|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
22.9.2010 15:48:05   
impulsivna
Cao Pepeljuga.Vidim da si prisutna,pa rekoh da te pitam znaš li kako da razlikujem pms od trudnoće? Napisala sam upravo šta me muči! Hvala

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1976
22.9.2010 16:20:00   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: impulsivna

Cao.Ja sam "nova".Naime iščekujemo bebu oko godinu dana.Krenula sam u priču sa stavom:sad i odmah!No,to se ne može kontrolisati.Najlepšu stvar na svetu sam pretvorila u grčeviti stres.No,sada sam se malo opustila i znam daće bebilino doći kada je najbolje! Ima li neko iskustva da je sve kočila samo prevelika želja? Hvala i pozdrav!user posted image

dobrodošla draga user posted image user posted image user posted image

ja lično mislim da za svakoga postoji pravi trenutak, pretpostavlajm da si mlada, samo polakouser posted image

(odgovor članu impulsivna)
Direktna veza do poruke: 1977
23.9.2010 11:58:02   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: nunica

Drage moje,

Mozda ste o ovome vec razgoarale, ali ja nisam uspela to nigde da pronadjem
Naime, trudna sam 6 nedelja. Sledece nedelje mi je zakazan uz, jer se na prvom pre 10-ak dana video samo gestacijski mesak.
Sto se tice simptoma do sada jedino sto sam osetila je uzasna pospanost i umor. Osim toga grudi su me bolele na dodir ili kad potrcim. I vise nista. Mozda neka blaga mucnina, mada mislim da je jos rano za njih.
Medjutim, ono sto me brine je sto mi se sinoc pojacao iscedak. Na dnevnom ulosku se vidi trag onako neke zuckaste boje . I grudi su prestale da me bole od jutros, samo bolucka na dodir sa strane i pomalo kad dodirnem bradavice.
Brine me posto sam cula da nije dobro kada tako prestanu simptomi.
Sva sam uplasena da nije blighted.

Ako neko ima bilo kakvo iskustvo neka mi pise!
Mnogo sam zabrinuta.

IZVORNA PORUKA: Tash

Mene su isto grudi bile prestale da bole, i pojačan iscedak sam imala celu trudnoću. Smatram da je to sve individualno, i da ne treba da brineš. 
[/quote

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1978
23.9.2010 20:47:45   
minna
I mene su vrlo brzo prestale da bole grudi i isto sam pomislila da nesto nije ok, ali sve je bilo u redu!!! A pre 2 godine sam imala missed i tada su me bolele grudi iako nije bilo otkucaja srca, tako da i ja mislim da ne treba da brines!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 1979
24.9.2010 7:20:00   
nunica
Devojke hvala!
sad mi je malo lakse.
Jedva cekam utorak da odem na uz.
user posted image
pozz 

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1980
24.9.2010 23:48:19   
carobnicabc
Veliki pozdrav simptomaticarke drage....user posted image Citam vec 3 dana sve vase postove ovdje, i sada iskreno nisam vise sigurna koje simptome imam a koji su mi presli od vas...user posted image user posted image Elem, user posted image imam na svakih 28-31 dan. Zadnja 3 mj. na 31. dan. A O mi je svaki mjesec tacno 14 dc. E, 3 mj. se "trudimo" neobavezno, bar se ja pravim da je tako, cisto da se ja ne opteretim previse. Prosli mj. sam imala sve moguce simptome i na kraju user posted image . A ovaj mj. smo "cupkali" od 10. dc svaki dan. Od 18 dc su mi krenule sike da bas "rastu" i jako me bole. Inace me u PMS bole ali me sada uzasno svrbe i bole bradavice-a one me nikada ne bole. A 20. dc me nesto prostrijelilo dole i ostao tupi bol sve do danas (22.dc). Od tada mi se nesto i manta, i jako me bole krsta. Povremeno mi naleti neka mucnina, ali brzo prodje. Cesce nego inace i piskim. A veceras kada sam se sagnula spopala me neka "zgaravica". A juce sam primjetila "sluz" kao kada je O. Ili su ovaj mj. bile dvije O, ili je to neki znak. E sada, znam, da to sve mogu biti i simptomi PMS, samo mi je cudno to za sike. Nikada mi nije bilo tako. A i malo mi je rano za PMS cini mi se, fakticki 18. dc. A mislim da je prerano i za znakove user posted image . Hm...user posted image user posted image Ocekujem user posted image ali se nadam user posted image user posted image user posted image . Ako razumijete... user posted image

(odgovor članu nunica)
Direktna veza do poruke: 1981
25.9.2010 7:25:26   
marmil
Cao trudnice!
I ja sam nova na ovoj temi. Zadnja user posted image  je bila 23.08. sto znaci da sam 5 nedelja trudna, a ustvari znam da sam trudna tek 2 nedelje. Prvo sam se uplasila jer nije bilo nijednog jedinog osecaja. U prvoj trudnoci su me uzasno bolele grudi, a sada nista, mada osecam da polako pocinju. Nadam se da cemo se druziti na ovoj temi i da ce mi ovog puta biti sve u redu.
Pozdrav!

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 1982
25.9.2010 20:41:46   
Malecka074
Pozdrav svima! Evo vam jos jedne sačekuše! user posted image Mm i ja smo bili vredni ovaj mesec. Narocito u plodnim danima. Pa, nadamo se, ali videcemo...da user posted image necu videti narednih 9 meseci. Danas je 22 dc, osetim blaga probadanja u stomaku, malo vise na levoj strani. Ponekad me glava zigne i bradavice su malo osetljivije i boluckaju na dodir. Ali to su simptomi i pred user posted image . Tako da ne zelim da se previse radujem. No...smem da se nadam, zar ne?!
Sačekaću iako sam nestrpljiva uzasno, da user posted image (ako Bog da) kasni i uraditi test i moliti Boga da ugledam user posted image .
Svima koji zele user posted image zelim da ih uskoro vidite. Tu ukljucujem i sebe!user posted image user posted image

(odgovor članu marmil)
Direktna veza do poruke: 1983
25.9.2010 20:46:36   
Nensi*
Malecka dobrodosla user posted image user posted image user posted image
I ja ti zelim da sto pre ugledas user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1984
25.9.2010 20:55:51   
Malecka074
Hvala puno!user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1985
25.9.2010 21:00:59   
dunja RR
Malecka dobrodošlauser posted image

nadamo se user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1986
25.9.2010 21:01:11   
Nensi*
Pridruzi se devojkama u temi Cekamo dve crtice KLIKNI OVDE

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 1987
26.9.2010 10:39:17   
ksenija81
Sad sam sva zbunjena! 29dc je, temp raste, a imam neki sekret kao egg rastegljiv i zut!
To do sada nisam imala pred vesticu.
Ma garant se nesto tripujem

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1988
27.9.2010 10:28:51   
carobnicabc
Ej mila nadam se da ne tripujes nista. Navijam da su to signali zauser posted image . Zelim ti da ugledas svoje user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 1989
27.9.2010 18:36:34   
Malecka074
Pridruzujem se zeljama! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

Direktna veza do poruke: 1990
27.9.2010 21:26:23   
jovana j
Drage forumasice,

Ja sam ovde relativno nova i u poslednjih par dana sam procitala dosta postova... doduse trebalo mi je vremena da se snadjem malo ovde. Cak sam i svoj ticker napravila user posted image
Uglavnom, moj muz i ja se trudimo da napravimo nesto, doduse onako zapravo tek sada u ovoj poslednjoj ovulaciji. Tek sam sada onako svesno propratila svoj sekret, kad je kakav, i neverovatno je koliko se pokazuje sve sto sam citala o ovim stvarima. user posted image Majka priroda je zaista savrsena.
Uglavnom, poslednja user posted image bila je 10.septembra, medjutim jedino sto primecujem osim umora i velike pospanosti, poprilican bol grudi ali vec u poslednjih nedelju dana! To je poprilicno rano, s obzirom da user posted image treba da bude tek 8.oktobra.
Eto. Ne bih da se tripujem, samo imam jedno pitanjce.
Ja inace piskam svaki cas, to mi je valjda normalno user posted image , samo danas sam posle posla legla da odremam, i moj muz je dosao sa posla i legao do mene u krevet da se ugreje (mi smo u Stokholmu i ovde je preko dana 11 stepeni brrrr),
i mene je odjednom tako proboo desni jajnik. user posted image
Neverovatan osecaj. Ne mogu da kazem da me nesto boli, samo me je bas preseklo, jako cudan osecaj, i svakako neprijatan.
Zna li neko nesto vise o tome?
Kao i o ovako bolnim grudima skoro 3 nedelje pre user posted image ?

Puno pozdrava devojkama i zelim puuuno user posted image

Direktna veza do poruke: 1991
27.9.2010 21:33:46   
anuksunamun
to sto te je zignulo-verovatno je ovulacija....sada ti je sredina ciklusa tako da je vreme plodnih dana.....

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1992
27.9.2010 21:50:48   
jovana j
Zaboravila sam jos nesto....
Osecaj koji imam u grudima je da su nekako tople. Merila sam sebi temper. i bila je 37,1. Nisam bas sigurna da li su to nekakvi znaci, ali potajno se nadam ... user posted image

Puuuno pozdravcica!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1993
27.9.2010 21:57:20   
jovana j
Hvala ti na brzom odgovoru user posted image
Meni se nesto desava da retko ko odgovori... ne znam zasto? user posted image Ali hajde...
Nego oko te ovulacije, ako prevuces misa preko mog imena videces moj ciklus, koji kaze ( a redovne su mi menstr.) da je moja ovulacija prosla. Tako da mozda nije pravilo, ja stvarno ne znam. user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1994
27.9.2010 22:02:52   
cici78
U trudnoci je definitivno malo povisena temp. U mom slucaju je bilo tako. Imala sam 37,2 i odmah sam nazvala svoju dr, ona se smeje i kaze "pa trudna si, zato je povisena", uglavnom to nije razlog za brigu. Pozz

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1995
27.9.2010 23:23:11   
jovana j
E pa Cici hvala user posted image
Sad u svakom slucaju imam vise informacija.
Ostaje mi da cekam, da se strpim. Gospodjicu user posted image ocekujem tek 8.oktobra, tako da imam vremena... ali nije valjda ni tako lose nadati se user posted image user posted image user posted image , jel da? user posted image

Puno pozdrava!!!

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 1996
27.9.2010 23:29:09   
jovana j
pa ne bi trebalo to danas da bude ovulacija... po sekretu,a i svemu ostalom moja ovulacija je prosla ... mada hajde mozda se i to pomeri za neki dan.. nemam pojma ni ja... ali po svemu sudeci, teoretski s obzirom na moje redovne cikluse, moja ovulacija je bila 23-eg ovog meseca, tj.14.dana od pocetka user posted image , a zavrsila se juce ili prekjuce. Tako kaze nauka user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1997
27.9.2010 23:33:01   
carobnicabc
I ja imam taj "problem" sa toplinom grudi i bolom prilicno rano. Vec sam spomenula kako mislim da je rano za simptome i user posted image i user posted image . T ne mjerim, ne znam ni ja zasto. Valjda zato sto ne zelim da pretjerujem u startu jer tek smo poceli baviti se time. Ali kako dosta djevojka ovdje kaze, Smijem da se nadam, zar ne da cu 3.10. ugledati user posted image a ne user posted image . user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1998
28.9.2010 2:53:31   
Malecka074
Ja uopste ne primecujem neke simtome...Mislim, primecujem simptome koji su karakteristicni i za user posted image . E, sad...buduci da su gotovo isti...moze biti svasta,a i ne mora. user posted image
Jedino idem češće u wc, ali i pijem više tečnosti, pa...A evo sad sam izmerila temperaturu: 36 stepeni. Hm...
Ništa...čekam...i nadam se user posted image
Pozdrav i neka nam svima koji zelimo na testu uskoro budu user posted image !
user posted image user posted image user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

Direktna veza do poruke: 1999
28.9.2010 7:30:54   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: jovana j

Drage forumasice,

Ja sam ovde relativno nova i u poslednjih par dana sam procitala dosta postova... doduse trebalo mi je vremena da se snadjem malo ovde. Cak sam i svoj ticker napravila user posted image
Uglavnom, moj muz i ja se trudimo da napravimo nesto, doduse onako zapravo tek sada u ovoj poslednjoj ovulaciji. Tek sam sada onako svesno propratila svoj sekret, kad je kakav, i neverovatno je koliko se pokazuje sve sto sam citala o ovim stvarima. user posted image Majka priroda je zaista savrsena.
Uglavnom, poslednja user posted image bila je 10.septembra, medjutim jedino sto primecujem osim umora i velike pospanosti, poprilican bol grudi ali vec u poslednjih nedelju dana! To je poprilicno rano, s obzirom da user posted image treba da bude tek 8.oktobra.
Eto. Ne bih da se tripujem, samo imam jedno pitanjce.
Ja inace piskam svaki cas, to mi je valjda normalno user posted image , samo danas sam posle posla legla da odremam, i moj muz je dosao sa posla i legao do mene u krevet da se ugreje (mi smo u Stokholmu i ovde je preko dana 11 stepeni brrrr),
i mene je odjednom tako proboo desni jajnik. user posted image
Neverovatan osecaj. Ne mogu da kazem da me nesto boli, samo me je bas preseklo, jako cudan osecaj, i svakako neprijatan.
Zna li neko nesto vise o tome?
Kao i o ovako bolnim grudima skoro 3 nedelje pre user posted image ?

Puno pozdrava devojkama i zelim puuuno user posted image

Jovana volela bih da si slučaj kao i ja, naime mene su grudi bolele mnogo pre nego što trebam da dobijem i to je bio jedini siguran znak da sam trudna. U oba slučaja je bilo tako, naravno i spavanje u 21-22, jedva sam držala oči otvorene, a budila sam se ujutru u 7
I ja sam imala presecanja u stomaku, kao da ću da dobijem, svaki čas sam gledala da slučajno nisam dobila (čak mi takav osećaj bio - ono samo kao da nešto krene)

SVe najbolje i da 8.10 javiš da si videla user posted image (ja sam test radila 5 dana nakon kašnjenja)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here