|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
8.2.2011 20:44:24   
zenika
cao cure, evo ja danas bila na folikulometriji i obradovala sam se jer mi je na desnom jajniku gde mi je cista 5 cm video 2 folikula od 24mm i odma sam dobila Pregnile, ali mi je muz na putu user posted image i tek se sutra vraca ali nema veze tek sutra uvece je rekao doktor da imamo odnos... tako da sutra user posted image pravimo user posted image i nadam se da cemo uspeti

aleksandrova meni nije kasnilo ali ja sam tek drugi put pila klomifen tako da ne znam da li je moguce ako ga duze pijes... koliko ti kasni? drzim ti fige da ne dobijes i da budeuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 1451
8.2.2011 20:44:37   
1111a
Mia.Ivana  pokusavam ostati trudna od pocetka prosle godine.. ali ja ne zivim sa muzem...razdvojeni smo...on  je u sudanu a ja u beogradu. sad ja uzimam bolovanje pa dolazim i ostajem po 2 meseca. bila sam oktobar i novembar ali nista. sad sam januar i februar. januar nista e sad cu da vidim ovaj mesec. Histeroskopiju sam radila u gaku u avgustu. pod totalnom anestezijom. mene je bolelo zato sto mi je pokusavao otkloniti priraslice sa desnog jajovoda. koji je zapusen. levi je izrazito prohodan..na moju srecu. radio mi je i histeroskopiju i kao malo je osvezi matericu..tjs uradio kiretazu...tu mi je istanjio endometrij skrozz..pa verovatno zbog toga nisam imala sanse  ostati trudna u oktobru i novembru. .ne plasi se histeroskopije...nije strasno...ovaj mesec se tako nadamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1452
9.2.2011 9:02:06   
*Maki*
Aleksandova, koliko dana kasni? Ako kasni 3-4 dana obavezno trci kod Dr na ultrazvukuser posted image Ja navijam za tebe!user posted image

Direktna veza do poruke: 1453
9.2.2011 10:00:54   
Merimica
IZVORNA PORUKA: vonavoj

ma kakvi,nista sama ne radim..i ovako mi je ciklus poremecen,nego sam samo pitala za iskustvo..idem sledece nedelje kod ginekologa...user posted image user posted image
ali nesto moram da uradim,...zamisli da imas na svadbi..a meni je krvava bajka tada user posted image user posted image user posted image user posted image ..prva 3 dana..uzas!

ako ti je utehu i ja sam dobila baš na dan svadbe!!!

M+M=??????

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1454
9.2.2011 10:11:57   
1111a
Zna li neko, da li 3a grupa sekreta moze otezavati zacece? Nalaz  urea, miko, i hlamidija sterilan. Cervikalni i vaginalni takodje sterilni. Ali grupa sekreta 3a... dal' mozda i to pravi problem?!

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1455
9.2.2011 10:20:13   
Merimica
mislim da to nema veze, pa i ja imam treću grupu

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1456
9.2.2011 10:23:08   
aleksandrova

IZVORNA PORUKA: *Maki*

Aleksandova, koliko dana kasni? Ako kasni 3-4 dana obavezno trci kod Dr na ultrazvukuser posted image Ja navijam za tebe!user posted image

kasni mi trebalo je 6.02 u nedelju da dodje imam pms danima a nikako da krene sinoc radila test i negativan naravno...sve se samo plasim da se nesto nije poremetilo od klomifena...prosli mi kasnio dan-dva najvise al sad ovo kako mu dodje ako racunam i 6.ti danas 4ti dan...samo da nije neki problem,a trudnoci se ne nadam jer je test bio negativan...ma nek krene vec jednom da me ne muci ovako user posted image

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1457
9.2.2011 10:27:42   
mili15
IZVORNA PORUKA: aleksandrova

jel kasnilo nekom od klomifena moze li to?meni kasni a test negativan.

Meni je kasnilo 7 dana kad sam bila na klomifenu. Radila sam test i bio je negativan. Zatim sam nazvala svog ginekologa da pitam da li je to normalno, ona kaze da je najveci razlog stres i da maksimalno moze 7-10 dana kasniti ako duze potraje onda se doza klomifena pojaca.

Nase sunce se rodilo........

Direktna veza do poruke: 1458
9.2.2011 10:40:05   
aleksandrova
e hvala ti sad mi je laknulo znaci moze biti od klomifena e pa cekam jos nedelju dana

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu mili15)
Direktna veza do poruke: 1459
9.2.2011 11:00:04   
1111a
Meni od klomifena nije kasnila.., dosla mi je tacno u dan

Direktna veza do poruke: 1460
9.2.2011 11:35:46   
1111a
Sta mislite da pijem aspirin, preventive radi? Da li znate nesta o tome..?

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1461
9.2.2011 11:50:14   
Merimica
moji ciklusi su pre klomifena bili na 24 dana, a nakon prve terapije pomerili su se na 27 dana i tako je već tri meseca.
e sad ne znam ja se nadam da ovaj mesec neće doćiuser posted image
ali videćemo.

klomifen utiče na hormone i normalno je da kasni

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1462
9.2.2011 11:50:42   
Merimica
IZVORNA PORUKA: 1111a

Sta mislite da pijem aspirin, preventive radi? Da li znate nesta o tome..?

a zašto bi ti da piješ aspirin?

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1463
9.2.2011 11:53:40   
Ana RR
Pretpostavljam da misliš na Baby aspirin.

Imamo temu o tome KLIK.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1464
9.2.2011 12:22:33   
1111a
Ne znam da li je baby. ja ovde u Africi jedva da ista nadjem da kupimuser posted image . Nasla sam aspirin 75 mg. to je najmanja doza. made in uk.  Citala sam po nekim stranim sajtovima da poboljsava prokrvljenost i smanjuje antitela....i da se daje uz terapiju iin vitro.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1465
9.2.2011 12:27:21   
1111a
Merimice procitaj ovo sto je postavila AnaRR.

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1466
9.2.2011 12:43:22   
Merimica
pročitala sam, znači da kupim taj aspirin baby zbog mog endometrijuma.
kupiću i to

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1467
9.2.2011 13:19:47   
*Maki*

Zna li neko, da li 3a grupa sekreta moze otezavati zacece? Nalaz  urea, miko, i hlamidija sterilan. Cervikalni i vaginalni takodje sterilni. Ali grupa sekreta 3a... dal'''''''' mozda i to pravi problem?!

Posto nemas bakterije i sl, grupa sekreta ne utice na trudnocu. user posted image
Sto se tice aspirina, cini mi se da sam negde procitala da bas njega ne treba da koriste zene koje planiraju trudnocu. Provericu, imam knjigu. (Proverila sam, pise da je aspirin i npr. ibrufen jako opasan za plod, pa posto lekovi obicno imaju produzeno dejstvo, ja ne bih preporucila da pijete bilo kakve lekove bez saveta doktora). Za prokrvljenost materice je jako dobro da npr. neku zagrejanu plocicu drzite svake veceri po 15 minuta u predelu materice-janika...Kanalici u materici se usled toplote shire i to je jako dobro za zatrudnjavanje user posted image
Draga moja, molim te nemoj toliko da se opterecujes. Podsecas me na mene, u pocetku sam se zamarala gomilom bespotrebnih pitanja, a onda me je moj Dr prekorio i rekao mi je da je on taj ko ce da razmislja a moj zadatak je da se opustim i da ne brinem jer i briga i stres mogu da uticu da ne dolazi do trudnoce...stres nam je najgori neprijatelj.

Nemojte da koristite raznorazne lekove, ubacite puno voca u ishranu, zatim med, maticni mlec-jako je dobar...

< Poruku je uredio *Maki* -- 9.2.2011 13:29:27 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1468
9.2.2011 13:45:27   
1111a
Maki hvala na savetu. jedem med svako jutro, a maticnu mlec sam uzimala u januaru. Kupila sam kod Djordjevica sa homolja oni su kao super. Hranim se jaaako zdravo. Ne pusim.Nije da ne verujem mojoj doktorki .., nego nekako imam osjecaj da nema vremena da mi se posveti i da neke stvari previdi... i onda ja to pokusavam da nadoknadimuser posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1469
9.2.2011 13:50:39   
*Maki*
Nemaju svi doktori strpljenja da nam objasne sve sto nas interesuje. Ja sam nasla Dr koji mi uvek da odgovor na vecinu pitanja. Mene nije uopste sramota da bilo sta pitam, bas me briga...imam pravo da znam... Nemoj da ti bude bezveze, pitaj je, kazi da bi volela da znas...da pokusavas da razumes sta se to desava... sigurno te nece ignorisati user posted image Ako te ignorise i ne odgovara na tvoja pitanja, pa promeni Dr, nije on jedini na svetu... Ja sam ih promenila 3 komada dok nisam nasla pravog Druser posted image

< Poruku je uredio *Maki* -- 9.2.2011 13:52:06 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1470
9.2.2011 15:14:16   
nina26

Ne znam da li je baby. ja ovde u Africi jedva da ista nadjem da kupimuser posted image . Nasla sam aspirin 75 mg. to je najmanja doza. made in uk.  Citala sam po nekim stranim sajtovima da poboljsava prokrvljenost i smanjuje antitela....i da se daje uz terapiju iin vitro.

1111a, meni je jedan od milion ginekologa savetovao da od prestanka user posted image pa do O uzimam po pola decijeg aspirina bas iz tog razloga koje si i ti navela, i uzimala sam i nista se nije desilo. Drugi Dr je opet poludeo kad je cuo sta sam uzimala...
Sta da ti kazem, misljenja su razlicita.
I ja ti savetujem isto sto i Maki, sto vise vitamina, povrca, svezeg vazduha, setnje koja jako poboljsava prokrvljenost.

I naravno opusti se user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1471
9.2.2011 15:16:23   
nina26

IZVORNA PORUKA: aleksandrova

e hvala ti sad mi je laknulo znaci moze biti od klomifena e pa cekam jos nedelju dana

Aleksandrova, iskreno se nadam da bude user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1472
9.2.2011 15:17:41   
nina26

IZVORNA PORUKA: zenika

cao cure, evo ja danas bila na folikulometriji i obradovala sam se jer mi je na desnom jajniku gde mi je cista 5 cm video 2 folikula od 24mm i odma sam dobila Pregnile, ali mi je muz na putu user posted image i tek se sutra vraca ali nema veze tek sutra uvece je rekao doktor da imamo odnos... tako da sutra user posted image pravimo user posted image i nadam se da cemo uspeti

aleksandrova meni nije kasnilo ali ja sam tek drugi put pila klomifen tako da ne znam da li je moguce ako ga duze pijes... koliko ti kasni? drzim ti fige da ne dobijes i da budeuser posted image user posted image

Zenika samo napred, navijamo da uspe user posted image
Nadam se da si pre pregnyla radila LH i E2?

(odgovor članu zenika)
Direktna veza do poruke: 1473
9.2.2011 21:06:23   
mia.ivana
1111a stvarno ti zelimuser posted image !! Ja cu po jos jedno misljenje zbog histeroskopije jer moja ginekologica nije bas bila sigurna dali da idem odmah ili da sacekam koji mjesec.user posted image Polip je jako malen ali ipak mi je dala uputnicu za bolnicu, posto vec tri godine nista od trudnoce! Koliko god se bojim toliko i zelim ici , zbog toga sto se ipak nadam da cu nakon toga lakse ostatiuser posted image
1111a negdje sam citala da zenam koje zele ostati trudne NE SMIJU piti aspirin i ibuprofen jer smanjuju cervikalnu sluz i ti protupalni lijekovi mogu ometati ovulaciju i sprijeciti implataciju oplodene jajne stanice u stjenku maternice.
Za olaksanje boli popiti paracetamol.

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1474
9.2.2011 21:19:33   
1111a
Mia.Ivana hvala na informaciji. Danas sam popila jedan ali necu vise. Ne plasi se laparaskopije. Ja sam radila i laparaskopiju i histeroskopiju odjednom. Meni je desni jajovod skroz neprohodan..ima izraslice.  Levi je izrazito prohodan. Tako da mogu da se nadam samo kad imam ovulaciju na levom jajniku. Ma ne znam... ja mislim da imam neka antitela i da mi ona smetaju.Nesta sigurno postoji sto koci.. e kako sad da znam sta je user posted image . Ako ovaj mesec ne bude nista ...provericu antitela . Meni je slabija cirkulacija pa sam zbog toga uzela aspirin.. ali ti si me sad uplasila...necu ga piti sigurnouser posted image

(odgovor članu mia.ivana)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here