Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 20.1.2011 18:31:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: snješka Ima li neko iskustva sa Evenflo ili Eddie Bauer autosjedištima? Meni se čine skroz ok, ali.. Iskreno...nikad chula Ali ne mora da znachi da su losha...naprotiv...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 20.1.2011 23:09:44
|
|
|
|
snješka
|
I ja danas čula prvi put . Ništa od kupovine preko eBay-a. Poštarina je previše, dok dam pare za poštarinu mogu kupiti neko ekstra sjedište i ovamo. A koliko su Smeshkice ta Chipolino sjedišta?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 21.1.2011 0:05:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: snješka I ja danas čula prvi put . Ništa od kupovine preko eBay-a. Poštarina je previše, dok dam pare za poštarinu mogu kupiti neko ekstra sjedište i ovamo. A koliko su Smeshkice ta Chipolino sjedišta? 7600 ...al dobro....koristice ih skoro do shkole
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 21.1.2011 0:12:04
|
|
|
|
Dada81
|
Ovo smo mi kupili neki dan.Od 9-36 kg,dobro mi se čini da je,iako nije neka poznata marka,po svemu što sam pročitala,služiće svrsi.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 21.1.2011 0:12:59
|
|
|
|
IVA 11
|
Prelijepo je!!!!!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 21.1.2011 0:20:24
|
|
|
|
Dada81
|
sviđa se i meni
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 21.1.2011 0:51:43
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
cim je na snagu stupilo da se mora imati auto sediste za dete,ovde su po radnjama pravili abnormalna snizenja auto sedista....mi smo nase prosle godine platili oko 3500,00 i to nam je do 36 kila ovakvo je nase,samo druge boje http://www.limundo.com/slika-Nania-auto-sediste-Maxim-sunny--1496194x640.jpg
< Poruku je uredio Crvenkapa85 -- 21.1.2011 0:55:18 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 21.1.2011 1:58:10
|
|
|
|
maja19
|
Bas su vam lepa sedista...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 22.1.2011 16:26:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nama stigla sedishta....Sara se premijerno slikala...pa da vidite A mama je odushevljena sedishtem...udobno je i sa jastucima i bez njih...lako se podeshavaju kaishevi i montaza u auto je jednostavna. Mi smo ih malkice iskosili i chvrsto su montirana u auto...tako da cure ako zadremaju u autu, pashtje glava nazad a ne napred....Probna voznja vecheras
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 22.1.2011 17:12:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
smeskice, super je
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 22.1.2011 17:39:27
|
|
|
|
marija32
|
Mala ti je medena , i mislim da ces biti zadovoljna sa sedistem. Pozz
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 22.1.2011 22:04:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam prezadovoljna...vozali smo se vecheras....one su spavale u sedishtima....i nije im padala glava jer ono jastuche u obliku polumeseca taman pridrzava... Vidim da se i njima svidja nova perspektiva voznje....a najbitnije je da su one sigurne
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 23.1.2011 2:46:53
|
|
|
|
Filipic
|
Pozdrav svima!Hteo bih da pitam da li neko zna gde moze da se kupi Brevi autosediste 0-18kg, a da nije online prodaja?Hteo bih da vidim sediste pre nego sto ga kupim.Vidim da je pominjano na prethodnim stranicama, da ga neki imaju....gledao sam u dosta radnji u Beogradu i nigde nisam nasao...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 17:05:20
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Evo nama stigla sedishta....Sara se premijerno slikala...pa da vidite A mama je odushevljena sedishtem...udobno je i sa jastucima i bez njih...lako se podeshavaju kaishevi i montaza u auto je jednostavna. Mi smo ih malkice iskosili i chvrsto su montirana u auto...tako da cure ako zadremaju u autu, pashtje glava nazad a ne napred....Probna voznja vecheras Supeeeeerrrr... Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj? I imaju li Belleli sjedišta tu mogućnost? Da li neko zna? Hvalaaaaaa
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 17:18:16
|
|
|
|
maja19
|
Smeskice kako ste lepi u tom sedistu...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 18:12:12
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: snješka Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj? I imaju li Belleli sjedišta tu mogućnost? Da li neko zna? Hvalaaaaaa Snješka, sva sedišta koja su do 18kg mogu da se postave u poluležeći položaj, a ona do 36kg, kao ovo Smehkino - ne mogu Baš sam skoro pisala o dilemi koje da uzmem, jer ne bih da mi dete i kad spava bude u sedećem položaju, a opet ako uzmem ovo do 18kg, jednog dana ću morati i ovo od 36kg, dakle dupli trošak!
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 18:22:55
|
|
|
|
nela79
|
Mi smo vanji u Turbolimacu kupili jedno od tih do 36 kg. Bas iz razloga ne mijenjanja. Al mislim da cu za sljedece ipak kupit to do 18 i da ga mogu spustit u taj polulezeci polozaj. Bas mi Vanje bude zao ponekad kad ga vidim kako zaspi u sjedecem polozaju a glava samo leti lijevo-desno. U sustini uvijek se poslije tog to 18 kg moze kupiti onaj booster koji i nije skup
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 18:32:43
|
|
|
|
maja19
|
To sediste do 18kg zadovoljava potrebu do tri godine a ja koliko sam citala kod nas vazi zakon da samo dete do tri godine mora u sediste..znaci posle nismo u obavezi da ih vezujemo moze cak samo onaj donji deo za sedenje..
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 18:36:46
|
|
|
|
nela79
|
Pa da, to je to, valjda taj dio za sjedenje zovu booster
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 19:25:33
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: snješka Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj? I imaju li Belleli sjedišta tu mogućnost? Da li neko zna? Hvalaaaaaa Snješka, sva sedišta koja su do 18kg mogu da se postave u poluležeći položaj, a ona do 36kg, kao ovo Smehkino - ne mogu Baš sam skoro pisala o dilemi koje da uzmem, jer ne bih da mi dete i kad spava bude u sedećem položaju, a opet ako uzmem ovo do 18kg, jednog dana ću morati i ovo od 36kg, dakle dupli trošak! Joj Snelle baš iz tog razloga i kupujemo ovo od 9-36 kg. Mi imamo već ovo do 18 kg, ali imamo i dva klinca. Ne znam, nisam pametna, ali bi mi baš bilo žao da S vidim kako joj se glava klati kad zaspi u autu u sjedalici.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 22:10:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: Smeshkica Evo nama stigla sedishta....Sara se premijerno slikala...pa da vidite A mama je odushevljena sedishtem...udobno je i sa jastucima i bez njih...lako se podeshavaju kaishevi i montaza u auto je jednostavna. Mi smo ih malkice iskosili i chvrsto su montirana u auto...tako da cure ako zadremaju u autu, pashtje glava nazad a ne napred....Probna voznja vecheras Supeeeeerrrr... Smeshkice, može li ovo sjedište da se stavi u neki poluležeći položaj? I imaju li Belleli sjedišta tu mogućnost? Da li neko zna? Hvalaaaaaa U polulezeci ne, ali malo je nagnuto prema nazad (samo sedishte, nisam nishta na svoju ruku chachkala) pa kad zaspu,a spavaju svaki put, ne pada im glava napred, nego su zavaljene
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 22:22:40
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: maja19 To sediste do 18kg zadovoljava potrebu do tri godine a ja koliko sam citala kod nas vazi zakon da samo dete do tri godine mora u sediste..znaci posle nismo u obavezi da ih vezujemo moze cak samo onaj donji deo za sedenje.. Deca od 3 do 12 godina moraju da se voze pozadi. Zakon za njih ne propisuje posebna sedišta osim obaveze vezivanja pojasom. Okanović kaže da je problem u tome što su deca u tom uzrastu suviše niska da bi koristila pojas. Ovo valjda vrijedi samo u Srbiji i meni se ne čini dobrim , što se i vidi da je proplem Uglavnom djeca se do 12 godine moraju vezati (kao uostalom i odrasli koji sjede naprijed), zato i postoje busteri da odignu dijete, jer koje god dijete od tri godine a i više, vežete pojasom od auta, ako nije na sjedalici ide mu preko vrata pri čemu bi kod sudara bilo udavljeno. Moje dijete sa 4 god. još sjedi u sjedalici sa naslonom a ima 20kg, jer mu sam pojas prelazi preko vrata ako ga ne stavim kroz one utore na naslonu, tako da još ne mislim da ga sklonim, tj. da ostane samo buster. Ako djetetu visi glava ili se klati lijevo-desno, to nije nikako sigurno i vjerojatno mu je velika sjedalica.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.1.2011 22:35:36
|
|
|
|
snješka
|
Hvala Smeshkice. E izgleda da ću morati nekako se dovijati za sjedalicu, ili je nekako naručiti iz inostranstva ili ići u Bg ili NS. Ma ljudi moji pa ovo je više nego smiješno. U cijelom Sarajevu ima nekoliko sjedalica od par proizvođača, a cijene....ihahahhaaa. Kao da su nam plate po nekoliko hiljada eura. Pu sramota!!!! Ljuta sam kao puška!!! Mamicu im jareću!
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.1.2011 11:33:31
|
|
|
|
snješka
|
Zna li neko da li u Srbiji ima da se kupi Britaks Evolva 1-2-3 sjedište?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.1.2011 14:06:12
|
|
|
|
maja19
|
Lu i ja ga i dalje vozim u sedistu, jer stvarno je tako najsigurnije..nego sam komentarisala zbog tih kategorija...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?