|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
7.11.2010 22:39:22   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

E, ja sam napokon počela da čistim Marku pišu. Nakon kupanja malo navučem, obrišem vlažnom pelenom nežno, a onda na navučenu kožicu nanesem pavlovićeve, i onda se njemu digne. user posted image user posted image user posted image Mislim da bih mogla prevući još mnogo više, ali se ne zamaram. On se ne buni. 

Stavljas kremu? Meni rekli ne kremu gore...user posted image E moj Matija valjda prezivimo i ja i ti dok se ne sredi pišulin user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 401
7.11.2010 22:41:27   
Nensi*
I meni su i patronazna i pedijatrica rekle da ne stavljam kremu na pisu...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 402
7.11.2010 22:42:41   
Anoniman
Meni patronažna rekla da stavljam. user posted image Znam da Pantenol ne sme jer on podstiče zarastanje, ali pavlovićeva... e baš ću pitati u savetovalištu u utorak. 

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 403
7.11.2010 22:49:14   
choopa choops
E ajde bas pitaj...Koliko sam ja shvatila ne stavlja se  zato jer ne moze dobro da se ispere pa da ne ostane prljavo i da se ne namnoze bakterije ili kakve vec bestije user posted image

Inace prica mi sveki neki dan user posted image da su joj sa straijim sinom govorili da navlaci skroz i da je on morao operisat, a da sa maldjim (MM) nije povlacila i on nije operisao. Ali mi je MM otkrio da je on to sam kasnije u pubertetu navukao. user posted image Ubio bi me kad bi znao da ovo pisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
7.11.2010 22:50:55   
Anoniman
Da... meni pedijatrica reče da navlačim i onda je dodala da, njeno iskustvo je takvo da su infekcije češće kod onih kojima se navlači, ali da eto sada se savetuje da se navlači. 

Direktna veza do poruke: 405
7.11.2010 22:51:35   
Anoniman
Bože, moji postovi su postali... vidi se da ne pišem više redovno... user posted image
Rečenice slabo imaju smisla. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 406
   [Obrisana poruka]
7.11.2010 22:52:02   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 407
7.11.2010 22:52:17   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

E ajde bas pitaj...Koliko sam ja shvatila ne stavlja se  zato jer ne moze dobro da se ispere pa da ne ostane prljavo i da se ne namnoze bakterije ili kakve vec bestije user posted image

Zbog ovoga su i meni rekle da ne stavljam jer je krema masna i savrsena podloga za bakterije...

Direktna veza do poruke: 408
7.11.2010 22:55:59   
choopa choops

Da... meni pedijatrica reče da navlačim i onda je dodala da, njeno iskustvo je takvo da su infekcije češće kod onih kojima se navlači, ali da eto sada se savetuje da se navlači. 

Da, ali koliko ja znam ranije su savjetovali  da se baš, baš navlaci skroz do kraja, pa maltene i krvi, pa mozda zato. A meni sada pedijatrica kaze da povucem samo malo poslije kupanja, tek toliko da ocistim gazom/pelenom rupicu poslije kupanja????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 409
7.11.2010 23:01:18   
Anoniman
Da, moja mama je bratu navlačila skroz, pa se ipak zalepilo, 2 puta su ga vodili na čupkanje, ipak se zaepilo i treći put, kada tata nije dao da se vodi opet... on je u pubertetu i rekla bih da mu je sa pišom sve u redu. user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 410
7.11.2010 23:33:04   
Modessty

Baš me čudi da su ti tako savetovali user posted image Meni su i patronažna sestra i dve pedijatrice rekle da se ništa ne dira i ja ne diram.
Ovo je strašno! Svaki dr priča različito!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 411
7.11.2010 23:35:46   
JMPM
Ja sam samo par puta pokusala da prevucem kozicu i ne uspeva mi.To sam radila kad je bio bas mali.Dr mi je rekla da ne diram nista da je to sve ok,nije zalepljena i ona ce se namestiti,ima vremena user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 412
7.11.2010 23:36:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Modessty

Baš me čudi da su ti tako savetovali user posted image Meni su i patronažna sestra i dve pedijatrice rekle da se ništa ne dira i ja ne diram.
Ovo je strašno! Svaki dr priča različito!

Rekla je da navlačim koliko može... nije rekla da na silu prevlačim.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 413
7.11.2010 23:40:57   
Modessty
i ja kao JMPM. Probala par puta i onda mi dr rekla da ne diram da je sve ok i ja eto ne diram.

Znam Tasho da ne radiš na silu. Ne kritikujem tebe, samo sam zbunjena što svuda različito savetuju. Evo slično se dešava i kad je u pitanju gluten. Dpo pre mesec dana je bilo da se detetu ne daje gluten nikako pre osmog meseca, a sad po najnovijem da sa 6 meseci treba da se krene sa glutenom. Stvarno me nerviraju te promene! Nek se bre dogovore šta treba!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
8.11.2010 11:05:48   
anajid
Ja sam isto probala Andriji prevuci ali ne moze nikako!Onda kad god se kupa ja malo vucem gore dole!Joj filozofije oko jedne piseuser posted image !Sto je najgore vise ne znam da li treba ili ne?Jedni kazu da,jedni ne,nerviraju me sa tim!Uglavnom ja necu na silu nista!Nadam se da ce biti sve OK!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 415
9.11.2010 15:33:39   
Pretty78
nama je patronazna rekla da navlacimo a u savetovalistu doktorica da ne navlacimo....e onda ja jedan dan navlacim jedan ne..........tako su valjda zadovoljene obe teorije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kremu ne stavljamo isto su nam ( obe , da ne poverujes ) rekle da se ne stavlja zbog toga sto se tesko opere

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 416
11.11.2010 17:47:50   
Anoniman
Pitala sam za pavlovića na povučenu kožicu, i dr u DZ i dr privatno rekoše NE! 

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 417
11.11.2010 22:40:25   
choopa choops

Pitala sam za pavlovića na povučenu kožicu, i dr u DZ i dr privatno rekoše NE! 

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 418
11.11.2010 22:41:41   
Anoniman
E, i moje doktorke to onako momački povuku. Nije samo da se kroz kožicu vidi glavić tamo negde, nego povuku. Marko se ne buni. 

Direktna veza do poruke: 419
11.11.2010 23:24:25   
Nensi*
Joj,ja kad sam pitala pedijatricu da pogleda da li ja to radim kako treba,covece,kad je povukla,oduzela sam se,a Vuk poceo da place...Pojela sam se ziva sto sam je uopste i pitala,bas se videlo da ga je zabolelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
11.11.2010 23:26:04   
Anoniman
To se dešava samo zato što ebene patronažne ne pokažu mamama kako treba! user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 421
11.11.2010 23:27:28   
Nensi*
Meni moja nije pokazala uopste...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
11.11.2010 23:28:19   
choopa choops
Kakav glavic Tash???user posted image user posted image user posted image Maretu se vidi glavic? user posted image user posted image user posted image Mathias ima samo rupu i to je to user posted image

Nasa je pedica njezna user posted image bila prosli put, nadam se da ce tako i ostatiuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 423
11.11.2010 23:30:00   
snješka
Ni meni niko ništa nije pokazao. Ja to na svoj način, malo povučem samo da očistim ono bijelo što se malo nakupi. 

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 424
11.11.2010 23:30:32   
Nensi*
I nasa je super pedijatrica,i ovo me bas iznenadilo,do tad je uvek normalno povlacila,a to kad je uradila,izasao glavic napolje,ne bas skroz ali polovina,i kap krvi user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here