Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 11:58:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
To je, bre, muškarac! Ovo su mi sve neki dečačići.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 12:12:42
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Nema boljeg vampira od Gary Oldmana To se definitivno slažem, meni je Aidan trenutno omiljeni vampir jer Gary-a duugo nisam videla, ali ne bih se bunila da mi obojica sisaju krv. Šiši, taj nije po mom ukusu
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 12:15:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja ne volim baš te dečačiće ... Mada se može naći i fina piletina , što jes' - jes' Hrskava , a iznutra mekana k'o duša
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 12:20:51
|
|
|
|
Shishica
|
E ja sam prva koja ne voli decacice, ali ovaj je.......
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 22:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, ovo je moj omiljeni negativac
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 22:34:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Mišonjo , ko beše ovaj ? Ne mogu da provalim ...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.11.2010 22:37:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Udo Kier, nemacki glumac, ali glumi u dosta filmova i koliko ja znam uvek je negativac, a te bas volim. Imas na IMDB.com
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.3.2011 21:59:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Podsjeti me Buba na a ovaj mi pao na pamet prije nekoliko Vodoinstalater
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.3.2011 22:47:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeee , moj Kurte , što prosvira tako lepu glavu ...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 16.3.2011 22:17:27
|
|
|
|
jabudic
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 16.3.2011 22:36:28
|
|
|
|
Anoniman
|
To Janche
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 16.3.2011 22:38:52
|
|
|
|
jance
|
i ona scena na krovu.. e taj covek zna sta znaci udvaranje!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 30.3.2011 8:17:48
|
|
|
|
Ognjenka
|
Josh Holloway iz Lost-a... http://bestof.provocateuse.com/show/josh_holloway ili Brus Willis... ili Billy Zane ................. ma kakvi MOJ MUZ!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 10.4.2011 22:47:22
|
|
|
|
eni26
|
Sebastian Rulli
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 8:35:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni je jako sarmantan onaj tip iz filma Sahara sa Bruk,ne uspevam da nadjem sliku
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 8:39:26
|
|
|
|
Anoniman
|
............
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 9:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj licni izbor.... Covek sa svojim stilom i prepoznatljivim karakterom I nezamenjivi vodoinstalater A po meni, ovo je covek kojem ni godine ne mogu nista!!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 9:25:12
|
|
|
|
Ana007
|
Jeste vala dobar vodoinstalater
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 11:44:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije li u Sahari glumio Metju Mekonahi?
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 12:37:32
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Nije li u Sahari glumio Metju Mekonahi? Jel?nemam pojma onaj tip je imao neke prodorne oci sad cu da probam da nadjem
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 12:41:23
|
|
|
|
lanajelena
|
< Poruku je uredio lanajelena -- 11.4.2011 12:42:03 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 13:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Izgleda da ima još jedna "Sahara"
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 13:30:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Meni Johnny Depp, forever Sto stariji, to bolje izgleda
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.4.2011 13:30:37
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: n i n a A po meni, ovo je covek kojem ni godine ne mogu nista!!!! Slažem se! Dasa i po! I to sad bolje izgleda nego kad je glumio agenta 007
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Omiljena bojataki_82Plava (
32%)
Zuta (
5%)
Crvena (
19%)
Zelena (
15%)
Bela (
10%)
Crna (
19%)
Ukupan broj glasova: 62Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!