|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
30.9.2010 0:19:30   
jovana j
Mene je jedna devojka malo sada zbunila, kada mi je napisala da je njoj ponekad bila temp. skroz od ovulacije do user posted image i nista. user posted image
Nije da sam pre ovog sada obracala paznju na moju temperaturu, ali svakako sam se sada malo nekako snuzdila. user posted image Isla sam i da pogledam grafove nasih trudnica i stvarno je to neka temperatura koja raste i nastavlja se. A moja je u poslednja evo 3 dana od 37,0 do 37,3. Veceras je bila 37,2. Merila sam i pre podne i bila je 37,1.
Trudicu se da je merim ujutru posle spavanja sada svaki dan od sutra, pa cu da vidim.
user posted image
Inace, stomak me zateze onako po malo, donji deo, osecam ga kao da treba da dobijem, a i ledja me bole. Cudno, juce me je bolelo s desne strane krsta od nazad kad stanem na desnunogu. Neobicno... user posted image
Sekret imam, i to sada poprilicno... Nego sta vi mislite?

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2026
30.9.2010 0:26:26   
Nensi*
Jovana,moze da se desi da ti posle ovulacije sve vreme temperatura bude povisena i bas tog dana kad user posted image stize naglo da se skljoka dole...Zato se i meri ujutru...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2027
30.9.2010 2:25:24   
Anoniman
evo da podelim moje iskustvo sa vama...
moji simptomi su se javili mnogo pre nego mi je menst.izostala....jako bolne i natecene grudi,pogotovo sa strane, gasovi user posted image , jednom sam imala takvu muku na zelucu da sam povratila...par dana pred menz. sam imala klasicne simptome da ce menst. krenuti u ocekivanom periodu..... test sam uradila na dan ocekivane menst. i odmah su se pokazale user posted image user posted image

< Poruku je uredio pradevojcica -- 30.9.2010 2:26:42 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 2028
30.9.2010 10:32:26   
smeško
Ja sam imala 37,2 - 37,4 na pocetku trudnoce. Iako nista od navedenog, samo po sebi, nije siguran simptom, ja vam od srca zelim da sve uskoro ugledate zeljenu sliku na testu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2029
30.9.2010 10:34:03   
jovana j
Evo meni je sada 37,1.
Probudila sam se i gurnula toplomer, i evo sada mi je temperatura 37,1. Znaci 4ti dan sa istom temperaturom. Ok, videcemo...
Toliko od mene za jutro... Zelim svima LEP DAN !!! user posted image

IZVORNA PORUKA: pradevojcica

evo da podelim moje iskustvo sa vama...
moji simptomi su se javili mnogo pre nego mi je menst.izostala....jako bolne i natecene grudi,pogotovo sa strane, gasovi user posted image , jednom sam imala takvu muku na zelucu da sam povratila...par dana pred menz. sam imala klasicne simptome da ce menst. krenuti u ocekivanom periodu..... test sam uradila na dan ocekivane menst. i odmah su se pokazale user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2030
30.9.2010 10:35:39   
jovana j
Hvala Smesko na podrsci!!! Divna si, kao i sve devojke ovde user posted image

IZVORNA PORUKA: smeško

Ja sam imala 37,2 - 37,4 na pocetku trudnoce. Iako nista od navedenog, samo po sebi, nije siguran simptom, ja vam od srca zelim da sve uskoro ugledate zeljenu sliku na testu!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 2031
30.9.2010 11:01:50   
dejana007
I meni je tako bila T, izmedju 37 i 37.3. varilala. meni su jedini simptomi bili bolovi u jajnicima i materici, u donjem delu kicme i temperatura ( dok mi jos nije kasnilo). Ali opet to mi nista nije ukazivalo da smo uspeli. tek kasnije su krenuli svi simptomi, od razdrazljivosti, mucnine i povracanja, bolovi u grudima, nesanica, glavobolja, jako cudi snovi itd, itd...

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2032
30.9.2010 11:47:18   
lozic
cao drage moje.ja sam inace trudna oko devet nedelja.gade mi se  cigarete tako da sam ih ostavila,
takodje mi smeta kad neko u mom prisustvu pusi ne povracam tako
cesto ali imam mucnine,grudi me bole a pogotovo ujutru.danas mi
ne smeta dim cigareta i nemam mucnine tako da sam se zabrinula,
pa sam nazvala doktora i on mi je rekao da se ne brinem da je to normalno
i da mi nemora svaki dan biti muka.
da li se to jos nekoj desava ili se desilo?brinem jakouser posted image   unapred zahvalna lozicka

(odgovor članu impulsivna)
Direktna veza do poruke: 2033
30.9.2010 13:11:17   
jovana j
Draga moja,
pa ja ovde zaista ne vidim zasto se ti toliko brines realno? user posted image Trudna si, cekaj svoju bebanu i uzivaj u ovim momentima koje svi tako prizeljkujemo i NE BRINI SE! user posted image ja koliko vidim sve je kako treba i da naravno da ti ne mora svaki dan biti muka, pa mislim i bolje da ti nije muka svaki dan. user posted image
Jednostavno opusti se i ne brini se user posted image , sve je ok!
Srecno do kraja user posted image , a pisi nam naravno kako ide!!! Navijamo!!! user posted image
A ti navijaj molim te za mene i za ostale devojke ovde da ugledamo i mi sto pre user posted image

IZVORNA PORUKA: lozic

cao drage moje.ja sam inace trudna oko devet nedelja.gade mi se  cigarete tako da sam ih ostavila,
takodje mi smeta kad neko u mom prisustvu pusi ne povracam tako
cesto ali imam mucnine,grudi me bole a pogotovo ujutru.danas mi
ne smeta dim cigareta i nemam mucnine tako da sam se zabrinula,
pa sam nazvala doktora i on mi je rekao da se ne brinem da je to normalno
i da mi nemora svaki dan biti muka.
da li se to jos nekoj desava ili se desilo?brinem jakouser posted image   unapred zahvalna lozicka

(odgovor članu lozic)
Direktna veza do poruke: 2034
30.9.2010 13:14:16   
jovana j
Cao Nensi, user posted image

Znaci temperatura i preko 37 C je potpuno uobicajena stvar?
Ok onda... pisemo se i dalje...

Puuuno pozdrava!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 2035
30.9.2010 13:16:15   
Anoniman
lozic, ja sam imala mučnine samo 10 dana, nisam ni pušila tada. Kako došlo, tako jedno jutro prošlo, i nije se vratilo. 

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 2036
30.9.2010 15:56:47   
Malecka074
Pozdrav, drage moje čekalice! Ima li sta novo? Ja sad osecam simptome bas kao pred user posted image , cini mi se da cu svakog trena dobiti. Ali nadam se da necu...user posted image
Za neka 3-4 dana ako veštičara ne dodje, uradicu test.
Ljubim vas punooooo i zelim nam svima user posted image !

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2037
30.9.2010 16:04:01   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: jovana j

Cao Nensi, user posted image

Znaci temperatura i preko 37 C je potpuno uobicajena stvar?
Ok onda... pisemo se i dalje...

Puuuno pozdrava!!!

Posle ovulacije da...Ako ostane onda je trudnoca,a ako krene da pada onda nije...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2038
30.9.2010 16:11:47   
jovana13
na dan kad sam trebala da dobijem jako me je bolela glava i jajnici takodje. temperaturu sam imala 37 sa 6. tad sam uradila test i pokazalo je user posted image . temperaturu sam imala prva 3 mes trudnoce oko 37-37,2. ako se dvoumite da li ste trudne, apoteka je tu, pa proverite! zelim vam da sto pre ugledade svoje user posted image !!! 

Direktna veza do poruke: 2039
30.9.2010 16:14:04   
Malecka074
Meni nije povisena temperatura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 2040
30.9.2010 17:02:30   
zvezdica009
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Malecka074

Meni nije povisena temperatura user posted image user posted image user posted image

malecka nemoj se brinuti, ako nisi redovno merila ujutru nego samo popodne onda to nista ne znaci, jer mozda je tebi normalna temeratura recimo 36, pa ti je i 36.4 povisena, kapiras? ne mora svima da bude preko 37, to je sve individualno, idi baci pogled u temu bazalna temperatura pa ces videti

Direktna veza do poruke: 2041
30.9.2010 17:34:43   
Malecka074
Ok. Hvala puno, zvezdice!user posted image
Bas sam napeta...i razmisljam da ipak sutra idem kupiti test, pa da probam. Sta kazete? Iako sam bila odlucno rekla da cu sacekati da vidim hoce li user posted image kasniti.
Ali ne mmogu vise cekati... Sta da radim? Da se strpim jos malo ili da kupim sutra?user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 2042
30.9.2010 18:15:07   
jance

Ok. Hvala puno, zvezdice!user posted image
Bas sam napeta...i razmisljam da ipak sutra idem kupiti test, pa da probam. Sta kazete? Iako sam bila odlucno rekla da cu sacekati da vidim hoce li user posted image kasniti.
Ali ne mmogu vise cekati... Sta da radim? Da se strpim jos malo ili da kupim sutra?user posted image

strpi se, pa makar da ti i dan kasni zeno. veruj mi, jako boli kad si u PMSu a razocaras se da nisi trudna. ja obavezno padnem u depresiju.

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2043
30.9.2010 18:27:56   
Malecka074
Joooj, dobro.user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2044
30.9.2010 22:13:09   
jovana j
Drage moje zene cekalice i one koje nas podrzavate i punite uvek dobrim savetima, Dobro vece!

Evo ja sam i danas (4.dan) sa mojom temperaturom. Jutros cim sam ustala 37,0, onda danas oko 2 sata 37,1 pa sada uvece kada sam izmerila 37,2. Inace danas sam nazvala svoju prijateljicu koja je doktor i odlucila se potraziti savet od nje. Premda, ono sto jeste ja je nisam pitala odmah u stilu ''ej, da li mislis da sam mozda trudna'', vec
sam joj rekla da imam 4 dana ovakvu temperaturu.
Prvo sto mi je rekla da ta temp. moze mnogo toga da znaci. Pa je pitala da li se dobro osecam, da nije pred grip, da nije mozda Umnjak, ili da nisam trudna?!
I onda smo i o tome popricale posto sam joj pre par meseci rekla da se ja i moj ne pazimo, ali nisam joj rekla da smo sada prvi put ovaj mesec onako pravili user posted image . Pitala me je za ovulaciju, rekla sam joj kada je bila, sta i kako, i ona mi je u principu rekla da bi bilo dobro da odradim test pa da vidim.
Tako da, ja resila da cekam jos celu nedelju dana user posted image . Da verovatno cu da pandrknem do tada... ali ajde user posted image Sta mi drugo ostaje?!
Bolje to nego da se razocaravam pre vremena, jel da? user posted image
Ne bih da se nadam pa da se skenjam posle toga ... ovako trudicu se da ostanem cool user posted image pa sta nam sudjeno, sudjeno nam .

p.s. Puuuuuno srece nam svima zelim!!!!! Od srca.... i puno user posted image
p.s.s. Bicu ja ovde okolo... pisemo se mi jos... user posted image

Direktna veza do poruke: 2045
30.9.2010 23:33:55   
dejana007
jovana o temperaturi bolje pisi u drugoj temi. T mora da ti bude povisena 18 do 19 dana nakon O da bi se pocelo verovati da je trudnoca. koliko je tebi proslo od O i kako si utvrdila O? Veliki pozdrav i drzim ti palceve user posted image Verujem da je to to user posted image A ja kazem test retko kad omane. Meni pokazao 2 crte 12 dana nakon ovulacije, kad mi jos nije ni kasnilo, a temperatura je bila preko 37. Posle ga ponavljala i druga crta bila sve jaca. Znam tacno kad je bila ovulacija jer merila bazalnu temperaturu plus ultrazvuk plus primila pregnyl injekciju. Veliki pozdrav user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2046
30.9.2010 23:47:45   
Malecka074
Pa, da...bolje da sacekas!
Huh...ko ti kaze...user posted image I ja se jedva suzdrzavam...Ali, sto i sama kazes kao i vecina sto su nas savetovali...bolje sacekati nego se mozda razocarati...
Samo jos malo strpljenja,,,pa cemo da vidimo! Ako bude uspesno (nadam se da hoce) radujemo se...a ako ne...idemo dalje...novo muckanje i to je to. Nema razocaravanja, jasno?!
user posted image user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2047
1.10.2010 9:59:52   
jovana j
Evo meni je od ovulacije proslo 8 dana. Ajde ok, pisem u dr.temi o temp. ...

IZVORNA PORUKA: dejana007

jovana o temperaturi bolje pisi u drugoj temi. T mora da ti bude povisena 18 do 19 dana nakon O da bi se pocelo verovati da je trudnoca. koliko je tebi proslo od O i kako si utvrdila O? Veliki pozdrav i drzim ti palceve user posted image Verujem da je to to user posted image A ja kazem test retko kad omane. Meni pokazao 2 crte 12 dana nakon ovulacije, kad mi jos nije ni kasnilo, a temperatura je bila preko 37. Posle ga ponavljala i druga crta bila sve jaca. Znam tacno kad je bila ovulacija jer merila bazalnu temperaturu plus ultrazvuk plus primila pregnyl injekciju. Veliki pozdrav user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2048
1.10.2010 10:01:48   
jovana j
Si, si chefe!!! user posted image
Tako cemo i da uradimo...
Puuuuuno pozdrava od mene !!! user posted image

Pa, da...bolje da sacekas!
Huh...ko ti kaze...user posted image I ja se jedva suzdrzavam...Ali, sto i sama kazes kao i vecina sto su nas savetovali...bolje sacekati nego se mozda razocarati...
Samo jos malo strpljenja,,,pa cemo da vidimo! Ako bude uspesno (nadam se da hoce) radujemo se...a ako ne...idemo dalje...novo muckanje i to je to. Nema razocaravanja, jasno?!
user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2049
1.10.2010 10:04:27   
majared
Malecka, i ja očekujem user posted image  između 2. i 4.10. a nemam simptome da ću dobiti pa se luda nadam. Pazili smo ovaj mesec zbog spontanog a ozbiljan rad planiramo posle user posted image .  Ipak... neka me muka spopala ovih dana, bole me krsta i bokovi i tako sam sva user posted image . Nekako pred svako dobijanje ne mogu da pomislim a šta ako sam user posted image . Držim pesnice, javi šta se dešava.

Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here