|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
18.10.2010 13:54:25   
sonyasha
@maslackic
Danas tek drugi dan kako ne dolazi user posted image
Ali nada zadnja umire, ko bi ga znao šta će da bude!
I ja se nadam i navijam da je kod tebe user posted image možda se desi baš zato što ste bili opušteniji i niste išli na to user posted image

@jelena038
Merila sam temp. ujutru, i sve radila po ps-u.
Što je najgore znam (mislim da velika većina žena koja je ovde zna) da ništa ne mora ništa da zanči i sve može sve da znači i da je sve individualno...ali je nekada prosto lakše čoveku kada kaže i podeli sa nekim sve to, mislim ta unutrašnja previranja i osluškivanja i nadanja, kada vidi da postoji još neko ko se u istom momentu mnogo slično oseća odmah bude lakše, i onda nabaci osmeh na lice i fura dalje....

Pozdrav ženske!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 2151
18.10.2010 13:57:50   
jelena038
navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2152
18.10.2010 15:37:55   
impulsivna
Samo napred! Ako i ne bude sada,biće neki drugi put! Važno je da će biti!user posted image

Koristimo lekovito dejstvo pozitivnih misli i Bog će biti sa nama.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2153
18.10.2010 17:47:54   
Malecka074
Sonyasha, drzim fige!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu impulsivna)
Direktna veza do poruke: 2154
18.10.2010 20:23:34   
dejana007
i ja se pridruzujem navijanju :-)

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2155
18.10.2010 21:21:07   
biks
Pozdrav svima! Ja sam nova na forumu. MM i ja pokusavamo vec godinu i dva meseca. Osim jedne biohemijske trudnoce pre godinu dana, nismo bili uspesni. Pre dve nedelje sam uradila sve moguce nalaze i negativni su. Jako sam srecna zbog toga i sada sam u iscekivanju muzevih nalaza koji ce biti sledece nedelje. Nadam se da je sve u redu i da je samo problem u mojoj glavi. Prosle nedelje smo bili jako vredni i ja se od srca nadam da smo uspeli. Cekam user posted image krajem oktobra. Nadam se da nece doci. user posted image Cmok svima

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2156
18.10.2010 21:35:51   
impulsivna
Biks ćao! Isti je slučaj i kod mene! Mi od februara ove godine pokušavamo,a jedini problem je velika želja i psihološki pritisak koji smo sami sebi nametnuli!

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 2157
18.10.2010 21:43:38   
impulsivna
Obično horoskopske device imaju taj problem,ali to se da rešiti.Samo polako.Dete će doći kad ono bude želelouser posted image

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 2158
18.10.2010 22:41:40   
Malecka074
Biks, Impulsivna drzim fige da sto pre budete user posted image , a i ja user posted image ... user posted image user posted image

(odgovor članu impulsivna)
Direktna veza do poruke: 2159
19.10.2010 10:59:19   
sonyasha
Ženske, fala na podršci, meni došla user posted image
Baš napisah na crticama, kako mi je temp ostala, a i grudi me idalje bole (uvek prestanu 3 dana pred mecu) baš je blesav organizam teško ga je "pohvatati".
Navijam za vas i držim fige!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 2160
19.10.2010 12:47:31   
Malecka074
Sonyasha, idemo dalje...Drugi put bice bolje!
user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2161
19.10.2010 12:56:31   
sonyasha
Hvala Malecka!!!!! Biće bolje, mora da bude!!!
Stvarno je sve, i dobro i loše, mnogo bolje uz vas ovde user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2162
21.10.2010 11:56:51   
Anoniman
jel imala neka pojacan beli sekret kao znak trudnoce? ne mogu da iscitavam opet celu temu user posted image
meni se danas pojavilo, ali ne izgleda onako kao kad je kandida, znaci skroz je, kako da kazem, tecan, nema nikakvih grudvica. meni se prosli put pojavio takav sekret, ali kasnije, tamo negde u 7oj nedelji i tad mi je rekla dr da je to normalno, da je od hormona. ali sad mi cudno sto se ovako rano pojavilo user posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 2163
21.10.2010 12:44:38   
dobro bice iz bajke
Kseno meni se danas pojavio takav sekret..Bez mirisa beo kao mleko i malo mi je tecniji nego inace..

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2164
21.10.2010 12:47:57   
Anoniman
e, bas tako! upravo kao sto si opisala! nista preterano mnogo, tj. bar ne curi, samo se onako malo pojavilo, mozda ima unutra, ali ne cackam nista. 
prosli put mi se, kao sto sam vec napisala, to pojavilo negde oko 7e nedelje, a posto sam tad svake nedelje maltene odlazila kod dr, onda sam i pitala za to, pa me je umirila - kao to je normalno. ali sad mi cudno. ja sam poslednji put imala 25.9. zato racunam da  mi je jos rano da se testiram, pa me zanima da li je neka to imala pre neocekivaneuser posted image  kao znak.

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
  Direktna veza do poruke: 2165
21.10.2010 12:50:19   
Shishica
Imala sam i ja to kad sam ostala trudna user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2166
21.10.2010 13:01:24   
Anoniman
jel se secas kad ti se pojavilo prvi put?

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 2167
21.10.2010 13:07:27   
dobro bice iz bajke
Kseno meni se ovo prvi put pojavilo danas..Nikad ovo nisam imala.

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2168
21.10.2010 13:09:55   
Anoniman
i meni isto danas. mislim, prvi put sam imala u onoj trudnoci koja je zavrsila spontanim, ali posle spontanog se povuklo.
ali mislila sam i na shishicu, u kom periodu trudnoce joj se pojavilo.

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
  Direktna veza do poruke: 2169
21.10.2010 14:20:56   
Malecka074
Zene, meni je danas 14. dan ciklusa i isto imam taj mlečni sekret. Hm...user posted image Ne znam ni da li mi je bila ovulacija...ne ugledah jos eggwhiteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2170
21.10.2010 14:24:36   
Anoniman
ne znam sta da ti kazem. taj sekret lici malo na kandidu, ali je drugaciji, ne mogu tacno da opisem, ovaj je nekako ujednacen, sav je iste boje i izgleda, dok je kandida (bar kod mene, a cesto se srecemo) malo drugacija, obicno ima nekih kao grudvica, ili je delimicno beo sekret, a delimicno vodenkast, a i ima miris (mada ne uvek).

Direktna veza do poruke: 2171
21.10.2010 14:25:43   
Anoniman
ti si bese imala biohemijsku nedavno ili sam ja to nesto pobrkala?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2172
21.10.2010 15:31:55   
Malecka074
Da...da, imala sam verovatno biohemijsku prosli mesec. Jer mi je beta bila povisena, a i test mi pokazao bledu drugu crticu. A drugi put uradjen test nije prikazao crticu, a taj dan je i stigla user posted image . Zvala sam doktoricu i rekla je da je verovatno bila biohemijska.user posted image
Ja sam ponekad primecivala taj sirasti sekret  i malko je imao neki cudan miris. I cesto su me jajnici boleli, ali kad sam isla napregleda, uvek je bilo sve ok, kao mala upalica i vaginalete sam samo stavljala. Zadnji papa test sam radila pre nekih skoro godinu dana i sve je bilo ok. Tako da se nisam ni opterecivala...
A sad kako pokusavamo da zatrudnimo oko svega se opterecujem i brinem... Nego, da se vratim na ovaj sadasnji sekret...on je bas mlečan, redak i nema miris...
Ne secam se da sam pre primetila takav sekret kod mene. user posted image I da...glava me rastura konstantno vec 7 dana.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2173
21.10.2010 15:44:59   
Anoniman
taj sirkasti sekret je koliko ja znam - kandida. pogotovo ako ima miris.
a ovaj sadasnji - pa mozda su ti zbog te biohemijske malo se uzburkali hormoni? ne znam sta da kazes ijednoj od nasuser posted image

Direktna veza do poruke: 2174
21.10.2010 17:01:07   
Malecka074
Hm...ko zna...Hvala, svakako! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here