Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:08:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja cicko,ja sam se bas ratuzila sto odlazi, ali nastavice da radi privatno,i kaze mi da ce biti vrlo pristupacne cene, samo jos treba da mi kaze gde ce raditi. Ja ga necu menjati nikako, dokle god radi
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:22:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Dakle, evo informacija, iz prve ruke, posto idem i kod Tabsa i kod Kozarovke: Tabs je RADIO u Betaniji, davno je prestao, a cerka i zena mu rade tamo sada (zena je mozda otisla u privatnike, a mozda i tamo i u Betaniji radi)na vestackoj oplodnji. On je u DZ na Novom Naselju i od septembra ide u penziju, pa ce raditi privatno. Perinatal u kom se radi ekspertni UZ je u pasazu u Zmaj Jovinoj, ali je blize uci iz Ilije Ognjanovica. Genesis se nalazi kod hotela PArk, i tamo mi je tetka radila vestacku oplodnju, ili vantelesnu, ne razumem se bas, i nije uspelo, al ona ima 48 godina.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:24:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Genesis se nalazi kod hotela PArk, i tamo mi je tetka radila vestacku oplodnju, ili vantelesnu, ne razumem se bas, i nije uspelo, al ona ima 48 godina. To sam ja pomešala. Sorry Smeški!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:28:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ok...ja sam se locirala iz prva da mora biti negde kod dunavskog parka...a to znam gde je...i u snu A sada znam i gde je Perinatal.... pa necu da lutam 3 sata...kako sam mislila da tje biti u prvi mah ..... Jedno praktichno pitanje....kakvo je parkiranje tamo???? Znam da je na pochetku Modene bila neka rampa....a ovamo se moglo kolima....jel moze i sad?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:31:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Može, zona CRVENA, sa mobilnog šalješ br tablica, kao i u SU, na broj 8211.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:32:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Može, zona CRVENA, sa mobilnog šalješ br tablica, kao i u SU, na broj 8211. Ok...predpostavila sam ....hvala
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:33:11
|
|
|
|
ksenija81
|
Mozes skrenuti i parkirati se tacni ispred poliklinike. Rampa je na sam ulazak u centar a ti skreces pre rampe desno. Imas tu celom duzinom parking sa obe strane.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 20:38:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Mozes skrenuti i parkirati se tacni ispred poliklinike. Rampa je na sam ulazak u centar a ti skreces pre rampe desno. Imas tu celom duzinom parking sa obe strane. Setjam se da je tako bilo...al otkud znam shta se promenilo za 2-3 godine koliko nisam bila .... Nadam se da moja omiljena picerija radi Nego da ne bi odlutala od teme..... Od srca preporuchujem mog ginekologa dr. Natashu Vukadinovic koja radi u opshtoj Bolnici Subotica...i privatno u jednoj poliklinici...koga zanima....nek pita na pp....odgovoritju...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 21:36:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ma ok...ja sam se locirala iz prva da mora biti negde kod dunavskog parka...a to znam gde je...i u snu A sada znam i gde je Perinatal.... pa necu da lutam 3 sata...kako sam mislila da tje biti u prvi mah ..... Jedno praktichno pitanje....kakvo je parkiranje tamo???? Znam da je na pochetku Modene bila neka rampa....a ovamo se moglo kolima....jel moze i sad? .. parkiranje je katastrofa u toj uluci... moj ti je savet (baš sam se danas namučila da nađem mesto u blizini jer sam išla u hotel Vojvodinu koji je u blizini)da se parkiraš na onom velikom parkingu kod SNP-a, ima dva nivoa, sigurno ćeš naći mesto i nećeš morati da misliš na vreme...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 21:38:20
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ma ok...ja sam se locirala iz prva da mora biti negde kod dunavskog parka...a to znam gde je...i u snu A sada znam i gde je Perinatal.... pa necu da lutam 3 sata...kako sam mislila da tje biti u prvi mah ..... Jedno praktichno pitanje....kakvo je parkiranje tamo???? Znam da je na pochetku Modene bila neka rampa....a ovamo se moglo kolima....jel moze i sad? .. parkiranje je katastrofa u toj uluci... moj ti je savet (baš sam se danas namučila da nađem mesto u blizini jer sam išla u hotel Vojvodinu koji je u blizini)da se parkiraš na onom velikom parkingu kod SNP-a, ima dva nivoa, sigurno ćeš naći mesto i nećeš morati da misliš na vreme... U pravu si, ako imas srece u tom momentu naci ces parking. Dobro ti kaze Kaliopi idi na parking kod pozorista da se ne bi vrtela u krug pola sata kao ja kad idem kod drugarice koja pored zivi.
< Poruku je uredio ksenija81 -- 8.1.2010 21:39:01 >
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 21:40:01
|
|
|
|
Anoniman
|
E to sam htela da pitam....taman imam izgovor da proshetam mog dragog po NS-u
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2010 21:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
malo smo skrenule sa teme ali zaista ne bih volela da lutaš bzv... Tamo ti je sigurica... inače aj u klik
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.1.2010 4:01:05
|
|
|
|
She Ra
|
Dr Milan Brakus, radi u Bg privatno, nisam sigurna da li radi u nekoj drzavnoj klinici.. Sjajan je.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 19.1.2010 12:07:03
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ja sam vodila trudnoću kod njega! Super je! Ja sam išla privatno ali redovno se čujemo sad radi i u Dragiše Mišovića ako sam dobro razumela
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.1.2010 1:10:45
|
|
|
|
She Ra
|
Fantastican je.. Posto meni trudnocu vode dva dr (nisam iz Bg), a on je jedan od njih, bukvalno jedva cekam njegove preglede, jer se toliko "izigramo" sa bebicom i nagledamo je se, da ja posle danima budem pod utiskom.. Toliko je detaljan i pazljiv, maksimalno se trudi da i trudnica vidi sve sto on vidi i da objasni zasto je to tako i sl, da posle njegovih pregleda nemam ama bas nikakvo pitanje..
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.1.2010 13:26:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
ma i smiri te potpuno,ja sam imala nekih problemčića ali on me tako smiri i lepo objasni...ma super
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.1.2010 15:50:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
Od srca preporucujem dr Pedju Mitrovica iz gradske bolnice! Jel cuo neko nesto o dr Kostic iz Dz Cukarica?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.1.2010 16:03:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Od srca preporucujem dr Pedju Mitrovica iz gradske bolnice! Jel cuo neko nesto o dr Kostic iz Dz Cukarica? i ja , on me je operisao
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.1.2010 18:51:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Preporučite gin. u Zrenjaninu? (Osim dr Vanje Šijaka nije mi trenutno ne uliva poverenje, pričam s razlogom...) Može i pvt . (Samo da nije neko iz Savetovališta ........)
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.1.2010 21:33:14
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Ja sam vodila trudnoću kod njega! Super je! Ja sam išla privatno ali redovno se čujemo sad radi i u Dragiše Mišovića ako sam dobro razumela [/quote O kom lekaru se radi? meni treba neko iz Dragise Misovic, ali ko radi i privatno, pa ako moze poruka na pp. Hvala
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.1.2010 21:48:22
|
|
|
|
Anitaaa
|
Eno piše gore - dr.Milan Brakus.Odličan je
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.1.2010 4:07:54
|
|
|
|
She Ra
|
I ja ti ga od srca preporucujem..
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.1.2010 6:12:24
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga Dr. Stankovic, radio u N. frontu, sada radi privatno, odlican doca, vrlo ljubazan ovo je moj dr super genije je covek...da nisam njega srela ko zna da li bih mogla da planiram porodicu uopste
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.1.2010 14:31:10
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Zene, Tabs sledece godine na jesen ide u penziju, da znate Taman sam nasla dobrog dr.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.1.2010 14:33:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: Nedja Zene, Tabs sledece godine na jesen ide u penziju, da znate Taman sam nasla dobrog dr. ...nadam se da neće da dere privatno..... Dobar je čikica, kontam da nastavim i kad pređe u privatluk ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.