Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:01:19
|
|
|
|
Diabla
|
A Avatar? Meni se od toga povrace... Ma odvratni su mi ovi danasnji filmovi. 80. i 90. su zakon. nikada se vise nece napraviti dobar triler kao tada. O hororima da ne pricam... Meni je horor pravi kada me iscima, kada uvece gledam ispod kreveta da li ima nekoga, a ne da idem u wc da povracem. Zvucni efekti i prica su presudni, a ne crijeva, bubrezi i ostalei organi....
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:01:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Solarbabies sam imala na kaseti, baš sam ga često gledala KLIK
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:02:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT A da li se sećate ove serije? Znam da nije tema, ali dok smo u osamdesetim Ja sam tu seriju nekako preskočila. Znam za nju, ali je nikad nisam gledala.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:02:10
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Alexx RR A Dina? Uuuuu, tu je Kyle Maclachlan bio SKROZ dobar mmmm, kalsika, Linč...... Ah, Kvizac Haderak.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:02:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Alexx RR A Dina? Uuuuu, tu je Kyle Maclachlan bio SKROZ dobar mmmm, kalsika, Linč...... Ah, Kvizac Haderak. Kak osam srećna što sam našla fanove Dine
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:04:09
|
|
|
|
choopa choops
|
dunja ma tu smo mi generacija (5 gore/dolje) , tako da onda je sigurno u pitanju to sto je ta serija bila na HTV-u. LillyT sjecam se i ja.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:04:13
|
|
|
|
Diabla
|
Alex, ne znam za ovaj film, idem odmah da ga skidam. Lilly draaagaaa, pravo u ovo je islo na RAI(italijani), a i kod nas mnogo prije toga, Zlatne godine mislim da je bio prevod. Ja se sjecam samo Vini Kuper, cure oko koje su se svi lomili
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:04:23
|
|
|
|
minavb
|
Pa jos i Iron Maiden spevali pesmu o Dini...bese to lepo odrastanje.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:05:50
|
|
|
|
LillyT
|
Alexx, osim na koncerte, mogle bismo i u bioskop (nas nekoliko) Ja Avatar i 2012 nisam gledala i ne želim. Jendostavno, vređaju me takve gluposti Jao, kako mi se sada svašta gleda, prosto ne znam šta bih pre od ovde nabrojanih filmova
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:06:15
|
|
|
|
Diabla
|
Evo cega se sjetih malo novijeg- Pijanista i La vita e bella. Ko nije gledao, obavezno neka pogleda. uf, i sad se jezim...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:06:33
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Diabla A Avatar? Meni se od toga povrace... Ma odvratni su mi ovi danasnji filmovi. 80. i 90. su zakon. nikada se vise nece napraviti dobar triler kao tada. O hororima da ne pricam... Meni je horor pravi kada me iscima, kada uvece gledam ispod kreveta da li ima nekoga, a ne da idem u wc da povracem. Zvucni efekti i prica su presudni, a ne crijeva, bubrezi i ostalei organi.... To ti pricam Fredi Kruger buaaaaaaa, sanjala sam ga godinama. I danas ga se bojim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:07:22
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Lilly draaagaaa, pravo u ovo je islo na RAI(italijani), a i kod nas mnogo prije toga, Zlatne godine mislim da je bio prevod. Ja se sjecam samo Vini Kuper, cure oko koje su se svi lomili Ja se sećam Kevina i da su njegovi stalno za večeru jeli kukuruz (kuvani) i da je išao na klizanje sa nekom cicom
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:08:15
|
|
|
|
minavb
|
Ja moram da vam kazem nesto u poverenju. Kako nemam vremena da odgledam sve one filmove koje sam propustila, a vredi ih gledati, najbolji film koji sam u poslednje vreme gledala je Voli, onaj divni crtac.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:09:03
|
|
|
|
Diabla
|
Ja sam prosle god odgledala prva 3 dijela, i mogu ti reci da i nije bas tako naivan, pogotovo 3. dio. Nije mi bilo svejedno IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Diabla A Avatar? Meni se od toga povrace... Ma odvratni su mi ovi danasnji filmovi. 80. i 90. su zakon. nikada se vise nece napraviti dobar triler kao tada. O hororima da ne pricam... Meni je horor pravi kada me iscima, kada uvece gledam ispod kreveta da li ima nekoga, a ne da idem u wc da povracem. Zvucni efekti i prica su presudni, a ne crijeva, bubrezi i ostalei organi.... To ti pricam Fredi Kruger buaaaaaaa, sanjala sam ga godinama. I danas ga se bojim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:09:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, on je bas super crtani.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:09:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam imala noćne more od Fredija Krugera, ni danas ga nisam odgledala. Ali volim horore... Mm voli ljubiće, ja horore DIabla, nisi gledala Dinu? To je must-have
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:09:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj omiljeni horor je bila MAGLA, stara verzija.......
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2011 23:13:57 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:11:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja moram da vam kazem nesto u poverenju. Kako nemam vremena da odgledam sve one filmove koje sam propustila, a vredi ih gledati, najbolji film koji sam u poslednje vreme gledala je Voli, onaj divni crtac. Wallieeeeeeee...EEeeeveeeee... Meni je to crtani za odrasle, mnogo tužan A opet, predivan.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:11:55
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam imala džemper kao Fredi, morala je mama da mi naštrika isti. Inače, moj favorit su Oči Laure Mars (kraj sedamdesetih), ko nije gledao, neka pogleda. Što se tiče horora, uf.... mnogo ih ima, ali muzika iz Noći veštica je jezovita
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:12:21
|
|
|
|
Diabla
|
Nisam, ak mi i ne zvuci poznato idem da googlam, i da pogledam trejler. Alex. sorry, ali ja se jos smijem za C. Feldmana IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ja sam imala noćne more od Fredija Krugera, ni danas ga nisam odgledala. Ali volim horore... Mm voli ljubiće, ja horore DIabla, nisi gledala Dinu? To je must-have
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:13:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Moj omiljeni horor je bila MAGLA (STARA VERZIJA), nisam gledala novu, mada bih..... Da, staru maglu sam skoro geldala. Nova je teško shit. Joj,i zvinite što kucam ovako debilno, fale mi slova, premeštam ih... krivite ANdreja što mi je povadio tastere, pa mi je teško da idem unazad i ispravljam bez tastera za strelicu
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:13:23
|
|
|
|
minavb
|
Joj Dunja ja se razocarala u film a knjizicu sam obozavala. Sve kingove horore su upropastili, ne vredi gledati nista osim "Isijavanja". Ah, "Isijavanje", fenomenalno!!!!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:14:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Koji je to crtani Voli? Cek da nadjem... Dunja da i Magla A Fredi Kruger...jos se kod nas nesto kasno prikazivao, ja i sestra same u sobi gledamo, pa poslije pratimo jedna drugu i do WCa (a trpile bi do ujutru da smo mogle, ali sta ces sila Boga ne moli ).
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:14:44
|
|
|
|
LillyT
|
Mina, pored Isijavanja, moj favorit je i TO ('bem ti klovnove)
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.1.2011 23:14:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kad već odosmo tako daleko, bila sam šokirana ROzmarinom bebom kad sam geldala. Mislim da danas, kao majka, ne bih podnela da gledam. Jbte, sad sam se primila na Fredija, moram ga skinuti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?