|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
25.8.2010 0:23:59   
tanya
IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

IZVORNA PORUKA: tanya

Drage moje, niko ne spominje Ćetkovića  iz Betanije user posted image

Meni je radio drugi C.R. Skroz je O.K.

Mene bi on trebao da porodi... pa rekoh, da se raspitam kod forumašica... za prvo dete sam kao imala nekoga pa sam prošla kao bos po trnju. Nadam se da sa njim neću, pa zato pitam...

Vec sam napisala da mi je Stojic vodio celu trudnocu i on je trebao da mi radi i carski,ali jbg,meni se termin poklopi sa njegovim godisnjim.Uglavnom ja sam 2.8 trebala da budem primljena na patologiju,i da mi sutradan rade C.R,ali ja dobih kontrakcije na prijemu,i kao hitan slucaj sam odmah zavrsila u sali.Znaci,Cetkovic mi nije bio veza,ali je on taj dan bio dezuran na hitnim carskim.Sve pohvale za njega,sto me je skoro svaki dan obilazio da vidi kako sam.I da,sve pohvale i za
izgled reza.Ps:Nista nisam platila,niti castila

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 276
25.8.2010 11:10:21   
Podrum Š.
Hvala puno! Nekako mi lakše kada znam da ima zadovoljnih "mušterija"user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu tanya)
Direktna veza do poruke: 277
26.8.2010 9:21:36   
pepino
Jel iko od vas isao kod Vlaisavljevica,onog sto radi u B.G,Sloveniji,kazu da je veliki strucnjak?
Ako jeste napisite mi vasa misljenja,iskustva.....?!

Direktna veza do poruke: 278
26.8.2010 15:09:13   
pepino
IZVORNA PORUKA: pepino

Jel iko od vas isao kod Vlaisavljevica,onog sto radi u B.G,Sloveniji,kazu da je veliki strucnjak?
Ako jeste napisite mi vasa misljenja,iskustva.....?!

Doslo je do malog nesporazuma mene i moje drugarice,mislila sam vas pitati za Dr.Vasiljevica iz Narodnog Fronta,jel ko bio kod njega,kakav je itd....?

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 279
1.9.2010 12:13:06   
griti
Moze li neka od vas zenica da mi preporuci nekog lekara iz kbc zemun koji radi privatno negde i eventualno posalje podatke o ordinaciji na pp? Bila bih puno zahvalna, veliki pozdrav

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 280
3.9.2010 19:40:51   
isidora88

U ZOV ima jedna relativno nova doktorka (nova u NS) ranije je radila u Vrbasu i važi za jako dobrog stručnjaka. Mislim da se zove Maja... to je nažalost sve što znam.
Bila je još jedna kada sam bila trudna sa Darkom (pre 8 godina) i bila je divna... Dr Modošanov. Ne znam da li još radi tamo.
Što baš moraš u ZOV?

obe rade u ZOV ali ne znam kod koje da idem user posted image jel istina da ne treba da zakazujem pregled,kazu mi u kol centru da imaju termine za trudnice svaki dan user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 281
7.9.2010 11:57:00   
zeljo
Drage moje,

Zamolila bih Vas da mi preporučite dobrog ginekologa koji radi privatnu praksu u Beogradu.
Danas sam radila testić i bio je user posted image . Iz nekih razloga ne mogu kod svoje ginekologice, pa bih želela da mi pomognete.

Hvala unapred user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 282
8.9.2010 18:32:03   
isidora88
bila sam danas kod dr modosanov i jako sam se razocarala,maltene me je izbacila iz ordinacije i nijedan pacijen t pre mene se unutra nije zadrzao duza od pola minuta a i UZ ne radi u ZOV tako da molim preporuku za nekog ginekologa iz bilo kog DZ,samo da je pazljiv i nezan na pregledu,najvise bih volela da to bude zena ali moze i musko,bilo ko samo da nadjem normalnog.inace samo petkom se zakazuju pregledi i kaze mi ova zena u kol centru a im za 20 min.odu svi termini za celu nedelju user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu zeljo)
Direktna veza do poruke: 283
9.9.2010 21:18:12   
isidora88
helpuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 284
10.9.2010 13:38:35   
Podrum Š.
Apsolutno ne znam koga bih mogla preporučiti za vođenje trudnoće.
MOram da vam javim da je dr Ćetković - FENOMENALAN!!!

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

Direktna veza do poruke: 285
10.9.2010 13:51:17   
Anoniman
Isidora , meni je JMPM preporučila dr Borisa Stojančića koji radi u DZ kod Dunavskog parka . Ja sam se kod njega prebacila pre mesec , mesec ipo dana . Trudnice kod njega ne zakazuju , već sa njima radi recimo od 18-20 , mada to nije obavezujuće , ja sam oba puta došla mimo tog vremena i bila primljena . Znači nema drndanja preko call centra , nije nikad preterana gužva . Išla sam 2 puta , i za ta 2 puta je bio stvarno ok . Mlad je , fin . Idem sledeće nedelje opet , pa ću ti još napisati još o njemu . Za prvi utisak mu dajem peticu , od 0-5 , pogotovo što sam mu ja došla u poodmakloj trudnoći ko pala s Marsa . Eto , možda bi kod njega mogla da pođeš , javiću ti se još sledeće nedelje .

Direktna veza do poruke: 286
10.9.2010 13:55:02   
anajid
Mlad je , fin

A to je tebiiiiiiiiiiii!Cccccccccc,trt Milojka!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
10.9.2010 14:00:16   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Pa sad ... Šta ću ja što je čo'ek mlad user posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 288
11.9.2010 0:18:34   
Cecana
Isidora,pisi nam za koga se doktora budes odlucila, kakav je da znamo.

Ja mog doktora Ugarkovica-(za koga je neko vec rekao da ga obilazite u sirokom luku),menjam pod hitno.Mislim kod njega je zadrzavanje sa sve pregledom i uzimanjem brisa 3 minuta,kao da stalno zuri.Ali to nije najveci problem.Problem je sto je on meni rekao da mi je najpametnije da se samo molim bogu,da je sve u redu i da imam samo zavaljenu matericu.
Privatno sam isla kod dr.Todorovica koji mi je vodio prvu trudnocu,bila sam potpuno zadovoljna.Kad smo videli da nam drugo dete bas i ne ide,on je samo govorio da treba da se opustimo,kad je bilo jedno bice i drugo.U tom "opustanju" prodjose godine,dok nisam resila da krenem u Betaniju na detaljna ispitivanja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
11.9.2010 16:54:59   
isidora88
bubamiro da li je nezan i da li je radio pregled i ultrrazvuk? kod ove modosanov se pregledi ne rade a UZ uopste ne radi u ZOV i tamo nema sanse da cu voditi trudnocu.
cula sam da su u ambulanti SIGNAL dobri ginekolozi i da ih jako hvale samo ne znam da li tamo moze da se vodi trudnoca?u sredu sam zakazala kod dr popov na limanu ali ne znam da li cu otici tamo jer nisam cula neka pozitivna iskustva user posted image
poludecu vise kako su svi grozni a ja bas sad kratka sa parama pa ne mogu kod moje dr kod koje sam do sada islauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 290
11.10.2010 14:01:59   
dobro bice iz bajke
Da li neko moze da mi preporuci dobrog ginekologa?Ja trenutno idem u Dom Zdravlja u Starom gradu u Bg!!Nisam uopste zadovoljna svojom doktorkom..

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 291
11.10.2010 19:05:48   
Malecka074
IZVORNA PORUKA: isidora88

bila sam danas kod dr modosanov i jako sam se razocarala,maltene me je izbacila iz ordinacije i nijedan pacijen t pre mene se unutra nije zadrzao duza od pola minuta a i UZ ne radi u ZOV tako da molim preporuku za nekog ginekologa iz bilo kog DZ,samo da je pazljiv i nezan na pregledu,najvise bih volela da to bude zena ali moze i musko,bilo ko samo da nadjem normalnog.inace samo petkom se zakazuju pregledi i kaze mi ova zena u kol centru a im za 20 min.odu svi termini za celu nedelju user posted image

Isidora, moja drugarica je isla kod Srbise Milicevica (Liman) kaze da je bas ok i da hoce sve da objasni, sali  se...opusten je...
Ja cu vreovatno u petak da zakazem pregled, pa cu preneti utiske.
p.s.
Jedino sto ja nisam jos potpisla ugovor...da li i pored toga mogu da zakazem pregled? I mogu li kod njega potpisati taj ugovor ili moram da idem do upravne zgrade doma zdravlja? Jer ja sam preko interneta izabrala doktore, ali mi jos nije stigao potvrdni mail. user posted image
Pozzzz....user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

Direktna veza do poruke: 292
11.10.2010 19:21:20   
isidora88
bila sam danas kod dr borisa stojancica u DZ Bulevar i prezadovoljna sam,potpisala sam i ugovor sa njim user posted image
malecka mozes da zakazes pregled iako nemas ugovor i ako budes zadovoljna trazi da potpises ugovor.ja sam ugovor potpisala u ordinaciji user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 293
12.10.2010 0:00:35   
Malecka074
Hvala, Isidora!user posted image

Direktna veza do poruke: 294
2.11.2010 12:44:00   
Danicak
Isidora pomoć!?!

Zvala sam danas da zakažem direktno u dz na bulevaru kod tog dr Stojančića i jedva nagovori onu tetu tamo da me ubaci na spisak neki kao i na kraju mi reče da će me zvati iz col centra sledeće nedelje!!! jel to tako funkcioniše kod njih ili kako? Bezuspešno tražim lekara već duže vreme već sam u 7 nedelji i pomalo me hvata panika pa neznam da li da čekam njih da se jave ili da tražim nekog sledećeg neznam ni kog više po redu!!!!

Hvala puno unapred......

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 295
2.11.2010 13:35:43   
Malecka074
Ja verujte nisam uspela da zakazem. Grrrrrrrr... Pitala me teta da li je hitno. A posto mi nije bilo hitno...Mislila sam čisto na pregled otići. Ona mi dala broj da zovem direktno kancelariju gde radi doktor. Ali se tamo 2 dana niko nije javljao, zamislite?!
Ja onda i odustanem.user posted image Heh, Srbijo!

(odgovor članu Danicak)
Direktna veza do poruke: 296
19.11.2010 23:30:43   
littlefairy
Ne bih se slozila s tobom,sto se tice mojih iskustava ona je stvarno pazljiva i posvecena doktorica. Dosta mojih poznanica ide kod nje i niko do sad nije imao zamerke. 

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 297
25.11.2010 23:03:52   
moja ciklama
Ej, državno idem u DZ. Šumice-Bg, Dr. Perić.
ali sada kada želim da svoju porodicu širim, volela bih da mi kažete kome ste vi poklonili svoje poverenje, privatno..
Može i pp, a možete i ovde..ajte hvalite svoje Dr, ali u Bguser posted image

Hvala

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu littlefairy)
Direktna veza do poruke: 298
26.11.2010 9:31:06   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Ej, državno idem u DZ. Šumice-Bg, Dr. Perić.

Kod nje sam i ja išla dok sam bila trudna user posted image Doduše, samo po nalaze i upute, trudnoću sam vodila privatno (i nisam zadovoljna privatnim ginekologom, zato i ne preporučujem). Inače, dr Perić je jako fina žena user posted image

Za porođaj user posted image mogu da preporučim dr Jokanovića iz Fronta. On se tu zatekao kad sam se porađala, i super je lik!

Pre dve-tri nedelje sam otišla kod novog ginekologa, dr Biljane Živaljević. Jako fina, divna, nežna... Tim jednim pregledom sam jako zadovoljna. Ne znam kako je ići duži vremenski period, i kako je kod nje voditi trudnoću user posted image Za sada ostajem kod nje.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 299
18.12.2010 2:10:48   
Malecka074
Zene ja nisam zadovoljna Ugarkovicem iz ZOV. A budala potpisala ugovor, "navatala" me sestra i ja ono...hajde.
A evo drugi pregled koji je trajao isto kao prvi - 3 min. Gotovo da mi se i ne obraca. A na prvom pregledu kad sam mu rekla da mi je eserihija povecana u vag. sekretu i pitala da li je opsano on mi rekao: "Moze SAMO izazvati spontani!". Mislim...strasno...user posted image
Mislila sam ''ajde bice mozda bolje na drugom pregledu, medjutim i dalje nisam zadovoljna. Jednostavno se ne osecam prijatno. On zavrsi pregled nekako na brzinu i odeeeeeeeee. Jedvada  uspem nestoda ga pitam.

Molim vas preporucite mi nekog normalnog, prijatnijeg, ali opet da je strucan, naravno u DZ, a moze i preporuka za privatnog.
Unapred se zahvaljujem.
p.s.
Kakva je procedura oko menjenja ugovora?

< Poruku je uredio Malecka074 -- 18.12.2010 2:14:20 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here