|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
5.7.2010 20:32:07   
bebablue
IZVORNA PORUKA: jovana1

hm... ovo mi je prvi put da trazim na netu odgovore na svoja pitanja... pomalo sam nervozna... procitala sam sve komentare, svacije preporuke... i dalje sam neodlucna, naime, u mestu u kom zivim kao i od zena koje poznajem, cula sam samo reci hvale za dr.Todorovica (NS), medjutim, on je pomalo skup, mozda je cak i izvikano ime, pa sam potrazila komentare, nazalost, ima ih vrlo malo, tj.na ovom forumu nadjoh samo 1! takodje sam cula za dr.Bjelajca, takodje bezuspesno, nista nisam nasla i sada sam opet na pocetku! ne znam sta da radim, niti kod koga da idem... konacno sam se odlucila na taj korak, i u slepoj sam ulici, ne vidim dalje... mozda bi bilo suludo da pitam i ja, opet iznova, da li ima ko da ostavi svoj komentar na ove doktore, molila bih sve!
hvala unapred!!!

jovana1 poslala sam ti pp.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu jovana1)
Direktna veza do poruke: 251
5.7.2010 20:40:16   
Anoniman
Moram i ja da kazem svoja iskustva!PREZADOVOLJNA sam dr. Borisom Stojancicem!RAdi u DZ kod DUnavskog parka!Privatno sam isla kod dr. Grahovca,on je takodje dobar!A sto se tice porodjaja,bila je neka dr. kojoj sam zaboravila prezime,ali nju je zvao dr. Stajic zbog mene,koji je takodje odlican (zvao je zbog mog ujaka koji mu je dobar prijatelj)

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 252
5.7.2010 20:45:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jovana1

hm... ovo mi je prvi put da trazim na netu odgovore na svoja pitanja... pomalo sam nervozna... procitala sam sve komentare, svacije preporuke... i dalje sam neodlucna, naime, u mestu u kom zivim kao i od zena koje poznajem, cula sam samo reci hvale za dr.Todorovica (NS), medjutim, on je pomalo skup, mozda je cak i izvikano ime, pa sam potrazila komentare, nazalost, ima ih vrlo malo, tj.na ovom forumu nadjoh samo 1! takodje sam cula za dr.Bjelajca, takodje bezuspesno, nista nisam nasla i sada sam opet na pocetku! ne znam sta da radim, niti kod koga da idem... konacno sam se odlucila na taj korak, i u slepoj sam ulici, ne vidim dalje... mozda bi bilo suludo da pitam i ja, opet iznova, da li ima ko da ostavi svoj komentar na ove doktore, molila bih sve!
hvala unapred!!!

Evo ja ti mogu iz prve ruke reći SVE NAJBOLJE za dr Todorovića . Idem kod njega već 2 godine , čovek je divan , pre svega maksimalno profesionalan ,zna znanje jednostavno , mene je svaki put pregledao po 45 min , na kraju ti izdeklamuje sve što treba i što ne treba tako da na kraju bukvalno nemaš šta da pitaš . Meni je lično razrešio mnoge dileme u koje su me ubacili državni lekari . Nije toliko skup , to sto posto , cene su mu iste kao kad sam prvi put otišla kod njega , a i znam jer moja drugarica koja je trudna isto koliko i ja ide kod drugog privatnika i daje dosta više novca nego ja kod Todorovića . Ako te još nešto zanima - pitaj . Reći ću ti samo da sam čitala njegove 2 kjige utisaka i pronašla sam samo reči hvale i beskrajne zahvalnosti .

(odgovor članu jovana1)
  Direktna veza do poruke: 253
23.7.2010 16:38:25   
JelenaMil
da li znate da li dr. nikola cerovic iz fronta radi privatno i u kojoj ordinaciji (klinici)?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
13.8.2010 10:11:46   
Jelena80
Pozdrav svima.
Ovo je moja prva poruka na forumu user posted image nadam se da cemo se lepo druziti.
Za pocetak bi mi dobro dosla preporuka nekog dobrog ginekologa u Nisu? Nikako da nadjem onog pravog user posted image

(odgovor članu JelenaMil)
Direktna veza do poruke: 255
13.8.2010 13:10:21   
Podrum Š.
Drage moje, niko ne spominje Ćetkovića  iz Betanije user posted image

(odgovor članu Jelena80)
Direktna veza do poruke: 256
13.8.2010 16:58:40   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: celee

cao sure.Ima li ko od vas iskustva sa dr.Milicem u lijecenju neplodnosti.Pozz

IZVORNA PORUKA: dunja RR

celee dobrodošla
iskreno nisam čula za tog dr-a ali možda se javi neka devojka koja zna o njemu nešto.....

uživaj na našem portalu, videćeš da ima puno korisnih a i zanimljivih podataka

IZVORNA PORUKA: pepino

Ako mislis na Milica iz klinike Jelena u B.L. ja sam prvi put u zivotu bila kod njega,tj. on je prvi ginekolog kod kojeg sam otisla,ne mogu ti puno lijepog za njega reci,mene je istraumirao,gledao mi u grudi,dok me pregledao na ultrazvuku,pisalo je ,,Treranova,, pa je to i citao,ludjak!
A cula sam da se masovno upucava pacijentkinjama,ne mogu reci da je totalno nestrucan,ali posto je suvlasnik klinike u stanju je da je reklamira do besvjesti,meni je reklamirao da rade zasivanje klitorisa,tj. da mogu opet biti nevina,mislim  Cura od 17 godina ode prvi put kod ginekologa zbog pojacanog sekreta,a on joj prica o takvim operacijama!
Eto ispljuva ja covjeka a nisam sigurna da pitas za njega,jer nisam sigurna za ime,znam samo da se preziva Milic! 

da na tog Dr misli...Cula sam da je dobar za sterilitet,ali isti tako sam cula da je "brezobrazan"...ne znam sta mi je ciniti

IZVORNA PORUKA: pepino

Ne znam sta bi ti rekla,poznajem zenicu koja je imala 2 spontana,ide kod njega,sad ima djevojcicu od godinu dana,ona je zadovoljna sa njim,isto kaze da je malo  ali ona kaze da je dosta strucan,ne znam,ja nemam vise ni u jednog povjerenja bas potpuno i tesko da ces ti,ja ili bilo ko naci Dr. kojim cemo biti potpuno zadovoljne,jednostavno je tako,svi oni imaju neku manu,i sa svakim je pola njih zadovoljni pola ne,sama odluci!

potpuno si u pravu.Ja znam samo jednu sa jako pozitivnim iskustvom...Morat cu dobro razmisliti,zato sam ovdje da cujem vasa iskustva...Svi su oni dobri kada je sve u redu.Imas li preporuku nekoga doktora

IZVORNA PORUKA: bluka

cao sure.Ima li ko od vas iskustva sa dr.Milicem u lijecenju neplodnosti.Pozz

pomislih i ja da misliš na njega, al' ne bi sigurna jer nisi napomenula gdje.

i moje informacije pomiješane, pola-pola. što se tiče steriliteta, nisam nikog čula da se liječio kod njega.

Da li znas ko je naj bolji po tom pitanju 

bl je po tom pitanju, a i mnogim drugim, baš mala. vjerujem da ti je pepino poslala pp sa imenima, i ja idem kod tih istih. od privatnih dr, a i onih u državnom zdravstvu, jedina koja se baš bavi tim, uključujući i medicinski potpomognutu oplodnju, je dr sibinčić.

IZVORNA PORUKA: gagi

Deamedika je jako dobra ,znam iz prica mojih prijateljica a sada koji ih je doktor vodio ne mogu ti reci ,pitam je danas pa ti javim.Ja znam da se ona tamo ljecila nekih godinu dana i sada je trudna

da poslala mi je..Mada kazu i za Sanju da se malo gubi u tome svemu...Imam ja preporuku za prof.Vlaisavljevica u Mariboru on je strucnjak za vantjelesnu,ali ja bih htjela pokusati nesto prirodno... A van tjelesna sledece godine

IZVORNA PORUKA: gagi

Deamedika je jako dobra ,znam iz prica mojih prijateljica a sada koji ih je doktor vodio ne mogu ti reci ,pitam je danas pa ti javim.Ja znam da se ona tamo ljecila nekih godinu dana i sada je trudna

to je vjerovatno dr  nataša stošić. kažu da je predana ali i da ima sve više pacijenata pa joj je teško da se svima jednako posveti.

moja drugarica ide kod Sanje i napravila joj je problem sa stimulacijom,ali to je jedan od ko zna koliko slucajeva..Sve smo mi razlicite... Zalosno je sto niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze taj i taj dr je BAS dobar

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 257
13.8.2010 17:35:44   
celee
a ti iz beograda znas o kojem dr milicu je rijec????

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 258
13.8.2010 17:53:08   
Ana RR
Ne razumem te..?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu celee)
Direktna veza do poruke: 259
13.8.2010 18:07:13   
celee
kako ne razumijes...Zakjucavas temu,a gdje pise o banjaluckim doktorima toliko...Eto otvori ti temu pa da razmijenjujemo misljenjauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 260
13.8.2010 18:11:21   
Ana RR
Već sam ti odgovorila na pp, da se ne ponavljam..

U ovoj temi možeš pisati o ginekolozima, jer zbog toga i postoji.

Nebitno je iz kog si grada, svi smo ovde pisali i preporučivali nekoga, a svi smo sa različitih stranauser posted image

(odgovor članu celee)
Direktna veza do poruke: 261
13.8.2010 19:44:34   
lanajelena
Privatno sam vec navela Stajica a za drzavnog bi preporucila dr Milićevića na Limanu(ne razumem ga bas sta sve prica)ali je cinbi mi se bas dobar strucnjak i sto je najvaznije hoce da da sve moguce upute da se sve odradi drzavno

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 262
24.8.2010 14:31:12   
tanya
Prof.Sinisa Stojic.Fenomenalan dijagnosticar i strucnjak.Moram samo da napomenem,da nije bas pricljiv...pod tim podrazumevam da ce vam 20 min raditi UZ,a da nece ni rec prozboriti.Znaci nema ono:"evo rukica,glavica..."...cinjenica je da sam se ja za tih 20 minuta preznojavala od brige jer covek ni da bekne(maximalna koncentracija),ali kada mi kaze da je beba OK,znam da i jeste.
PS:moram samo da napomenem,da sam ovu 2 trudnocu prosla bez amniocenteze,serklaza,mirovanja,i 1000 vaginalnih pregleda koje sam imala u 1-oj...Jednostavno covek zna svoj posao!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 263
24.8.2010 14:32:21   
tanya
IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

Meni je radio drugi C.R. Skroz je O.K.

Direktna veza do poruke: 264
24.8.2010 19:33:23   
isidora88
preporucite mi zenskog ginekologa koja radi u zmaj ognjena vuka,trba mi za vodjenje trudnoceuser posted image
bitno mi je je pazljiva,prijatna i da hoce da daje upute a ne da sve analize radim privatno.
ako ovakve nema onda moze i muski ginekologuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tanya)
Direktna veza do poruke: 265
24.8.2010 20:29:24   
Anoniman
Ja ne znam dobrog Dr u ZOV , ali savetujem da izbegneš Ugarkovića u širokom luku .

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 266
24.8.2010 20:34:13   
isidora88
primljen k znanju user posted image
nadam se da ce se javiti neko ko zna dr kakvog trazim user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 24.8.2010 20:36:04 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
24.8.2010 20:55:15   
Anoniman
Isidora,jel mora u DZ ZOV?

Direktna veza do poruke: 268
24.8.2010 21:47:00   
Podrum Š.
U ZOV ima jedna relativno nova doktorka (nova u NS) ranije je radila u Vrbasu i važi za jako dobrog stručnjaka. Mislim da se zove Maja... to je nažalost sve što znam.
Bila je još jedna kada sam bila trudna sa Darkom (pre 8 godina) i bila je divna... Dr Modošanov. Ne znam da li još radi tamo.
Što baš moraš u ZOV?

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

Direktna veza do poruke: 269
24.8.2010 21:47:23   
tanya
IZVORNA PORUKA: isidora88

preporucite mi zenskog ginekologa koja radi u zmaj ognjena vuka,trba mi za vodjenje trudnoceuser posted image
bitno mi je je pazljiva,prijatna i da hoce da daje upute a ne da sve analize radim privatno.
ako ovakve nema onda moze i muski ginekologuser posted image

Dr Vesna Dobric,za nju svi imaju reci hvale.Ja sam privatno vodila trudnocu kod drugog dr-a,ali sa njom imam potpisan ugovor,tako da sam dolazile kod nje po razne upute i jako mi se svidela.

Direktna veza do poruke: 270
24.8.2010 21:49:39   
Podrum Š.
IZVORNA PORUKA: tanya

IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

Meni je radio drugi C.R. Skroz je O.K.

Mene bi on trebao da porodi... pa rekoh, da se raspitam kod forumašica... za prvo dete sam kao imala nekoga pa sam prošla kao bos po trnju. Nadam se da sa njim neću, pa zato pitam...

(odgovor članu tanya)
Direktna veza do poruke: 271
24.8.2010 22:01:29   
isidora88
ZOV mi je najblizi zbog toga bih tu da idem.ne znam koji dom zdravlja mi je jos blizu,zivim kod socijalnog user posted image
da li ja mogu da trazim da vodim trudnocu u betaniji?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 272
24.8.2010 22:05:50   
isidora88
mojoj drugarici je cetkovic radio carski i ona je prezadovoljna ali je to zadovoljstvo platila 400E

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 273
24.8.2010 22:13:43   
bokicans
Ne moze se u betaniji  voditi trudnoca,tamo samo rade sada uz u 12 i onaj izmedju 21-26 ili kako li vec bese,onaj u 30  nedelji u poliklinici.Jedino ako nemas neku dobruuuu vezu,ali mislim da svaki put opet moras ici kod svog ginekologa po uput!

Direktna veza do poruke: 274
24.8.2010 22:24:26   
Podrum Š.
U Betaniju ne možeš ni da pokucaš bez uputa iz DZ...
Zimus sam prisustvovala čak i telefonskom razgovoru sestre i pacijentkinje koja je tek otkrila da je trudna 5-6 nedelja a koja je htela da zakaže ekspertni UZ u Betaniji.... Elem, sestra govori: a, ne, ti svi termini kada ste vi 12. i 13. nedelja su popunjeni!!!!
Ovo je bilo off topic, samo sam htela da naglasim kako je "lako" ući u Betaniju.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here