|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
18.12.2010 11:56:47   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Ej, državno idem u DZ. Šumice-Bg, Dr. Perić.

Kod nje sam i ja išla dok sam bila trudna user posted image Doduše, samo po nalaze i upute, trudnoću sam vodila privatno (i nisam zadovoljna privatnim ginekologom, zato i ne preporučujem). Inače, dr Perić je jako fina žena user posted image

Za porođaj user posted image mogu da preporučim dr Jokanovića iz Fronta. On se tu zatekao kad sam se porađala, i super je lik!

Pre dve-tri nedelje sam otišla kod novog ginekologa, dr Biljane Živaljević. Jako fina, divna, nežna... Tim jednim pregledom sam jako zadovoljna. Ne znam kako je ići duži vremenski period, i kako je kod nje voditi trudnoću user posted image Za sada ostajem kod nje.

takodje user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 301
21.12.2010 12:49:02   
Jesenjin
Preporucujem doktorku Zoricu Corac, Bg! Na zalost, radi samo privatno, pa nije bas zgodno voditi trudnocu kod nje, jer kad-tad moras juriti nekoga ko radi drzavno. Mada, ima kod nje i dosta trudnica. Kod nje sam vec 4godine, prosle smo puno toga i nemam nikakvu zamerku ni na jednan segment njenog rada. Zena je zmaj!
Ima li neko neku preporuku za ginekologa u Nisu, a da to nisu Dr Lukic i Pop Trajkovic? ;-)

< Poruku je uredio Jesenjin -- 21.12.2010 12:50:09 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 302
25.1.2011 19:30:31   
moja ciklama
Da li neko ima informaciju, gde Prof.Dr.Dušan Stanojević radi privatno?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 303
1.2.2011 14:25:37   
mejvis
Dr. Spaso Andjelić iz fronta. On je mene porodio i jako sam zadovoljna. Jedan smiren, normalan, pažljiv čovek a pre svega stručnjak!user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 304
12.2.2011 14:28:36   
jance
e sada, drage moje novosadjanke, posto sam saznala da sam trudna, treba da idem kod ginekologa. posto kod ovog mog starog mi ne pada na pamet vise da idem, molila bi vas da mi date savet kod koga bi mogla drzavno da idem da mi potvrdi trudnocu i da mi je vodi. za privatnika tenutno nemam, a posto sam dobila otkaz pre mesec dana, mislim da ni necu imati user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 305
12.2.2011 18:24:29   
bokicans
user posted image user posted image user posted image Janče,čestitam!Na Zalost moja dr Mirović je otišla u biovituuser posted image ,obe trudnoce mi je vodila,tako mi je krivo,tako da je namam pojma ko je još dobar,tj cula sam da je dobar dr Boris -ne znam prezime,i dr Božana Stepanov,oni su u ambulanti pored Dunavskog praka!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 306
12.2.2011 18:36:41   
isidora88
dr boris stojancic u domu zdravlja bulevar kod dunavskog parka user posted image user posted image user posted image user posted image
jance cestitam na user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 307
12.2.2011 19:02:51   
jance
fala vam zene moje..vec sam ja razmisljala da se opet vratim na bulevar, tamo sam bila kod weberke dok nije otisla u privatnike...
rece mi i zaova tamo za neku novu dr kod koje ona ide al nisam zapamtila prezime user posted image ...
joj ko ce sada sacekati vise od nedelju dana, prvo petak da zakazem a onda sledecu nedelju?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 308
12.2.2011 19:12:38   
isidora88
jance probaj da odes tamo u dom zdravlja i kazi da bi htela na prelged ali da ti je puno da cekas 2 nedelje,(kazi da si dugo cekala trudnocu,da se brines i tako to)imaju oni i spiskove,par puta sam cula da zene zakazuju u samom domu zdravlja kad sam vodila trudnocu.
nadam se da ces uspeti user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 309
12.2.2011 19:18:32   
Maya21
jance ja bih ti preporucila dr u SIGNALu, obe su fine i makimalno posvecene pacijentkinji... kod koje god da odes neces pogresiti...Dr Ivkov mi je vodila prvu trudnocu od 5. meseca jer je moja dr, dr Curcic bila isto trudna i otisla na porodiljsko... Ne bih ih menjala ni za sta... dok se nisam prebacila kod njih, pre jedno 10 god, menjala sam dr jako cesto jer sam imala ceste upale jajnika, mikrocisticne janike i svasta nesto, a oni to ili nisu mogli ili nisu hteli da prepoznaju pa su me kljukali bezveze lekovima...

Direktna veza do poruke: 310
12.2.2011 19:20:30   
isidora88
maya ja sam htela u signalu da vodim trdnocu ali ne primaju nove pacijente,kazu da su obe dr prebukirane

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 311
12.2.2011 19:30:20   
Maya21
:((( steta, stvarno su jako dobre obe doktorke, eto ja sam tamo vise od 10 godina, ne verujem da cu ih menjati user posted image

Direktna veza do poruke: 312
12.2.2011 20:08:14   
Malecka074
Draga, ja sam ti pisala u pp. U ponedeljak idem kod nove dr na Liman, Gordane Radovanovic, po preporuci, pa cu ti javiti kakva je.
Cula sam da je Vesna Dobric u Z.O.V. dobra, ali  je prebukirana.

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 313
17.2.2011 14:03:04   
Malecka074
I ova na Limanu je prebukirana i ne prima nove pacijente. user posted image
Sad idem u novu potragu!

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 314
17.2.2011 14:09:26   
jance
IZVORNA PORUKA: Malecka074

Sad idem u novu potragu!

Sad idem u novu potragu!

ja cu pokusati ambulantu Bulevar, bilo koga... preporucili su mi Bozanu Stepanov, al to bi jos da istrazim... imam vremena do sutra ujutru kad cu da zakazem
zaova mi ide tamo, al neznam kod koje dr. videcu danas sa njom isto..ona je relativno zadovoljna
kontam da su sve dobre dr. i prebukirane.

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 315
17.2.2011 19:07:45   
lanajelena
Jance samo nemoj kod Weberke,unistila je mnoge...ja imam ok dr u dz nije bio preobukiran dok sam isla,malo je pogubljeniji ali je veliki strucnjak zove se Slavisa Milicevic na limanu 4,jedino sto ti nije veza za betaniju

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 316
17.2.2011 19:30:38   
Malecka074
Lana Jelena, da nije Srbisa Milicevic? Meni je drugarica rekla za njega, ali mi se nije dalo da zakazem...nikako.
Sad cu pokusati Savinku na N.Naselju. A ako ni kod nje ne uspem, onda zovem Srbisu. user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 317
17.2.2011 19:38:34   
Olga75
dok sam bila u NS isla sam kod Weberke i bila mi je okuser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 318
18.2.2011 8:01:36   
jance
ovo nase gradsko zakazivanje! jednom cu im tamo doci i polupati sve racunare! u 7:30 Bozana Stepanov vec nema termine za celu sledecu nedelju! ma nemoguce! ozbiljno, nije tehnicki i prakticno moguce da ste za pola sata popunili sve termine!

uglavnom, uspela sam da zakazem jedino kod neke Mrdakovic-Todorovic, kazu nova je...i to za 23ci!
al ajd vise, da me pregleda bilo ko a da nije ovaj moj bivsi, pa cu posle da pokusavam dalje

inace ja sam bila kod Weberke prvih godinu dana, ona je otisla u privatnike sada, bila je ok, prezauzeta, sve radi ko na traci, no al to je meni tada i trebalo, trebala mi je samo za upute i brzinske preglede. nikad nista nije objasnjavala, nije imala vremenauser posted image

a pobegla sam inace od Milosa Radumila, ako to vec nisam napisala, posto me je godinu dana slao naUZ i nista nije samnom radio, i to nikada nije bilo moguce da UZ uradimo pre 8 ili posle 4, uvek za vreme mog radnog vremena. i konstantno me je slao sve da radim privatno. "pa nebi ti sedela ovde da imam para za privatnike"!!!
puko mi je film kad mi je dao broj svoje privatne ordinacije, jer je naravno UZ na Limanu jaako slabe rezolucije i on nista tu nemoze da vidi user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 319
18.2.2011 12:17:43   
lanajelena

Lana Jelena, da nije Srbisa Milicevic? Meni je drugarica rekla za njega, ali mi se nije dalo da zakazem...nikako.
Sad cu pokusati Savinku na N.Naselju. A ako ni kod nje ne uspem, onda zovem Srbisu. user posted image

Jeste Srbisa...nikad necu zapamtiti user posted image ...dobro je sto nisam zvala da zakazem

Olga Weberka je nekad davno bila stvarno respektovana ali sto sam cula u poslednjih nekoliko god,mojoj drugarici je konstatovala rak a hvala Bogu nije ga bilo,devojka je bila istraumirana

Direktna veza do poruke: 320
18.2.2011 12:21:41   
Olga75
LJ , verovatno se promenila , mene je korektno pregledala ( isla sam kod nje na pola godine ) ali to je bilo pre sest - sedam godina user posted image

< Poruku je uredio olga75 -- 18.2.2011 12:22:15 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 321
18.2.2011 12:24:40   
viking
Hahaha, S(V)rbiša user posted image

Srbisa Milicevic?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 322
18.2.2011 12:38:26   
JMPM
Jance,dobro je da nije bilo slobodno kod dr. Bozane,ja sam u trudnoci nju promenila i otisla kod dr. Borisa Stojancica u istoj ambulanti user posted image .On je diiiiiiiiiivan,sve reci hvale za njega!Posvecen je svakoj zeni koja dodje maximalno i sve kaze,objasni,ne salje bezveze kod privatnika.Isla sam samo na ekspertni UZ kod privatnika i to je to user posted image
I Buba Mira i Isidora su krenule kod njega u trudnoci i obe su zadovoljne user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 18.2.2011 12:41:05 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 323
18.2.2011 12:39:25   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: viking RR

Hahaha, S(V)rbiša user posted image

Srbisa Milicevic?

user posted image user posted image user posted image

Svrbisa je stvarno super lik,najbolje je kad mi je pisao bolovanje a ja puna pitanja taman pocne da pise ja ga pitam nesto on pocepa,pa drugi pa treci,peti put i ja ga na kraju pitam koliko mesecno zaduzujete tih blokova user posted image
Inace prvi ginekolog koji mi je uradio kolposkopiju do sad to niko nije a bilo ih je user posted image  

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 324
18.2.2011 14:31:51   
jance
IZVORNA PORUKA: JMPM

Jance,dobro je da nije bilo slobodno kod dr. Bozane,ja sam u trudnoci nju promenila i otisla kod dr. Borisa Stojancica u istoj ambulanti user posted image .On je diiiiiiiiiivan,sve reci hvale za njega!Posvecen je svakoj zeni koja dodje maximalno i sve kaze,objasni,ne salje bezveze kod privatnika.Isla sam samo na ekspertni UZ kod privatnika i to je to user posted image
I Buba Mira i Isidora su krenule kod njega u trudnoci i obe su zadovoljne user posted image

pa videcu kako mi krene sa ovom.. posto kontam da trudnice ne zakazuju preko call centra, pa cu moci da biram..
trenutno mi je bitno samo da me neko konacno primi, pa cu videti sta i kako dalje... nemam bas nesto lepih iskustava sa novim doktorkama, vise verujem iskustvu, al ajd da ne sudim unapred, videcemo u sredu...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here