|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
14.2.2011 10:26:12   
1111a
meni je 14 dc.. ne znam da li je ovulacja prosla......nemoj se razocaravati.. bice......a mozda vec i jeste. kako je meni, ja sam u bg a omam mi je u africi..pa ti vidi..treba iskombinovat da se vidimo..skupa karta....uzas......vi ste makar sa svojim muzevima ili momcima zajedno...pa bice... nemoj se mnogo opterecivati

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1526
14.2.2011 10:28:38   
Merimica
IZVORNA PORUKA: 1111a

meni je 14 dc.. ne znam da li je ovulacja prosla......nemoj se razocaravati.. bice......a mozda vec i jeste. kako je meni, ja sam u bg a omam mi je u africi..pa ti vidi..treba iskombinovat da se vidimo..skupa karta....uzas......vi ste makar sa svojim muzevima ili momcima zajedno...pa bice... nemoj se mnogo opterecivati

kad si stigla u bg?

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1527
14.2.2011 10:33:27   
1111a
nisam jos. vracam se 20 feb.. nego ti onako kazem uopsteno da smo razdvojeni. svaki put me kosta 1000 e. radim posle posla...prodajem parfeme, kozmetiku...da skupim za kartu.. jer i njega kosta nase vidjanje po 3000 e. ...kad ostajem 2 meseca. ranije smo se vidjali 3 puta godisnje. sad svaki 2 mesec pa ja ostajem 2 meseca. u firmi su mi izasli u susret pa mi daju bolovanje..biceuser posted image .. ja to znam...samo se opusti..ne kazem da ne treba malo vise da se potrudimo..ali opusteno

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1528
14.2.2011 10:36:17   
Merimica

nisam jos. vracam se 20 feb.. nego ti onako kazem uopsteno da smo razdvojeni. svaki put me kosta 1000 e. radim posle posla...prodajem parfeme, kozmetiku...da skupim za kartu.. jer i njega kosta nase vidjanje po 3000 e. ...kad ostajem 2 meseca. ranije smo se vidjali 3 puta godisnje. sad svaki 2 mesec pa ja ostajem 2 meseca. u firmi su mi izasli u susret pa mi daju bolovanje..biceuser posted image .. ja to znam...samo se opusti..ne kazem da ne treba malo vise da se potrudimo..ali opusteno

jao bože svi smo u nekim problemima,  a je l ne postoji mogućnost da se već jednom spojite, ili u srbiji ili u africi...

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1529
14.2.2011 10:41:34   
1111a
u tom slucaju bih ja morala dati otkaz.. a ja bi radije da ostanem trudna...pa na bolovanje...ali ako moradnem dacu otkaz. ja se nadam  pozitivnom ishodu ovaj put.koliko dugo se ti trudis za bebu

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1530
14.2.2011 11:08:32   
Merimica
potpuno isto razmišljamo, i ja čekam user posted image  da idem na bolovanje a posle  da menjam posao.
mi se trudimo 18 meseci, a poslednja 3 sa klomifenom.
pre toga nije ni moglo doći douser posted image  kada nisam ni imala ovulacije.
e sada mora bitiuser posted image , nadam se

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1531
14.2.2011 11:15:29   
1111a
meni je jedna japanka pokazala kako se masiraju stopala da bi se izazvala ovulacija. a imam i jedan oooooooooodlican recept sa crnim lukom...moja drugarica je ostala trudna tako. ali nadam se da nam sad to nece trebati...   nadam se da smo vec user posted image  

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1532
14.2.2011 11:20:39   
Merimica

meni je jedna japanka pokazala kako se masiraju stopala da bi se izazvala ovulacija. a imam i jedan oooooooooodlican recept sa crnim lukom...moja drugarica je ostala trudna tako. ali nadam se da nam sad to nece trebati...   nadam se da smo vec user posted image  

spremi mi taj recept, pa ako me unesreći user posted image  da probamm sa tim lukom, ma i blato bih pojela...

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1533
14.2.2011 11:30:39   
1111a
jednu glavicu crnog luka dobro isitis... stavis u 100 ml maslinovog ulja ( kupljeno u apoteci) ... to stavi na tihu vatru  ( ringla na 1 ili cak stavis u frizider i svako vece od  5-og dana ciklusa( od prestankauser posted image ) stavljas do 10 -12 dana ciklusa. trebalo bi da se stavlja 7 veceri. a onda na sex.    ovako se stavlja. izvadis iz frizidera i uzmes jednu kasiku od te smese. ostalo vratis u friz.  ostavis da se ugreje na sobnoj temp. ja ugrijem fenom na 1. stavis na tampon i obomotas gazom.  i stavis kad legnes u krevet i drzis celu noc. gurnes onko dublje ... ovo ti super recept.. crni luk je odlican...cisti sve i izvlaci....pun je selena.... ja kad sam to stavljala da probam.prvo vece kad sam stavila poceli jajnici da me zigucaju.. ja se uplasila i izvadila u toku noci...medjutim nastavila sam... taj mesec sam imala ovulaciju,,ali momak nije bio tuuser posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1534
14.2.2011 11:33:25   
1111a
preskocilo mi pola porukeuser posted image ... stavis znaci na ringlu na 1 ili cak na pola.. tiho se krcka jedno 15-tak minuta...da ljutina izadje....stavi se u frizider.....ovo je nedostajalo u prethodnoj poruci

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1535
14.2.2011 11:36:32   
1111a
japansku masazu imam na papiru.. tacno pokazano koji delovi stopala se masiraju..to cu kad dodjem u bg kopirati pa cu vam poslati.........

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1536
14.2.2011 12:13:49   
*Maki*
bebabeba

Nema na cemu da mi se zahvaljujes draga moja, kao sto i sama kazes - na istim smo mukama i ja sve vas razumem kroz sta prolazite...i tu sam da vam pomognem koliko znam.
Mi nemamo mogucnosti trenutno da odemo bilo gde, jer je majka mog supruga tesko bolesna i moramo da budemo uz nju, non-stop bar neko. Tako da je to ogroman stres za oboje, narocito za supruga. Ponekad odemo malo u prirodu, stalno idemo u setnjice ali sve je to kratko...nikako ne mozemo da budemo bezbrizni i da se opustimo. Imamo na srecu svoj kutak, nas deo kuce i tu uzivamo sami, kad god mozemo.
Sto se tice Klomifena, samo slusaj svog lekara...svaki lekar radi drugacije ali u sustini tu ne mogu da pogrese...da li se krece treceg ili petog dana nije toliko bitno. Pije se 5 dana po 2 tabletice (ja pijem ujutro,obe, ali to sve isto zavisi od slucaja do slucaja...neke zenskice piju po jednu, neke vise...zavisno od toga kako reaguju na lek). Slobodno pitaj svoju doktorku da primis pregnyl, nece se ljutiti...pitaj je sta misli o tome da primis tu inekciju da biste bile sigurne da ce folikuli sto posto puci. Pregnyl sluzi isto i da jajna celija bolje sazri, tako mi je Dr rekao.
Nemoj da se ustrucavas da imas odnose sa suprugom kad god to pozelite, odnos ne utice na trudnocu, nemoj to da te brine. Vodite ljubav kad god vam se prohte samo u dane ovulacije budite aktivniji.
Bice sve ok.
Ljubim te puno i obavestavaj sta se desava user posted image

(odgovor članu bebabeba)
Direktna veza do poruke: 1537
14.2.2011 12:16:24   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: nina26
Moj savet ti je a i ostalim devojkama, znam da je tesko, ali nemojte da se opterecujete toliko simptomima, merenje BT itd...meni je jednom jedan dr rekao cim pocnes da meres temperaturu da pratis O, nema od toga nista.
To je za mene bilo budjenje iz cele ove situacije, jer sam i sama bila previse

Ninocka, ja ovaj ciklus prvi put merim temperaturu i ispod misice i vaginalno, cisto iz radoznalosti. Evo danas se povecala malo sto i potvrdjuje da je ovulacija bila... user posted image

Merimice, uradi test, nije rano. Jer i samo to iscekvianje dize tenziju. Uradi test pa kud puklo da puklo. Ja ti drzim figeuser posted image

meni je 14 dc.. ne znam da li je ovulacja prosla......

Draga, ako ti je danas temp. malo visa u odnosu na prethodne dane to verovatno pokazuje da su folikuli pukli i da je ovulacija u toku... Bar je tako kod mene. Pucanje sam oset_ila 13dc, prekjuce, danas 15dc mi je temperatura za 0,4 porasla u odnosu na prethodne dane. Idem u 15h na pregled i javljam sta se desava. Ljubuser posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 14.2.2011 12:21:53 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1538
14.2.2011 12:30:47   
1111a
sad sam osetila neki grc u materici..trajalo je jedno 5 min.  3 dan od ovulacije  mi je po mojoj pretpostavci...sta ovo moze da znaciuser posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1539
14.2.2011 17:46:45   
*Maki*
Ako si imala nekoliko folikla mozda ti je neki od njih tek sada pukao. Zato je najbolje da se sve to prati ultrazvucno, da znas na cemu si. Budi ti vredna i veceras za svaki slucaj i jos 2-3 dana.
Ja sam se upravo vratila od Dr, oba folikula pukla, endometrijum je 11.30mm (danas mi je 15dc, a 11dc je bio 8mm) i Dr kaze da je sve fenomenalno i da sad cekamo da vidimo sta ce da se desi. Prognoza je dobra ali opet to ne garantuje da ce do trudnoce sigurno doci... Videcemo. Drzite mi fige drage moje, sad ide ono najgore-iscekivanje user posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 14.2.2011 17:47:51 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1540
14.2.2011 18:04:29   
1111a
super maki. mislim da mi je prosla ovulacija jer mi mb ne pokazuje paprat. po mojoj pretpostavci i osecaju meni je ov bila u 10-og uvece.  danas bi mi bio 4 dan...danas sam imala neke zigove nisko u stomakuuser posted image ..nemam pojma..bas sam se iznenadila...ja maki radim test odmah nakon 10 dana...necu cekati ciklus jer mi je to jako stresno.....tih dana kad treba doci ja ne smem da se obrisem da slucajno ne bih videla user posted image .....necu to vise sebi da radim.  uradim test pa sta bude...zelim namuser posted image user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1541
14.2.2011 18:41:23   
*Maki*
Znam koliko ti je sve ovo tesko, ali probaj srecko da se malo opustis. Radi nesto sto te smiruje...citaj, idi u set_nju, u kupovinu...probaj. Za test je jos rano, tek za 2 nedelje ga uradi, pred termin za menstruaciju. Cekacemo zajedno...bice nam lakse u drustvu. Bar da smo blizu pa da idemo u skitnju svaki danuser posted image I da, nemoj puno da se oslanjas na Maby baby, to ziganje je sto posto ovulacija. nemoze nista drugo da bude user posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 14.2.2011 18:42:19 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1542
15.2.2011 8:15:56   
1111a
maki meni je bt jutros 36.6 ..ovulacija je prosla sigurno. po grafikonu je bila 11 feb, tj 12-i dan. jutros me bradavice bole kad sam odlacila brus...ha ..ha    znam da je to od klomifena.....u kom gradu ti zivis?

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1543
15.2.2011 9:46:37   
nina26

IZVORNA PORUKA: *Maki*

Ako si imala nekoliko folikla mozda ti je neki od njih tek sada pukao. Zato je najbolje da se sve to prati ultrazvucno, da znas na cemu si. Budi ti vredna i veceras za svaki slucaj i jos 2-3 dana.
Ja sam se upravo vratila od Dr, oba folikula pukla, endometrijum je 11.30mm (danas mi je 15dc, a 11dc je bio 8mm) i Dr kaze da je sve fenomenalno i da sad cekamo da vidimo sta ce da se desi. Prognoza je dobra ali opet to ne garantuje da ce do trudnoce sigurno doci... Videcemo. Drzite mi fige drage moje, sad ide ono najgore-iscekivanje user posted image

Makiiii, super su ti sve vrednosti, navijam od srca da uspe ovaj put user posted image
Pokusaj da ne mislis o tome i da skrenes misli necim drugim koliko je to moguce user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1544
15.2.2011 10:08:53   
mejvis
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Maki, 1111A želim Vam puno sreće, da uspe ovaj put! user posted image

Svi folikuli pucaju u isto vreme, to se dešava zbog skoka hormaona LH, ne može jedan danas da pukne a jedan sutra....user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1545
15.2.2011 11:03:05   
1111a
Hvala Mejvis,.... aaa,..u pravu si, tacno tako....ja i maki to nismo znale....ja sam jutros jedva stavila brus na bradaviceuser posted image .. ali to je sigurno zbog hormona....

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1546
15.2.2011 11:06:53   
Ana RR
Hm.. ja se ne bih složila.. meni nikad folikuli nisu pucali u isto vreme već kako su dostizali odgovarajuću veličinu. Ako je jedan 22mm a drugi 17 mm, naravno da taj drugi neće pući isti dan kad i ovaj prvi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1547
15.2.2011 11:21:50   
1111a
mozda ne pucaju u istom momentu... mozda u roku od 24 h.. mozda i duze....mozda taj lh hormon ostaje visok 1 dan... koce ga znati....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1548
15.2.2011 11:22:58   
*Maki*
Folikuli ne pucaju u isto vreme zbog toga sto ne rastu svi istom brzinom. Ja sam pitala juce mog Dr da li pucaju u isto vreme zbog Pregnyla - ni to nije pravilo, sve zavisi kada sazri jajna celija, tada dodje do pucanja folikula.

Nina, Mejvis, hvala Vam od srca drage mojeuser posted image I ja navijam za vas user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1549
15.2.2011 11:24:42   
1111a
maki kako se ti osecas

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here