Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 5:05:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Choopo pa lepo ti je ovo cudo
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 9:16:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Choopo, moze, moze
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 9:46:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Otkidala sam na njega dok sam pratila CSI Las Vegas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 10:22:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Auuuu Čupo, ooodličan je! E to je frajer! Anči, i ja sam otkidala na njega (Na Fox Crime ide repriza sada starih sezona), a i onog drugog što je sa Horejšijom bio u CSI, ali mi je posle bio bzv u Ružnoj Beti, tj. rzočarao me što se tu pojavio. I on i još jedan isto iz CSI Majami.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.10.2016 10:23:55 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 12:00:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Aha, pratim kad imam vremena Hm, ne mogu da se setim na koga misliš, slabo sam pratila CSI Miami, nije mi se dopalo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 12:35:13
|
|
|
|
Divnica
|
MOJ MUZ
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 14:00:25
|
|
|
|
isidora88
|
choopo pa zar mora da te moli?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 14:07:15
|
|
|
|
eca89
|
Choopo nisi ni ti luda !
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 14:46:28
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 choopo pa zar mora da te moli? Pa pustila bih ga malo da moli, da ne ispadnem laka riba
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 15:07:05
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: isidora88 choopo pa zar mora da te moli? Pa pustila bih ga malo da moli, da ne ispadnem laka riba Plačem
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 15:19:11
|
|
|
|
sonyasha
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.10.2016 17:52:57
|
|
|
|
branki*
|
je l ovaj choopin onaj iz neke serije spanske,tako nesto?mnogo dobar!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.10.2016 0:37:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Branki jeste Kažem iskočilo mi na FB kao: Evo kako danas izgleda Wiliam Levy... Nisam baš pratila seriju, ali mi se bogami ovaj lik urezao u memoriju.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.10.2016 1:06:31
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Divnica MOJ MUZ Ja evo danima razmišljam i ne mogu seset_iti nikog drugog trudna sam, imam opravdanje Da ne bude zabune, mislim na svog a ne na Divnicinog muža
< Poruku je uredio degu -- 26.10.2016 1:07:37 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.10.2016 5:08:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Iskoči mi sad ovaj mačak na FB, pa se sjetih ove teme. KLIK Šta znam...ne bih ga odbila ako bi me fino zamolio?! Pogledah slike, pa videh i one kako je opremljen ... hmmm neje loše opremljen. Faca unako... Meni je i dalje Hugh mh mada moram da na naglasim da mi je privlačan samo kao Wolverine Neko vidim prati i The originals... Nicolas nije loš isto, mada je plavušan, a ti mene ne privlače.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.10.2016 10:58:47
|
|
|
|
isidora88
|
choopo ja bih se lujka odmah dala
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 30.10.2016 1:49:43
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: choopa choops Iskoči mi sad ovaj mačak na FB, pa se sjetih ove teme. KLIK Šta znam...ne bih ga odbila ako bi me fino zamolio?! Pogledah slike, pa videh i one kako je opremljen ... hmmm neje loše opremljen. Faca unako... Znaš kako...dobar paketić što bi rekla Marina Tucaković
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 30.10.2016 12:16:57
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: choopa choops Iskoči mi sad ovaj mačak na FB, pa se sjetih ove teme. KLIK Šta znam...ne bih ga odbila ako bi me fino zamolio?! Pogledah slike, pa videh i one kako je opremljen ... hmmm neje loše opremljen. Faca unako... Meni je i dalje Hugh mh mada moram da na naglasim da mi je privlačan samo kao Wolverine Neko vidim prati i The originals... Nicolas nije loš isto, mada je plavušan, a ti mene ne privlače. Taj sam! Tj pratila sam prve dve sezone, moracu da se ukljucim ponovo. Meni je on vrh, jos kad mu cujem glas...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 7.9.2020 6:18:35
|
|
|
|
branki*
|
Mario Casas.da ga ubacim i ovde,jer to nije klinacka zaljubljenost,nego sada😁I Dzon Malkovic.ima nesto u tom coveku tako privlacno .
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 7.9.2020 7:46:39
|
|
|
|
jess021
|
Branki, mnogo je dobar jel da😊
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 7.9.2020 14:44:25
|
|
|
|
branki*
|
Jess,ti i ja njwgov fun club da osnujemo😂
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 7.9.2020 15:20:22
|
|
|
|
jess021
|
Sigurna sam da postoji već tako nesto.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 7.9.2020 16:47:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ljubav prema Gerard Batleru se jos ne gasi 😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?