|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
16.2.2011 13:15:15   
*Maki*
1111a, meni temperatura obvezno skoci kada sam pod stresom. Mozda je to i kod tebe slucaj, a mozda se nesto i desava...jos je rano srecko da bilo sta pisemo.Budi strpljiva. Postoji tema o bazalnoj temperaturi, i to u tri dela user posted image iskreno, pregledala sam samo prvu ... verujem da tamo ima puno informacija, pa bi ja i ti mogle i tamo da se preselimo user posted image

Caja2, necu nista da kazem...navijam za tebe od srcauser posted image user posted image

Merimice, i za tebe navijam user posted image user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1576
16.2.2011 13:17:40   
1111a
nemoze ti pokazati drugu crticu a da nisi trudna..iako je bleda. secam se da mi je ta drugarica rekla da je crtica bila skroz bleda..i da je ujutru cekala ispred apoteke da se otvori...apotekarke se smejale...da kupi drugi test...i naravno bila je trudna

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1577
16.2.2011 13:20:01   
caja 2
Merimice drzim ti fige.........samo hrabro..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1578
16.2.2011 13:21:41   
1111a
maki gde ta tema i kako da se preselimouser posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1579
16.2.2011 13:25:37   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: 1111a

maki gde ta tema i kako da se preselimouser posted image

Evo je http://www.ringeraja.rs/forum/Bazalna_temperatura_-_III%25_deo/m_484938/tm.htm

U prvoj poruci su dati linkovi ka druge dve teme, isto o bazalnoj temperaturi. Iscitaj malo pa se vidimo tamo. Devojke prave i grafikone na nekom sajtu, videla sam samo u prolazu, kasnije cu ako budem imala vremena da pogledam detaljnije.

Ljub

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1580
16.2.2011 13:29:16   
nina26
Caja2, pa to su super vesti, ali ajde dok ne budemo 100% sigurni da ne pricamo nista unapred user posted image

Sad se strpi samo 7dana user posted image

Merimice, i od tebe ocekujemo lepe vesti user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1581
16.2.2011 13:39:45   
caja 2
Hvala vam svima al ni ja nista neznam do ponedeljka..........al iskreno se nadam....hvala vam jos jednom....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1582
16.2.2011 14:56:14   
mejvis
IZVORNA PORUKA: caja 2

1111a draga molim te sacekaj za test,nemoj da budes u iscekivanju kao ja...........ja sam napravila 4 komada testa i doktorica i sto je pravila test i isto joj se pokazala user posted image ali jako slaba i cak nevidljiva hahaah al bila je.....i kad me je pregledala sluznica je zadebljana i nesto se pocelo formirati al iskreno receno ja nisam nista vidjela ona jest i na kraju mi je rekla da je to posteljica koja se tek formira to su njezine rijeci.......da dodjem za 7 dana i da se nenadam puno jer moze biti i biohemijska trudnoca...user posted image user posted image

Juhuuuu! Super, blede ili ne dve crte su dve a ne jedna!!!user posted image
Ako si nestrpljiva uradi BHCG iz krvi....

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1583
16.2.2011 15:11:28   
bebabeba
caja 2 bash se radujem na ove vesti,misli samo pozitivno i nadan se da ce biti dobra vest za skoro.
:-)

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 1584
16.2.2011 15:22:51   
bebabeba
Nina 26:Hvala puno Nina 26 na podrshci,eto idem na trecu srecu:-)))Ne gubim nadu,bila san na zimovanje i otpustila se maksimalno poa ostaje samo nada jer moramo imate vjere da ce biti uskoro.
Kiss

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1585
16.2.2011 15:24:57   
bebabeba
Maki
Hvala Maki na prelepe savete i reci bash si srce i znash kako da ohrabrish .
Ja se nadam da cu uskoro cuti lepe vesti od tebe.
Zao mi je za situacuiju u kojoj se nalazite posebno tvoj suprug zato pokushaj da otpustish njega ve skoncetrisaj se na njega ne misli i bice se sreco.
Pishi mi shta se deshava i kod tebe
ja iden petak ili subota na golikumetriju
kiss

(odgovor članu bebabeba)
Direktna veza do poruke: 1586
16.2.2011 16:27:08   
Merimica
devojke,
malopre mi stigla user posted image , tačno da mi ne dozvoli da se bar nadam dok radim testuser posted image
sutra kol dr i opet klomifen i opet sam u začaranom krugu.
bože, da li ću ikada ugledati moje user posted image

M+M=??????

(odgovor članu dadakg)
Direktna veza do poruke: 1587
16.2.2011 16:49:30   
1111a
uzas merimice.....koliko meseci si pila klomifen...mozda nemoj vise..on ima produzeno dejstvo..probaj prirodne bez njega ovaj mesec. stavljaj onaj luk sto sam napisala...veruj mi da je to odlican recept.
ugledaces user posted image  sigurno...samo budi strpljiva.  vi ste svaki mesec sa svojim muzevima...e da je meni to... a mi se vidimo 3 puta godisnje.
novi mesec novo nadanje...jednom ce da bude...mozda kad se najanje budes nadala

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1588
16.2.2011 16:52:07   
Merimica
draga, sutra idem kod dr pa ću ga pitati ima li svrhe da krećem sa 4 turom klomifena ili je bolje da ovog meseca idem na HSG.
joj sva sam ubijena.

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1589
16.2.2011 16:58:21   
nina26

IZVORNA PORUKA: Merimica

devojke,
malopre mi stigla user posted image , tačno da mi ne dozvoli da se bar nadam dok radim testuser posted image
sutra kol dr i opet klomifen i opet sam u začaranom krugu.
bože, da li ću ikada ugledati moje user posted image

Merimice, znam svaka user posted image donosi novo razocaranje, ali to ne treba da te sputava u tvom planu, a to je user posted image
Za sve stvari sto vrede, covek mora da se potrudi, a mi to najbolje znamo, tako da, glavu gore, i novi mesec nova nada user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1590
16.2.2011 17:12:39   
1111a
merimice hsg ti je veoma bitan..i totalno j bezazlen u smislu nemoze ti nista naskoditi. pusti kontrast(tecnost) i gleda jesu li ti kanali prohodni..........jooooooooooooj kako da pijes toliki klomifen a nisi uradila hsg. nemoj da ides na sledecu turu kad ti kazem.. uradi sad deseti dan ciklusa hsg i odma u akciju.....videces....a sve jedno ces imati klomifena u sebi za taj mesec... on traje nekolka mesec od prestanka uzimanja. ...mislim njegovo dejstvo ostaje...hormoni su to....pa razmisli sama.....obavezno uradi hsg ljubim te....meni je to doktorka odmah preporucila...zena od mog sefa je posle hsg odma taj mesec ostala trudna ..u 40toj godini.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1591
16.2.2011 17:17:41   
1111a
odma kreno sutra da bi stigla povaditi nalaze...trebaju ti brisevi i krvna slika..krvna grupa na papiru....uput...izvestaj kardiologa specijaliste i to je to... mislim.... sve ces to stici da uzmes. ne znam odakle si... odmah zovi ujutru da zakazes. u bg se zakazuje. bilo bi ti super da uradis ovaj mesec dok jos imas dejstvo klomifena. molim te nemoj ici na klomifen opet..nemoj bas slepo slusati doktore...boli njih uvo..njima se ne zuri...i ti sim samo jedna u redu....moras malo sama da se akiviras i da poguras doktora..trazi sama da ti radi to..preskaci nemoj da ti 5 meseci daje klomifen i radi 10 inseinacija...lupam..ali oni imaju nekakav protokol i tako samo idu po tome...

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1592
16.2.2011 17:50:24   
*Maki*
Merimice, zao mi je draga, isto tako se i meni desavalo zadnjih ciklusa...taman odlucim da odem da kupim test, kad ona stigne. Obavezno idi na HSG sad ovaj ciklus, da proveris cisto da li je sve u redu. Pauziraj sa klomifenom.

Bebabeba, hvala draga, ljubim te.

< Poruku je uredio *Maki* -- 16.2.2011 17:51:28 >

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1593
16.2.2011 18:20:28   
1111a
maki kolika je tebi temperatura?

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1594
16.2.2011 19:53:35   
*Maki*
IZVORNA PORUKA: 1111a

maki kolika je tebi temperatura?

36,2 danas

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1595
16.2.2011 21:20:19   
1111a
ti verovatno meris ispod pazuha. meri oralno ( u ustima ispod jezika)

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1596
16.2.2011 21:42:20   
sandrina 85
Da se pridruzim i ovde!
Pocela sam sa "crticama" pa sa "hormonima", "folikulima" i evo me ovde... Prepisan klomifen 2x 50 mg od drugog dana ciklusa, zbog sporog rasta folikula i odsustva oulacije user posted image
Zelim vam svima user posted image user posted image user posted image
Nadam se da necu stici do "HSG-a" user posted image
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1597
17.2.2011 7:53:12   
1111a
 cao sandrina..nemoj se plasiti hsg-a. bezbolan je skroz. na zapadu je to jedan od prvih koraka  u lecenju ...pre davanja hormonske terapije.
da li je moguce da vec osecam da cu da dobijem a 17 dan ciklusa mi je. osecam u matericu onako kao da cu dobiti....pa ne mogu da verujem
maki da li ti osecas ista....

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1598
17.2.2011 8:52:02   
Merimica
devojke, stigla sam od dr i situacija je sledeća
on kaže da sam se previše opteretila i da moram da batalis samo o tome da mislimi pričam, ako mislim da uspemo u ciljuuser posted image .
a ja počela da postavljam hiljadu pitanja, pa što mi je end. tanak, pa koji lek da pijem za to, pa da li dobro reagujem na klomifen..., i on me lepo sasluša i kaže da se ja lepo opustim i vodim ljubav a njemu da prepustim da misli i sve će biti u redu!user posted image
i ja se onda smirim i pitam šta dalje.
a on kaže još ovaj, 4 mesec klomifen 2x50 mg, ako ništa ne uradimo, sledeći mesec idemo na HSG.
i poslušaću ga, ispiću još ovu kutiju klomifena, biću vredna, a ako ne upali pa idemo dalje...

M+M=??????

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1599
17.2.2011 8:54:16   
1111a
draga nek ti je sa srecom

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Drugo dete
VVVV

Posle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''

Odmah posle porođaja (20%)

Posle nekoliko dana (0%)

Posle mesec dana (0%)

Posle nekoliko meseci (14%)

Posle godinu dana (34%)

Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (32%)

Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here