|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
25.11.2010 8:48:08   
1zvezdana1
kako se racuna to po jonasu mozes li mi objasniti

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2226
25.11.2010 9:14:39   
Anoniman
zvezdana, imas OVDE temu, sve je objasnjeno.

(odgovor članu 1zvezdana1)
  Direktna veza do poruke: 2227
25.11.2010 11:22:35   
mirjanica
Pozdrav Ivo80! Ja sam simptome pocela da osecam vec 15 dana pred novu menstruaciju, tj. grudi su me jakooo bolele, i inace bole al ne pocnu tako rano! Jajnici su poceli nesto kasnije, a od dana kada sam trebala da dobijem pocelo je da me boli to sto kazes po sredini stomaka! I cim mi je kasnilo 3 dana, uradila sam test! Ja ni sada uopste nisam gladna, nemam ni mucnine mada ne mogu da jedem! Niti mi se spava, cak imam nesanice! user posted image Od simptoma meni je samo uvek vruce i ti povremeni bolovi u stomaku! Izgleda smo sve drugacije, tako da... drzim ti fige da je to to!

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2228
28.11.2010 16:25:37   
Tinuvjela
Cao narodeuser posted image . Meni kasni tri dana. Na dan ocekivane sam vadila betu i bila je 82,0. Medjutim uhvatio me je vikend, tako da tek sutra mogu na kliniku. Test nisam radila, jer hocu do sutra da zivim u ubedjenju da sam mozdauser posted image . Kada sam ga radila pre ocekivane menstruacije  , pokazao je negativno, tako da je i to jedan od razloga zasto ga nisam uradila sada. Ono sto me brine je to da nemam nikakve simptome. Grudi su me bolele do pre tri dana , kada sam trebala da dobijem. Od tada sve manje i manje, gotovo da su prestale, cak su mi bile naduvenije u vreme ocekivane menstruacje. Stomak me zaboli po nekad, a ja se generalno osecam odlicno.
Sta vi mislite, jesam li tudna??user posted image

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 2229
28.11.2010 16:30:38   
Ana RR
Beta ti je dokaz da si trudna user posted image

Evo imaš temu o beti hcg i njenim vrednostima KLIK

< Poruku je uredio Ana RR -- 28.11.2010 16:31:49 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tinuvjela)
Direktna veza do poruke: 2230
28.11.2010 16:39:43   
Crvenkapa85
stizu nove trudnice user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2231
28.11.2010 16:43:59   
Tinuvjela
Sutra , kad odem na kliniku igracu ovakouser posted image user posted image user posted image user posted image , samo da mi kazu ono sto zelim da cujemuser posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 2232
29.11.2010 1:20:50   
nadica82
cao svima. Imam jedno pitanje, da li je neka imala bolne grudi gotovo odmah nakon zaceca, a da je sada user posted image ? Mene grudi bole vise i duze nego sto je to obicno pred menstruaciju. posto na duzinu ciklusa ne mogu da se oslonim, sutra radim test.user posted image

(odgovor članu Tinuvjela)
Direktna veza do poruke: 2233
29.11.2010 7:53:57   
Nensi*
Nadice,dobrodosla user posted image
Mene su bolele grudi uobicajeno,kao i pred M,ali svaki organizam je drugaciji...Zelim ti da sutra ugledas user posted image i javi rezultat user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu nadica82)
Direktna veza do poruke: 2234
29.11.2010 9:23:28   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: nadica82

cao svima. Imam jedno pitanje, da li je neka imala bolne grudi gotovo odmah nakon zaceca, a da je sada user posted image ? Mene grudi bole vise i duze nego sto je to obicno pred menstruaciju. posto na duzinu ciklusa ne mogu da se oslonim, sutra radim test.user posted image

dobro došla user posted image

ja sam taj slučaj... ne baš odmah nakon začeća, ali su me bolele pošteno pre. Recimo da mene bole nekih 4-5 dana pre menstruacije, kad ostanem trudna bole me nekih 10 dana pre
nadam se da ćeš ugledati user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nadica82)
Direktna veza do poruke: 2235
29.11.2010 18:26:07   
jance
a sad jos jedno glupo pitanje..
dali je nekoj od vas simptom bio i zatvor? mislim znam da se javlja u trudnoci, ali mislim da ne bas jako rano ( blago sam neupucena po tom pitanju izgleda)user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2236
29.11.2010 18:29:10   
slavica.
Jance ja ti nisam bas merodavna za ta pitanja,s obzirom da ja svoje user posted image  jos nisam ugledala,ali mogu ti reci da sam na dosta mesta procitala da je to jedan od znakova. Mene zanima da li je moguce da bol u krstima nesto znaci??? Posto sam trebala juce da dobijem,a jos uvek nema ni user posted image  a nema ni ijednog drugog simptoma bilo za user posted image ,bilo zauser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2237
29.11.2010 18:41:08   
New Mom

Jesu mene, da vrištim. Rekla sam bila mm da mi je da otpadnu, samo da to prestane. A počelo je nekih 4-5 dana po začeću, dakle, daleko pre no što je bilo vreme za testiranje.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu nadica82)
Direktna veza do poruke: 2238
29.11.2010 22:04:06   
nadica82
Drage moje, hvala na podrsci!!!!!!!!!!! Jutros sam ugledala user posted image , doduse jedna je bila bledja, ali sam cula da to nije bitno. Odmah sam otisla kod ginekologa, ali nije nista mogla da mi utvrdi (po mom proracunu trebalo bi da sam trudna 20ak dana), pa mi je rekla da se javim ponovo u petak. Nadam se da ce sve biti ok!!! Inace, boli me stomak povremeno kao da ce da dobijem, a i krsta me bole... Kazu user posted image da je to normalno?!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2239
29.11.2010 22:08:49   
magnetic
nadiceuser posted image user posted image user posted image

I nista se ne sekiraj,to su sve slatki simptomi trudnoce,koje sam i ja imalauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu nadica82)
Direktna veza do poruke: 2240
29.11.2010 22:29:30   
nadica82
Hvala, bas sam uzbudjena... Cekam definitivnu potvrdu, da suprug i ja obradujemo drage nam ljude. user posted image Celi dan se cudno gledamo...user posted image Kazi mi, molim te, ima li na ovom sajtu negde da pratis svoju trudnocu iz nedelje u nedelju, nesto kao licni kalendar? I da li ima jos neki dobar sajt?

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 2241
29.11.2010 22:49:55   
nadica82
crvenkapice, molim te pomozi mi kako da dodjem do licnog oznacavanja koliko sam trudna, odnosno sta se desava iz nedelje u nedelju, vidim kod tebe svasta ima kada se stane na "prikaz opisa".

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 2242
30.11.2010 0:24:58   
jelena038
jance, zatvor se javlja odmah, vec u vreme ocekivane trudnoce. ja sam, kad sam bila trudna s milanom, a nisam znala, bila u s.mitrovici na festivalu, smestena u neki djacki dom, u muskom krilu doma i bilo mi je mnogo tesko, imam nastup, zatvor nemoguc, dakle ne mo guc, a ne mogu da prekabulim da sednem na solju, gadilo mi se.. taj skijaski stav i to naprezanje ne bih pozelela nikom. ne znam kako nisam pobacila. kasnilo mi je nekoliko dana, ciklusi bili neredovni, nisam blage veze imala da sam trudna.
cestitam srecnim devojkama! user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu nadica82)
Direktna veza do poruke: 2243
30.11.2010 0:30:25   
Nensi*
Cestitam Nadice user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 2244
30.11.2010 17:45:48   
jance
IZVORNA PORUKA: jelena038

jance, zatvor se javlja odmah, vec u vreme ocekivane trudnoce. ja sam, kad sam bila trudna s milanom, a nisam znala, bila u s.mitrovici na festivalu, smestena u neki djacki dom, u muskom krilu doma i bilo mi je mnogo tesko, imam nastup, zatvor nemoguc, dakle ne mo guc, a ne mogu da prekabulim da sednem na solju, gadilo mi se.. taj skijaski stav i to naprezanje ne bih pozelela nikom. ne znam kako nisam pobacila. kasnilo mi je nekoliko dana, ciklusi bili neredovni, nisam blage veze imala da sam trudna.
cestitam srecnim devojkama! user posted image

e da, hala puno jeco user posted image
necu da se tripujem za bilo sta, al ja nikad, citaj n i k a d u zivotu nisam imala zatvor, i neki osecaj napetosti u donjem stomaku ko sto ga sada imam. da prostite na izrazu meni je bilo dovoljno da popijem gutljaj vode posle jedne case jogurta pa da trcim u wc istog trenutka...a o kupusu da nepricamo...
tako da je ovo definitivno mnogo cudno, i javlja se posle onih mojih bolova na desnoj strani, za koje sam ja zakljucila da su bili simptomi ovulacije.... no videcemo..danas me i malo bolucka stomak i imam taj osecaj napetosti celo vreme... nadam se samo da nije neka upala opet, il da user posted image  planira i ovaj mesec da dodje na 24 danauser posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 2245
30.11.2010 17:48:09   
New Mom

Hvala, bas sam uzbudjena... Cekam definitivnu potvrdu, da suprug i ja obradujemo drage nam ljude. user posted image Celi dan se cudno gledamo...user posted image Kazi mi, molim te, ima li na ovom sajtu negde da pratis svoju trudnocu iz nedelje u nedelju, nesto kao licni kalendar? I da li ima jos neki dobar sajt?

Kalendar trudnoće

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu nadica82)
Direktna veza do poruke: 2246
30.11.2010 18:33:46   
slavica.
Evo drage moje,posto ste mi rekle,da se oglasim i ovde user posted image
Mada ja jos uvek nemam osecaj da se to meni desava,ipak cu vam reci sta se ovih dana desava u mom telu... 28dc su pocela krsta jako da me bole,i to je bilo nesto sto mi je ukazivalo na user posted image
Ali na srecu,izgleda da nije to user posted image
Danima u nazad sam bila razdrazljiva i placljiva,cesto bez nekog posebnog razloga... Grudi me ponekad malo svrbuckaju,a sve manje me bole,mada su me nekoliko dana i bolele. Ja sa zatvorom inace imam problema,tako da meni to nije nikakav simptom,ali na moje iznenadjenje,zadnja dva dana za redom sam isla na wc da prostite..
Eto,ako se setim jos neceg,javljam,mada mislim da je ovo meni sve dosta rano da bih ja bilo sta i osetila ako nesto postoji user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2247
9.12.2010 12:19:42   
Malecka074
Evo, dugujem vam simptome user posted image .
Kao prvo bio je taj neki osecaj da sam najverovatnije trudna. Ne znam, nekako sam se osecala cudno. :) Ali nisam smela nista sa sigurnoscu da kazem, jer me bio strah. Pred prethodne 2 M 3-4 dana su mi se pojavljivale rozikaste mrljice i posle toga signe M. A ovaj put toga nije bilo. To je bio jedan od mogucih znakova. Isla sam cesce u wc, ali nisam mogla to dodati user posted image jer sam stvarno mnogo tecnosti pila. ali grudi su mi postale osetljivije i tvrde pri dnu mnogo. Pa sam posumnjala da bi to moglo da bude to. Evo i sad malo peckaju i osetljive su. Malko su se i uvecale. I osetim zatezanje i sa desne i sa leve strane pupka, ponekad. I brze se zamaram, cini mi se. Ne znam kad pre, ali eto...
Eto to je za sada.
Poljubac svima!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 2248
9.12.2010 12:33:46   
sonyasha
Faaaala Malecka user posted image si!!! kiss

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2249
9.12.2010 14:59:06   
Malecka074
I drugi put, draga!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here