|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers pelene
26.8.2010 15:43:36   
Anoniman
Soco ja sam čula da su baš dobre , neki kažu čak bolje i od Pampersa . A i jeftinije su . Zato bih volela da znam da li mogu njih da uzmem za porodilište, imaju isto newborn varijantu od 2-5 kg. 

(odgovor članu soca)
  Direktna veza do poruke: 251
26.8.2010 20:57:14   
anajid
Ja uzimam babylove,prezadovoljna sam!Dok sam koristila pampers Andrija stalno bio mokar sa strane!Ove su em 100 puta bolje em jeftinije!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
26.8.2010 21:08:17   
Zoka81
ja sam zadovoljna sa Pampersom i nisam druge ni probavala.

(odgovor članu soca)
Direktna veza do poruke: 253
26.8.2010 21:38:45   
Iwana87
Mi koristimo bekutan i prezadovoljna sam sa njim,probali prvo pampers,propustao,probali dajpers skoro i dete je stalno bilo mokro pa vise necu da eksperimentisem

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 254
27.8.2010 13:04:33   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Iwana87

Mi koristimo bekutan

Postoje becutan pelene?! user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 255
27.8.2010 14:57:30   
liliana
I ja prvi put čujem za Becutan pelene.user posted image
Ej, mame, jel neko koristi one "Evy baby" pelene. Ja dobila jedno pakovanje, ali ih nisam koristila, jer ne znam kakve su. Eno ga, bezveze stoji, pa me čisto zanima da li ga je neka od vas koristila, kakve su i tako to... (ili da ga, jednostavno, prosledim nekomeuser posted image Baš zločesto.user posted image )

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 256
27.8.2010 15:03:29   
*Alexx*
Drage moje, ja samo da vas podsetim da imamo uopštenu temu o pelenama, a da je ova rezervisana samo za Pampers.
KLIK

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 257
27.8.2010 15:08:23   
Lu
IZVORNA PORUKA: Zoka81

ja sam zadovoljna sa Pampersom i nisam druge ni probavala.

Takođeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 258
27.8.2010 15:08:38   
bebablue
liliana, napisacu ti za evy baby u odgovarajucoj temiuser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 259
27.8.2010 15:10:44   
liliana
Alex, SORRY!!! Nisam znala da postoji ta tema...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 260
27.8.2010 23:15:36   
goda
Mi smo danas kupili pampers br.4 jer joj se počeo ocrtavati lastiš na butkicama i izgrebao je na jednom mestu user posted image user posted image ,neznam što to iznenada odjednom kad je do sada sve bilo super. Vidjeću kakva će biti četvorka,sobzirom da je malo veća,ali užasno smrdi (neko je već napisao).

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 261
27.8.2010 23:17:19   
red sonia
mi koristimo 4. meni ne smrdiuser posted image  jel active baby?

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 262
27.8.2010 23:22:33   
goda
Jeste aktiv bebi,ni meni ne smrdi kad sam dugo u sobi gdje stoji a kada uđem iz druge prostorije ,smrdi brate,jedva sam skontala da smrad dolazi iz pelena,nije mi bilo jasno šta to smrdi,jer je Ana prethodno povratila,znam sve sam očistila,a šta je sada???

(odgovor članu red sonia)
Direktna veza do poruke: 263
28.8.2010 11:39:26   
Snelle
Meni je dvojka New baby najgore smrdela, jer ona nije imala miris aloje u sebi, kao trojka i četvorka, pa sam utripovala jednom da su se pelene "pokvarile" user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 264
28.8.2010 11:42:40   
Anoniman
Pa štete li ta smrdljiva isparenja bebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 265
28.8.2010 11:46:04   
Snelle
Bubo, da me ubiješ pojma nemam! Pa valjda ne štete, majku mu user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
28.8.2010 11:49:29   
Anoniman
Vidim da je dosta vas napisalo da te pelene smrde , pa sam se ja prvo zapitala - šteti li to bebi ... Mislim , isparavaju direktno u bebicinu kožu user posted image  

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 267
28.8.2010 12:05:40   
Snelle
Ja stvarno nisam imala problema sa pampersom, nikakva iritacija, osip.....a mojoj bebi je koža izuzetno osetljiva!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
28.8.2010 13:05:00   
goda
Ma ni ja nisam imala problema do sada.Ana se ubucila i ima one prevojčiće na butkicama i jedan se ojeda baš gdje je lastiš od pelene. Sad ja nisam sigurna jel se ona ojela sama  od se be što se znoji ili je od lastiša na pampersu ili oboje po malo. Nije to puno,linija duga 1.5 cm tačno na prevoju evo već 3 dana,danas je malo bleđa,al neću da ima ni ta linija,dami je da skontam uzrok al mi baš ne ide,ako je pampers da menjam,a ne usuđujem se kupiti ništa drugo,jer ipak 3 meseca joj je bio dobar nikad se nije do sad zacrvenila.
Smrad je ispario pošto sam ja otvorila pakovanje širom da ispari (ili sam de privikla). 

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 269
28.8.2010 13:09:32   
Lu
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pa štete li ta smrdljiva isparenja bebi user posted image user posted image user posted image

Kakva crna isparenja, ja il sam luda il nemam pojma ni o čemu a dijete mi živo i zdravo izašlo iz PAMPERSA, smrdi jedino kad se upiški i ukaki u njega...stvarno nemam pojma o čemu pričateuser posted image
Ne reklamiram ni jedne pelene, nemam nikakav procenatuser posted image  i vidim da one koje pašu jednoj bebi ne moraju pasati drugoj i to je valjda svima jasno ali isto tako mi nije jasno kako nekome ne paše ni 4-5 vrsta pelenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
28.8.2010 13:14:32   
goda
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Kakva crna isparenja, ja il sam luda il nemam pojma ni o čemu a dijete mi živo i zdravo izašlo iz PAMPERSA, smrdi jedino kad se upiški i ukaki u njega...stvarno nemam pojma o čemu pričateuser posted image
Ne reklamiram ni jedne pelene, nemam nikakav procenatuser posted image  i vidim da one koje pašu jednoj bebi ne moraju pasati drugoj i to je valjda svima jasno ali isto tako mi nije jasno kako nekome ne paše ni 4-5 vrsta pelenauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Lu,pa jesi li pomirisala kako lepo miriše tojka i dvojka,a četvorka kao da se ubajatila user posted image ,nikad do tad nisam ni pogledala rok trajanja nisam znala ni da li imaju rok trajanja a na ovim sam pronašla i u redu je,ali su grozne.user posted image user posted image user posted image Ma nije ni važno samo da mi nestane onaj ojed.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 271
28.8.2010 13:15:29   
red sonia
ne znam,meni i dalje ne smrdeuser posted image a i zadovoljna sam njima,ne bih menjala nikako

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 272
28.8.2010 13:21:42   
liliana
nama su bile super i 1, 2 i 3, ali četvorkauser posted image Katastrofa! Mnogo bre propušta-ili moja beka mnogo piški!!!user posted image

(odgovor članu red sonia)
Direktna veza do poruke: 273
28.8.2010 13:23:35   
Lu
IZVORNA PORUKA: goda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Lu,pa jesi li pomirisala kako lepo miriše tojka i dvojka,a četvorka kao da se ubajatila user posted image

Hm, koliko me sjećanje pamti...ne sjećam seuser posted image
Dajte jednu četvorku da pomirišemuser posted image

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 274
28.8.2010 22:18:02   
Lu
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, koliko me sjećanje pamti...ne sjećam seuser posted image

Šta li je ovo trebalo da znači user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

Anketa

ljubljenje... (napisati u komentar vase misljenje)
pisuljica

Zanima me da li se i vi vremenom manje ljubite sa partnerom? Ne mislim na cmok, nego na lep, "socan" poljubac... Na pocetku je toga bilo na svakom koraku, a sad otprilike samo u krevetu... :(

to je sasvim normalno... (70%)

mene moj partner i dalje cesto ljubi (30%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here