Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.6.2010 10:17:21
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: gagana83 Kaliopi sta se desava sa tobom veceras Misliš već 25 godina? Zence pa ti si 85 godiste Sad videh na fb-u! Bila sam ubedjena da si starija! KALI IMA 25 godina??? ja sam bila ubedjena da je starija... opa kali... Evo i ja.... za godine...
< Poruku je uredio mejra81 -- 1.6.2010 10:18:09 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.6.2010 10:26:13
|
|
|
|
Anoniman
|
videh na prvim stranicama da su mnoge (kao i ja) gledale seriju "bekstvo iz zatvora" samo zbog Ventvorta Milera. a jeste li ga videle kako sad izgleda? ja sam se mnoooooogo razocarala. a pritom je i gay :( posto ne znam da ubacim sliku, evo KLIK
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 4.6.2010 10:22:16
|
|
|
|
viking
|
Za mene od ovog bolje ne može Jason Momoa, trenutno ga gledam u seriji Stargate Atlantis...
< Poruku je uredio viking RR -- 4.6.2010 10:23:04 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 4.6.2010 10:25:54
|
|
|
|
LillyT
|
Uf, uf, uf, si sigurna da ne moze?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 4.6.2010 10:28:21
|
|
|
|
viking
|
LillyT, pucaš iz teškog oružja... mrtva trka
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.6.2010 17:49:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja volim Italijane -prvi je glumac Alesandro Gasman a drugi fudbaler Alesandro Nesta i još jedna Nestina slika ufffff, malo da se ponovim
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.6.2010 23:49:15
|
|
|
|
eni26
|
meni je on nekako najprivlacniji....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:18:38
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: ksena videh na prvim stranicama da su mnoge (kao i ja) gledale seriju "bekstvo iz zatvora" samo zbog Ventvorta Milera. a jeste li ga videle kako sad izgleda? ja sam se mnoooooogo razocarala. a pritom je i gay :( posto ne znam da ubacim sliku, evo KLIK jao pa sta mu xe desilo,sigurno je pao u depresiju kad sam ga ostavila ne mogu da verujem da je i on gay,jedina dva poznata tipa a to su on i riki martin (dok sam bila klinka) su `ladno ped
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:21:36
|
|
|
|
isidora88
|
jao umalo da zaboravim na Julian Mcmahon ako je i on gay sa kim cu ja da varam muza
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:53:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ovo mi prvo padne na pamet ali ima jooooš....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:57:44
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mrnjauuuuu
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 1:30:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ovo mi prvo padne na pamet ali ima jooooš.... Gerard Butler jel? Dodar, dobar, na njega sam skroz zaboravila
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 1:48:32
|
|
|
|
gagana83
|
Mishice,svaka cast na izboru
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 9:56:45
|
|
|
|
Mitea
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 jao umalo da zaboravim na Julian Mcmahon ako je i on gay sa kim cu ja da varam muza Kad proverim javljam ti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.7.2010 17:07:09
|
|
|
|
eni26
|
Ne znam je li ko stavio slike mastrangela luidjija uhh juce sam samo zbog njega gledala odbojku
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.7.2010 17:22:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dzoni Dep - moze, Kianu Rivs - mooze, Betmen - moooooooooooooze, njami, njami IZVORNA PORUKA: Verus RR Christian Bale. Jedini. Jedinstveni. Najseksipilniji. Najlepsi. Ozenjen sa nasom. Imam sanse Eh, Verka , i ja sam to pomislila... gde sam ja bila kad si se zenio, prijatelju Al'' onda sam shvatila da sam 2000. imala samo 17 godina, tesko da bi nesto ucinila E sad, pokusavam da sumiram ko mi je bas ono - ''''SVE BI MU DALA'''' . Pa ja se ne lozim na bebece face i one slike golih muskaraca... da se razumemo da mogu da capim Bred Pita, pao bi neki usputni sex i jos bi se k''o najgori muskarac hvalila i poznatima i nepoznatima. Al'' za ozbijnije.... hm.... evo jednog poslovnog koji ispunjava sve uslove I lozim se na te matorce, sta cu... Eto mog elaborata
< Poruku je uredio Nejtiri -- 8.7.2010 17:24:18 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.7.2010 22:30:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Kako je ON meni dobar: Eric Dane - Dr. Mark Sloan u Grey's Anatomy
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.7.2010 9:51:31
|
|
|
|
Mari86
|
Opet ja...Boze kako su mmmmmmm.... Prvo mestooo kod mene i njami njami
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.7.2010 7:53:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Артур Смолянинов
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.7.2010 15:30:04
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
samo da provjerim da mi neko nije Momčila gledao
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 0:04:12
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun Ovaj covek opasno lici na mog ujaka. kad god gledamo neki njegov film mm kaze evo ga ujka
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 8:25:33
|
|
|
|
anci 81
|
Zverka.... Sex i grad... Mmmmmmmmmmm.....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 11:26:58
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 21:32:02
|
|
|
|
anuksunamun
|
meni je on tako sexy da to nije za javnost..jos se sada treci put razveo...a nije mi sad ni daleko :):):)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Koliko ste imalespontanih pobacaja?nijedan, hvala bogu (
68%)
jedan (
25%)
dva (
3%)
tri (
3%)
vise od 3 (
2%)
Ukupan broj glasova: 105Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!