Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 21:32:52
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: bratzz IZVORNA PORUKA: anuksunamun Ovaj covek opasno lici na mog ujaka. kad god gledamo neki njegov film mm kaze evo ga ujka mislim na charlee sheen-a..ne na kostnera...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.9.2010 22:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo za sve žeMske koje su se izjasnile da im je Aca EXTRA Neđo , Gagi , i ostale - izvol'te i prijatno
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 12.9.2010 22:22:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.9.2010 22:23:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni sad stao mozak , ali setiću se za koga sam ja to trebala da se udam
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.9.2010 22:27:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Daaaa , za NJEGA :
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.9.2010 22:28:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, ulepšala si mi dan Evo mog izbora, i dodajem još dvojicu, kao što vidite, vrloooo šaroliko IZVORNA PORUKA: Nedja Josh Hartnett Jonathan Rhys Meyers Ralph Fiennes Gary Oldman
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.9.2010 22:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je Petra Jelić oduvek bio WOW ... I još : A ponekad i :
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.9.2010 23:03:52
|
|
|
|
red sonia
|
< Poruku je uredio Alexx RR -- 13.9.2010 10:01:21 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 21.9.2010 9:34:05
|
|
|
|
mirks
|
ovo je moj izbor...ne znam da li je neko turio sliku ranije ...valjda ce raditi link...ne umem drugacije da ubacim sliku
< Poruku je uredio Alexx RR -- 21.9.2010 9:49:10 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 21.9.2010 9:49:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kako se smanji i ubaci slika KLIK
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 21.9.2010 9:52:41
|
|
|
|
mirks
|
hvala hvala
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.9.2010 12:26:47
|
|
|
|
snješka
|
Gerard Butler definitivno, i Matthew McConaughey.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.9.2010 12:34:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.9.2010 12:35:05
|
|
|
|
Alexis79
|
mljac-mljac
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 22.10.2010 14:20:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo sam bila bljak danas , a ondaK se pojavi ovaj dečačić , i odmah se smeškam ... pitam se , kako sam njega zaboravila da met''em ovdI ... Tc , tc ... DakleN , još jedan od mojih TOP 24363738 - Davor Ebner , Regina :
< Poruku je uredio BubaMira -- 22.10.2010 14:21:50 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 22.10.2010 14:24:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Neđo , vidim teeeee ... Opet viriš , i sve ti voda na usta ...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 23.10.2010 16:08:39
|
|
|
|
LillyT
|
Neđo, odličan izbor, pogotovo Meyers On mi je fenomenalan glumac pa ću ga staviti ovde A ovaj macan mi je zapao za oko u filmu Hole
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 23.10.2010 16:35:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, vi ste sve lude. Sta sve nema na ovoj RR. Ne znam zasto, ali odlepim kad vidim Jim Caviezel-a. Uspela sam da nadjem i odgledam sve njegove filmove, ukljucujuci i one u kojima se pojavljuje na 58 sekundi, kao i onaj uzas sa Jennifer Lopez, neka romantican drama, sta li Mada su moji favoriti Gary Oldman, Vincent Casel, Jerremy Irons, uh Havier Bardem...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 23.10.2010 16:47:21
|
|
|
|
LillyT
|
MaliMišu, već si mi draga....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 23.10.2010 16:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista od moje bebe ovaj mesec, ali vidim bice sexa i to onog pravog za uzivanje a ne za produzenje vrste
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.10.2010 22:29:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 31.10.2010 10:26:46
|
|
|
|
LillyT
|
Daleko od toga da je naj frajer, ali ja sam se uvek ložila na vampire, pa mogu reći da mi je trenutno ovaj momak najbolji vampir (Aidan Turner, serija Being Human)
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 11:39:22
|
|
|
|
Shishica
|
LillyT, a ovaj vampir?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 11:50:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nema boljeg vampira od Gary Oldmana
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 11:53:44
|
|
|
|
Shishica
|
Zezas, zezas! Ja od kad gledam te serije sa vampirima dobila sam zelju da grizem MM za vrat To mi je glavna zanimacija..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Musko imebonitaKoje vam se ime svidja :)Damian (
35%)
Mihel (
12%)
Leon (
53%)
Ukupan broj glasova: 218Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!