|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
23.8.2010 16:07:50   
Snelle
I Lani ostaje trag, ali kapiram da je to zato što ja zategnem, doduše, ne preterano, ali ipak zategnem pelenu kako ne bi curilo sa strane i kako bi joj pelena bila čvrtsa. Mislim nemoguće je da ne ostaje trag user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 226
23.8.2010 16:09:22   
liliana
Meni je dr rekla da to nekad nema veze sa kilažom, več sa konstitucijom. Moja tina je, recimo, jedinicu nosila i kad je prerasla kilažu za jedinicu, jer joj je dvojka bila široka i sve joj je prolazilo sa strane. Isto je bilo kasnije kad smo trebali preči na trojku...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 227
23.8.2010 16:10:18   
*Alexx*
Andreju je od Pampersa (koja god vrsta) i Huggies uvek ostajao trag na butinama. Onda sam prešla na DM-ove pelene, i traga više nema. Dakle, NE MORA da ostaje trag na butinama user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 228
23.8.2010 16:10:44   
Anoniman
Pa to...ja probala i vishe da ih povuchem prema unutra....da ne stoji ta guma na butinama...nego vishe na preponama...al i dalje ostavi trag...josh kako nose povoj...kad ih utegnem....jadne....uvek tamo namazem vishe kreme da se sluchajno ne nazhulja user posted image Inache su nam odlichne...ne presvalachim ih celu noc, tj od kupanja do jutarnjeg obroka...to bude nekad i 10h i nisu ne ni ojele, ni bile mokre...a pelena bude bash teshka...

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 229
23.8.2010 16:14:07   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Andreju je od Pampersa (koja god vrsta) i Huggies uvek ostajao trag na butinama. Onda sam prešla na DM-ove pelene, i traga više nema. Dakle, NE MORA da ostaje trag na butinama user posted image

Slažem se, doduše, Lara je u butinama kao sprinterka, ali od tih DM-ovih joj ostaje najmanji trag. Pampers joj je bukvalno sekao kožu, a taj premium je uvek propuštao.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 230
23.8.2010 16:15:41   
pepeljuga
new mom, ja sam od nekoliko ljudi cula da su sleep&play lose, a moja sestricina je dobila alergiju od tih vlaznih maramica! i maramice uzasno smrde!

mi sada kupujemo active baby i ok su, mada ja i dalje mislim da su pelene u jumbo pakovanjima losije od onih u manjim, mozda sam umislila ali tako mi se cini user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 231
23.8.2010 16:16:16   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Inache su nam odlichne...ne presvalachim ih celu noc, tj od kupanja do jutarnjeg obroka...to bude nekad i 10h i nisu ne ni ojele, ni bile mokre...a pelena bude bash teshka...

Isto...

Onda sam prešla na DM-ove pelene, i traga više nema. Dakle, NE MORA da ostaje trag na butinama

Nama su i od DM-ovih Baby Love ostajali tragovi....

< Poruku je uredio nensi27 -- 23.8.2010 16:20:11 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
23.8.2010 16:18:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

new mom, ja sam od nekoliko ljudi cula da su sleep&play lose, a moja sestricina je dobila alergiju od tih vlaznih maramica! i maramice uzasno smrde!

mi sada kupujemo active baby i ok su, mada ja i dalje mislim da su pelene u jumbo pakovanjima losije od onih u manjim, mozda sam umislila ali tako mi se cini user posted image

Meni su ove vlazne bash super...dok one zelene ...uzas....smrde na kilometar.... a pelene nisam probala....

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 233
23.8.2010 16:41:25   
Snelle

Dakle, NE MORA da ostaje trag na butinama user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 23.8.2010 16:42:08 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 234
23.8.2010 16:45:24   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Snelle

Dakle, NE MORA da ostaje trag na butinama user posted image

user posted image

A što crveniš? user posted image Tako sam i ja mislila dok nisam probala babylove. Ali eto, vidiš da nensi ni one nisu pomogle. Otkud znam. Ja volim da kažem - niko se naučen nije rodio. Pa ja malopre pitam kako treba deca da doručkuju i večeraju, kao da su deca vanzemaljci pa im treba od ptice mleko user posted image
user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 235
23.8.2010 16:49:21   
dijana1*
I kod nas uvek ostaje trag na butkicama, ali vec odavno koristim 4 premiu care, u medjuvremenu smo probali activ baby i katastrofa moram da menjam na sat ipo -2 maksimalno ili procuri a premiu care nije nikada procureo i necu vise da eksperimentisem.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 236
23.8.2010 16:51:42   
LillyT
Zar im ne treba ptičije mleko user posted image  user posted image
Šalu na stranu, meni se Pampers baš očajno pokazao, uvek su mi propuštale, Lara se budila mokra u onom Premium Care-u.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 237
23.8.2010 16:53:38   
dijana1*
Bas mi je to cudno kako ista pelena jednoj bebi propusti a drugoj ne user posted image
Do cega je user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 238
23.8.2010 17:06:57   
snješka
Ma odkad sam probala Lumpi, ne odustajem. Odlične su. Sad sam ih kupila i za bebu koja tek dolazi i nadam se da neće imati nikakvih problema, jer su mi stvarno odlične. Pampers nema dobar odnos cijene i kvaliteta.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 239
23.8.2010 21:31:31   
goda
Sto se tiče tragove po butinama,kod mene je fora u zatezanju. Ako zategnem pelenu upije se u butkice ako ne i ne upija se. U svakom slučaju ne može da se svuče jer nosi široki povoj pa i ne zatežem nešto specijalno i nema problema sa upijanjem lastiša u kožu. Ima oko 6100g i koristi aktiv bebi 3 još uvek.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 240
23.8.2010 21:47:29   
usamljena

Mi smo prestali koristiti Pampers (pisala sam) i mi smo na BL sada. Zanima me koji broj uzimate deci, evo Alexx konkretno, i po cemu se vodite. Npr Babylove 4 su za bebe od 7-18 kg, 4+ od 9-20, razlika je zaista jedva vidljiva. Jedino sto mi smeta na 4+ je ona neka plavicasta masa na peleni koju je imao i Pampers i od koje smo imali osip.
Kako znati kada preci na veci broj? Ja sada razmisljam da uzmem 5 iako Una ima manje od 9 kg

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 241
23.8.2010 22:03:47   
goda
Ako lepo pokriva guzu i ne propušta i trakice se normalno lepe,zašto preći na veći broj kada bebi nisu male. Kod moje Ane prethodne br. 2 su se počele svlačiti sa guze kada ona podigne nogice i gica se,bezobzira što samja lepo zategla trakice,znači male su i kupila sam br.3 imala je 4 kg. a br.2 je do 6 kg ako sam dobro upamtila. Tako ja radimuser posted image user posted image .

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 242
23.8.2010 23:01:13   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: usamljena

Kako znati kada preci na veci broj?

Kazu da obicno treba preci na veci broj ukoliko pelene propustaju. Medjutim nama su Pampers propustale i velike i male i taman user posted image

Ne znam, Lara nosi Huggies 4+ (od 9-16kg) a ima 12kg. Obicno predje na vece kad bude na sredini kilaze propisane na peleni. Znaci jos malo i prelazi na 5.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 243
24.8.2010 9:52:21   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: usamljena

Mi smo prestali koristiti Pampers (pisala sam) i mi smo na BL sada. Zanima me koji broj uzimate deci, evo Alexx konkretno, i po cemu se vodite. Npr Babylove 4 su za bebe od 7-18 kg, 4+ od 9-20, razlika je zaista jedva vidljiva. Jedino sto mi smeta na 4+ je ona neka plavicasta masa na peleni koju je imao i Pampers i od koje smo imali osip.
Kako znati kada preci na veci broj? Ja sada razmisljam da uzmem 5 iako Una ima manje od 9 kg

Ja još uvek kupujem Andreju 4 (ima oko 11 kg). U stvari, juče sam mu kupila 4+, da isprobam. Iskreno, ne znam kako odlučim da kupim. Prosto - kupim, i probam user posted image

Direktna veza do poruke: 244
24.8.2010 10:15:33   
usamljena
Hvala za odgovore. Evo u cemu je nas problem: Babylove su malo duze i napred i odzada, to je ok. Trakice se normalno zalepe, ali ako hoda ili je u ljulji ili ... te pelene se "pokupe" ka unutra i onda propuste. Sve je super kad ih tek stavim ali nakon sto se user posted image "aktivira" nastaje haos. Nikad mi nisu propustale do prosle sedmice tako da mislim da je vreme da uzmem veci broj a sa druge strane mi i glupo jer su verovatno iste kao i ove 

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 245
26.8.2010 8:26:32   
soca
user posted image pomoc?!mi smo kupili pelenice pampers od 3 do 6 za bolnicu i kad izadjemo,jel potrebno da uzmem i meru od 2 do5 kg?ja sam mislila posto sam ja ogromna da ce mi i curica bitiuser posted image user posted image user posted image

danco sonja

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 246
26.8.2010 9:36:51   
*Alexx*
Soca, mislim da ne moraš kupovati i te manje - dovoljne su ti i ove 3-5kg.

(odgovor članu soca)
Direktna veza do poruke: 247
26.8.2010 14:50:21   
liliana
A jel neko koristio one "Evy baby" pelene. Kakva su vaša iskustva sa njima? Čisto pitam-čula sam da nisu loše, ali ne znam...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 248
26.8.2010 14:52:47   
Anoniman
Jesu li za porodilište dovoljno dobre one Babylove newborn , od 2-5 kg ??? Najmanje je pakovanje a i najpraktičnije , a ima 26 komada unutra ... 

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 249
26.8.2010 15:30:48   
soca
da stvarno kakve su te babylove pelene i njihovi proizvodi?

danco sonja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Друга трудноћа.
пеперутка16

Након прве трудноће и царског реза, колико дуго радити на другој трудноћи?

6 месеци је довољан период. (0%)

Отприлике 9 месеци касније. (25%)

Најмање годину дана. (50%)

Више од годину дана. (25%)

Ukupan broj glasova: 4

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here