|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
21.10.2010 20:33:22   
Jovanchica
imam jedno pitanje samo :) da li neka devojka zna da li progesteron utice na ovulaciju? pila sma cyclo prgynovu i odnos je bio nakon druge smedje tablete tj nakon drugetablete progesterona :) ako neka zna da lie moglo doci do oplodnje neka mi odgovori ::))) hvala unapred :)

Zelimo bebu :)

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2176
22.10.2010 12:36:20   
suncica82
Pozdrav svima user posted image
Nekih 10-ak dana pre M imam lepe,cvrste,malo bolne grudi. Dan dva pre nego sto treba da dobijem one se vrate u normalu i onda znam da je user posted image  blizu. Ovaj put nije bilo tako i odmah sam znala da je to to. Posle dva dana kasnjenja M uradila sam test.Odmah je pokazao user posted image  
Dakle,meni je prvi znak bio:bolne i otecene grudi.
U utorak idem kod doktora da mi to potvrdi.Nadam se da ce sve biti ok.

(odgovor članu Jovanchica)
Direktna veza do poruke: 2177
22.10.2010 18:10:01   
jance
hoce suncice, nebrini se... cestitam user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 2178
22.10.2010 18:33:53   
jelena038
cestitam i ja user posted image user posted image user posted image

(...kojoj kasni jedan dan, grudi ne prestaju da bole, nit splasnjavaju, a NE SMEM ovaj mesec da ostanem trudna! user posted image )

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2179
22.10.2010 18:45:52   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: jelena038

cestitam i ja user posted image user posted image user posted image

(...kojoj kasni jedan dan, grudi ne prestaju da bole, nit splasnjavaju, a NE SMEM ovaj mesec da ostanem trudna! user posted image )
jeco ti me brines  sada jeste li mutili kritcnih dana user posted image ?

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 2180
22.10.2010 20:06:47   
jelena038
nego sta smo! ko je mogao da pretpostavi da cu pet dana posle ovulacije da nastradam, prvo od gripa, a onda i od upale pluca.. user posted image ako mi verujes, puna kuca testova, inace ga radim na 10. DPO kolko sam uvek nestrpljiva, a sad ne smem, sve se bojim..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 2181
22.10.2010 21:29:42   
sunce ***

nego sta smo! ko je mogao da pretpostavi da cu pet dana posle ovulacije da nastradam, prvo od gripa, a onda i od upale pluca.. user posted image ako mi verujes, puna kuca testova, inace ga radim na 10. DPO kolko sam uvek nestrpljiva, a sad ne smem, sve se bojim..
ipak uradi bolje da znas koji ti je dc?

Direktna veza do poruke: 2182
22.10.2010 21:34:55   
jelena038
27. ranije sam dobijala na 27-28 dana, ali poslednja tri ciklusa su mi bila 26. al evo, prolazi i 27. a od nje nista!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 2183
22.10.2010 21:39:37   
sunce ***

27. ranije sam dobijala na 27-28 dana, ali poslednja tri ciklusa su mi bila 26. al evo, prolazi i 27. a od nje nista!
Uradi test kada ga vec imas tako se samo nerviras i stvaras sebi pritisak,znaces na cemu si a i ako si user posted image sve to sto si radila i pila ne mora sa sigurnoscu da smeta user posted image

Direktna veza do poruke: 2184
22.10.2010 21:44:45   
jelena038
jooooooj.. da bar ove dve krmache hoce da prestanu da bole, znala bih da je sve ok..ako ne prestanu do ujutru, uradicu test.

< Poruku je uredio jelena038 -- 22.10.2010 21:45:24 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 2185
22.10.2010 22:16:10   
oljaa
Suncice, cestitam i ja....user posted image user posted image user posted image
Jelena, i ja imam slican problem...Menstruacija dolazi na 25, 26 ili 27 dan...Danas 28. i od nje ni traga ni glasa, a ne sjecam se da mi je ikada prije kasnila.Grudi ne bole, ni jajnici takadoje, a inace pred menstruaciju me bole....Ne znam sta da mislim...user posted image user posted image
I da, radila sam test 25. dan poslije prvog dana posljedne menstruacije i bio je negativan...user posted image user posted image user posted image
Ono, ne znam uopste da l' da se nadam necemu...user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2186
23.10.2010 12:34:45   
tatjan@
Evo i ja da se ubacim :)
Jelena kod velikih prehlada ovulacije se cesto pomere, pa i vestica moze da kasni.. a ja sam u prvoj trudnoci bila prehladjena ceo prvi trimestar, pila i antibiotike, brufen i pressing cak i pre nego sto sam saznala da sam trudna (uzasno me boleo zub jedno pet dana, progutala sam celu kutiju brufena) i nista, bebac ziv, zdrav (da kucnem u drvo). Pa nisi heroin ubrizgavala user posted image
Samo ti uradi test, pa daj Boze da si trudna, da slavimo user posted image

Suncice cestitam!!user posted image user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu oljaa)
Direktna veza do poruke: 2187
23.10.2010 12:36:35   
jelena038
napisala sam u crticama, ipak mi je malo procurelo. mirnija sam, stize krmacha.. hvala ti! user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2188
23.10.2010 14:49:59   
oljaa
Joj, Tatjana, odmah mi je lakse...I ja sam ovaj mjesec bila prehladjena i nema sta nisam pila.Menstruacija ne dolazi, pa se sve nesto bojim, ukoliko sam trudna, da se ne iskomplikuje sto zbog tih tableta...user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2189
23.10.2010 15:08:11   
tatjan@
Jelena pa dobro i tako, i sledeci mesec se cuvaj pa u nove pobede :)))

Oljaa ako ispadne da si trudna ti u svakom slucaju reci svom ginekologu sta si pila, pa ce ti on reci da li je opasno. Meni je moj rekao da to sad nema veze sta sam pila, vreme ne mogu vratiti a UZ-om on lepo prati da li bebica napreduje kako treba.
Malo sam se salila sa Jelenom u vezi heroina, ali kad ovako pogledas i narkomanke i alkoholicarke i ulicarke radjaju decu, pa jos ispadnu zdravija od ovih nasih sto ih cuvamo pod staklenim zvonom.
Mislim da se spontani najcesce desava kada jajna celija ili spermatozoid u startu nisu dobri, znaci genetski.. sto opet ne znaci da se ne treba cuvati, sad kad znas da mozes biti trudna nemoj vise nista da pijes sto nije preporucljivo u trudnoci dok ne dobijes user posted image ..a mozda i narednih 9 meseci user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu oljaa)
Direktna veza do poruke: 2190
23.10.2010 18:07:29   
oljaa
Hvala, draga!
Evo i sad imam temperaturu, ali ne uzimam nista...Ukoliko budem trudna odoh kod dr i sve cu mu lijepo objasniti...Hvala ti...Pozzzz....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2191
23.10.2010 21:21:59   
tatjan@
Mozes uvek paracetamol (febricet, panadol ), to je dozvoljeno a spusta temperaturu, jako visoke temperature nisu dobre za trudnocu. Naravno u dozvoljenim kolicinama. Meni kad prodje ovulacija od lekova pijem jedino paracetamol (inace ne mogu da trpim neke bolove, analgetike pijem i preventivno user posted image )

(odgovor članu oljaa)
Direktna veza do poruke: 2192
25.10.2010 16:45:27   
Volta
Ćao,nova sam! Ovoga puta mi se dešava nešto neuobičajeno.Uvek su mi pred user posted image grudi čvršće nego inače,onda malo splasnu i ja dobijem.Ovoga meseca(sutra je dan D),toliko su bolne i čvrste kao od čvrste gume.Ili jeuser posted image ili hormonsk poremećaji,mada me ništa ne boli i uvek dobijam na 32.dan.Ima li neko ko deli moje iskustvo i sta je na kraju bilo?

NAGRADE NE POSTOJE ZA PROSEČNE REZULTATE! LJUDIMA TREBA SUPROTSTAVITI DIPLOMATIJU,ZBIVANJIMA VEŠTINU!

Direktna veza do poruke: 2193
25.10.2010 16:48:22   
Volta
Možda je bitno da naglasim da mi se  ranije desavalo da mi u pms danima grudi čas oteknu čas splasnu i osećam promene oko 7,8 dana pred user posted image . sada su stalno jako napete i tek tri dana preduser posted image   Ima li neko neko mišljenje o tome?

NAGRADE NE POSTOJE ZA PROSEČNE REZULTATE! LJUDIMA TREBA SUPROTSTAVITI DIPLOMATIJU,ZBIVANJIMA VEŠTINU!

(odgovor članu Volta)
Direktna veza do poruke: 2194
25.10.2010 16:52:58   
Volta
Gdeeeee steeeuser posted image ???

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2195
25.10.2010 18:44:23   
Shishica
Ne opterecuj se toliko.. moze svaki put drugacije da ti bude..ali moze i trudnoca.. ma samo opusteno i bez sekiracije user posted image

Nikad ne znamo, ali lepo je da see uvek nadamo user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Volta)
Direktna veza do poruke: 2196
25.10.2010 20:23:14   
jovana j
Malecka cao!!!

Pa gde ste vi sve nestale??? Znam da se negde dopisujete, ali ne mogu da vas nadjem, mislim to gde tece razgovorancija user posted image
Kako si ti inace, sta bi sa svim onim na kraju?
Ja sam skroz bila preopterecena kojekakvim obavezama kojima ne zelim ni samu sebe da gnjavim, a kamoli nekog ovde... user posted image
Uglavnom da svratim da vidim sta se desava pa i da cestitam novim trudnicicama!!! :)

Mi muckamo onako, kada nam dodje. Ja sam preterala i preopteretila svoj mozak potpuno prosli mesec, i nekako ne zelim to sebi da ponavljam.... bice, dace Bog, onda kada bude trebalo .. nekako znam.. user posted image

Puno poljubaca i tebi i svim devojkama ovde i hajde da bude puuuno, puuuuuno user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2197
25.10.2010 20:47:35   
mamica82
Volta, nemoj uopšte da razmišljaš o simptomima, da li su ti čvršće grudi ili ne, da li češće piškiš, da li ti je muka itd. Ja u prvoj trudnoći nisam na početku imala ama baš nikakve simptome, na dan kada sam trebala da dobijem uradila sam test i to je to. Simptomi su došli kasnije ( do 12. nedelje sam dušu ispovraćala). Uživaj!!!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2198
26.10.2010 3:06:08   
Lana@
Pozdrav svima!
Novi sam clan na forumu. Citala sam tekstove na ovom forumu koji su mi se ucinili interesantnim, pa sam odlucila da vam se pridruzim i upitam za savjet. Imam 33 godine, kcerku od 11 godina i jako bih voljela imati jos jednu user posted image . Prije 2 mjeseca sam izvadila spiralu koju sam imala nekoliko godina i tada mi je doktorica uradila kompletan ginekoloski pregled (papa test, vag. ultrazvuk) i sve je bilo u redu. Prva menstruacija nakon vadjenja spirale je bila uredna, medjutim ovaj mjesec je kasnila 11 dana i trajala samo jedan dan uz jake bolove. Test na trudnocu sam uradila dan nakon tog krvarenja i bio je negativan. Ne znam sta mi se desava, uvijek sam imala redovne menstruacije i nikada mi se nije desilo da traju samo jedan dan. Da li je neko od vas imao takvo ili slicno iskustvo? Veliki pozz...

(odgovor članu mamica82)
Direktna veza do poruke: 2199
20.11.2010 6:58:33   
Misica 3
Ovako...par dana su mi se jeli cvarci nenormalno, u zadnjih 10 godina prvi put sam trazila da popijem kolu, bolela me samo desna dojka i bila sam ubedjena da je to od operacije koju sam imala prosli mesec i pre dva dana kad sam krenula na posao mi je bila takva muka da sam jedva izdrzala da ne povratim, ali je brzo prosla. Svemu tome nisam verovala, mislila sam da umisljam. Stomak me bolio bas kao kad treba da dobijem, cak sam i ulozak nosila 2 dana. Juce s posla pravo u apoteku, a uopste nisam htela da kupujem test, ali nesto me vuklo.
Test radila u 12h i na njemu nista...podjem da ga bacim kad user posted image  bas jasne...ostalo pretpostavljateuser posted image

(odgovor članu Lana@)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here