|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
1.10.2010 10:19:01   
Malecka074
Hvala vam! I ja vama zelim user posted image na testicima i user posted image . Pa, videcemo...kako bude moralo...bice...user posted image
Inace...nemam pojma vise kakve simptome imam ili nemam...potpuna konfuzija...user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2051
1.10.2010 11:08:52   
jovana j
Ti si moja sugradjanka user posted image

Bice to sve u redu,samo moramo da budemo strpljive, ''samo''... user posted image
Kako to jednostavno zvuci, ali to je to. Evo ja sada merim temp. koja je ... 37,1. Jutros kad sam ustala ista je bila 37,0. Mozda su samo bili preuranjeni simptomi pms-a, ne znam. Saznacemo valjda uskoro... user posted image

Ljubim vas sve i zelim jaaaako lep dan!!! user posted image

IZVORNA PORUKA: Malecka074

Hvala vam! I ja vama zelim user posted image na testicima i user posted image . Pa, videcemo...kako bude moralo...bice...user posted image
Inace...nemam pojma vise kakve simptome imam ili nemam...potpuna konfuzija...user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2052
1.10.2010 11:11:31   
zvezdica009
volela bih i ja da sam user posted image  user posted image  

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2053
1.10.2010 11:57:48   
magnetic

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

volela bih i ja da sam user posted image  user posted image  
user posted image user posted image

I dalje ti drzim fige,nisam te zaboravila.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 2054
1.10.2010 12:40:29   
zvezdica009
IZVORNA PORUKA: magnetic

I dalje ti drzim fige,nisam te zaboravila.

ljubim te magnetic user posted image user posted image kako si mi ti ?

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 1.10.2010 12:41:08 >

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 2055
1.10.2010 13:03:39   
iva80
Jedna stvar je sigurna -  od kako se moj muzic i ja vise ne stitimo (sa ciljem da se sto pre umnozimo) user posted image meni su menstruacije ne u dan, vec u minut tacne!!!  user posted image   Nikada, ali nikada u zivotu ja kao simptom pred menstruaciju nisam imala osetljive grudi (dok skoro sve moje drugarice jesu), sada (kada to spada u jedan od simptoma trudnoce) meni grudi postanu strasno osetljive pred user posted image i ista dodje....grrrrrrr.  MARFIJEV ZAKON to je!
I evo i sada (za nedelju dana veštica NE TREBA da mi dodje) meni su se opet grudi uvecale, malo mi se i jajnici javljaju... Rekla sam da vise necu obracati paznju ni na jedan od 'simptoma' samo cekam da mi user posted image zakasni i ne dodje u narednih 9 meseci user posted image   Ali, luda glava opet razmislja... iako treba opusteno i biće, biće to je sigurno! kod svih nas!!!
VEJIKI POZDRAV ZA SVE!!!  user posted image    user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 2056
1.10.2010 13:46:51   
jovana j
Kako ste mi danas devojke ? user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 2057
1.10.2010 14:05:49   
sweet insanity
Pozdrav svima! Naime, novi sma clan na forumu i sumnjam u trudnoću. Menstr. kasni 7 dana, dva testa na trud. pozitivna,jedan negativan, na UZ se jos ne vidi nista ali je rkla da bi moglo biti znacajno to sto je endometrij 13mm i sto vise spavam nego inace kao i to sto su mi dojke natecene vise nego inace. Sta vi mislite, kakva su vasa iskustva? Hvala unaprijed i jos jednom, pozdrav svima:)

Direktna veza do poruke: 2058
1.10.2010 14:11:26   
sonyasha
A što ne odeš da vadiš krv tj. uradiš Betu, to je onda sigurno!? Jel su svi testovi koje si uradila oni za kućnu upotrebu?
Pozdravuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu sweet insanity)
Direktna veza do poruke: 2059
1.10.2010 14:30:02   
Anoniman
sweet insanity, logicno je da si u drugom stanju. test koji je negativan si mozda prvi radila ili je manje osetljiv.

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 2060
1.10.2010 16:20:01   
jovana j
Cestitam!!! user posted image
Trudna si, nema tu sta da se razmislja, 2 testa poz. i to je to user posted image
Uzivaj i navijaj i za nas ostale ovde... user posted image

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Pozdrav svima! Naime, novi sma clan na forumu i sumnjam u trudnoću. Menstr. kasni 7 dana, dva testa na trud. pozitivna,jedan negativan, na UZ se jos ne vidi nista ali je rkla da bi moglo biti znacajno to sto je endometrij 13mm i sto vise spavam nego inace kao i to sto su mi dojke natecene vise nego inace. Sta vi mislite, kakva su vasa iskustva? Hvala unaprijed i jos jednom, pozdrav svima:)

Direktna veza do poruke: 2061
1.10.2010 16:57:31   
Malecka074
Proveri betu za svaki slucaj...ali ja mislim da si tisvakako trudna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2062
1.10.2010 17:17:09   
jance
IZVORNA PORUKA: iva80

Jedna stvar je sigurna -  od kako se moj muzic i ja vise ne stitimo (sa ciljem da se sto pre umnozimo) user posted image meni su menstruacije ne u dan, vec u minut tacne!!!  user posted image   Nikada, ali nikada u zivotu ja kao simptom pred menstruaciju nisam imala osetljive grudi (dok skoro sve moje drugarice jesu), sada (kada to spada u jedan od simptoma trudnoce) meni grudi postanu strasno osetljive pred user posted image i ista dodje....grrrrrrr.  MARFIJEV ZAKON to je!
I evo i sada (za nedelju dana veštica NE TREBA da mi dodje) meni su se opet grudi uvecale, malo mi se i jajnici javljaju... Rekla sam da vise necu obracati paznju ni na jedan od 'simptoma' samo cekam da mi user posted image zakasni i ne dodje u narednih 9 meseci user posted image   Ali, luda glava opet razmislja... iako treba opusteno i biće, biće to je sigurno! kod svih nas!!!
VEJIKI POZDRAV ZA SVE!!!  user posted image    user posted image

isto to, i za user posted image  i za simptome. ko da sam post ja napisala. svakog meseca se mogu kladitit u pola plate da ce mi stici 29-og dana u 11 i nesto. tako je vec 6 meseci. a grudi me sada vec bole i napete su skoro 2 meseca neprestalno. tu ima razlike samo u jacini bola i osetljivosti. jedino mi je user posted image  ovaj mesec pozurila 2 dana. nikad dosad nije kasnila mislim.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2063
1.10.2010 18:18:50   
modesti blejz
meni je danas 21dc i jutros sam imala na gacicama braonkast trag
inace dobijam na 28-33 dana
grudi me bole od 13dc sto je takodje drugacije jer pocinju oko 23dc
i tako vam je cure kod mene ovaj mesecuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2064
1.10.2010 18:58:13   
sweet insanity
Da, sva tri testa su za kucnu upotrebu, dva ona kao olovka i jedan kao stapic,oba kao olovka su bila poz. a ovaj stapic je bio neg. Sutra idem kod dr. i rekla mi je da cemo raditi i clear blue koji je navodno najpouzdaniji..ne znam da li je ali vidjet cemo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2065
1.10.2010 19:13:25   
Malecka074
Drzim nam fige! user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2066
1.10.2010 20:10:28   
Anoniman
Ja nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim što mi je kasnilauser posted image . Grudi su počele da me bole tek kad sam ušla u treći mesecuser posted image  

Direktna veza do poruke: 2067
1.10.2010 20:53:18   
Anoniman
sweet insanity, bolje vadi betu, tako ces biti 100% sigurna. ja sam isto radila jedan test kod kuce i bila je bleda crtica a kod dr kad sam radila nije pokazao nista i zato sam vadila betu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2068
2.10.2010 20:21:51   
sweet insanity
Danas bila kod dr. test pozitivan, dakle.....I'm pregnant ali je jos uvijek rano da se bilo sta vidi na UZ pa idem next week, puno srece svima :)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2069
2.10.2010 20:22:55   
Anoniman
cestitam!!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2070
2.10.2010 20:49:17   
sweet insanity
Hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2071
2.10.2010 22:02:40   
jance
cestitam i jaaa

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2072
2.10.2010 22:09:09   
jovana j
Kako ste mi zenske veceras?
Kod mene situacija ista, nedelju dana temp., jako bolne grudi, blago pojacan sekret,ali ne strasno, 7 dana do nezeljene user posted image , vrtoglavice i jak umor koji osecam vec nedelju dana...
I eto stanje je takvo, e sada ostaje mi da sacekam.

Cestitam Modesty jos jednom od user posted image i zelim joj da uziva u user posted image user posted image .

Videcemo sta ce i sa mnom ispasti do kraja. Ali svakako nije jednostavno ovo cekicanje... user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2073
2.10.2010 22:18:32   
jance
moje drage user posted image , recite mi, jesu li vama bili isti ili slicni simptomi kao kod vasih majki? posto mi je baka rekla, kako za moju mamu nisi mogao ni da skontas da je trudna, samo su joj grudi porasle. nista drugo.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2074
2.10.2010 22:24:26   
Verus
jance...mojoj mami je stomak brzo iskocio i meni je tako, ona nije imala mucnine nisam ni ja nimalo...sto me je cak i brinulo.  Menstruacije su nam obema na 28 bez vecih bolova.. Cak nam je i porodjaj bio slican: ne mnogo jaki bolovi sve do samo kraja, samo sto je porodjaj moje mame bio puno kraci, brzi od mog...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here