Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: celee cao sure.Ima li ko od vas iskustva sa dr.Milicem u lijecenju neplodnosti.Pozz IZVORNA PORUKA: dunja RR celee dobrodošla iskreno nisam čula za tog dr-a ali možda se javi neka devojka koja zna o njemu nešto..... uživaj na našem portalu, videćeš da ima puno korisnih a i zanimljivih podataka IZVORNA PORUKA: pepino Ako mislis na Milica iz klinike Jelena u B.L. ja sam prvi put u zivotu bila kod njega,tj. on je prvi ginekolog kod kojeg sam otisla,ne mogu ti puno lijepog za njega reci,mene je istraumirao,gledao mi u grudi,dok me pregledao na ultrazvuku,pisalo je ,,Treranova,, pa je to i citao,ludjak! A cula sam da se masovno upucava pacijentkinjama,ne mogu reci da je totalno nestrucan,ali posto je suvlasnik klinike u stanju je da je reklamira do besvjesti,meni je reklamirao da rade zasivanje klitorisa,tj. da mogu opet biti nevina,mislim Cura od 17 godina ode prvi put kod ginekologa zbog pojacanog sekreta,a on joj prica o takvim operacijama! Eto ispljuva ja covjeka a nisam sigurna da pitas za njega,jer nisam sigurna za ime,znam samo da se preziva Milic! IZVORNA PORUKA: celee da na tog Dr misli...Cula sam da je dobar za sterilitet,ali isti tako sam cula da je "brezobrazan"...ne znam sta mi je ciniti IZVORNA PORUKA: pepino Ne znam sta bi ti rekla,poznajem zenicu koja je imala 2 spontana,ide kod njega,sad ima djevojcicu od godinu dana,ona je zadovoljna sa njim,isto kaze da je malo ali ona kaze da je dosta strucan,ne znam,ja nemam vise ni u jednog povjerenja bas potpuno i tesko da ces ti,ja ili bilo ko naci Dr. kojim cemo biti potpuno zadovoljne,jednostavno je tako,svi oni imaju neku manu,i sa svakim je pola njih zadovoljni pola ne,sama odluci! IZVORNA PORUKA: celee potpuno si u pravu.Ja znam samo jednu sa jako pozitivnim iskustvom...Morat cu dobro razmisliti,zato sam ovdje da cujem vasa iskustva...Svi su oni dobri kada je sve u redu.Imas li preporuku nekoga doktora IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: celee cao sure.Ima li ko od vas iskustva sa dr.Milicem u lijecenju neplodnosti.Pozz pomislih i ja da misliš na njega, al' ne bi sigurna jer nisi napomenula gdje. i moje informacije pomiješane, pola-pola. što se tiče steriliteta, nisam nikog čula da se liječio kod njega. IZVORNA PORUKA: celee Da li znas ko je naj bolji po tom pitanju IZVORNA PORUKA: bluka bl je po tom pitanju, a i mnogim drugim, baš mala. vjerujem da ti je pepino poslala pp sa imenima, i ja idem kod tih istih. od privatnih dr, a i onih u državnom zdravstvu, jedina koja se baš bavi tim, uključujući i medicinski potpomognutu oplodnju, je dr sibinčić. IZVORNA PORUKA: gagi Deamedika je jako dobra ,znam iz prica mojih prijateljica a sada koji ih je doktor vodio ne mogu ti reci ,pitam je danas pa ti javim.Ja znam da se ona tamo ljecila nekih godinu dana i sada je trudna IZVORNA PORUKA: celee da poslala mi je..Mada kazu i za Sanju da se malo gubi u tome svemu...Imam ja preporuku za prof.Vlaisavljevica u Mariboru on je strucnjak za vantjelesnu,ali ja bih htjela pokusati nesto prirodno... A van tjelesna sledece godine IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: gagi Deamedika je jako dobra ,znam iz prica mojih prijateljica a sada koji ih je doktor vodio ne mogu ti reci ,pitam je danas pa ti javim.Ja znam da se ona tamo ljecila nekih godinu dana i sada je trudna to je vjerovatno dr nataša stošić. kažu da je predana ali i da ima sve više pacijenata pa joj je teško da se svima jednako posveti. IZVORNA PORUKA: celee moja drugarica ide kod Sanje i napravila joj je problem sa stimulacijom,ali to je jedan od ko zna koliko slucajeva..Sve smo mi razlicite... Zalosno je sto niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze taj i taj dr je BAS dobar
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|