekah ja moje dve crtice pa makar i na lh trakicama user posted image  znači pojavila se odjednom, da znate da može i tako, proteklih par dana ništa, prazno skroz i danas je 12 dc i ona je tu - jasna i tamna kao kontrolna (nijanse su u pitanju)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 458
16.2.2011 20:25:25   
moja ciklama
user posted image ja to, na svojim LH takicama, svojim očima videla nisamuser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 16.2.2011 20:26:08 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 459
16.2.2011 22:42:58   
iva80
Ciklama, i ja drugu crtu videla nisam ovog meseca user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 460
17.2.2011 0:41:13   
ica82
Nadam se da cu nekome pomoci, ja sam kupovala one trakice u apoteci (tj. vise je plocica). U uputstvu je pisalo da je najbolje da se radi izmedju 16 i 18 h. I ja sam tako uradil. 12 og dana su mi se pokazale 2 iste crtice, a narednog samo jedna, druga se nije ni nazirala, a tog 12 dana sam i osetila jake bolove u jajniku. Pre toga nisam radila jer mi je prethodnih meseci o bila 16og, 17og dana (isla na folikulometriju), tako da ne znam da li bi se pre toga pojavila svetlija crtica. Inace ti testovi se zovu BaybeTime, u pakovanju je 7 kom, i to je 2100, ali u apoteci mozes kupiti i jednu, dve, tri, pa ona podeli i jedna izadje oko 300 din.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 461
17.2.2011 19:53:24   
bea83
meni je i danas trakica pozitivna...ali me danas i boli jajnik tako da je valjda ovulacija ipak danas...

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 462
17.2.2011 20:26:00   
iva80
Trakica ti nece biti pozitivna KADA ti je ovulacija vec ce biti pozitivna PRED ovulaciju  user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 463
17.2.2011 20:26:55   
iva80
Vi draga, mućkajte mućkajte!!!
A to što te boli jajnik- on boli i pred i za vreme ovulacije  user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 464
18.2.2011 8:31:36   
bea83
jajnik više ne boli, to valjda znači da je folikul pukao,jel? a kad sam pogledala malo bolje shvatila sam da je ona jučerašnja crtica bila ipak malo svetlija od kontrolne..mućkali smo noćas, nadamo se dobrim rezultatima....
hvala na savetima user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 465
1.3.2011 22:08:09   
Maccana
Uh,ja sam bas verovala tim trakicama,medjutim u februaru me iznervirase!Pocela 12 dan i pozitivno!Ok,ja nastavim dalje kad ono 4 dana uzastopno pozitivno!Ali!Mislim da mi se ovulacija odigrala tek dva dana od prestanka koriscenja trakica(pratila sam ostale signale) i jos neki dan kupim test,cisto da proverim kad Pozitivan!A proslo ned. dana od moguce ovulacije!?user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 466
2.3.2011 7:54:22   
bea83
ja sam odlucila da batalim sva pomagala, bolje da odredim ovulaciju sama po svojim simptomima nego da me tripuju...
mada kažu da lh trakica može da bude pozitivna i kad je trudnoća u pitanju, pa zato nadam se da je to kod tebe slučajuser posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 467
2.3.2011 7:56:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bea83

ja sam odlucila da batalim sva pomagala, bolje da odredim ovulaciju sama po svojim simptomima nego da me tripuju...
mada kažu da lh trakica može da bude pozitivna i kad je trudnoća u pitanju, pa zato nadam se da je to kod tebe slučajuser posted image

Ovo je tacno...meni je bilauser posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 468
2.3.2011 9:02:59   
Anoniman
Maccana, ako su ti trakice one najosetljivije, mozda je to uzrok sto su ti nekoliko dana bile pozitivne.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 469
2.3.2011 17:37:35   
malenac76
mene ovi testovi za ovulaciju izludjuju ... isprobala sam ih i prosli i ovaj mjesec i nista
testna linija uvijek blijeda (prosli mjesec sam tacno znala koji dan je ovulacija, jer sam bila na redovnom gin pregledu, i dan prije O je bila jako blijeda linijica)...jel moguce da je to zato jer ja unosim mnogo tecnosti u organizam? otkako pijem ove silne cajeve unesem sigurno 3l tecnosti dnevno huh

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
2.3.2011 22:16:14   
Maccana
Neznam,daj Boze da je i kod mene slucajuser posted image ....user posted image Cekam jos koji dan!Koristila sam Ovugnost i bila zadovoljna,a sad me zbunise!Ako sad ne uspe,sled. mesec pratim signale!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 471
2.3.2011 22:18:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malenac76

mene ovi testovi za ovulaciju izludjuju ... isprobala sam ih i prosli i ovaj mjesec i nista
testna linija uvijek blijeda (prosli mjesec sam tacno znala koji dan je ovulacija, jer sam bila na redovnom gin pregledu, i dan prije O je bila jako blijeda linijica)...jel moguce da je to zato jer ja unosim mnogo tecnosti u organizam? otkako pijem ove silne cajeve unesem sigurno 3l tecnosti dnevno huh

Moguce je...Znas li da pre testiranja najmanje dva sata ne smes nista da pijes...?

Direktna veza do poruke: 472
2.3.2011 22:19:55   
Anoniman
i naravno ne smes da piskis bar 2-3 sata pre.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 473
2.3.2011 22:20:47   
malenac76
verka znam ali do tad ja vec popijem 2l tcnosti i sto puta odem u wc..radila sam ih poslije posla oko 16.30 i uvijek jako slabo vidljiva druga linijica..pokusacu jos slj mjesec ali da ne pijem toliko tecnosti u toku dana pa da vidim sta ce biti ..ovaj mjesec niam mogla uganjati kad je tacno O ..ko zna kud se prosetala uh

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
2.3.2011 22:21:49   
malenac76
trpila sam da ne odem u wc pa bar 3h ..sve sam odradila kako pise ali nijednom mi nije pokazalo 2 linije iste boje

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here