|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
6.10.2010 12:51:40   
sonyasha
Na žalost i meni se to desilo, pa sada svima kažem da sam umesto bebe napravila hormonski poremećaj, pa sam povrh svega i na hormonskim tabletama da se vratim u normalu user posted image
Mozak je čudo user posted image
Cilj je da se isključiš i što više mutiš a što manje razmišljaš i doćiće i nama naše user posted image ! user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 2101
6.10.2010 13:07:28   
Crvenkapa85
ja sam isto imala poremecaj pa sam dobila 14 avg,pa 31 avg,pa 22 sept.za poslednji datum su mi na uz rekli trudnoca i na kraju prc,nista od toga

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2102
6.10.2010 13:17:34   
jovana j
Maslackic,
ja imam drugaricu koja u proseku dobije menstr. 8 do 10 puta godisnje. Redovno joj se desava da joj preskoci po koji mesec. Do pre nekoliko godina se uzasno znala natripovati da je trudna, ali sada kada zna kako to kod nje ide, sada je opustena skroz.
A meni je jedna dr. ginekolog rekla da je najvaznije da dobijes mens 4 puta godisnje, ispod toga vec ne valja, ali da dobijes 4 puta samo godisnje je ok.
E sada nisam ti ni ja neki strucnjak, ali eto ako sam pomogla drago mi je.

IZVORNA PORUKA: maslackic

evo mene prvi put,Moram da vas pitam da li vam se desilo da cela dva meseca ne dodje vestica da nije user posted image ?meni se desilo,gin. kaze da je od prevelike zelje i da sam sama nesvesno odlozila,,,nikakvih problema nema, Ali da li je moguce da sam svojim umisljanjem uspela da mi ne dodje vestica???user posted image  

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 2103
6.10.2010 14:30:14   
iva80
   Ja prosto moram da napisem jos koju, a onda me nece biti ovde dok ne saznam...ono iscekivano...
  Pisala sam ovih dana, sa vecinom se poklapaju simptomi (mada je sve individualno).... ali od danas kao rukom odneseno! Nemam vise bolove u ledjima tj krstima, grudi su i dalje uvecane i to je to, a gasovi se smanjili. Ja kada treba da dobijem, zavijaju i stomak i ledja ( NEtreba da dobijem prekosutra), a kao sto vec rekoh, danas se osecam kao da se zavrsila.
  I ajd sad.... user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2104
6.10.2010 14:33:11   
jovana j
Ja moram da ti kazem da se ja danas osecam isto odnosno slicno kao ti.
Grudi danas manje bole, definitivno manje od prethodnih 2 nedelje user posted image , a osecaj u donjem stomaku mi je kao da cu da dobijem svaki cas. A meni nece doci ranije,
tako da mozda ta vesticara i dodje u petak... hmm?

Tako da... videcemo.... user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2105
6.10.2010 14:35:14   
iva80
Koliko primecujem, mnogo je nas koje cekamo ovaj petak! sta li je u ovom petku?!? user posted image
ALI BIĆEEEEEE, BIĆEEEEEEEE!!!!!!!! VALA MORA DA BUDEEEEEEE!!!!!!   user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2106
6.10.2010 20:28:48   
tijatija
ja sam test uradila dva dana pre nego sto sam trebala da dobijem sa prvom trudnocom, a pre toga sam ih radilauser posted image  i bila iznenadjena kad vsam videla user posted image ,na dan user posted image  kad sam trebala da dobijem znaci za dva dana imala sam iste simptome kao da ce da dodje user posted image , ali nistaaaa  od user posted image     user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2107
6.10.2010 20:31:48   
tijatija
 i ja trebam da ne dobijem u petak ali tek tamo za dve nedeljeuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2108
6.10.2010 21:33:58   
jovana j
Tijatija dobrodosla pre svega!!! user posted image

I bravo za taj prvi test!!! Nadam se da ce nas jos ovde biti tvoje sudbine... user posted image

Puuuuno poljubaca i user posted image

IZVORNA PORUKA: tijatija

ja sam test uradila dva dana pre nego sto sam trebala da dobijem sa prvom trudnocom, a pre toga sam ih radilauser posted image  i bila iznenadjena kad vsam videla user posted image ,na dan user posted image  kad sam trebala da dobijem znaci za dva dana imala sam iste simptome kao da ce da dodje user posted image , ali nistaaaa  od user posted image     user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2109
7.10.2010 10:15:31   
iva80
Meni se od jutros pojavio blago roze sekret tj nije ni sekret vec (da izvinete) na papiru ostalo rozikasto  user posted image
Je li neka imala slicnu situaciju?

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2110
7.10.2010 10:26:16   
majared
Ja, ja, jauser posted image . Prvi put kada sam zatrudnela, par dana posle očekivane user posted image , pojavio se sekret sa sukrvicom. Rekoh najzad (jer me je baš mučilo), stavim dnevni uložak, kad sutra ništa. Sačekam par dana i op - iznenađenje user posted image . Nažalost, posle toga je usledio pobačaj ali to je priča za neko drugo mesto.
Držim fige, javi šta je bilo.
Izvini nisam ispratila sve što ste pisale. Kad treba da dobiješ? Kad ćeš raditi test???

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2111
7.10.2010 10:32:32   
iva80
Vratila si mi smesak na lice. user posted image      Sutra NEtreba da dobijem  user posted image
Za test cu ipak sacekati da mi kasni, jer ovako pozurim (do sada mi se to desavalo) i onda se rastuzim. 

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2112
7.10.2010 10:46:38   
majared
Ja sam uradila test juče na poslu. Iako smo pazili ovaj mesec zbog pobačaja nisam izdržala. Naravno da je bio negativan, ali pošto nije bila prva jutarnja + uzela sam trakicu, nadam se dok ne dobijem. Inače prošlog meseca sam dobila 34 dan  (prvi put posle pobačaja, odnosno 04.09.) i po kalendaru ovulacije trebalo bi da dobijem 8. (juuuuu, pa to je petakuser posted image ) ali sam se nadala da će biti 02.10. (28. dan) ili bar 4.10. (30.dan) a ja još čekam.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2113
7.10.2010 10:50:26   
Crvenkapa85
IZVORNA PORUKA: tijatija

i ja trebam da ne dobijem u petak ali tek tamo za dve nedeljeuser posted image
cekao onda zajedno taj petakuser posted image ,kad ce taj petak

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2114
7.10.2010 11:15:24   
iva80
Jovana J, kako si ti od jutros tj danas?! Vejiki pozdrav!

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2115
7.10.2010 11:18:04   
Malecka074
Jao, jao...taj petak!user posted image
Iva80, i ja sam imala taj rozikavi trag na papiru, bas sam spominjala ovde. 2-3 dana, ali bas oskudno. I ja sam mislila da cu svaki cas da dobijem, ali jos nisam.
Na testovima crtice blede, beta niska, ali....cemo da vidimo...u PETAK da li ima nesto novo i da li ide na bolje!
Ljubac...user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 2116
7.10.2010 11:21:00   
impulsivna
Iva80,meni je tako bili pred menstr.prošlog meseca.user posted image To roze... ja mislilauser posted image Kad ono za dva danauser posted image

Koristimo lekovito dejstvo pozitivnih misli i Bog će biti sa nama.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2117
7.10.2010 11:24:11   
impulsivna
Moj savet je da se nikada ne nadamo dok ne kasni tri,cetiri dana,pa onda kupiti test i uraditi.Po nama svaki mesec smo trudne,a to su samo stresovi.

Koristimo lekovito dejstvo pozitivnih misli i Bog će biti sa nama.

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2118
7.10.2010 11:33:10   
Malecka074
Tacno, impulsivna. I ja sam bila nestrpljiva...jos sam i super...jer zene kupuju testove vec 7-8 dana posle eventualnog zaceca. I ako se porani, razocarenja...
Nekako treba ne misliti previse...nego zaposliti misli necim drugim...da vreme brze prolazi...I kad bude kasnila bar 7-8 dana onda uraditi test.
No...tesko se urazumiti!user posted image

(odgovor članu impulsivna)
Direktna veza do poruke: 2119
7.10.2010 11:52:03   
majared
Teeeeeeeškouser posted image .
Za mene su user posted image  prošli put bile pravo iznenađenje, nismo išli ciljano na bebu već je bila opuštena varijanta i bila sam u fazonu nema šanse da sam zabebila. I tad se i desilo

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2120
7.10.2010 12:33:48   
jovana j
Ej drage moje, Iva,

Meni sta ja znam? Imam utisak da user posted image stize i da je to to za mene. Nisam jos dobila doduse, ali od sinoc imam neki onako svetlo braonkasti trag (da izvinite!!!) na gacicama, a od jutros i na toa.papiru. Sinoc sam imala 37,1 temp. sto znaci da je opala i eto. user posted image
Hmmm, user posted image kad dobijem dobila sam i to je to. Javljam vam kad sam user posted image ...

Ljubim sve puuuuno!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2121
7.10.2010 13:20:41   
Malecka074
Jovana, nemoj unapred da se razocaravas. Naravno, ni ne nadaj se previse... Sad pokusaj da se ne opterecujes mnogo...nego reci: Sata bude...bude...
A ja drzim fige da bude user posted image . A ako se desi da ne bude onda mnogo muckanja i cekamo iduci mesec!
user posted image
Cmokic!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2122
7.10.2010 14:41:59   
jovana j
Malecka draaaaga,
user posted image je kod mene ipak dosla ovaj cetvrtak... nisam ni petak docekala. Dobro je sto nisam pozurila da kupim test, ipak sam kontala da cu da cekam petak ili sub.
Ali dobro je... inace, resila sam da pocnem da pratim bazalnu, jer pre par godina kada sam ostala trudna, neplanirano, pa sam morala na zalost da abortiram,
tada sam ostala trudna 2 dana posle menstr!! Tako da, ja nemam pojma da li se ta ovulacija jednostavno tako setka kod nekog, ili ???
Ljubac veliki i drzim Tebi palceve najiskrenije!!!!! Za mene vise srece dr. put!!! user posted image
Odoh ja user posted image drzim casove klavira nekoj decurliji... user posted image
IZVORNA PORUKA: Malecka074

Jovana, nemoj unapred da se razocaravas. Naravno, ni ne nadaj se previse... Sad pokusaj da se ne opterecujes mnogo...nego reci: Sata bude...bude...
A ja drzim fige da bude user posted image . A ako se desi da ne bude onda mnogo muckanja i cekamo iduci mesec!
user posted image
Cmokic!

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2123
7.10.2010 16:10:49   
Malecka074
Jovana, bas mi je zao!user posted image No, gore glavu! Drugi put vise srece!user posted image
Saljem ti bezbroj poljubaca...Pokusaj da ne budes tuzna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2124
7.10.2010 16:13:50   
iva80
IZVORNA PORUKA: jovana j

Malecka draaaaga,
user posted image je kod mene ipak dosla ovaj cetvrtak... nisam ni petak docekala. Dobro je sto nisam pozurila da kupim test, ipak sam kontala da cu da cekam petak ili sub.
Ljubac veliki i drzim Tebi palceve najiskrenije!!!!! Za mene vise srece dr. put!!! user posted image
Odoh ja user posted image drzim casove klavira nekoj decurliji... user posted image

Cmokic!

JOVANA JA NEMAM RECI!!!!! SELA SAM DA BIH NAPISALA ISTE RECI KAO I TI - I JA SAM DOBILA PRE PAR SATI! LOL! Prosto moram da se nasmejem, jer od pre nekoliko dana koliko mogu da primetim iste. ali bukvalno iste stvari su nam se desile po pitanju ciklusa! user posted image A pritom smo i koleginice...i ja radim u prosveti ....LOL!!!!
DA SMO MI SVE ZIVE I ZDRAVE I BICE...MORA DA BUDE!!!!!!!!   user posted image   user posted image   user posted image
LJUBAC SVIIIIMA!  user posted image

< Poruku je uredio iva80 -- 7.10.2010 16:14:26 >

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here