|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
5.12.2010 12:48:48   
goda
Mi još uvek koristimo br. 4 pampers i mislim da neću menjati uskoro jer su mi baš dobre i od kad sam promenila radnju gdje kupujem pelene ne smrde više user posted image user posted image user posted image .Ne propušaju mi i za sada sam zadovoljna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
21.12.2010 18:00:13   
Shishica
Kupili smo sad 4+ i ne vidim ama bas ni milimetar da su vece user posted image
U cemu je fazon user posted image user posted image

A dezen je drugaciji user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 302
21.12.2010 18:56:14   
mejvis
Ja sam kupila juče 4 i drugačiji je dezen od onih predhodnih br 4 koje sam kupovala. Imaju kao neke tačkice po sebi a i čini mi se da su kvalitetnije?!user posted image
Isto sam razmišljala da kupim 4+ jer mu ove postaju kratke a drugarica mi reče da su 4+ duže. Kako nisu ni milimetar duže?! Jesi uporedjivala 4 i 4+ jednu na drugu?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 303
21.12.2010 22:30:35   
majathegreat
Od rođenja koristimo premium care i super su mi. Svega par puta je iscurilo sa strane kad je imala explozivne stolice. Sad kako imaju ove nove dry max, još su mi bolje. Koristimo još trojku. Jednom je mm greškom kupio active baby i nisam bila zadovoljna jer je bukvalno svaka kaka iscurila sa strane.

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 304
22.12.2010 12:12:37   
Shishica
Ma sigurno nisu duze! Mozda su maaalo deblje.. ali veruj mi nisu duze! Jedino je, evo sad sam opet sve merila, traka na ledjima duza 5.mm i isto tako traka napred!
Ali to skoro nista ne znaci!

To su te bele Majo? Te smo jednom kupili kad je bila mala i sve je stalno propustalo user posted image Ne znam..mozda sad bolje prave..ili sta vec..mada su mi na dodir bile najlepse..

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 305
22.12.2010 12:15:57   
Snelle
Shishice, odgovorila sam ti u temi pelene. Nisu duže, ali su izgleda šire....ja sam to onako odokativno primetila.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 306
22.12.2010 12:21:01   
Shishica
Pa da evo i ja sam to videla kad sam bas merila..
Ma izgleda da cemo peticu sledeci put user posted image Mada mi malo cudno da nosi tolike pelene.. kad mnogo debljoj deci nose 4..pa pomislim da ne umisljam da trebaju vece, cak sam i sanjala da je 5 ogromna pelena user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 307
22.12.2010 18:59:05   
Daca88
Alen koristi pampers br.5,već 2 nedelje.
te idu od 11 kg pa nadalje.Alen ima 9600 gr...ali ima debele butkice i hurkice pa moram jer mu se i 4 i 4+ useca duboko u kožu i ostavlja crvene linije,i na tim mestima mu se koža iziritirala.Sa 5 nemamo tih problema,i nikada mi nisu propustileuser posted image
Pampers aktiv bebi 5

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 308
22.12.2010 22:09:31   
majathegreat
Jesu belo pakovanje. Ja sam stvarno zadovoljna, ali na primer moja drugarica isto probala i kaže curi im sa strane. Otkud znam. Pa valjda i bebe ne kake i ne piške istim intezitetom i na isti način.user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 309
23.12.2010 15:23:48   
minna
Mi smo juce kupili pampers premium care, ove nove (dry max)... I propustile nam...poludecu vise, ali izgleda da je zato sto se on svaki put bas bas ukaki, pa jos i na sve straneuser posted image
Ali smo dobili na poklon sal i kapicu jer smo kupili i vlazne maramice uz pelene...bas je mekano i slatko, evo slicice

user posted image
user posted image

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 310
23.12.2010 15:39:14   
mejvis
Ekatra je, lutka mala!user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 311
23.12.2010 15:40:50   
Jeca*
o kako je slatkaaaaaa, pupupu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 312
23.12.2010 16:45:42   
minna
mejvis, jeco hvala! Jeco, ja sam deckouser posted image ili si mislila na kapicuuser posted image Vec nekoliko puta mi se desilo da misle da je devojcicauser posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 313
7.1.2011 9:22:43   
Olga75
E , da se pozalim. Koristimo pampers od rodjenja  stigli smo do sestice i evo vec nekoliko jutara za redom ona je mokra do vrata , skroz propusteuser posted image a nisu joj male ,ona ima 11,5 kg pelene su 16+ . Nema vecih a za odvikavanje nije vreme tj. suvise je hladno da bi bila mokra nekoliko puta preko dana. Sad stvarno nisam pametna kako preklopiti sa pampersom do proleca user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 314
7.1.2011 11:16:39   
madre
mi koristimo pampers od rodjenjauser posted image doduse, probali smo i klasican i active baby(kojim nikaaako nisam zadovoljna) ali evo vec mesecima koristimo premium care i prezadovoljna samuser posted image najmekse su i mislim najizdrzljivije, nikada nam se nije desilo da propuste.
minna, i mi smo dobili na poklon istu kapicu i sal, odusevila sam se kao malo dete user posted image preslatko je.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 315
7.1.2011 11:30:30   
Didy

IZVORNA PORUKA: olga75

E , da se pozalim. Koristimo pampers od rodjenja  stigli smo do sestice i evo vec nekoliko jutara za redom ona je mokra do vrata , skroz propusteuser posted image a nisu joj male ,ona ima 11,5 kg pelene su 16+ . Nema vecih a za odvikavanje nije vreme tj. suvise je hladno da bi bila mokra nekoliko puta preko dana. Sad stvarno nisam pametna kako preklopiti sa pampersom do proleca user posted image

Nije problem veličina ni kilaža. Moje dete ima 18kg i još mu 6 odgovara. Nekad bude i po 8 sati u jednoj kad ja zaboravim da ga presvučem i ne propusti.user posted image
Ako pije mleko noću, onda je to razlog. Nijedne ti neće izdržati mleko pre spavanja i mleko u toku noći.
Mi smo sad kuoili neke no name jer nije bilo pampersa nigde u prodavnicama i propustile su posle 3 sata. Nemaju valjda one granulice koje dodatno upijaju. Probali smo razne, ali smo se svaki put vratili na pampers.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 316
7.1.2011 13:31:54   
maja19
Olga da joj  nije taj pampers mozda veliki..probaj sa manjim...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 317
7.1.2011 13:43:33   
Ivanka 75
Mi smo sa new baby 2 prešli na trojku active baby. i čini mi se da propušta, imam utisak da je vlažno okolo, pelena i švedske.
Sestra mi reče da uzmem pampers premium, bolje upijaju user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.1.2011 13:44:49 >

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 318
7.1.2011 13:48:14   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Didy

Nijedne ti neće izdržati mleko pre spavanja i mleko u toku noći.

Libero hoće user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 319
7.1.2011 13:48:39   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: olga75

Olga i mi imamo isti problem, samo smo jos koristimo 5 broj, i isprobali i neke drugi proizvodi sve isto!!!
mi necemo jos da skidamo pelenu pa onako probamo nju vec da stavim na nosu, i ja sam primetila, da ona kad piski u jutru na nosu, to bas obilno, i verovatno ne moze toliko brzo da absorbuje, zbog toga i pusta!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 320
7.1.2011 13:49:37   
maja19
Mi smo za Nikolu uzimali pampers ali iz inostranstva i razlikuje se od ovog naseg kao nebo i zemlja...nikad nisam imala problema...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 321
7.1.2011 14:09:38   
minna
Nama propustaju i premium care, iako stvarno najbolje upijaju, ali samo ujutru. Ne presvlacim ga u toku noci, jer ne kaki nocu, samo ako se puno upiski pa propusti. Tako je bilo pre neku noc, probudio se da sisa, ja vidim mokar i skroz se razbudio dok sam ga presvukla, tako da smo onda bili budni 2 sata, ali ne mogu da ga ostavim mokrog naravno samo da bi spavao.
A inace ove premium pelene meni nekako smrde, jel to samo meni ili jos nekom ko koristi? A active baby su mi bas lepo mirisale

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 322
7.1.2011 14:09:47   
krixtina
Kupujemo pampers na buvljaku,valjda ga donose iz madjarske,u zadnje vreme ne propusta,al kad je imao 3meseca nocu trojka je propustala pa sam preko noci stavljala pampers4 taj je izdrzao,sad vec2meseca stalno koristimo 4 i ok je za sada

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 323
7.1.2011 14:11:00   
minna
Nama propustaju i premium care, iako stvarno najbolje upijaju, ali samo ujutru. Ne presvlacim ga u toku noci, jer ne kaki nocu, samo ako se puno upiski pa propusti. Tako je bilo pre neku noc, probudio se da sisa, ja vidim mokar i skroz se razbudio dok sam ga presvukla, tako da smo onda bili budni 2 sata, ali ne mogu da ga ostavim mokrog naravno samo da bi spavao.
A inace ove premium pelene meni nekako smrde, jel to samo meni ili jos nekom ko koristi? A active baby su mi bas lepo mirisale

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 324
7.1.2011 15:23:35   
mejvis
Meni activ baby odgovaraju, te premijum care mi nisu valjale. A nama pelana krene da propušta kada mu postane mala. Evo poslednjih dana propušta nam br.4. Jel rano da predjemo na 4+ a nemamo još ni 9 meseci???

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

koje je lepse ime
pisuljica

.

Lara (57%)

Hana (43%)

Ukupan broj glasova: 118

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here