|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
28.8.2010 22:25:03   
Anoniman
Ni ja nikada nisam imala problema sa mirisom Pampersa. Jedino što ih je izrastao pre nego što je dostizao kilažu naznačenu na pakovanju, puštale su, i to je bio znak da je vreme za veće. 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 276
29.8.2010 12:54:08   
goda
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, koliko me sjećanje pamti...ne sjećam seuser posted image

Šta li je ovo trebalo da znači user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 277
30.8.2010 11:57:09   
Iwana87
da da imas odg u drugoj temi

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 278
30.8.2010 14:06:13   
Snelle
Ivana, ajde, molim te, pitaj da li ih izvoze za Srbiju. Ja ih baš nigde nisam videla user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 279
18.9.2010 16:17:22   
goda
Pisala sam da mojoj bebi koristim aktv bebi br.4 i da sam na 4 prešla zato što joj se pojavila linija na butkicama od lastiša od br.3. E sa ovom četvorkom sam baš nadrljala pošteno. Ana je počela da se ojeda i ojeda.Pokušam da promenim pelene,ali ne uspije one budu još gore,ztatim kupim premium kar,od njuh mi je uvek mokra kao da koristim pamučne pelene i sva se koža pogužvauser posted image user posted image user posted image user posted image ,jednostavno katastrofa.
Juče mi pedijatrica kaže idi kupi pelenu u toji i toj radnji dobijaju ih iz turske direkrtno i ne brini,guuza će do sutra biti bolje. Ovo što si do sdada kupovala je dobra bugarska kopija,ali nije odgovarala tvojoj bebi.
Šta reći kada za sve ima kopija pa i za bebi pelene user posted image user posted image user posted image . Guza je danas mnogo bolje.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 280
18.9.2010 16:30:06   
red sonia
ha,ma za sve ima kopija...cudi me jos da kinezi nisu poceli da proizvode neki njihov pampersuser posted image

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 281
18.9.2010 16:36:40   
goda
Sve dok sam uzimala veliko pakovanje unicef akcija,bilo je dobro.a ove br.4 nije biloi veliko nego sam uzela malo i eto zaradismo crvenu guzu.user posted image

(odgovor članu red sonia)
Direktna veza do poruke: 282
18.9.2010 16:56:34   
red sonia
ja uzimam 4+, i cini mi se da su sve bile sa onom unicef akcijom ... nisam imala dosad problema

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 283
4.12.2010 19:42:13   
Shishica
IZVORNA PORUKA: Tash

Ni ja nikada nisam imala problema sa mirisom Pampersa. Jedino što ih je izrastao pre nego što je dostizao kilažu naznačenu na pakovanju, puštale su, i to je bio znak da je vreme za veće. 

Jao Gospode, pa Emi onda vec treba 4+ user posted image

Jel'' jos necije dete sa 7-8 meseci nosi tolike pelene?user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
4.12.2010 19:43:58   
red sonia
ja vec 3 meseca koristim 4+user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 285
4.12.2010 19:45:18   
Nensi*
Mi vec mesec ipo dana ako ne i duze koristimo 4...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu red sonia)
Direktna veza do poruke: 286
4.12.2010 23:12:51   
IVA 11
I mi cetvorku, i ja sam prezadovoljna, super upijaju...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 287
4.12.2010 23:31:33   
Dada81
Moj još nosi 3,hmmmmuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 288
4.12.2010 23:35:12   
IVA 11
Nas Luka ima poveci stomak! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 289
5.12.2010 0:33:20   
dijana1*
user posted image user posted image user posted image user posted image mi vec duzeee vreme koristimo 5-ticu

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 290
5.12.2010 0:35:11   
Snelle
Dijana, od koliko kg je 5?!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 291
5.12.2010 0:38:33   
Dada81
O,pa Dijana,super vi to već toliko.Sad će i Luka Ivina krofnica takouser posted image A,za upijanje se slažem,ne bi ih menjala ni za štauser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 292
5.12.2010 0:42:59   
dijana1*
Snelle odavno ja ne gledam kg, 4 i 4+ su mu pustale nocu i uvek se budio mokar, pa sam zbog toga uzela 5-ticu i njih samo stavljam nocu, a danju koristimo lumpi i dobre su kao pampers.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 293
5.12.2010 0:45:06   
Snelle
Ja razmišljam da pređemo na 4+ jer je ona od 9kg, a Lana ima sad nešto više od 9, pa se sve mislim, kako će joj biti kad bude imala 12, 13 kg ako već sada predjemo na 4+ user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 294
5.12.2010 0:47:27   
Anoniman
I mi imamo nešto preko 9 kg i 4 nam je super. Ne propušta, tako da je za sada ne menjam.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 295
5.12.2010 0:50:55   
dijana1*
Meni je bolje kada su vece pelene, ne curi sa strane. Vuk zaspi oko pola 10 a budi se ujutro oko 8 kada bi bila manja pelena on bi bio skroz mokar, a glupo mi je da ga budim da bi mu menjala pelenu. Danju menjam mnogo cesto, nikada nije bila pelena na njemu duze od dva sata.
Ne znam kako je u BG ali u BL sada kada kupujem premium care uz veliko pakovanje dobijas jedno gratis ali broj vece nego sto kupujes. Npr. ja kupujem 5-ticu ali dobijem 6-ticu, a 6-tica kao gacice izgledaju ali to mu je bas veliko i ona ide od 16 kg. Tako da to cuvamo za posle.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 296
5.12.2010 0:50:57   
Snelle
Snek, razlika izmedju naše dece je tačno nedelju dana user posted image
Lani ne propuštaju pelene, to je karakteristično za dečake, ali joj se strašno usecaju u nogice, pa bih ih zbog toga menjala!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
5.12.2010 0:54:19   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: dijana1

Meni je bolje kada su vece pelene, ne curi sa strane. Vuk zaspi oko pola 10 a budi se ujutro oko 8 kada bi bila manja pelena on bi bio skroz mokar, a glupo mi je da ga budim da bi mu menjala pelenu. Danju menjam mnogo cesto, nikada nije bila pelena na njemu duze od dva sata.
Ne znam kako je u BG ali u BL sada kada kupujem premium care uz veliko pakovanje dobijas jedno gratis ali broj vece nego sto kupujes. Npr. ja kupujem 5-ticu ali dobijem 6-ticu, a 6-tica kao gacice izgledaju ali to mu je bas veliko i ona ide od 16 kg. Tako da to cuvamo za posle.

Ovo je super,sto kod nas ne daju nesto gratis...user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 298
5.12.2010 0:56:15   
isidora88
ja sam kupila pampers 1 newborn,nadam se da ce odgovarati a kasnije planiram da koristim babylove user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 299
5.12.2010 0:56:16   
Anoniman
Naravno, ako joj se usecaju, onda pokušaj sa većim brojem. Ne obaziri se na to što oni pišu za kilažu.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Koje je lepše?
lelaigor

Daria (61%)

Darija (39%)

Ukupan broj glasova: 693

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here