|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
2.10.2010 22:28:28   
Maya21
ja sam imala klasicne simptome kao pred menstruaciju... bol u krstima i neka napetost u stomaku... grudi su pocele da me bole tek posle oko mesec dana

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2076
2.10.2010 22:54:26   
Malecka074
Sweet, cestitke od srca!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 2077
3.10.2010 11:13:14   
pepino
Sweet insanity cestitam!user posted image user posted image
Ja nisam bila kao moja mama sto se tice simptoma,slicno mozda,ali nije bilo isto,imala sam mucnine dok nisam izgubila bebu,do oko 16 nedelje,mozda bi se i nastavile da je trudnoca uspjela,tu sam mozda bila na mamu,jer je ona kada je mene nosila povracala do samog kraja trudnoce,cak je povratila i na porodjajnom stolu,kada me porodilauser posted image user posted image
Kud sam povukla to,sto nisam npr. na nju povukla da se skroz malo udebljam,da nemam ni jednu striju itd...

(odgovor članu sweet insanity)
Direktna veza do poruke: 2078
3.10.2010 14:18:38   
sweet insanity
Hvala svima na cestitkama jos jednom user posted image Nije bilo planirano ali kada se vec desilo radjam bebuuser posted image Drzim vam fige da dobijete ono sto zelite user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 2079
4.10.2010 8:02:57   
dobro bice iz bajke
Sweet insanity  cestitam draga..user posted image user posted image user posted image

Devojke ja sam trebala da dobijem juce,grudi me bas bole,bradavice su mi bas porasle,i nekako su mekane,izasle su mi vene po njima..Test sam radila 2.10 u popodnevnim casovima,nisam sa prvim jutarnjim.Druga crtica se videla na kratko i izgubila se.I mm i ja smo je videli.Ovulaciju sam racunala i bila je 20-og septembra i tada samo bas bili vredni..Da li je neko imao slicno iskustvo sa testom?

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 2080
4.10.2010 10:43:16   
sonyasha
Čestitam!!!!! Neka je sa srećom Sweet insanity!!! user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 2081
4.10.2010 14:48:46   
Malecka074
Drage moje, ja sam malopre povracala...2x, uzasno mi je muka...Da li je to stres ili ipak neki znak  user posted image

< Poruku je uredio Malecka074 -- 4.10.2010 14:49:05 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2082
4.10.2010 15:15:12   
majared
Ma mora da je znak, mooooora. Da li si vadila krv?

< Poruku je uredio majared -- 4.10.2010 15:16:52 >

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2083
4.10.2010 16:07:37   
Malecka074
Jesam. Posle 17h ce biti. Ali ja sam danas najmanje 5 puta povratila. Jao...grozno se osecam. Sad ce mm doci po mene, pa ako opet povratim idem u hitnu...jer ovo nije dobro...user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2084
4.10.2010 16:17:02   
jovana j
Ja cu tj. u petak mi valjda stize user posted image , a ako ne stigne ja cu da stignem do apoteke i da kupim jedan test. user posted image Sinoc 37,4 temp, i ceo vikend isto... Kod mene sve po starom s tim da mi se stomak nesto pokarabasio, eto to je relativno novo. Nesto mi varenje bas ne ide od ruke, a obicno mi to nije nikada bio problem. Nekako sta god da pojedem, osecam se kao pola kg cvaraka da sam se najela, tesko onako.

Uhhh... cekam petak... pa da vidim sta cu... user posted image

Direktna veza do poruke: 2085
4.10.2010 16:19:41   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Malecka074

Jesam. Posle 17h ce biti. Ali ja sam danas najmanje 5 puta povratila. Jao...grozno se osecam. Sad ce mm doci po mene, pa ako opet povratim idem u hitnu...jer ovo nije dobro...user posted image

Ako si trudna to je normalno...

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 2086
4.10.2010 18:10:11   
iva80
Zelim samo jedno da pitam -  posto su generalno znaci rane trudnoce kao i pred menstruaciju, da li tu spada i ziganje/probadanje jajnika (kao i da zatežu)?
Thanks!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2087
4.10.2010 18:11:45   
Nensi*
Da,mene je boluckao stomak...

< Poruku je uredio nensi27 -- 4.10.2010 18:12:46 >

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2088
4.10.2010 18:13:56   
iva80
Ja takav osecaj imam pozadi -  donji deo ledja, a jako malo stomak....

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2089
4.10.2010 18:50:09   
Nensi*
Pa kod svake zene je drugacije,i vrlo su slicni simptomi i za user posted image i za user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2090
4.10.2010 21:33:32   
sweet insanity
Ja povremeno imam isti osjecaj kao i da cu dobiti menstr. i da, grudi su mi osjetljive postale vec i prije nego sam mislila da cu dobit menstr i nakon evo 11 dana kasnjenja

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2091
5.10.2010 12:49:18   
jovana j
Malecka ej,

IZVINI sto ti ''maznjavam'' post, ali citam ovo i tacno bi ja ovog trenutka isto napisala!!! Zato moram da ti ga maznem i da ga prekopiram, jer je momentalno ovo sto si ti napisala onda, moje trenutno stanje. user posted image

Pozdrav, drage moje čekalice! Ima li sta novo? Ja sad osecam simptome bas kao pred user posted image , cini mi se da cu svakog trena dobiti. Ali nadam se da necu...user posted image
Za neka 3-4 dana ako veštičara ne dodje, uradicu test.
Ljubim vas punooooo i zelim nam svima user posted image !

Direktna veza do poruke: 2092
5.10.2010 12:51:06   
jovana j
Imam i jos nesto da dodam,
vrhovi mojih bradavica su poprimili neku tamnu boju po ivicama, a tamno crvenu po vrhovima. user posted image I same bradavice su onako poprilicno uvecane...

Ljubim sve i pozdravljam....

IZVORNA PORUKA: jovana j

Malecka ej,

IZVINI sto ti ''maznjavam'' post, ali citam ovo i tacno bi ja ovog trenutka isto napisala!!! Zato moram da ti ga maznem i da ga prekopiram, jer je momentalno ovo sto si ti napisala onda, moje trenutno stanje. user posted image

Pozdrav, drage moje čekalice! Ima li sta novo? Ja sad osecam simptome bas kao pred user posted image , cini mi se da cu svakog trena dobiti. Ali nadam se da necu...user posted image
Za neka 3-4 dana ako veštičara ne dodje, uradicu test.
Ljubim vas punooooo i zelim nam svima user posted image !

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2093
5.10.2010 12:54:43   
iva80
IZVORNA PORUKA: jovana j

moje trenutno stanje. user posted image

Ej, nemojmo da smo tuzne!!!!!! Ako i dodje veštičara (a neće!!!) idemo opet na mućkanje i loš lepše mešenje! I imajmo pozitivne energije- jer sa pozivnim mislima možemo izazvati pozitivne stvari!!!!!
Glavu gore i, kao sto je neko ovde jednom i rekao, TRUDNE SMO DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO  user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2094
5.10.2010 13:30:22   
Malecka074
Jovana, samo kraduckaj...user posted image
Ja cu samo reci...opusteno...sta god da bude...Moramo misliti pozitivno!
Ljubac za sve!user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2095
5.10.2010 13:41:39   
jovana j
Ljubac i od mene !!!!! user posted image user posted image user posted image

Jovana, samo kraduckaj...user posted image
Ja cu samo reci...opusteno...sta god da bude...Moramo misliti pozitivno!
Ljubac za sve!user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 2096
5.10.2010 13:52:25   
Anoniman
Glavu gore i, kao sto je neko ovde jednom i rekao, TRUDNE SMO DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO  user posted image

[/quote]
hahaha...ovo mi se mnogo svidja! trudne dok se ne dokaze suprotno user posted image  evo, ja muckam tek 3-4 dana, a vec pocinjem da umisljam simptome user posted image

(odgovor članu iva80)
  Direktna veza do poruke: 2097
5.10.2010 14:05:11   
Crvenkapa85
mi raduckamo od avgusta.....pa sad sta nam Bog da......ako je vreme doci ce....ako nije,opet ce doci......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2098
6.10.2010 12:21:18   
maslackic
evo mene prvi put,Moram da vas pitam da li vam se desilo da cela dva meseca ne dodje vestica da nije user posted image ?meni se desilo,gin. kaze da je od prevelike zelje i da sam sama nesvesno odlozila,,,nikakvih problema nema, Ali da li je moguce da sam svojim umisljanjem uspela da mi ne dodje vestica???user posted image  

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 2099
6.10.2010 12:25:17   
Crvenkapa85
sve je moguce draga,kao sto neke zene zatrudne a dobijaju vesticu redovno bar 4 meseca

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here