Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 18.2.2011 14:34:27
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: olga75 dok sam bila u NS isla sam kod Weberke i bila mi je ok Mislim da žene brkaju koja je u pitanju jer ih ima dve - majka i ćerka, sada su obe u privatnicima.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 18.2.2011 15:02:53
|
|
|
|
jance
|
ja sam isla kod cerke, i komentari se odnose na nju (da razjasnim )
|
|
RE: Preporučite ginekologa 18.2.2011 15:35:37
|
|
|
|
magnetic
|
dr.Natasa Vukadinovic i dr.Petar Pribic Subotica Suboticka Bolnica od srca ih preporucujem
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 2:22:25
|
|
|
|
bubulence
|
na koji br se zakazuje u dz bulevar? i da li oni tamo daju samo uput za ekspertni pa zakazujem u betaniji ili ga oni rade? sto se tice privatnika preporucujem dr lugonjica, stvarno je odlican ali moj dzep vise ne moze da ga izdrzi...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 11:25:51
|
|
|
|
bubulence
|
heeeeelp
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 11:28:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l to onaj kod Dunavskog parka ? Tamo trudnice ne zakazuju , odeš kad hoćeš . A oni daju uput za expertni , ideš u Betaniju . Kod kojeg si dr ?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 11:44:01
|
|
|
|
jance
|
021/4879512, ovo bi trebao da je direktan broj ginekologije na bulevaru, a broj centrale ti je 021/4879500. probaj, nisam najsigurnija, te brojeve imam od pre uvodjenja call centra.. ako ti nesto znaci, u sredu im idem tamo pa cu pitati..
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 11:55:51
|
|
|
|
bubulence
|
jos nisam isla, tek treba da izaberem ginekologa... bubamiro da li to znaci da trudnice cekaju po par sati jer znam da je tamo ranije bas bila guzva (mama je isla u taj dz). jance hvala, a kog si lekara ti odabrala?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:00:35
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jos nisam isla, tek treba da izaberem ginekologa... bubamiro da li to znaci da trudnice cekaju po par sati jer znam da je tamo ranije bas bila guzva (mama je isla u taj dz). jance hvala, a kog si lekara ti odabrala? duso, ja sam zakazala kod neke nove Mrdakovic-Todorovic, pojma ni ja nemam, ona je jedina imala slobodan termin, ostali su bili vec popunjeni... al koleginice RR mi preporucuju Borisa Stojancica, pa cu videti sta da radim. ja sam morala da zakazem prvi pregled preko call centra jer je u pitanju utvrdjivanje trudnoce...
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:01:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne . Ja tamo kad god sam banula nisam NIKAD čekala duže od pola sata . Sestre su divne , a za tu opciju izabiranja lekara ipak MORAŠ da se najaviš na broj koji je Jance dala . Posle ne moraš da se zakazuješ , dokle god si trudnica . Ne brini , korektni su , a ja ti od srca preporučujem Dr. Borisa Stojančića koji je i mene primio kao pacijenta negde na pola trudnoće , i bez problema smo potpisali ugovor . Trudnice tamo imaju prednost .
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:04:40
|
|
|
|
bubulence
|
hvala vam drage moje puno , sada sam citala postove u nazad i probacu da zakazem kod dr Borisa, valjda cu imati srece....
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:09:41
|
|
|
|
bubulence
|
naravno niko se ne javlja...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:34:49
|
|
|
|
jance
|
probaj prvo centrlu pa da te prebace. tako je meni uspevalo
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:52:05
|
|
|
|
bubulence
|
uspela da zakazem kod dr stojancica za petak, neko je otkazao pa sam ja upala
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:55:18
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: bubulence uspela da zakazem kod dr stojancica za petak, neko je otkazao pa sam ja upala odlicno taman da i ti javis kakav je
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:55:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Kod mog doce niko nece kao da je gubav ..sve ste otisle kod Bubinog
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 12:58:45
|
|
|
|
bubulence
|
joooj zene, toliko lose iskustvo imam sa ginekolozima da mi je vise muka, zato trazim nekoga koga mnogi preporucuju a vidim da je dr stanojcic takav...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ga pamtim kao cool mladog docu , veoma korektnog , zamislite sad da se Bubulence javi u petak pa ga ispljuje za medalju
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:01:46
|
|
|
|
JMPM
|
Bubulence,neces se pokajati garantujem ti!Od kada je dosao u taj DZ ja sam njegov pacijent i po mojoj preporuci su i Buba i Isi otisle kod njega i eto i same kazu da su prezadovoljne
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:02:04
|
|
|
|
lanajelena
|
Salim se ja bubulence,samo da ti nadjes normalnog ginekologa,mada ja kad sam trazila gisu gledala sam da je povezan sa Betanijom(to ti je najbitnije)
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:07:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja ga pamtim kao cool mladog docu , veoma korektnog , zamislite sad da se Bubulence javi u petak pa ga ispljuje za medalju ne baksuziraj . a znaci dr je i mlad, , hm, vec vidim da necu imati mnogo zamerki lanajelena a ko je tvoj gin? da ne listam unazad... jmpm ako je mlad i ima neznu ruku bicu i ja prezadovoljna
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:08:20
|
|
|
|
bubulence
|
jaaaao sto me sramootaa , nisam bila ovakva pre trudnoce
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:09:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima negde oko 35-40 godina , po mojoj slobodnoj proceni . I ima laku ruku , bar je za moju "gospođu" bila laka
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:11:08
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jaaaao sto me sramootaa , nisam bila ovakva pre trudnoce Sad te beba pokvarila ...ja sam ovde preporucila dr Miličevića ali privatno sam isla kod Stajica...za svakog DR idu i ovakve i onakve price pa ne bih bas volela da se puno tu mesam,ja sam imala lepo iskustvo i sa jednim i sa drugim
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:14:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ima negde oko 35-40 godina , po mojoj slobodnoj proceni . I ima laku ruku , bar je za moju "gospođu" bila laka ipak cu biti zadovoljna , nadam se samo da nije neki nadrndan... takve ne podnosim... lanajelena moj mm kaze da se sada za sve gluposti vadim na bebicu, ali je stvarno ona kriva sto sam se ovako pokvarila . kod Stajica cu raditi ekspertni u betaniji
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.