|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
26.1.2010 16:26:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Zene, Tabs sledece godine na jesen ide u penziju, da znateuser posted image

...rekao mi je danas da će najverovatnije produžiti na još godinu dana rada u DZ. user posted image
A nakon toga pvt.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 201
26.1.2010 16:30:01   
lothroniell
Ja sam juce bila kod prof. Zorana Belopavlovica i on ce mi voditi trudnocu do kraja, covek me je odusevio!

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
26.1.2010 16:31:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lothroniell

Ja sam juce bila kod prof. Zorana Belopavlovica i on ce mi voditi trudnocu do kraja, covek me je odusevio!

..a šta bi sa prošlim? user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 203
26.1.2010 16:37:13   
lothroniell
Pa i ona je bila super, ali radi u studentskoj ambulanti, a posto sam ja menjala knjizicu (nisma vise osigurana na mamu, nego nsam ja nosilac osiguranja) ne mogu vise da idem u studentsku pa sam morala da ih menjam... Malo ne zgodno bas u trudnoci ali mora tako! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 204
29.1.2010 13:07:01   
marinak
Upravo sam zakazala prvi pregled kod dr Tabsa :)) jedva cekam da vidim svoj milimetarcicuser posted image user posted image user posted image user posted image :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 205
29.1.2010 13:09:47   
lothroniell
user posted image marinak! Prijavi se ovde KLIK na spisak trudnica! user posted image

(odgovor članu marinak)
Direktna veza do poruke: 206
29.1.2010 14:05:49   
Anoniman
Sad tek vidim da Tabs ne ide u penziju, bas sam se obradovala!Rekao mi je da nece biti skup kad ode u privatnike, da on jednostavno ne funkcionise tako, i da bi on ostao da radi al ga teraju u penziju i zbog staza i zbog godina, a posto zeli jos da radi, ici ce privatno, dakle, nije mu motiv novac.
Ja cu sigurno nastaviti da idem kod njega, tu nema govorauser posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 207
13.2.2010 4:30:44   
isidora88
ja idem kod dr Mackic u Perinatal. Jako sam zadovoljna ali me zanima da li jos neko ide kod nje, cisto da cujem i druga iskustva. Malo sam se zabrinula kad sam procitala post od jedne devojke kojoj dr nije lecila neke bakterije i izgubila je bebu zbog toga pa me cisto zanima da li ste zadovoljne sa njom i da li je neka vodila trudnocu kod nje?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 208
13.2.2010 23:00:56   
bojana87
Ja idem od dr.Željke Vinerž u studentsku ambulantu i lekarka je za poželeti.
Ja sam prezadovoljna s njom

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 209
13.2.2010 23:02:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

Preporučite gin. u Zrenjaninu?  (Osim  dr Vanje Šijaka nije mi trenutno ne uliva poverenje, pričam s razlogom...)
Može i pvt .user posted image
(Samo da nije neko iz Savetovališta .......
.)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 210
19.2.2010 0:20:58   
isidora88
koji je najbolji privatni ginekolog u novom sadu i koliko kosta pregled, ja idem kod Vesne Mackic radi u privatnoj ordinaciji P........jako sam zadovoljna ali bih htela ipak da cujem i ostala misljenja i iskustva i ako nesto znate o mojom doktorki. mozete mi slati na pp da ne reklamiramo ovde user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 211
19.2.2010 9:09:46   
Anoniman
Isidora, u istoj toj klinici radi druga dr, sigurno znas na koju mislim, i ona vazi za jednu od najboljih u NS. 

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 212
19.2.2010 18:55:52   
Suncicabg
Devojke sta mislite od dr Belosevcu? Ima li neko iskustva?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
19.2.2010 19:04:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Devojke sta mislite od dr Belosevcu? Ima li neko iskustva?

ne znam niSta o nJemu...a gde raDi>????dA li znAs ?

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 214
19.2.2010 19:08:22   
Suncicabg
Privatno na Banovo. Treba da idem na folikulometriju, ne mogu nesto kod mog, hitna mi treba novi za t. Jel znas negog dobrog?

< Poruku je uredio Suncicabg -- 19.2.2010 19:10:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 215
19.2.2010 19:15:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Privatno na Banovo. Treba da idem na folikulometriju, ne mogu nesto kod mog, hitna mi treba novi za t. Jel znas negog dobrog?

uh ovaj mOj jE doBar za tRudnocu, vodjenje trUdNocE...sutRa idEm kOd njega i moGu DA ga pitam zA folikulometRiju..pA dA tI javIm...
zezA mE tastaTura, nE obazirI se...

stvarno mAlo znaM o tome...cekaj dA piTam sestRu, ona je prOslA celu tu pricu...cekaj sekund...

Direktna veza do poruke: 216
19.2.2010 19:17:36   
Suncicabg
Hvala Oti, pisi pp user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
19.2.2010 19:23:47   
Anoniman
CeKAm NjEn odgovor...dobila je bebu pre sedam dana tako da...cekam da mi odgovori..cim javi ja ti saljem pp

Direktna veza do poruke: 218
7.3.2010 23:57:10   
blue81
Da li neko ima iskustvo sa doktoricom Topić iz Banja Luke?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
7.3.2010 23:59:42   
isidora88
preporucite mi privatnog ginekologa u novom sadu
bitno mi je da je srpljiv,detaljan,da je dobar za vodjenje trudnoce i da po mogucstvu radi u betaniji (znam da puno trazim user posted image )
saljite na pp
hvala svima user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 220
8.3.2010 0:24:56   
bluka
IZVORNA PORUKA: blue81

Da li neko ima iskustvo sa doktoricom Topić iz Banja Luke?

ako misliš na dr jordanku topić, doktorica je za svaku preporuku! ljubazna, pričljiva, posvećena pacijentu, vrlo pristupačna.

(odgovor članu blue81)
Direktna veza do poruke: 221
8.3.2010 0:31:12   
blue81
Hvala ti punouser posted image
A jesi li bila kod nje ili si cula od nekog?

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 222
8.3.2010 0:33:38   
bluka
idem kod nje. preporučila je nekim prijateljicama, sve bile zadovoljne.

(odgovor članu blue81)
Direktna veza do poruke: 223
8.3.2010 0:54:59   
blue81
Hvala puno user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 224
9.3.2010 19:37:28   
marinak
e pa ovako - nisam bas zadovoljna dr Tabsom iz prostog razloga sto me do sad ni jednom nije izmerio, niti mi je izmerio pritisak...otvoren je za pitanja,ali ne daje previse informacija. Pitam se sta se desava sa zenama koje nemaju pristup internetu i /ili prosto nisu informisane o tome da npr.moraju da uzimaju folnu kiselinu u toku prva tri meseca? u redu je da ginekolog ne daje infrmacije ukoliko prethodno utvrdi da vec idete kod privatnika,ali biti osnocni lekar i ne biti informativan...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here