Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 9:52:49
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Divne su stvarčice . Meni je Hungary zakon bio i kada je Darko bio mali. I sada smo hteli da idemo ali .... Idemo čim napravim bebi pasoš .
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 10:03:42
|
|
|
|
lanajelena
|
super su Vam stvarcice...obozavam te prve kupovine
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:26:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke , ja se danas raspala od raspakivanja i slaganja bebeće garderobice !!! Tetka je nadmašila samu sebe , stvari su FENOMENALNEEE !!! Evo par stvarčica : Mnogo svačeg nečeg Ćebenca . Premekana , predivna ... Korpa - kolevka , ima neki stalak , andrak , šta li je , baš je veeeeelika :
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:28:38
|
|
|
|
Anoniman
|
VRH! Koliko vidim na onoj prvoj slici, apsolutno nema potrebe ništa više da kupiš!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:28:57
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Jooooj kako su divne stvari Nije fer, ja nemam tetku, mogu li tvoju malo?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:32:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedino što sam sada primetila, a ne znam da li samo ne vidim dobro na slikama, jesu svi bodići kratkih rukava? Možda ćeš toga dokupiti, jer se ipak porađaš u novembru...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je jaako slatko ovo odelce gde piše : Daddy loves me more than football
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jedino što sam sada primetila, a ne znam da li samo ne vidim dobro na slikama, jesu svi bodići kratkih rukava? Možda ćeš toga dokupiti, jer se ipak porađaš u novembru... Ima 'vamo desno gomila na duge rukave , nego ih nisam raširila niti uFatila aparatom . Jesenje stvari nisam ni slikala , nisam imala gde da ih raširim .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:36:13
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:49:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo malo jesenje kolekcije , i neću više :
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 19:53:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako to sve na slikama izgleda veliko, ne tvojim slikama, nego uopšteno... Ja kada sam slikala, padala sam u iskušenje da stavim pored nešto što bi ustvarili dočaralo kolicko je to sve... Prelepe su stvari.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 20:42:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
nas novi kompletic, mnogo je sladak: pise: this is what handsome looks like
< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.8.2010 20:43:53 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 20:48:56
|
|
|
|
MASHKA
|
Buba Miro I Pepeljuga prelepe stvarčice! cipelice su mi naj naj!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 20:49:14
|
|
|
|
mtajcica83
|
Bubo, preslatke su stvari...stvarno extra nema potrebe maltene nista vise da kupujes... Hocu i ja takvu tetku
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 20:53:20
|
|
|
|
Anoniman
|
pepeljugo, prelepo!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 20:56:13
|
|
|
|
red sonia
|
bubo bacices nas sve u bedak pepeljugo mnogo je slatko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 21:42:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubo .....pih samo to ti je donjela???? Salim se. Savrsena je robica!!! pepeljugo super je komplet Mi imamo takvu za 'vojčice i pise Daddy loves me!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 21:44:46
|
|
|
|
mtajcica83
|
pepeljugo, presladak kompletic
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 21:54:09
|
|
|
|
Jele
|
Jao žene što su vam slatke stvari Miro imaš tetki da izradiš statuu u prirodnoj veličini , sve je divno, prosto ne znam šta je slađe... Ja za bebca još ništa nisam kupila, sve nešto kontam Uroševo će, pa mi onda žao da nema ništa novo... Videću posle mora...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 21:54:11
|
|
|
|
lanajelena
|
BM ti imas svari za tri bebe a zamisli sad da rodis decaka Pepeljugice predivan kompletic
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 22:17:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
eee, ali bas ima veci izbor za seke...ja da imam devojcicu, ne bih imala 'leba da jedem, sve bih pare dala na bebi krpice
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 22:21:19
|
|
|
|
bebablue
|
Bubi, presvlaci srecicu kada se rodi sto cesce, jer stvarcice nenormalno brzo omale i bude ti zao jer su tako medene, a nisi stigla da ih nosis. Ja sam delila prvo na "radna" i "paradna" odela, umesto da sam i ta kao lepsa oblacila i po kuci.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 22:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebablue Bubi, presvlaci srecicu kada se rodi sto cesce, jer stvarcice nenormalno brzo omale i bude ti zao jer su tako medene, a nisi stigla da ih nosis. Ja sam delila prvo na "radna" i "paradna" odela, umesto da sam i ta kao lepsa oblacila i po kuci. A ja danas baš slažem stvari i razmišljam kako će mi biti žao da sve te lepe krpice oblačim bebi "po kući" .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 22:49:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj da ti bude zao,jer ce na kraju imati malih odelaca koje joj nisi ni jednom obukla!Slikaj je i presvlaci,to ja radim i dan danas
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.8.2010 22:49:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj žaliti... Ne budi luda, ja sam to radila jedno vreme, i sad mi žao! Ma to je tvoje dete, i treba tebi da bude lepo. Ostaviš jedan kompletić sa svadbe i rođendane , ostalo... samo je presvlači.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
posvecenostva.caKoliko stvarno imate vremena za svoje dete,sto se tice njihovih zahteva za igrom?Uvek ,ostavim sve svoje obaveze po strani (
36%)
Retko,jer imam previse obaveza (
4%)
Trudim se,da mu udovoljim kad god je to izvodljivo (
58%)
Nikada (
2%)
Ukupan broj glasova: 190Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!