|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
30.8.2010 22:51:23   
Anoniman
Naručila sam tetki neki lep skafander za zimu , pošto nešto sumnjam da će ih biti lepih kod nas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 376
30.8.2010 22:53:45   
Anoniman
Ne lupetaj BM,nismo tako jadni,bude i kod nas lepih stvari! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 377
30.8.2010 22:54:12   
Anoniman
Svraćaj u Zaru, pre par godina su imali baš super. Mislim da je neko stavio sliku u temu Skafander. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 378
30.8.2010 22:55:52   
Anoniman
Ne, onaj na slici je H&M, ali takav sličan je bio i u Zari, da može biti džak, a mogu se napraviti nogavice. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 379
30.8.2010 22:58:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Bude lepih stvari , ali ovde nema  Božićnih sniženja , gde za 1 funtu možeš 3 skafandera da kupiš .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 380
30.8.2010 23:00:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Bude lepih stvari , ali ovde nema  Božićnih sniženja , gde za 1 funtu možeš 3 skafandera da kupiš .

E pa ti rece nema lepih,pa se uvredih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 381
30.8.2010 23:02:20   
Anoniman
Meni se lepota , osim u estetici , meri i u apoenima i nulama . Što više nula na novčanici - to je manje stvar lepa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 382
31.8.2010 13:11:44   
Snelle
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image

eee, ali bas ima veci izbor za seke...ja da imam devojcicu, ne bih imala 'leba da jedem, sve bih pare dala na bebi krpice user posted image

Pepeljugo, gde si kupila ovaj kompletić? Imam ja jednu devojčicu kod kuće, pa bih da ne jedem leba ovaj mesec user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 383
31.8.2010 13:19:26   
lanajelena
Snelle mislim da je bilo ovakvih kompletica u Aksiuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 384
31.8.2010 13:32:10   
pepeljuga
to su carter's stvarcice, ja uglavnom vuku kupujem njihovu odecu user posted image

ima ih u uscu, u osh koshu a od nedavno ih ima i u aksi (ali mali je izbor, tek su poceli. bar u immo centru nije neki izbor, ja idem u tu aksu, ne znam kako je u ostalim njihovim prodavnicama)

stvarcice su preslatke, nisu strasno skupe a meni je najbitnije da su stvari za decake fenomenalne, posto se konstantno nerviram sto je za decake sve lepo preskupo. obozavam carter's user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 385
31.8.2010 13:40:13   
lanajelena
Meni se isto u Aksi svidjaju stvari za decu ja im obicno kupujem Dirkje garderobicu kad je nesto na snizenju nije mnogo skupo...Osh Koh mi je preskup kao i Menda u Merkatoru ustvari isti im je nabavljac to je valjda jedan vlasnik(tamo jedino kupujem robu sa greskom ali to nije prava greska bude malo ispisano od hemijske i oni ne smeju da prodaju a meni se prilikom prvog pranja to skine npr kupila sam Dusanu bodic za 200din a prava cena mu je 2000user posted image )

Direktna veza do poruke: 386
31.8.2010 13:41:59   
Snelle
A kakve su cene otprilike? Od - do? 

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 387
31.8.2010 13:44:16   
lanajelena
pr.pantalonice(kao neka vrsta plisa) i benkica ali izgleda kao duksic 850din na snizenju to se jedino secam

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 388
31.8.2010 13:52:47   
Snelle
Ali ovo za bodić 2000din? wtf!!!
Ja sam u Todoru prošle nedelje, na sniženju, kupila Lani gornji deo trenerke i preslatke pantalonice u istoj boji kao trenerka. Platila sve 1.600din!

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 389
31.8.2010 13:56:36   
pepeljuga
e da, dirkje, bas je slatka odeca, to je bilo vukovo odelce za izlazak iz porodilista user posted image
ali meni se to cini prilicno skupo, nema nista ispod 700-800 din, pre neki dan u aksi sam videla pantalonice medene ali 1500...mnogo mi je to, na snizenju sam mu u marks&spenceru kupila dvoje pantalonica za 1000!

lanajelena, jeste, ima carter's i u mendi u merkatoru user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 390
1.9.2010 13:32:47   
Anoniman
Dakle, u ovome sam iznela Luku:

IZVORNA PORUKA: Anoniman

U ovome je izašao iz porodilišta, veličina 62, veličina mu je bila odgovarajuća tek kada je imao 6-9 meseci (ako ne i kasnije):

user posted image

A stajalo mu je ovako user posted image :

user posted image

A za Marka sam spremila ovo za otpust (veličina 50):

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 391
1.9.2010 14:01:09   
pahulja76
bas su sjatke stvarcice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
1.9.2010 14:05:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni se isto u Aksi svidjaju stvari za decu ja im obicno kupujem Dirkje garderobicu kad je nesto na snizenju nije mnogo skupo...Osh Koh mi je preskup kao i Menda u Merkatoru ustvari isti im je nabavljac to je valjda jedan vlasnik(tamo jedino kupujem robu sa greskom ali to nije prava greska bude malo ispisano od hemijske i oni ne smeju da prodaju a meni se prilikom prvog pranja to skine npr kupila sam Dusanu bodic za 200din a prava cena mu je 2000user posted image )

O Boze.... ja kupujem bodice za 140-180 din, par komada sam platila 200 dinara....evo neke josh nose, znachi 3-ci mesec...nisu se ni otegli ni isprali...one koje prerastu operem opeglam i slazem u kutiju, za neke druge bebe....jer izgledaju kao novi...pogotovo ako osushim u mashini.... chemu placati 2000 din za neshto shto tje se nositi nekoliko nedelja....nikad mi nece biti jasno... user posted image

Direktna veza do poruke: 393
1.9.2010 14:12:38   
Anck Su Nmaun
Mi u subotu u soping za jesen... juce sam trknula do prodavnice cirto da uzmem jednu deblju trenerkiu..ovo je haos!

Jeste da nije Prva bebina garderoba..ali je prva zimskauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
1.9.2010 14:14:37   
Anoniman
I mi imamo (po) dve trenerkice, a planiram da uzmem josh bodica dugih rukava (vece brojeve...pa da izvuchem shto duze) i shtramplica dugih rukava i zatvorenih stopala... Nego...neznam shta tju za skafandere....neki dan sam bila u radnji....josh uvek im vise haljinice i suknjice...user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 395
1.9.2010 14:19:44   
Anck Su Nmaun
Pa skafanderi su zimska garderoba..tako da je moguce da nece jos..mada sam i ja o tome razmisljala... za sad trenerkice... neznam mozda neka jaknica ...Idem u temerin kazu da je povoljno pa cemo da kupimo svastaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas volim da kupujem za nju!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
1.9.2010 14:20:16   
*Alexx*
Ako neko zna u Beogradu gde ima da se kupi bodić za 140 din, a da liči na nešto i da je normalnog kvaliteta, neka mi javi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 397
1.9.2010 14:23:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

O Boze.... ja kupujem bodice za 140-180 din, par komada sam platila 200 dinara....evo neke josh nose, znachi 3-ci mesec...nisu se ni otegli ni isprali...one koje prerastu operem opeglam i slazem u kutiju, za neke druge bebe....jer izgledaju kao novi...pogotovo ako osushim u mashini.... chemu placati 2000 din za neshto shto tje se nositi nekoliko nedelja....nikad mi nece biti jasno... user posted image

Smeški , čisto me zanima - gde nalaziš bodiće po tako povoljnoj ceni ??

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 398
1.9.2010 14:27:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Smeški , čisto me zanima - gde nalaziš bodiće po tako povoljnoj ceni ??

IVONA KLIK

Njihove stvari imate u Bambino radnji u NS

shtramplice 500 din, bodici 140-180, zekice 200 valjda (ne secam se) ....svashta imaju....puno veci izbor nego na sajtu...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 399
1.9.2010 14:30:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pa skafanderi su zimska garderoba..tako da je moguce da nece jos..mada sam i ja o tome razmisljala... za sad trenerkice... neznam mozda neka jaknica ...Idem u temerin kazu da je povoljno pa cemo da kupimo svastaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas volim da kupujem za nju!user posted image

I ja isto... pre sam svaki put kupila sebi neku majicu...a sad sve potroshim na njih...i nije mi zao...user posted image

Nego vidim na Ivoninom sajtu...ima skafander...samo otvorene su nogavice user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

pelene
Lu

Sa koliko ste vašoj deci skinuli pelenu potpuno?

sa godinu dana. (19%)

od 1-2god. (27%)

od 2-3god (43%)

od 3-4god. (11%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here