|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
8.2.2011 8:46:11   
1111a
Merimice navijamo za user posted image ......meni je danas 8 dc, od sinoc smo aktivni na svaki drugi dan a svaki  dan pred ovulaciju , na dan ovulacije i dan posle...Prosli mesec kad mi je bila ovulacija nismo ni spavaliuser posted image .. toliko su me boleli jajnici .... Mozda zbog toga nista nije bilo prosli mesec..Ja jedem ananas svaki dan..muuuuka mi je od njega. Meni moja doktorka nikad nije govorila o endometrju, samo sam u decembru isla u narodni front na folikulometriju i  rekao mi je da mi je end 13 dc 6m.... mozda je tanak zato sto su mi na histeroskopiji u avgustu radili kiretazu...da osveze matericu.. posle toga sam imala obilno krvarenje..paa se mozda tu istanjio end...pojma nemamuser posted image . .. Ovaj mesec cu da uradim test deset_i dan posle ovulacije, i da znam na cemu sam. Prosli mesec sam umislila simptome i  ubedila sebe da sam trudna. Kad je doslauser posted image ... sokirala sam se. Vise to sebi necu da radim. Uradim test pa jesam ..nisam....

< Poruku je uredio 1111a -- 8.2.2011 8:47:37 >

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1426
8.2.2011 8:49:35   
mejvis
Nemoj svaki dan pred ovulaciju, onda nisu dobri spermatozoidi. Mislim da je bolje da se držiš svakog drugog dana celo vreme.

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1427
8.2.2011 8:57:53   
1111a
Mejvis strah me da ne preskocim bas onaj dauser posted image .  krenula sam od  7 dana cilusa ..pa cu na 9 dc.. pa na 11dc... a onda 13 dc.. 14dc.. i 15dc....pod uslovom da li ovulacija bude 14 dan kao prosli put. na klomifenu sa drugi mesec. ja ovulaciju osetim. prosli put 14dc uvece nisam mogla da stojim ..stomak da pukne.. a onda ujutru nista ...verovatno su popucali folikuli tokom noci a i mejby baby mi je pokazao plodni dan to vece i ujutru

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1428
8.2.2011 8:59:14   
1111a
joooj kako preskacem slova...

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1429
8.2.2011 9:19:54   
1111a
Negde sam citala da endometrij nije toliko bitan...bitan je ali nije presudan...uostalom koliko puta procitam sve super..folikuli...super endometrij.. pa na kraju izostane trudnoca. Sve je to individualno i ne zavisi toliko od tih brojki.

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1430
8.2.2011 9:28:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: 1111a

Mejvis strah me da ne preskocim bas onaj dauser posted image .  krenula sam od  7 dana cilusa ..pa cu na 9 dc.. pa na 11dc... a onda 13 dc.. 14dc.. i 15dc....pod uslovom da li ovulacija bude 14 dan kao prosli put. na klomifenu sa drugi mesec. ja ovulaciju osetim. prosli put 14dc uvece nisam mogla da stojim ..stomak da pukne.. a onda ujutru nista ...verovatno su popucali folikuli tokom noci a i mejby baby mi je pokazao plodni dan to vece i ujutru

Ovako je i meni bilo pre par dana-s tim sto nisam na klomifenu...Jesi muckala??

(odgovor članu 1111a)
  Direktna veza do poruke: 1431
8.2.2011 9:32:22   
Merimica
IZVORNA PORUKA: 1111a

Negde sam citala da endometrij nije toliko bitan...bitan je ali nije presudan...uostalom koliko puta procitam sve super..folikuli...super endometrij.. pa na kraju izostane trudnoca. Sve je to individualno i ne zavisi toliko od tih brojki.

joj častim te user posted image  za ovaj post.
ja se tako nadam da moj tanak endometrijum neće biti neki veliki problem.
a još više me zbunjuje to što mi je doktor rekao da je endometrijum lep, beli se i da je to dobro, a debljina mu je 6.5mm. Možda doktor nije dobro izmerio!!!!

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1432
8.2.2011 10:09:46   
1111a
Verolino prosli mesec nisam muckala bas na dan ovulacije..kad sam baksuzuser posted image . ali cu zato avaj  mesec da muckam  user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1433
8.2.2011 10:17:50   
1111a
Merimice sigurno je tako kako ti je doktor rekao...i ne verujem da nije dobro izmeriouser posted image ... pokusaj da se opustis...uradi test 10 dana posle ovulacije..jer to vreme kada mi oslukujemo simptome je veoma stresno za nas organizam...ne treba nam to nikako. Meris li bazalnu temperaturu? e..da... ako je toliko bitan endometrij kako se onda desavaju vanmatericne trudnoce gde se embrion veze za kanal.. user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1434
8.2.2011 12:00:34   
Merimica
da znaš samo kako si me oraspoložila, a tako sam se smorila zbog tog emdometrijuma.
kad odem na kontrolu kod mog dr tražiću mu nešto za endometrijum pa kad pijem lekove onda da se bar drogiram kao čovekuser posted image

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1435
8.2.2011 12:06:44   
Merimica
devojke, a je l znate koji lek se pije da bi endometrijum bio deblji?
Pošto mi se , definitivno, od Klomifena istanjio! 

M+M=??????

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1436
8.2.2011 12:10:36   
1111a
Da, imaju neki lekovi za debljanje end. Vazno je imati dobrog doktora, ja na zalost nemam.... ali je ne menjam zato sto mi stalno daje bolovanje...koliko god mi treba. Kad se vratim za bg sa svim svojim nalazima cu potraziti i misljenje drugog ginekologa. Imacemo mi user posted image ...samo se opusti.....

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1437
8.2.2011 12:14:26   
1111a
jedi puuuuno cvekle, ananasa i vitamina e ...

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1438
8.2.2011 12:20:46   
Merimica
hvala ti!
posle idem u apoteku da kupim vitamin e, za sada pijem samo folnu 400.

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1439
8.2.2011 13:07:20   
1111a
Ja pijem neki kompleks vitamina...sadrzi i selen, jod,cink,folnu,i jos dosta vitamina i minerala.  Uzimala sam kod djordjevica med i maticnu mlec.. domace kupinovo vino....jedem raznovrsno  voce ..povrce...meso... orahe, bademe, brazilske orahe, suncokretove semenke( jedna kasika sadrzi vitamin e dovoljan za dnevnu potrebu)....kopletni nalazi krvne slike su mi bili eksta...krvna slika 136.... stres sam iskljucila skroz....totalno sam opustena....eto gledaam koliko mogu da pomognem sebi...i cvrsto verujem i znam da ce bitiuser posted image ..samo zelim sto pre

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1440
8.2.2011 13:25:45   
vonavoj
da li mi neko moze reci da li se uz pomoc klomifena moze regulisati ciklus,tj,s obzirom da ce doci do ovulacije brze nego inace? meni su problem menstruacije na 40dana,a radimo na user posted image ..i jedva cekamo,a svadba nam je 1.5..i po svemu sudeci bas tada cu imati,a bas mi to i ne treba..razmisljala sam da uzmem jedan mesec pilule,yasmin,jer sam ih vec pila,na preporuku dr...a sada mi je mozda potreban i klomifen,taman da brzeuser posted image user posted image user posted image ..trebalo bi da dobijem 18.3.po svemu sudeci,i taman krajem aprila...
u svakom slucaju sledece nedelje idem kod ginekologa na savetovanje..ali reko da vas pitam,da li neko ima iskustva!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1441
8.2.2011 13:56:06   
1111a
Vonavoj, tvoje pitanje je iskljucivo za ginekologa, nemoj se igrati sa pilulama i sa klomifenom. majbolji i najjednostavniji nacin da odredis kad je bila ovulacija je pomocu merenja bazalne temperature. kad uocis skok temperature to znaci da je ovulacija bila 1-2 pre. od  og dana pa najkasnije za 16 dana ( koliko najduze moze da traje lutealna faza) ces dobitiuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1442
8.2.2011 14:01:30   
Merimica
vonavoj, nikako ne uzimaj te tablete na svoju ruku, jer svaki od tih lekova je hormonski i može napraviti nekakav disbalans, a jako je teško izbaždariti hormone, to bar ja najbolje znam.

prvo pitaj ginekologa, a ukoliko je potrebno posavetuj se i sa endokrinologom, a sama nikako!!!!!

M+M=??????

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1443
8.2.2011 19:00:14   
vonavoj
ma kakvi,nista sama ne radim..i ovako mi je ciklus poremecen,nego sam samo pitala za iskustvo..idem sledece nedelje kod ginekologa...user posted image user posted image
ali nesto moram da uradim,...zamisli da imas na svadbi..a meni je krvava bajka tada user posted image user posted image user posted image user posted image ..prva 3 dana..uzas!

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1444
8.2.2011 19:01:58   
vonavoj
znam ja otprilike kada je O..nego sam mislila da li ce klomifen da je ubrza pa da mi ciklus ne bude na 40 dana...da me ne zakaci svadba!..u svakom slucaju idem sledece nedelje kod ginekologa..valjda cemo naci neko resenje!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1445
8.2.2011 19:44:45   
*Maki*
Klomifen nista ne ubrzava vec pomaze da se proizvedu vise folikula (lek je ya stimulaciju). Kod mene su ciklusi ostali isti i tacni kao i pre koriscenja leka. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1446
8.2.2011 19:51:46   
mia.ivana
1111a ja sam mjesec dana bila na klomifenu i super sam reagirala na njega ,ali nista oduser posted image dobila samuser posted image !!user posted image user posted image
Jucer sam bila na pregledu , jer kad sam morala doći 10 dan da vidi kako sam reagirala, nasla mi je polip na endometriju i sad moram ići na histroskopijuuser posted image user posted image
mislim da mi je i dosao radi klomifena....

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1447
8.2.2011 20:03:37   
mia.ivana
1111a kako ti je bilo na histeroskopiji? dali si bila pod općom anestezijom? jel bolno?
Ajme ja sam sva u strahu, ali jedino se veselim jer bi mi se nakon toga mogla lakse desiti user posted image Barem tako kažu.... user posted image
koliko dugo se trudite da ostanesuser posted image ?

(odgovor članu mia.ivana)
Direktna veza do poruke: 1448
8.2.2011 20:21:44   
vonavoj
tnx maki..ko zna,mozda mi i stimulacija treba..videcu sta ce mi reci ginekolog!user posted image

(odgovor članu mia.ivana)
Direktna veza do poruke: 1449
8.2.2011 20:22:44   
aleksandrova
jel kasnilo nekom od klomifena moze li to?meni kasni a test negativan.

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here