Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 27.7.2010 9:23:18
|
|
|
|
nekasata
|
ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.
< Poruku je uredio Jeca RR -- 27.7.2010 9:54:10 >
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 27.7.2010 9:53:55
|
|
|
|
Jeca*
|
ali pomaže da ne budu u gorem...
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 27.7.2010 9:59:09
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ali pomaže da ne budu u gorem... slazem se.Ne treba se igrati stim.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 29.7.2010 15:47:08
|
|
|
|
Mishica 77
|
Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!!
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 29.7.2010 23:32:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi sutra idemo na preged kukova.... ne nadam se da cemo skinuti povoj....al me bash zanima shta tje da nam kazu...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 15:37:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!! Bravo...tek sad da vidiš koje je to olakšanje (što se tiče presvlačenja) i kako se bebironče bolje oseća tako slobodno
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 15:38:26
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ma ja odavno skidala preko dana.. čim su krenule vrućine...
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 15:40:27
|
|
|
|
Anitaaa
|
Na kvarno a?
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 30.7.2010 18:26:28
|
|
|
|
marija32
|
Ja sam Andrei stavljala mesec dana, Nikoli ni jedan, u bolnici smo proveli 15 dana bez sirokog povoja, tako sam i nastavila.
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 31.7.2010 3:50:58
|
|
|
|
Verus
|
Moram se sloziti sa ovim...Losi kukovi su genetski, i ako beba ima displeziju kuka, tu pomaze jedino operacija ili neka malo invazivnija metoda...ne znam, mislim da je ovo VEOMA zastarelo, a da je nase pedijatre strah da kazu drugacije, ili jednostavno nastavljaju neku staru tradiciju. U ostatku sveta se ovo ne radi, niti se ikada culo za to, a nemaju nista gore kukove od nas...IZVORNA PORUKA: nekasata ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 13:53:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki danas
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 14:59:52
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 15:07:48
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki danas Bravoooooooo Mi idemo 09.09. i nadam se da ce nam skinuti...
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 19.8.2010 21:46:46
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki danas I nama, i nama danas
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 12:44:14
|
|
|
|
upgrade011
|
I mi smo ga skinuli sa 2 meseca posle kontrole na UZ. Nema vise toliko plakanja kod oblacenja Ali i dalje po savetu lekara radimo vezbice za razgibavanje kukova koje on srecom voli. Iskida se od smeha kad ih radimo a zbog sirokog povoja je plakao od 15 dana cim vidi da spremam pelene Sve je to kod nas glupost sa sirokim povojem kad se nigde u svetu ne stavlja svoj deci vec samo kome treba. Jos u BGD moras da cekas 3 maeseca (ako uspes da zakazes) na UZ.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 15:16:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Snelle... Ma dete odahne bre kad nema toga..samo mucenje! Iako joj ja nsiam ni stavljala danju polsednjih 10 dana od vrucine! Upgrade koje vezbice radite?? Ja sam joj radila one kao kruzno ? Jer sam videla da neki rade! Ali Dr mi nista nije govorila
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 15:24:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Anck, Snelle I mi smo skinuli siroki ali isto tako zadnjih 10-tak dana skoro da ga nisam ni stavljala
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 18:07:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
blago vama, bas me smaraju te pelene...slazem se da je to zastarelo ali ipak necu skinuti bebi sve do druge kontrole, idemo krajem septembra
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 20.8.2010 21:33:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa nemoj , sta znam , nisma ni ja , ali kad su vrucine i izlazimo napolje skinem joj... al sam to pocela tek posle 2,5 mes kad smo bili na moru!
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 23.8.2010 17:24:38
|
|
|
|
Bianca
|
Moze li mi neko preporuciti dobrog dr i gde da snimam kukove bebici, ja bih da idem privatno, ne bih da cekam dva meseca na pregled i da ga mucim...
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 7.10.2010 17:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas, sa mesec dana, skinuli smo široki povoj.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 7.10.2010 18:17:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Napenalili su me danas i pedijatrica i fizijatar što Marko spava na stomaku. Ali on jedino tako spava, u svim ostalim položajima se non stop budi. Kažu nema snage da okreće glavicu, udaviće se... a on jako lepo i lako okreće glavicu.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 8.10.2010 0:51:12
|
|
|
|
bratzz
|
Juce smo bili na uz kukova sa 3 meseca i 2 dana i posto je sve uredu skinuli smo siroki povoj Presrecna sam
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 8.10.2010 13:34:23
|
|
|
|
Drbubi
|
Mi smo bili na uz prosle nedelje, Cica je tad imala 4 i po meseca i ortoped je rekao da je sve ok i da vise nema potrebe da dolazimo. Takodje, rekao nam da je njihovo pravilo (Instituta za majku i dete) da se siroki povoj nosi do 6-og meseca. E sad, ja ne znam sta da radim. Da li da joj ga skinem ili da se strpim? Koliko vidim mnoge od vas su svojoj deci skinuli taj siroki povoj i pre 6 meseci (naravno uz saglasnost lekara)....
|
|
|
|
RE: Koliko dugo široki povoj? 10.10.2010 22:47:43
|
|
|
|
Bebidzon
|
mi smo bile na pregledu da tri meseca (sad imamo 4 i nekoliko dana) na tom prvom pregledu nam je dr. rekla da su kukovi super al da nosimo sirok povoj do 5 i po meseci, s tim sto sam ja na svoju ruku posle par dana njoj preko dana stavnjala pampers a nocu samo sirok povoj. Jer opet ipak mi spava nocu i po 10 sati ume da sastavi i to mi je skroz ok.Preko dana radimo vezbice, nekad kad izlazimo napolje stavim joj samo preko pelene svedcku pelenu bez tetra cisto zbog stomacica. Opet u neku ruku trba da slusas dete, ona se meni prevrce na bok a kako bi to i uradila da ima sirok povoj? Ocekujem da se uskoro da se prevrne na stomacic, bas je jaka, sreca majkina. Slusajte dr. i SEBE a i vasu BEBU
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?