|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
20.11.2010 12:53:45   
Jeca*
naravno da peru i moj dr je rekao da ce Luka sam poceti da pere kad bude dovoljno veliki da to moze, a da ga ja ne maltretiram. I po mom misljenju je covek potpuno u pravu. Sad kad su mali sto ih siliti i stresirati, kad dodje vreme sve ce doci na svoje

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
20.11.2010 13:10:50   
snješka
Meni su pedijatar i pedijatrica rekli da ne diram ništa do 10 mjeseci i neću ni da diram više. Ne mogu da se stresiram više. A u materinu, neka se dogovore jednom treba li ili ne treba.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 452
20.11.2010 13:12:47   
Jeca*
ma nema šta da se dogovaraju što se mene tiče. Ako mi kažu da skočim u bunar, ja neću skočiti. Tako i ovo, imam svoj stav a oni nek pričaju šta god žele.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 453
20.11.2010 14:02:37   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ma nema šta da se dogovaraju što se mene tiče. Ako mi kažu da skočim u bunar, ja neću skočiti. Tako i ovo, imam svoj stav a oni nek pričaju šta god žele.

Bravo Jeco. user posted image Ja se isto tako ponašam. Trebale bi sve mame i odmah manje sekiracije.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 454
20.11.2010 14:08:33   
Pretty78
NAJBOLJI savet koji sam dobila od nase patronazne je bio : " UVEK radi onako kako ti osecas da treba da radis i budi ubedjena da nikad neces pogresiti"...i tako sam uvek i radila

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 455
29.11.2010 21:59:10   
Anoniman
Očajna sam!!!!

Do pre porođaja sam Luki prevlačila kožicu svako veče, jeste bilo malo zalepljeno, ali se prevlačilo ladno.
Onda sam se porodila i nisam imala vremena da ga kupam svaki dan, već se tuširao, a kada se tušira ne da da se prevači, već samo kad se sav rasčvari u kadi, tako da nisam povlačila svako veče.
Evo već par dana ne mogu da povučem, NI MAKAC!!! Rupica na kožici se ne otvara. Ja vučem, a ceo piško kao da se uvlači u telo, nema ni malo čvrstine, da bi se kožica nategla, a kada mu se stvrdne piško, onda ne da jer ga boli.
Užasno sam ljuta na sebe! user posted image

Pitala sam pedijatricu za uput dečijem urologu, rekla je da dođem sutra po to.

Ja nemam snage da prolazim kroz čupkanje ponovo, posebno ne sada kada imam bebu.

Toliko sam očajna da razmišljam o sunetu, iako sam jako jako jako protiv toga.

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 456
29.11.2010 22:02:55   
Mishica 77
Misliš da nema šanse da se prevuče nazad? Možda ima neki način. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 457
29.11.2010 22:03:07   
anajid
Au Tash,majku mu,pa kud te sad i to snadje!Pokusaj ga malo "odmociti",mislim da se u kadi malo odmekani,pa opet!Mozda uspes malo po malouser posted image user posted image

Nemoj biti ljuta na sebe,pa nisi svemoguca,desilo se,pa sta sad!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
29.11.2010 22:03:38   
choopa choops
Tash ma kakvo cupkanje...nemoj da se sekiras user posted image "raskvasice" se to opet i mocice da se povuce user posted image Samo polako.

Inace da pitam...je li normalno da je M (3mjeseca) vec poceo da se hvata za miska piska i da ga poteze????user posted image MM sav ponosan, a ja zblanuta user posted image Mislim ni zvecku ne zna da drzi, a za ovo se 'vata user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
29.11.2010 22:03:52   
Anoniman
Nemoj Tašo, polako... Probaj polako, svako veče, par dana...ne znam da li ima neko ulje koje razmekša to malo, ili nečim da namažeš da ga manje boli kad prevlačiš, tj da mu ne bude neprijatan osećajuser posted image
E, majku mu, tebe ništa da zaobiđeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 460
29.11.2010 22:07:18   
anajid
hvata za miska piska i da ga poteze??

O da Choopa moguce je,odmah se hvataju za svoju alatku!user posted image
Andrija ga toliko nategne,da je to strasno,ne znam kako ga ne boli?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 461
29.11.2010 22:09:22   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: anajid

hvata za miska piska i da ga poteze??

O da Choopa moguce je,odmah se hvataju za svoju alatku!user posted image
Andrija ga toliko nategne,da je to strasno,ne znam kako ga ne boli?user posted image

Uzas user posted image A jos me vise nervira MM koji je preponosan kad ga M cupa i kad mu poraste user posted image user posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 462
29.11.2010 22:11:07   
Anoniman
Ma, prosto mi je nemoguće da se zalepilo. Nego... neće da krene... pf! A Luka je do sada plakao što ga perem, sad plače što ga ne perem, sve pita "Šta će mi se desiti ako ga ne operem?" user posted image

Choopa, Luka je počeo da vuče oko 6og meseca. Imam snimak gde sedi u kadici u onom kružnom držaču (da se ne prevrne) i vuuučeeeeeee a faca ozbiljna user posted image , da sam ja mislila "Gotovo, otkinuće ga!"... ali Luka nije vukao piška nego jajca. user posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 463
29.11.2010 22:23:02   
Anoniman
Sad planiram da mu pogledam organ kad zaspe. Muž će podneti zahtev za razvod ako to vidi, on na sve ovo samo kaže "Jedno znam sigurno, neće mu otpasti ki*a!". user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 464
29.11.2010 22:25:12   
choopa choops
user posted image
Tash, MM kaze kad  ja M malo natgnem ili obrisem peskirom , da se on(MM jelte) sav najezi i da ga boli dok gleda???user posted image Mislim, a nista mu ne radim, M se ni ne pomjeri, a ovaj vec skace...Psiha valjda user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
29.11.2010 22:27:04   
Anoniman
Pa, moram ti priznati da i mene boli kad mu to radim, tako da sam to izbacila. Perem mu pišu u kadi, i vodom brišem (tj perem) sve naslage od pelena... naježim se kada pomislim da bi meni neko pelenom... user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 466
29.11.2010 22:29:48   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash
naježim se kada pomislim da bi meni neko pelenom... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa meni ne izgleda da to njega boli???user posted image Ni ne mrdne se, ponasa se normalno, guguce. Inace kad ga nesto boli on samo iskrivi usta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
29.11.2010 22:30:56   
Anoniman
Ni Marko ne izgleda kao da ga boli, ali meni je to strašno. Psiha. user posted image

Direktna veza do poruke: 468
6.12.2010 23:26:38   
Zena a Mahatma
Choopa i sve ostale ne samo da je normalno nego je i pozeljno jer dete upoznaje svoje telo.
NAPOMENA> Nego ne treba dozvoliti da to suvise radi, njima to svakako fizioloski donosi relaksaciju, a ne treba da se naviknu da se na taj nacin relaksiraju. To moze dovesti do toga da svaki put kad budu u nekoj stresnoj situaciji oni se lepo uhvate za pishu i povlace i to potpuno nesvesno.
Znaci OK je da pomalo istrazuju ali nikako ne dozvoliti da to predje u stalno pipkanje.

Kao mala sam verovala da ću promeniti svet. Možda je to smešno, ali ja i dalje duboko verujem da smo svi pomalo Mahatma. Zato kad odmaram od posla radim na svom sajtu, pokrenutog da pomogne ljudima sa životnim problemima.

Direktna veza do poruke: 469
7.12.2010 7:21:38   
mejvis
I kod nas je počelo oko 6. meseca. Sada skoro svaki put kada mu skinem pelenu on se odmah uhvati za pišu i vuče!  Problem nastaje kada se ukaki, umaže ruku!user posted image  A kako je brz i spretan ni ne stignem da pogledam a njemu du ruke već "na mestu"! user posted image

(odgovor članu Zena a Mahatma)
Direktna veza do poruke: 470
7.12.2010 7:35:38   
Anoniman
Da li to sa problematičnom pišom može biti genetski? Ako je genetski onda sam nadrljalauser posted image

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 471
7.12.2010 9:22:56   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: mejvis

I kod nas je počelo oko 6. meseca. Sada skoro svaki put kada mu skinem pelenu on se odmah uhvati za pišu i vuče!  Problem nastaje kada se ukaki, umaže ruku!user posted image  A kako je brz i spretan ni ne stignem da pogledam a njemu du ruke već "na mestu"! user posted image

Vuk je ovo poceo da radi pre neke 2 nedelje...Cim skinem pelenu,odmah se uhvati za pisu...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 472
7.12.2010 9:48:31   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: mejvis

Isto, samo je nama ovo vec nekih mjesec, mjesec i po! Uh, ne mogu ga ni presvuci da ga odmah ne zgrabi i vuce! user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 473
7.12.2010 9:52:28   
Anoniman
I ovaj moj isto, vuče li vuče...ne znam kako ga ne boli.user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 474
7.12.2010 9:58:49   
minavb
Ljudi, nema to veze sa bolim, kao sto ni trpanje svega u usta nema veze sa zubima. Pocela je genitalna (ili kako se bese zove) faza odrastanja po Frojdu. Od 3. meseca pocinje oralna, sad ide ova, posle analna...user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here