pepino
|
Ja ne bi da ikoga razocaram,ali ni bolne grudi ni probadanje jajnika ne mora da znaci da je to sto ste rekle,naravno mozda ste u pravu i ja bi jako zeljela da je tako! Ali vec sam jednom rekla da je kod svakog drugacije i da se ne mozemo bas pouzdati u te simptome! Evo ja npr. prosli mjesec smo skroz slabo muckali,pijem neke cajeve i vec 2 mjeseca imam skoro svaki dan ziganja,nemam pojma sta se desava,mozda napravim neko sr e,a mozda bude nesto od ovulacije,ovih dana cu na kontrilu pa da vidimo sta se desava... Ziganje jajnika moze biti kada je ovulacija,moze kada se malo prehladimo,a da cak to nismo ni primjetile,kada imamo cistice za koje nekada ne znamo,folikularne,vodene,cokoladne,a nekada mislim da se jednostavno moze javiti to ziganje-probadanje na sekundu bez ikakvog posebnog razloga.... Sto se tice grudi(da se vratim na moje simptome od proslog mjeseca) mene nisu boljele toliko dana prije mece,ali jesu bar 10,inace ne bole svaki put pred mecu,nekad bole,nekad ne,do cega je to,da li do progesterona mozda,nemam pojma i necu vjerovatno nikada znati... I pored toga sto smo slabo muckali ja se ponadam da sam trudna,luda glava,ali meni su produzeni ciklusi,od 30-40 dana,tako da se ja u kasnjenje ne mogu pouzdati,ali ako mi zakasni vise od 10 dana onda mogu raditi test,i kada mi je kasnilo nekih 6-7 dana sto je za mene sasvim normalno,ja sam jako razmisljala da uradim test,i da ne zaboravim prvi put mi se pojavio svijetlo smedji sekret 3 dana pred mecu,pa ga nije vise bilo i opet nisam odma dobila,to mi je bilo bas sumnjivo,nikada se prije nije desilo,pitala sam sestru ona kaze da se njoj to cesto desava par dana pred mecu,i ja za dlaku da uradim test,ali poducena prijasnjim iskustvo,uradila sam ih koliko hocete,naravno bili su negativni(3 u zivotu su mi bila pozitivna) i znam kakav mi je osjecaj nakon toga,znam da sam dzaba bacila 4e svaki put,nisam uradila i naravno sledeci dan je tetka stigla.... Sad smo poceli opet muckati,u simptome se uopste ne mogu pouzdati i mislim davecina ne moze... Samo da jos kazem da ja oba puta kada sam bila trudna nisam imala ama bas nikakve simptome,sem kasnjenja mece,do 7-8 nedelje... Srecno!
|