Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 2.11.2009 19:09:34
|
|
|
|
slla
|
dr.Vlada Milosevic - Visegradska, extra doca
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.11.2009 12:32:15
|
|
|
|
marija32
|
Drage mame i trudnice, ja vas molim da mi na pp posaljete kontakte lekara iz bolnice Dr Dragisa Misovic, kod kojih ste isle-idete privatno, a sa cijom ste strucnoscu jako zadovoljne. Unapred se zahvaljujem na odgovorima
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.11.2009 10:32:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branka10 dr.Rakic, Narodni front Gde radi privatno?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 26.11.2009 14:45:52
|
|
|
|
jacagoga
|
Dr. Stankovic, radio u N. frontu, sada radi privatno, odlican doca, vrlo ljubazan
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.12.2009 14:26:47
|
|
|
|
Mari86
|
Dr.Gordana Kozarov iz Novog Sada,extra lekar...
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.12.2009 15:00:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Dr.Gordana Kozarov iz Novog Sada,extra lekar... Kod nje sam isla na ekspertni UZ, i stvarno fantasticna, ali je, kao i vecina privatnika, skupa, cak mislim da je i skuplja. Bar je bila prosle godine.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.12.2009 15:06:52
|
|
|
|
Mica breskvica
|
IZVORNA PORUKA: cici78 Dr.Mima Fazlagic, radila je u N.Frontu, sad samo radi u svojoj privatnoj ordinaciji u Zemunu...nikad boljeg ginekologa nisam srela, ma vrh, strucnjak samo takav žena je zmaj, svaka čast
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.12.2009 17:20:37
|
|
|
|
cicko
|
Pokusajte da izbegnete dr Bozanu Stepanov, radi u DZ na Bul.M.Pupina u N.Sadu. Na prvi pogled deluje kao fina, nezna, ali je izuzetno komplikovanai prilicno gruba prilikom gin.pregleda.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.12.2009 17:21:54
|
|
|
|
cicko
|
Niko nije skuplji od Vejnovica IZVORNA PORUKA: Nedja IZVORNA PORUKA: Mari86 Dr.Gordana Kozarov iz Novog Sada,extra lekar... Kod nje sam isla na ekspertni UZ, i stvarno fantasticna, ali je, kao i vecina privatnika, skupa, cak mislim da je i skuplja. Bar je bila prosle godine.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.12.2009 21:44:19
|
|
|
|
maaala
|
zanimaju me vasa iskustva kod ginekologa tek sam postala punoletna i jos nisam isla kod ginekologa jer me stid da me neko gleda a kamoli pipa i jos koliko sam procitala i prste stavlja,bojim se i da me ne boli....imate li neku preporuku kod koga iz novog sada otici i moliiiim vas vasa iskustva i sta rade kako se ponasaju hvala vam unapred
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.12.2009 1:53:48
|
|
|
|
cipiripi
|
Dr Slobodanka Petkovic, Ordinacija "Palmoticeva"Beograd
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.12.2009 11:53:47
|
|
|
|
Mari86
|
Nedjo evo kako sam ja prosla kod doktorke Kozarov.. Nisam platila kontrolni bris,ni jedno citanje rezultata ni ispisivanje recepata...mislila sam odrace me...ali nije Lekar kod kojeg sam isla pre,necu da je imenujem nije zasluzila...mi je sve naplacivala i nista videla nije niti mi je pomogla.. tako da ja navijam za doktorku Kozarov!
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.12.2009 12:53:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mari, cula sam ja da je ona extra po tom pitanju, ja sam isla kod nje samo na ekspertni, oba puta, i toliko je zena ljubazna, i sve objasni savsreno...nikad bolje potrosene pare...htela sam da kazem da je kod nje UZ bio 1000 dinara skuplji nego u vecini privatnih ordinacija, naravno, verovatno ima i skupljih, ali zaista vredi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.12.2009 12:57:10
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Mari, cula sam ja da je ona extra po tom pitanju, ja sam isla kod nje samo na ekspertni, oba puta, i toliko je zena ljubazna, i sve objasni savsreno...nikad bolje potrosene pare...htela sam da kazem da je kod nje UZ bio 1000 dinara skuplji nego u vecini privatnih ordinacija, naravno, verovatno ima i skupljih, ali zaista vredi. da jasno mi je..nisam nikada radila ekspertni pa ne znam za to...ali sve sto si rekla je tako!! Ja sam lose prosla sa proslim ginekologom,pa sam samo molila Boga da bude kako treba..i prosla sam super!!
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.12.2009 12:59:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Dr Vladimir Antić I Dr prof. Zoran Pop Trajković- Poligyn ordinacija u Nišu, mada rade i u bolnici-VRHUNSKI STRUČNJACI I LJUDI
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.12.2009 8:13:14
|
|
|
|
daca77
|
Draga, tek sada vidim da si mi napisala imena dr...Pop-Trajkovic je bio u timu koji me je operisao, ali posle se nisam njemu javljala. A za Anica nisam cula...bila sam u toj ordinaciji kod dr Rase, koji je bio iskren i rekao mi da vise ne dolazim i bacam novac, jer ne zna kako to kod mene funkcionise
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.12.2009 10:17:12
|
|
|
|
Anoniman
|
to stoji, ali potraži dr Vladu, mlad lekar a genije...ja sam reči hvale imam za njih!!!!!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 15.12.2009 17:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ellenice draga, možeš li mi reći ko ti je vodio trudnoću ? Možeš mi poslati i pp ako želiš : Thank*s
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 15.12.2009 17:56:19
|
|
|
|
lucia
|
devojke, jevremovqa klinika u bg. svima nam znani dr.ljubic do kojeg je doduse tesko doci ali mozete i kod njegove asistentkinje dr.ilic. bez premca, a promenila sam ih mnogo. samo su oni otkrili razloge sto nisam ostajala jedno vreme
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.12.2009 0:35:12
|
|
|
|
bojana87
|
drage moje da li neka od vas ima iskustvo sa dr.Mirovic u dz na Bul.Mihajla Pupina? Ja trenutno idem kod dr.Bjelajca privatno ali bas i nisam nesto zadovoljna sa njim...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.12.2009 0:39:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: slla dr.Vlada Milosevic - Visegradska, extra doca ej pa ovo je moj dr
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.12.2009 0:45:47
|
|
|
|
nakins
|
Bojana, za Mirovicku ne znam, ali znam da je dr. Stepanov jako dobra.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.12.2009 0:53:30
|
|
|
|
bojana87
|
pa treba da odem da se opredelim za lekara pa se dvoumim izmedju njih dve Bila sam vec kod dr.Borisa (ne znam kako se preziva) ali je tada bio veoma fin jer sam platila pregled kao dopunski rad,a kasnije kada sam htela samo dase posavetujem s njim nije hteo da me primi pa njega iskljucujem
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.12.2009 0:57:27
|
|
|
|
nakins
|
Ja ti preporucujem nju jer sam isla kod nje dok nisam ostala trudna i stvarno je jako fina doktorka
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.12.2009 8:02:29
|
|
|
|
Ellenica
|
Bojana ja ti Mirovićku nebih preporučila. Ne zbog toga što je loš ginekolog već što je loš čovek.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.