|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
7.1.2011 17:50:36   
Olga75
Obicno su propustale kad bi postale male a 5 -ica je bas stoska oko nozica. Didy pije nocu vode i to skoro citavu flasicu ali pila je i pre nego sto su pocele da propustaju user posted image .
LillyT , ja Libero nisam probala , ispascu glupa , da li se brojevi poklapaju sa pampersom pa da probam ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 326
7.1.2011 23:08:25   
Didy

IZVORNA PORUKA: mejvis

Meni activ baby odgovaraju, te premijum care mi nisu valjale. A nama pelana krene da propušta kada mu postane mala. Evo poslednjih dana propušta nam br.4. Jel rano da predjemo na 4+ a nemamo još ni 9 meseci???

Mi smo tad prešli na 6. Imače, između 4 i 4+ ni nema neke razlike, možeš slobodno.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 327
8.1.2011 9:11:00   
mejvis
Dobili smo skoro celo pakovanje 5-ice , on sestre koja je izašla iz pelena. Sinoć sam mu probala za noć da vidim kako će da bude i nije propustila, mada mi se čini da mu je malo bila velika. Sada ne znam da li da predjem na 4+ ili 5???
Didy vi ste prešli na 6 sa 9 meseci?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 328
8.1.2011 9:15:34   
Anoniman
Pa mi koristimo 4+ vet 2-3 nedelje sigurno...a tu se vrtimo oko 7kg...

4-ka nam propushta...

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 329
8.1.2011 9:50:13   
mejvis
I 4+ vam e bolja od 4, ima razlike?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
8.1.2011 9:55:38   
LillyT
IZVORNA PORUKA: olga75

LillyT , ja Libero nisam probala , ispascu glupa , da li se brojevi poklapaju sa pampersom pa da probam ?

Nemam pojma, ja sam Pampers koristila samo na početku i nisam baš zadovoljna. Od onog belog (PC) se ospe, a ovi ostali su mi kao papr. I da, imala sam Pampers iz ino i isto se osipala.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 331
8.1.2011 10:14:49   
Anoniman

I 4+ vam e bolja od 4, ima razlike?

Bolja nam je...za nijansu je veca...al dovoljno da nas ne steze, i da nam bude udobna...ne propushta... Ja sam zadovoljna... user posted image

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 332
8.1.2011 13:58:49   
Didy

Didy vi ste prešli na 6 sa 9 meseci?

Da. Stefan je nekako brzo rastao i bio je baš napredan. Evo gledam u radosnicu... sa 9 meseci je imao 11,5 kg. Sećam se da smo na moru prešli na 6. Zato sam ti rekla da je imao 9 meseci, kg sam morala da pogledam. A sećam se i da je 4+ dobio za Uskrs. Tad je imao 5 meseci i nepunih 9 kg, kaže radosnica. Opet sve zavisi i od konstitucije bebe. Probaj sama pa ćeš već videti.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 333
4.2.2011 13:53:38   
Vika
Mi smo počeli sa Premium Care, pa smo prešli na br. 2 New Baby, a sada smo na 3 Activ Baby.

Najlošije su mi New Baby jer je po koži ostavljao neka želatinasna zrnca a ove druge dve kolekcije su OK.
Nijedne nam nisu propuštale, pa za sada ostajemo na Papmersu jer ih svuda ima, a najčešće ih nabavljam u Lillyju ili Rodi.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 334
4.2.2011 13:57:04   
mihi
Olga, Libero 6 je za 12 do 22 kg. Miloš ima oko 14kg i skroz su mu ok, sem kad popije previše vode i mleka uveče zajedno, tada se desi da nekada propuste. Ili ako  ga okupam oko 6 i promenim mu pelenu a on zaspe oko 10 a ja zaboravim da je zamenim, do ujutru nekada propusti a nekada ne, zavisi šta je još pio pre mleka.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 335
16.2.2011 11:41:48   
nesta032
Zna li neko od vas gde se mogu nabavite decije pelene na komad na teritoriji Beograda? Unaprad zahvalan.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 336
20.2.2011 21:56:29   
coka11
Koje su bolje za tek rođene bebe?

user posted image

ili

user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu nesta032)
Direktna veza do poruke: 337
20.2.2011 23:08:56   
Snelle
Coko, sve je to individualno, jer meni su npr bolje ove u žutom pakovanju, dok je nekom drugom bolji Premium care. Kupi koje god hoćeš, nećeš pogrešiti user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 20.2.2011 23:19:14 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 338
20.2.2011 23:12:26   
Anoniman
Individualno je. Ja sam koristila ove žute, i bila prezadovoljna, a kuma moja je koristila bele. Njoj su puštale žute, meni smrdele bele. user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 339
21.2.2011 1:48:16   
vesnacaki
glasamo za libero pelene.prva tri meseca smo koristili premium care i bile su dobre ,ali kako je bebac krenuo vise tecnosti da pije pelene su krenule da propustaju.sada libero i vise su nego odlicne.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
21.2.2011 8:14:41   
coka11
Hvala na pomoći!!user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu vesnacaki)
Direktna veza do poruke: 341
3.3.2011 21:31:32   
isidora88
da li neko zna koja je cena premium care papmersa na najlonu u novom sadu,kontam da je mozda jeftinije pa bih kupila vise pakovanja jer cene po prodavnica variraju po 300,400 din user posted image
koliko vi placate te pelene i koliko pelena ima u najvecem pakovanju trojke?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 342
4.3.2011 10:19:16   
isidora88
user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 343
12.3.2011 10:50:09   
isidora88
kupila sam premium care i ocajne su,male su mu i stezu ga sa svih strana a trojku sam kupila user posted image
bas sam se jako razocarala a i onaj ulozak u peleni nije celom duzinom nego samo u sredini i za pola sata mu je pelena prepuna,sva se naduva kao da ga 10 sati nisam presvlacilauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 344
12.3.2011 10:59:51   
isidora88

IZVORNA PORUKA: isidora88

da li neko zna koja je cena premium care papmersa na najlonu u novom sadu,kontam da je mozda jeftinije pa bih kupila vise pakovanja jer cene po prodavnica variraju po 300,400 din user posted image
koliko vi placate te pelene i koliko pelena ima u najvecem pakovanju trojke?

da sama sebi odgovorimuser posted image
na najlonu nema ovih pelena,ja sam ih kupila u liliju i bile su 1300 din,60 komada

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 345
12.3.2011 11:29:01   
Anoniman
Isidora user posted image Evo ja cu da ti se zahvalim na informaciji user posted image

Direktna veza do poruke: 346
12.3.2011 11:30:08   
isidora88

IZVORNA PORUKA: ribizla

Isidora user posted image Evo ja cu da ti se zahvalim na informaciji user posted image

os da ti prodam?user posted image user posted image user posted image
danas akcija,snizenje 50 % user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
12.3.2011 11:30:51   
Anoniman
A ne ne user posted image Mi smo se prebacili na puffies user posted image Fenomenalne su

Direktna veza do poruke: 348
14.3.2011 13:22:22   
Anck Su Nmaun
Koristimo pampers 4 do 18 Kg..al Tari  bar jednom dnevno probije, kad se ukaki obavezno, dete mi bre mokro po ceo dan.
Sad smo iz set_nje, bile smo 2 sata, pre toga je presvukla, dosla kuci ona mokra.... bem ti pelene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.3.2011 13:31:54 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
14.3.2011 13:30:38   
isidora88

IZVORNA PORUKA: ribizla

A ne ne user posted image Mi smo se prebacili na puffies user posted image Fenomenalne su

mozes li mi uslikati kako izgledaju puffies pelene?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu

Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?

Magdalena (33%)

Emilija (29%)

Natalija (39%)

Ukupan broj glasova: 466

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here