Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.6.2010 10:17:21
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: gagana83 Kaliopi sta se desava sa tobom veceras Misliš već 25 godina? Zence pa ti si 85 godiste Sad videh na fb-u! Bila sam ubedjena da si starija! KALI IMA 25 godina??? ja sam bila ubedjena da je starija... opa kali... Evo i ja.... za godine...
< Poruku je uredio mejra81 -- 1.6.2010 10:18:09 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 1.6.2010 10:26:13
|
|
|
|
Anoniman
|
videh na prvim stranicama da su mnoge (kao i ja) gledale seriju "bekstvo iz zatvora" samo zbog Ventvorta Milera. a jeste li ga videle kako sad izgleda? ja sam se mnoooooogo razocarala. a pritom je i gay :( posto ne znam da ubacim sliku, evo KLIK
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 4.6.2010 10:22:16
|
|
|
|
viking
|
Za mene od ovog bolje ne može Jason Momoa, trenutno ga gledam u seriji Stargate Atlantis...
< Poruku je uredio viking RR -- 4.6.2010 10:23:04 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 4.6.2010 10:25:54
|
|
|
|
LillyT
|
Uf, uf, uf, si sigurna da ne moze?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 4.6.2010 10:28:21
|
|
|
|
viking
|
LillyT, pucaš iz teškog oružja... mrtva trka
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.6.2010 17:49:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja volim Italijane -prvi je glumac Alesandro Gasman a drugi fudbaler Alesandro Nesta i još jedna Nestina slika ufffff, malo da se ponovim
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 27.6.2010 23:49:15
|
|
|
|
eni26
|
meni je on nekako najprivlacniji....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:18:38
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: ksena videh na prvim stranicama da su mnoge (kao i ja) gledale seriju "bekstvo iz zatvora" samo zbog Ventvorta Milera. a jeste li ga videle kako sad izgleda? ja sam se mnoooooogo razocarala. a pritom je i gay :( posto ne znam da ubacim sliku, evo KLIK jao pa sta mu xe desilo,sigurno je pao u depresiju kad sam ga ostavila ne mogu da verujem da je i on gay,jedina dva poznata tipa a to su on i riki martin (dok sam bila klinka) su `ladno ped
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:21:36
|
|
|
|
isidora88
|
jao umalo da zaboravim na Julian Mcmahon ako je i on gay sa kim cu ja da varam muza
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:53:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ovo mi prvo padne na pamet ali ima jooooš....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 0:57:44
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mrnjauuuuu
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 1:30:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ovo mi prvo padne na pamet ali ima jooooš.... Gerard Butler jel? Dodar, dobar, na njega sam skroz zaboravila
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 1:48:32
|
|
|
|
gagana83
|
Mishice,svaka cast na izboru
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 28.6.2010 9:56:45
|
|
|
|
Mitea
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 jao umalo da zaboravim na Julian Mcmahon ako je i on gay sa kim cu ja da varam muza Kad proverim javljam ti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.7.2010 17:07:09
|
|
|
|
eni26
|
Ne znam je li ko stavio slike mastrangela luidjija uhh juce sam samo zbog njega gledala odbojku
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.7.2010 17:22:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dzoni Dep - moze, Kianu Rivs - mooze, Betmen - moooooooooooooze, njami, njami IZVORNA PORUKA: Verus RR Christian Bale. Jedini. Jedinstveni. Najseksipilniji. Najlepsi. Ozenjen sa nasom. Imam sanse Eh, Verka , i ja sam to pomislila... gde sam ja bila kad si se zenio, prijatelju Al'' onda sam shvatila da sam 2000. imala samo 17 godina, tesko da bi nesto ucinila E sad, pokusavam da sumiram ko mi je bas ono - ''''SVE BI MU DALA'''' . Pa ja se ne lozim na bebece face i one slike golih muskaraca... da se razumemo da mogu da capim Bred Pita, pao bi neki usputni sex i jos bi se k''o najgori muskarac hvalila i poznatima i nepoznatima. Al'' za ozbijnije.... hm.... evo jednog poslovnog koji ispunjava sve uslove I lozim se na te matorce, sta cu... Eto mog elaborata
< Poruku je uredio Nejtiri -- 8.7.2010 17:24:18 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.7.2010 22:30:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Kako je ON meni dobar: Eric Dane - Dr. Mark Sloan u Grey's Anatomy
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.7.2010 9:51:31
|
|
|
|
Mari86
|
Opet ja...Boze kako su mmmmmmm.... Prvo mestooo kod mene i njami njami
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.7.2010 7:53:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Артур Смолянинов
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 29.7.2010 15:30:04
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
samo da provjerim da mi neko nije Momčila gledao
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 0:04:12
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun Ovaj covek opasno lici na mog ujaka. kad god gledamo neki njegov film mm kaze evo ga ujka
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 8:25:33
|
|
|
|
anci 81
|
Zverka.... Sex i grad... Mmmmmmmmmmm.....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 11:26:58
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 8.8.2010 21:32:02
|
|
|
|
anuksunamun
|
meni je on tako sexy da to nije za javnost..jos se sada treci put razveo...a nije mi sad ni daleko :):):)
|
|
|
Anketa
Musko imebonitaKoje vam se ime svidja :)Damian (
35%)
Mihel (
12%)
Leon (
53%)
Ukupan broj glasova: 218Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!