|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
1.8.2010 23:06:06   
majka mara
koristila sam premium care prva 2m,sada vec odavno koristimo obican pamper,4+,jedva cekam da dodje do pamper gacica,zakon su. elemposlednji put sam uzimala u aksi i kad odem kupim za ceo mesec sve sto mi treba pa sam taako uzela 3 paketa pampersa gigant,ali su uzas ili je usao vazduh u svim paketima,ali pre bi rekla da su dosta stare,bajate. jel svako jutro koliko god da je pelena puna,a nije nista specijalno prepunjena,od vrpoljenja malog pampers pukne i ispadaju kristali.smorila sam se za medalju. inace ovaj paket placam oko 1700 din,dok sa sad platila 1350 u outllet radnji.sad se pitam da li da uzmem ponovo tamo ili ne? uzecu jedan pak pa cemo videti.
inace sam probala huggis,boni,libero,sve je s... naspram pampersa,jedino evy da probam,mada je meni pampers majka.

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 201
2.8.2010 10:16:07   
Podrum Š.
Hvala drage moje, žuto pakovanje 2 kupljeno... pa ćemo videtiuser posted image user posted image user posted image . Mm išao u Metro tamo je to veliko od 9i koji komad ispod 1500din... A vl. maramice, naravno Nivea (iako je mm kupio i kutiju Pampers...-neće se baci, kažeuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu majka mara)
Direktna veza do poruke: 202
2.8.2010 10:42:55   
pepeljuga
meni su vlazne maramice i nivea i pampers uzasne, ali o tome u temi o vlaznim maramicama user posted image

nego, ja sam primetila da su pamprers u jumbo pakovanjima nekako losije nego u manjim user posted image user posted image user posted image
kao prvo, drugacije izgledaju a iste su pelene u pitanju. te u jumbo pakovanjima su nam vec nekoliko puta procurele a to se nikad nije desilo sa onima u manjim pakovanjima?!?!?! mozda je slucajnost, ne znam, ali cak ni na dodir mi nisu iste user posted image

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 203
2.8.2010 10:43:44   
lanajelena
Da pitam da li neko zna hoce li opet biti nagradna igra pampers ili ja bzv skupljam medvedice user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 204
2.8.2010 11:04:49   
Snelle
Jelena, ja ne znam za te medvedice user posted image Kazes mi o cemu se radi pa da ti budem konkurencija? user posted image  

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 205
2.8.2010 11:10:05   
lanajelena
imas na pakovanju sa strane medicu(pre je bilo 2 kom sad jedan)  onda bude u nekim veleprodajama original njihova koverta pa skupis odredjeni broj za svaku igracku drugaciji saljes i svi dobijaju probacu da ti nadjem kako izgledaju igracke

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 206
2.8.2010 11:26:30   
lanajelena
ukucaj u googlu nagradna igra pampersuser posted image

Direktna veza do poruke: 207
   [Obrisana poruka]
2.8.2010 11:28:54   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 208
2.8.2010 11:30:11   
lanajelena
ja ima sve sem set_alice..cak imam dve zirafe,ajd sad i imam dvoje dece pa da se nesvadjaju

sad citam izgleda da nema ove godine user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 2.8.2010 11:32:05 >

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 209
   [Obrisana poruka]
2.8.2010 11:35:41   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 210
2.8.2010 12:58:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

nego, ja sam primetila da su pamprers u jumbo pakovanjima nekako losije nego u manjim user posted image user posted image user posted image

Meni je bas obrnuto....ali ja jumbo pakovanja kupim na buvljaku...to je roba iz madjarske....i bolje su nego one u malom pakovanju koje svekar kupi u Rodicu...user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 211
2.8.2010 12:59:57   
LillyT
Ja sam odustala od Pampersa, nekako su mi tanke i jadne, onaj Premium mi je propustio njeno govance, bila sam sva usrana (da prostite)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 212
2.8.2010 13:13:37   
Anoniman
Meni je ok ona jedinica i dvojka zuto pakovanje...new baby ili kako se vetj zove.... Premium sam mislim dobila u paketu koji se dobija u bolnici...ali bash jadno izgleda...pa ga nismo ni probali.... tj pokushali smo....ali nisam stigla ni da zakopcham....Petra se upishkila i ode pelena user posted image
Ove nam nisu nikad propustile....

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 213
5.8.2010 23:18:29   
bratzz
Danas smo presli na trojku, raste Milica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 214
6.8.2010 4:17:25   
Verus
Meni se isto ne dopadaju, a ovde su navodno najboljeg kvaliteta.  Ako se upiski nekoliko puta: nekako joj bude odeca vlaznauser posted image   Kupujem Luvs, koje su puno jeftinije a veeeoma dobre.  Te su JEDINE koje nikad nisu pustile govance sa strane, mora da joj i dobro pasuju...a od prosle nedelje uglavnom stavljamo pamucne...
IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja sam odustala od Pampersa, nekako su mi tanke i jadne, onaj Premium mi je propustio njeno govance, bila sam sva usrana (da prostite)

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 215
6.8.2010 10:17:49   
Anoniman
Petra je preshla na 3-ku...zasad nemamo problema...nije probilo nishta napolje... Sara je josh malo na dvojci...pa i ona prelazi na 3-ku chim potroshi paket user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 216
7.8.2010 22:34:55   
dijana1*
Dobila sam juce pampers activ baby, katastrofa...............propustilo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
8.8.2010 8:58:35   
anci 81
Ja koristim Pampers Premium i prezadovoljna sam.
Activ baby mi se nije dopao.
Jednom kupila i jedva cekala da potrosim...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 218
8.8.2010 11:10:48   
bebaa
Mi koristimo pampers activ baby i cesto joj probije na ledja kad ima veliku nuzdu, da li je to do pelena ili ja nesto ne radim dobro user posted image ? Koje pelene uzetiuser posted image

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 219
8.8.2010 23:24:11   
goda
Ako beba prducka puno dok kaki zna da probije na leđa i kod moje bebe. Kod mene je bar tako. Danas se toliko ukakila jer nije kakila 2 dana a pelena nigdje nije propustila. Koristim aktiv bebi sa oznakom unicef br.3 i super sam zadovoljna.
Ana kada se ukaki ja je presvučem odmah ili najkasnije za pola sata. Nikada joj se nije guza zacrvenila. Ako je samo upišana zna bti u istoj peleni 6 h bez problema.

(odgovor članu bebaa)
Direktna veza do poruke: 220
9.8.2010 11:17:17   
Anoniman
Petra koristi pampers active baby 3, i dosad nije bilo problema...ni jednom nam nije procurelo....a bojala sam se da hotje...jer ona kaki jednom u 2-3 dana...pa kad se isprazni...puna pelena user posted image

(odgovor članu goda)
  Direktna veza do poruke: 221
23.8.2010 15:58:04   
New Mom
Ne znam gde mi je pamet bila. Koristili smo Premium Care od početka, niti su puštale niti se ojela, a ja budala, ajde da probamo još neke - kupim po savetu one narandžaste Sleep&Play. Kakav užas! Tanje su, meni TE odvratno smrde i za 8 dana se 8 dana probudila mokra. Kad je kakila, pukle su. A mokra je i tokom dana ako je presvlačim na više od 2 sata. Aaaaa... Vraćam se Premium-u. Nema više menjanja onoga što mi je bilo dobro!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
23.8.2010 15:59:02   
liliana
Hej, mi počeli da nosimo "četvorku"!!!!!!!!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 223
23.8.2010 16:01:32   
Anoniman
Jel mogutje da je bebi sa 4 i po kg  mala 3-ka pampers active baby, ili je normalno da ostaje trag na butkicama od pelena? user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 224
23.8.2010 16:04:11   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Jel mogutje da je bebi sa 4 i po kg  mala 3-ka pampers active baby, ili je normalno da ostaje trag na butkicama od pelena? user posted image

Ovo sam bas htela da pitam...I mi uzimamo Activ baby 3,i ostaje mu trag na butinama,kao da ga steze,a one su do 9 kg,a mi imamo 6,5 kg

< Poruku je uredio nensi27 -- 23.8.2010 16:06:27 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Izaberi ime
Milica#n

Koje ime vam je najlepse?

Anastasija (42%)

Lane (8%)

Ema (33%)

Ena (17%)

Ukupan broj glasova: 64

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here