|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
10.2.2011 10:51:35   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: 1111a
Levi je izrazito prohodan. Tako da mogu da se nadam samo kad imam ovulaciju na levom jajniku.

Draga moja, ovo je netacno. Posto je kod mene levi jajovod skroz neprohodan pitala sam jutros doktora da li to znaci da ja svaki drugi ciklus mogu da se nadam trudnoci. Rekao mi je da svakog meseca mogu da se nadam trudnoci, jer i sa tog mog levog jajovoda (kod tebe 1111a sa desnog znaci) jajasce moze da uhvati desni jajovod (kod tebe draga levi jajovod). Nije bitno sto ti je desni neprohodan, levi moze da uhavti jajasce iz levog jajnika!user posted image Znaci trudite se svakog mesecauser posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1476
10.2.2011 11:01:41   
zenika
IZVORNA PORUKA: nina26

IZVORNA PORUKA: zenika

cao cure, evo ja danas bila na folikulometriji i obradovala sam se jer mi je na desnom jajniku gde mi je cista 5 cm video 2 folikula od 24mm i odma sam dobila Pregnile, ali mi je muz na putu user posted image i tek se sutra vraca ali nema veze tek sutra uvece je rekao doktor da imamo odnos... tako da sutra user posted image pravimo user posted image i nadam se da cemo uspeti

aleksandrova meni nije kasnilo ali ja sam tek drugi put pila klomifen tako da ne znam da li je moguce ako ga duze pijes... koliko ti kasni? drzim ti fige da ne dobijes i da budeuser posted image user posted image

Zenika samo napred, navijamo da uspe user posted image
Nadam se da si pre pregnyla radila LH i E2?
  nisam a sta je LH i E2?
sad sam se bas uplasila user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1477
10.2.2011 11:11:03   
1111a
maki koji ti je dc danas?

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1478
10.2.2011 11:12:53   
*Maki*

maki koji ti je dc danas?

Danas mi je 11dc, imam 2 folikula jedan na levom drugi na desnom jajniku. Endometrijum 8mm. Sutra primam Pregnyl 10000j.Klomifen sam pila od 3-5 dana ciklusa.

Jesi li videla draga prethodnu porukicu? user posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 10.2.2011 11:13:23 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1479
10.2.2011 11:14:08   
1111a
maki kako si me obradovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1480
10.2.2011 11:17:48   
1111a
maki i meni je danas 11 dan ciklusa...ali ja ne idem na folikulometriju..nisam u Bg. klomifen sam pila od 2 dc.   zajedno cemo da  cekamouser posted image ...........zelim i meni i tebi i svim ostalim koje cekajuuser posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1481
10.2.2011 11:19:06   
*Maki*
Znaci nadaj se draga svakog meseca! Nijedan nije propusten!!Nema veze sto nam je jedan jajovod zacepljen, ovaj prohodan jajovod hvata i za taj sto ne radi. user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1482
10.2.2011 11:20:52   
*Maki*

maki i meni je danas 11 dan ciklusa...ali ja ne idem na folikulometriju..nisam u Bg. klomifen sam pila od 2 dc.   zajedno cemo da  cekamouser posted image ...........zelim i meni i tebi i svim ostalim koje cekajuuser posted image

Imas li mogucnosti da odes tamo kod nekog lekara?? Bar da vidis sta se desava i pre svega da primis Pregnyl ya svaki slucaj... Ako nemas mogucnosti, nemoj slucajno da ocajavas...pratices narednog meseca, mada se iskreno nadam i zelim ti da zabebis jos ovog meseca...  Samo budi opustena, zdravo se hrani, bez stresa!! Na tome je insistirao moj doktor. I budite vredni ovih dana...bar 6-7 narednih dana, po jednom.Ljubim te puno

< Poruku je uredio *Maki* -- 10.2.2011 11:22:30 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1483
10.2.2011 11:24:38   
1111a
ja ni prosli mesec nisam isla na folikulometriju i popucali su mi flikuli 6 dan  od prestanka uzimanja klomifena. meni je doktorka rekla da pijem svaki dan selen 0,05 mg. on spusta antitela. ja kad se iznerviram ja osetim nesta u grlu.. neko stezanje i doktorka mi kaze to ti skoci tsh.  od kad pijem taj selen super se osecam.....i nerviranje nikako

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1484
10.2.2011 11:43:57   
nina26

IZVORNA PORUKA: nina26

cao cure, evo ja danas bila na folikulometriji i obradovala sam se jer mi je na desnom jajniku gde mi je cista 5 cm video 2 folikula od 24mm i odma sam dobila Pregnile, ali mi je muz na putu user posted image i tek se sutra vraca ali nema veze tek sutra uvece je rekao doktor da imamo odnos... tako da sutra user posted image pravimo user posted image i nadam se da cemo uspeti

aleksandrova meni nije kasnilo ali ja sam tek drugi put pila klomifen tako da ne znam da li je moguce ako ga duze pijes... koliko ti kasni? drzim ti fige da ne dobijes i da budeuser posted image user posted image

Zenika samo napred, navijamo da uspe user posted image
Nadam se da si pre pregnyla radila LH i E2?
  nisam a sta je LH i E2?
sad sam se bas uplasila user posted image

To su ti oni hormoni o kojima ja pricam kao da me placaju user posted image

To se radi dan pred primanje pregnyla da bi se odredilo kada dati tacno inekciju, jer ako su ti nivoi LH i LH niski a primis inekc. moze doci do blokade O. Tako je meni bar Dr objasnio pa ja vama prenosim.
Nemoj da se plasis nije nistra strasno, samo pozitivno misli user posted image

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1485
10.2.2011 12:42:15   
zenika
nina26 doktor meni nije ni predlozio da uradim to, ja sam prekjuce bila na folikulometriji i odma primila injekciju.
nadam se da ce biti sve u redu user posted image
hvala ti user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1486
10.2.2011 17:07:25   
*Maki*
Ni meni Dr nije spominjao proveru LH i E2 pre primanja pregnyla. A i kod nas se rezultati za polne hormone dobijaju posle par dana pa ne bi imalo sanse da sve to namontiramo kako treba

ja ni prosli mesec nisam isla na folikulometriju i popucali su mi flikuli 6 dan  od prestanka uzimanja klomifena. meni je doktorka rekla da pijem svaki dan selen 0,05 mg. on spusta antitela. ja kad se iznerviram ja oset_im nesta u grlu.. neko stezanje i doktorka mi kaze to ti skoci tsh.  od kad pijem taj selen super se osecam.....i nerviranje nikako

Selen je jako dobar, slobodno ga pij. Sto se tice Klomifena, nemoj ga uzimati na svoju ruku tj. bez folikulometrije. kada budes bila u Srbiji obavezno idi na ultrazvuk da ti Dr proveri stanje materice... da vidi da li je sve u redu. Pitala sam mog Dr koliko sme dugo da se pije Klomifen, rekao mi je da sme 6 meseci ali on uvek daje npr. 3 meseca klomifen pa obavezno pravi pauyu da se jajnici malo odmore, pa ako je potrebno nastavi ... Ali obavezna je pauza. Zato nemoj nadalje koristiti Klomifen, da ne napravis neku zbrku. Nije nimalo naivan lek...LJubuser posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 10.2.2011 17:11:18 >

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1487
10.2.2011 17:27:43   
nina26

nina26 doktor meni nije ni predlozio da uradim to, ja sam prekjuce bila na folikulometriji i odma primila injekciju.
nadam se da ce biti sve u redu user posted image
hvala ti user posted image

Daj boze da su ti hormoni bili ok user posted image
Samo misli pozitivnooooooooouser posted image

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1488
10.2.2011 17:46:04   
1111a
maki ovo mi je drugi mesec da pijem klomifen i necu vise. pravim pauzu..inace necu biti sa momkom...idem za bg. obavezno cu ici na ultrazvuk kad dodjem. danas mi je 11 dan i meybi baby mi pokazuje paprat...ne jos ono skroz ali pocinje. ja sam navikla na njega i tacno znam kad mi je ovulacija. samo tat pokaze onu jasnu paprat. ali ga zato pljuckam svaki 2 sata.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1489
10.2.2011 19:31:06   
*Maki*
Kvalitetnu ovulaciju mozes videti jedino uz pomoc ultrazvuka, maybe baby pokazuje ovulaciju ali ne mozes da znas da li su folikuli dovoljno narasli i da li je dobar endometrijum. Ne brini draga, bice sve ok..moramo kad tad da ubodemouser posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1490
10.2.2011 19:50:30   
caja 2
Samo da vas obavjestim,da sam pravila test i kupila sam najeftiniji test GLUPACA...al eto dodjem kuci oko 12 popdne znaci nije bila jutarnja mokraca opet GLUPACA I kad sam napravila test dosla je prvo ona crta koja trebala biti crvena i bila je al ona crtica koja pokazuje trudnocu se pojavila nakon 20 minuta,posto sam imala nekog posla i ostavila sam...kad sam se vratila i vidjela tu crticu drugu al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooooooooo slabo se vidi........nevjerujem da sam trudna user posted image user posted image ali samo sumnjam u test da je los........i da nisam napravila nesto kako treba..tako mi je bilo jednom vec isto tako pojavila se isto tako crtica al je bila slaba jaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooo moras se dobro zagledati da je vidis al pravo DOBRO...i bio je spontani pobacaj jako rani....idem vam se javiti al imam osjecaj da nije u reduuser posted image user posted image user posted image ili nije trudnoca ili nije dobar test,sve u svemu lose....

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1491
11.2.2011 8:37:17   
1111a
caja 2 nadam se da ces se vratiti sa lepim vestima.   Kad najranije moze da se uradi test...koji dan ciklusa ili posle koliko dana od ovulacije?
Maki nama je danas 12-i dan...budi vrednauser posted image ......da li ovi folikuli pucaju svi u isto vreme ili jedan za drugimuser posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1492
11.2.2011 9:00:19   
1111a
Merimice javi se... sta se kod tebe desava... ima li nekih novosti...?

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1493
11.2.2011 10:14:03   
*Maki*
Caja2, draga idi kod ginekologa na pregled. Po velicini endometrijuma se moze zakljuciti da li je trudnoca, posle 2 nedelje od ovulacije. Znaci sto je endometrijum deblji to su vece sanse da je trudnoca. Mi te nestrpljivo ocekujemo i navijamo za tebeuser posted image user posted image

1111a, jutros su mi zviznuli Pregnyl 10 000j (2 inekcije znaci od 5 000j). Ova medicinska sestra tako dobro daje inekcije da ni ubod nisam oset_ila user posted image Sad cekam reakciju, verovatno ce poceti da me boli stomak posle 6-7h. Sto se tice folikula, posto ne rastu svi istom brzinom onda i ne pucaju istom brzinom...Draga, miruj, oslusni svoje telo. Ako te nesto bolucka i grci u predelu materice, to je sigurno ovulacija. Posto si pila Klomifen, verovatno imas vise folikula pa ce i ovulacije biti razlicitim danima...mozda u istom danu..mozda ce jedan puci sutra drugi prekosutra...sve to zavisi od slucaja do slucaja. Ti samo miruj, uzivaj, smanji brigu i stres...uzivaj sa tvojim dragim u nekim lepim stvarima, ako mozete idite negde na nekom lepom mestu...videces, ovaj mesec je nas user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1494
11.2.2011 10:30:06   
Merimica

Merimice javi se... sta se kod tebe desava... ima li nekih novosti...?

dobro jutro drage moje devojke,

evo ja sam na poslu i od ranog jutra neki problemi, direktorka ugla kao razjarena zver, zgadio mi se ovaj posao, jedva čekam da zatrudnim i da ih ne gledam više!user posted image user posted image

evo ja od jutros imam nekako blaže simptome, manje me boli stomak, ali ipak osećam neki čudam grč, kao da imam upalu mišića i noćas mi je bilo mnoooogo muka, ali ne smem da se tripujem. čekam user posted image  i nadam se da neće doći

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1495
11.2.2011 10:31:38   
Merimica
maki, zlato mije ja navijam za tebe, nakon tog pregnila navali na sport i mora da upali ovog puta. user posted image user posted image user posted image

M+M=??????

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 1496
11.2.2011 11:06:15   
nina26

IZVORNA PORUKA: caja 2

Samo da vas obavjestim,da sam pravila test i kupila sam najeftiniji test GLUPACA...al eto dodjem kuci oko 12 popdne znaci nije bila jutarnja mokraca opet GLUPACA I kad sam napravila test dosla je prvo ona crta koja trebala biti crvena i bila je al ona crtica koja pokazuje trudnocu se pojavila nakon 20 minuta,posto sam imala nekog posla i ostavila sam...kad sam se vratila i vidjela tu crticu drugu al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooooooooo slabo se vidi........nevjerujem da sam trudna user posted image user posted image ali samo sumnjam u test da je los........i da nisam napravila nesto kako treba..tako mi je bilo jednom vec isto tako pojavila se isto tako crtica al je bila slaba jaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooo moras se dobro zagledati da je vidis al pravo DOBRO...i bio je spontani pobacaj jako rani....idem vam se javiti al imam osjecaj da nije u reduuser posted image user posted image user posted image ili nije trudnoca ili nije dobar test,sve u svemu lose....

Caja, moze da se desi da je mala trudnoca pa se zato i slabije vidi, pretpostavljam da je jos uvek rano za test, ali sacekaj jos par dana pa uradi samo betu da ne ides kod gin i cackaju te dole tako rano.
Daj boze da bude user posted image user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1497
11.2.2011 11:52:49   
Merimica
caja, a koji dc ti je bio juče?
verovatno je mala trudnoća?
jao cajo pa ti si sigurno trudna, sad i ja imam više nade u klomifen, znači da se sa njim može uspeti!!!!user posted image

M+M=??????

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1498
11.2.2011 12:49:17   
1111a
maki osecam napetost u predelu stomaka...sinoc mi meybi baby pokazivao parat a danas slabije..mozda je sinoc pukao jedan folikul...user posted image ....odmaram i opustena sam.....navijam za nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1499
11.2.2011 12:56:25   
Merimica
pa gde si ti drugarice ceo dan, samu si me ostavila na ovoj straniciuser posted image

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here