|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
7.10.2010 16:22:29   
majared
Glavu gore devojke, evo da nas odmah zapljunem za novembar                   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2126
7.10.2010 17:52:08   
iva80
Evo, i ja da se zapljunem za Novembar!!!  user posted image
user posted image    user posted image   user posted image

do sledeceg kuckanja.... user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2127
7.10.2010 18:43:26   
Malecka074
Nedajte se, zene! Vise srece drugi put!user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas!

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2128
7.10.2010 18:47:10   
jovana j
Ajde

pu, pu, pu za Novembar!!!

p.s. Ja resila da od sutra pratim bazalnu, mozda meni nije ovulacija na sredini... ajd videcemo... user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2129
7.10.2010 21:35:43   
jovana j
Malecka,
hvala ti na podrsci!!! Jesam se malo skenjala naravno, ali glava je vec gore!!! user posted image
Ja se udajem na leto, tako da nije nikada kasno!!! user posted image
Tebi drzim palceve!!!

LJUBIM SVE PUUUNO, PUUUUUNO!!!!! user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Malecka074

Nedajte se, zene! Vise srece drugi put!user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas!

Direktna veza do poruke: 2130
7.10.2010 21:38:21   
jovana j
Ej Ivcice,

Neka. Neka je ovako za sada, bez brige bice to sve super!!! user posted image nekako, pored svega, ja se ne brinem uopste, nemam neki los osecaj... Samo napred i samo pozitivno!!!
''kakve su ti misli, takav ti je i zivot'' to je rekao Marko Aurelije, i to je tako tacno!!! user posted image
Zato misli pozitivno i pisemo se i dalje!!!

puuuuno poljubaca!!! user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2131
8.10.2010 9:27:23   
majared
Dobro jutro devojke,
Samo da javim - ništa od moje user posted image . Odem sinoć da se istuširam kad vidim da sam dobila user posted image  (kad bolje razmislim beše 12 i par minuta - petak. grrr).

Kuckamo se u novembru a u do tada ostaje nam da budemo vredne.

I za kraj evo poruke od MM kad sam mu rekla za user posted image :

''Desiće se da ne dobiješ i to čemo želeti narednih meseci... vreme je za bebe''.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2132
8.10.2010 12:07:47   
Malecka074
Majo, glavu gore... Idemo dalje... user posted image I drzi se za muzica...hihihihihi...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2133
8.10.2010 21:46:19   
majared
Sinoć krenula ali danas ceo dan ništa od moje user posted image . Grrrrrr. Ako ne krene ljudski kupujem test

Direktna veza do poruke: 2134
8.10.2010 22:03:38   
impulsivna
Želim ti user posted image user posted image

Koristimo lekovito dejstvo pozitivnih misli i Bog će biti sa nama.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2135
8.10.2010 22:54:50   
Malecka074
Drzim fige za user posted image user posted image

(odgovor članu impulsivna)
Direktna veza do poruke: 2136
10.10.2010 19:39:42   
majared
A na testu šipak user posted image . Jedna crtica i veliko razočarenje. Već sam se zapljunula za novembar, samo još da dobijem. Brine me što user posted image  nije ni u najavi (bez ikakvih simptoma). Nadam se da nisam zaradila neki hormonski poremećaj. Još mi samo  to fali u životu.

Direktna veza do poruke: 2137
10.10.2010 20:06:32   
Anoniman
ne brini, sigurno ces ili dobiti user posted image  ili ugledati user posted image , mozda je jos uvek bilo rano.

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 2138
10.10.2010 22:14:27   
Malecka074
Strpi se jos...kao sto Ksena rece ili ce stici user posted image ili ces ugledati na sledecem testicu user posted image . Pokusaj se malo opustiti...user posted image
Kiss!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2139
10.10.2010 22:25:48   
jance
IZVORNA PORUKA: majared

A na testu šipak user posted image . Jedna crtica i veliko razočarenje. Već sam se zapljunula za novembar, samo još da dobijem. Brine me što user posted image  nije ni u najavi (bez ikakvih simptoma). Nadam se da nisam zaradila neki hormonski poremećaj. Još mi samo  to fali u životu.

jel ti neka prehlada mozda u toku? ili si imala neki veci stres u poslednje 2 nedelje? to ume da ispomera user posted image  malo. barem je meni.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2140
12.10.2010 20:09:27   
borjana
Cao svima,
i ja imam problem.Pijem utrogestan i user posted image mi kasni 2 dana.Radila sam test sa trakom i nista,uradila sam i beta hcg i tamo nista,nemam nikakve simtome da trebam da dobijem,uvek dobijam redovno od prvog dana.A imam simptome za trudnocu,porasle mi grudi a ne bole me,gladna sam na svakih 20 min,cesto idem u wc.Iste takve simptome sam imala i kod prve trudnoce,sa kojom sa na zalost imala spontani.
Da li je rano za testove,ovulacija mi je bila negde 9-10 dana(17 oktobra),i plus sam pila KLomifen.
Da li hoce od utogestana da se produzi ciklus.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2141
13.10.2010 10:59:34   
dejana007
borjana, ja mislim da si preuranila sa utrogestanom. Meni jedva dali utrogestan i to posle 2 pozitivna testa i povisenog hcg-a. U samom uputstvu pise da utrogestan odlaze ciklus.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu borjana)
Direktna veza do poruke: 2142
13.10.2010 23:09:33   
tijatija
Ja sam utrogrestan pila po preporuci doktora od 6 do cinime 14 nedelja trudnoce , neznam da se utrogestan prije pre trudnoce.

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2143
14.10.2010 20:16:52   
borjana
Meni je doktorka prepisala odmah posle ovulacije.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2144
14.10.2010 20:21:22   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: borjana

Cao svima,
i ja imam problem.Pijem utrogestan i user posted image mi kasni 2 dana.Radila sam test sa trakom i nista,uradila sam i beta hcg i tamo nista,nemam nikakve simtome da trebam da dobijem,uvek dobijam redovno od prvog dana.A imam simptome za trudnocu,porasle mi grudi a ne bole me,gladna sam na svakih 20 min,cesto idem u wc.Iste takve simptome sam imala i kod prve trudnoce,sa kojom sa na zalost imala spontani.
Da li je rano za testove,ovulacija mi je bila negde 9-10 dana(17 oktobra),i plus sam pila KLomifen.
Da li hoce od utogestana da se produzi ciklus.

meni je dr. jednom prepisao utrogestan i da produzio mi se inace redovan ciklus i on izaziva te simptome trudnoce user posted image

(odgovor članu borjana)
Direktna veza do poruke: 2145
14.10.2010 20:35:22   
dejana007
o.k, on moze da se pije odmah posle O, ali ako je beta niska, dakle nema trudnoce. znam da i devojke koje su na programu za vantelesnu cesto dobiju utrogestan ali rade betu posle 15 dana, ako je niska to sto pije utrogestan samo odlaze ciklus. a posto je to progesteron, normalno je da bole grudi

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 2146
18.10.2010 13:01:51   
maslackic
izgleda opet imam probelm u glavi,trebalo je da stigleuser posted image   u petak,ali nista,samo 1.10 nismo pazili i rekla sam da necu da dizem frku,posle poremecaja koji sam po recima  gin sama izazvala prevelikom zeljom. mm i ja smo rekli da cemo sacekati par meseci pa nastaviti sa pokusajima da bi se sve sredilo ali taj dan nismo vodili racuna. i sad treci dan kasnjenja necu da radim test...cekam...citam sta pisete...samo me grudi bole sa strane,i jako me zabole jajnici kad ustanem posle sedenja i lezanja,i sad imam i temperaturu...opet mi se pricinjava...user posted image cekam jos nedelju dana i radim test user posted image zelim vam svimauser posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2147
18.10.2010 13:09:03   
sonyasha
Ako ti je za utehu, ima nas još koji smo ovih dana u totalnom ludilu i tripovima.user posted image user posted image user posted image
Ja sam juče radila test i pokazao jednu crticu, ali to me ne sprečava da nastavim sa teškom paranojom, sve kao radila sam prerano.user posted image
Pritom me mnogo bole grudi - ne prestaju i imam 37,1 već 15 dana...svi znaci su tu a test negativan, stvarno ću da poludim....user posted image user posted image user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 2148
18.10.2010 13:18:15   
maslackic
hvala ti puno, Skroz sam siznula iako sam rekla da necu ni da mislim o tome. Koliko ti kasni?navijam zauser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2149
18.10.2010 13:40:01   
jelena038
IZVORNA PORUKA: sonyasha

Ako ti je za utehu, ima nas još koji smo ovih dana u totalnom ludilu i tripovima.user posted image user posted image user posted image
Ja sam juče radila test i pokazao jednu crticu, ali to me ne sprečava da nastavim sa teškom paranojom, sve kao radila sam prerano.user posted image
Pritom me mnogo bole grudi - ne prestaju i imam 37,1 već 15 dana...svi znaci su tu a test negativan, stvarno ću da poludim....user posted image user posted image user posted image
povisena temperatura ne znaci nista, jer je od ovulacije stalno povisena, posebno ta koja je merena preko dana. bazalna se meri samo ujutru, svaki dan ciklusa, da bi mogla da bude neki pokazatelj. i tek dan pred menzis padne, tako da, ako hocete da merite temp. morate to da radite jako ozbiljno i redovno, u suprotnom nema blage veze sa simptomima. imate puno o tome po forumu, i od srca svakoj zeni savetujem da bar tri ciklusa isprati svoju temperaturu, stvarno se mnogo nauci o svom telu. ja sam je merila vise od pola godine i sad tacno znam koje ziganje znaci sta, kakva sluz je u kom delu ciklusa i sve ostalo. mnogo je bolje upoznavati svoje telo par meseci, nego pitati druge o vlastitim simptomima, jer je svacije telo drugacije i simptomi kod razlicitih ljudi znace razlicite stvari.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here